Scam, scam,,,
Försökte med en 2 dagars trial, cancellerade direkt.
Tjänsten helt värdelös. Nu dras närmare 500 kronor varje månad från mitt plastkort..
Hur ska jag stoppa dem?
RÅD: Använd INTE denna "tjänst"!

Svar från Scannero
Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.
Scannero is a service that can help you to find a location by phone number. Whether you want to find your kid, partner, or anyone at all, our phone tracker by number can do this.
Limassol, Cypern
Försökte med en 2 dagars trial, cancellerade direkt.
Hur ska jag stoppa dem?
RÅD: Använd INTE denna "tjänst"!

Svar från Scannero
I want to cancel my subscription

Svar från Scannero
Lurad,testa ej,finns gratis appar.
Provar eftersom det ska kosta 12 kr när jag saknade telefon,signera med bankide,gick inte igenom,provar igen,plötsligt drog dom 12,78 kr + 475,64 kr..seriöst..dan efter drog dom ytterligare 691,73 kr. Av någon orsak
Hindrar min bank ytterligare utbetalningar. Scannero
skickar då ett Mail till mig om detta och vill ha min
hjälp att ta ut mer pengar från mitt konto.
så jag blev tvungen att spärra kortet.
Uppdatering. Idag fick jag ett Mail från trustpilot om att jag skulle sända in information om min mailadress
Telefonnummer och så vidare. När jag läser tidigare omdömen om företaget ser jag ju att kontakt inte hjälpt någon i liknande lägen. Därför kommer jag inte att göra något mer eftersom tillräckligt mycke data om företaget är skumt.
Uppdatering 2.
Jag fick ett Mail från trustpilot där man ber mig skicka in mer som bevisar att Scannero har kontaktat mig.
Scannero vill att ni skall tro att recensionen är ett scam mot dem.
Jag har tagit en skärmdump på mailet där dom vill ha hjälp med att tömma mitt konto på mer pengar.
Ge mig gärna ett tips hur jag får in denna i recensionen.

Svar från Scannero
Skulle hjälpa en kompis med att spåra hans mobil till en kostnad av 13 kronor,dom pengarna drogs +475 kronor. Gjort en polisanmälan for bedrägeri och spärrat kortet.
Hur ett sånt företag får hålla på att lura folk helt öppet.... en gåta 2025.

Svar från Scannero
Köpte en tjänst som skulle kosta 12 sek, 2 dagar efter kollade jag kontot då hade dom dragit 2700 sek Warning för detta scam
Svar på Scanneros svar:
Inte en krona har återbetalats, Scannero är bluff,bluff,bluff

Svar från Scannero
Lurad,dyrt,testa ej,finns gratis appar.
Provar eftersom det ska kosta 12 kr när jag tappat telefon,signera med bankide,gick inte igenom,provar igen,plötsligt drog dom 478 kr..seriöst..dan efter drog dom ytterligare 691kr
så blev tvungen att spärra kortet.

Svar från Scannero
Ska testa provvisionen, betalar och ska trycka sök. Japp där blev man plus 500 kr fattigare.... Tar kontakt med support och får två val: nr 1 du tar en månad till av tjänsten eller nr 2 du får 25% av beloppet tbx. Så rekomenerar denna tjänst om du vill bli fattig, blir allmäna reklamationsnämden nästa. Så ska ni testa så se till att håll i kortet, för det blir dyrt. Sökmetoderna är väl lite sådär kluriga att ta sig igenom och vill du ha alla funktioner, kolla priset först och att ta bort sitt konto är ju helt omöjligt. Så tänk först om det är värt det att leta fram nån.
Fortsättningen kommer här:
Ett företag som verkligen inte klarar av att få kritik och dåligt omdöme. När de väl fått det och tycker problemet är löst så bombarderar de inkorgen med att "kunden" ska ändra sitt omdöme till det bättre. De kommer in ca 10 mejl i veckan om ändring, när problemet inte är löst så varför ändra omdömet? Så stor varning att ha med detta företag att göra, tänk inte ens tanken på att skaffa inlogg där, för du blir inte av med dom ever......
Upplevelsen ägde rum: 28 mars 2025

Svar från Scannero
Problemet löstes ej, det skulle kosta 5,99kr, men otydlig site och otydlig information för att komma vidare i processen gjorde att ett klick tydligen kostade närmare 500kr till.
Detta är inget annat än lurendrejeri som jag ser det.