Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ont... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The quality of the materials is good. The water pressure is good as well. Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Na mijn bestelling verliep de levering vlot en overzichtelijk. Ik wilde een toiletdouche al zo lang hebben, maar het breekwerk weerhield me ervan. Met Royal Bidet is dat helemaal niet nodig en hij wer... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Försäljare av badrumsartiklar

Skrivet av företaget

Royal Bidet is een innovatief Nederlands merk dat persoonlijke hygiëne toegankelijker maakt met zowel elektrische als non-elektrische bidets – voor thuis én onderweg.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Blij mee

Blij mee, doet wat het belooft. Perfect zou het zijn als het water zich zou verwarmen. Vind het wel prijzig, kan me goed herinneren dat ze niet altijd 80 euro waren.

14 januari 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat de Royal Bidet doet wat het belooft. Je kunt de tank vullen met warm water, al koelt dit na verloop van tijd vanzelf af. Af en toe hebben we een tijdelijke actie op de website, maar er is niet altijd een lopende aanbieding (helaas).

We wensen je veel comfort en gemak toe met de Royal Bidet.

Would order again

Geweldig product werkt naar behoveren

1 januari 2026

Beste Dante,

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te lezen dat de Royal Bidet je zo goed bevalt. Wij wensen je er veel comfort en gemak mee.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Royal Bidet is DE oplossing voor…

Royal Bidet is DE oplossing voor toilethygiene. Omdat Nederland geen bidetland is, in tegenstelling tot Frankrijk, direkt besteld. Echt zo fijn en schoon dat je nooit bereikt met toiletpapier. Met 2 extra tools ook altijd schoon en fris voor onderweg of op reis.
Heel blij mee.

30 december 2025

Beste Inge,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het Royal Bidet voor jou de oplossing is voor betere toilethygiëne. Je beschrijving klopt helemaal, het gevoel van echt schoon krijg je met toiletpapier inderdaad niet. Wij wensen je er veel comfort en gemak mee, zowel thuis als onderweg.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn product dat zichzelf snel terugverdient

Na wat twijfelen heb ik toch een bidet besteld, en ik ben positief verrast. Het installeren was makkelijk en het gebruik voelt veel schoner dan wat ik gewend was. Wat ik vooral merk: ik koop bijna geen vochtig toiletpapier meer. Dat scheelt echt in de kosten, zeker op de lange termijn.

Daarnaast voelt het goed dat ik minder afval produceer en dus ook iets duurzamer bezig ben. Het is zo’n kleine verandering, maar het maakt echt verschil. Ik ben gewoon tevreden met de aankoop en zou het anderen ook aanraden.

29 december 2025

Beste Umut,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het installeren eenvoudig verliep en dat je het bidet dagelijks zo prettig ervaart. Het is mooi om te lezen dat je minder vochtig toiletpapier nodig hebt, dat bespaart niet alleen kosten, maar is ook beter voor het milieu.

We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

Ideaal voor Aziatische mensen

Snelle verzending, duidelijke communicatie, degelijk product, eenvoudige installatie. Mijn Thaise vrouw is er heel blij mee. Ik beveel het aan.

25 december 2025

Beste Marcus,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het product goed bevalt en dat jouw vrouw er blij mee is. Wij wensen jullie veel comfort en gemak met de Royal Bidet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een prachtig product en goede service

Het is een prachtig product en ben er erg blij mee!
De service is ook super na dat ik de waterslang van de spuitmond heb verwijderd om de spuitmond op te laden kreeg ik het naderhand niet meer gekoppeld ( dus doe dat nooit ) laat de spuitmond gekoppeld aan de waterslang! Maar goed na een hoop ergernis heb ik een mail gestuurd! De zelfde dag antwoord gekregen en heeft het bedrijf mij kosteloos en zonder verzendkosten een nieuwe spuitmond toegestuurd!
Dit noem ik nou service! Royal Bidet bedankt ik ga met jullie producten schoon door het leven!

26 december 2025

Beste R.S.,

Bedankt voor je positieve review en je fijne woorden! Wat goed om te horen dat je zo blij bent met het product en met onze service. We wensen je veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet.

Kwalitatief hoogwaardig product

Kwalitatief hoogwaardig product. Voor beide toiletten gekocht. Ook het reisbidet en het hulpstukje voor flessen aangeschaft. Het is heerlijk dat je zonder gedoe jezelf kunt reinigen. Ook leuk en praktisch om cadeau te doen.
Uitstekende service van de leverancier.

17 december 2025

Beste Nina,

Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in onze producten. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

Hygiëne-feest

Een mooi produkt voor een goede prijs. Duidelijke werking. Ook de bijgeleverde produkten voor als je onderweg bent.
Ben je een bidet gewend van je vakantieadres dan is dit een mooi alternatief om het prettige schone gevoel vast te houden.

23 december 2025

Beste Aart,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het product prettig in gebruik vindt en dat de prijs-kwaliteit je aanspreekt. Ook leuk dat je de meegeleverde producten voor onderweg waardeert. Als je een bidet gewend bent van je vakantieadres, is dit inderdaad een prettig alternatief voor thuis en onderweg. We wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb in Thailand met bidet leren…

Ik heb in Thailand met bidet leren omgaan en nu komt mijn Thaise vriendin naar mij toe en zij is niets anders gewend.

13 december 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Het is inderdaad even wennen voor mensen die het comfort van een bidet niet kennen. Wij wensen jullie er veel comfort en gemak mee!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het wordt snel geleverd. En het doet wat het moet doen.

Heel snelle levering. Product is heel makkelijk in gebruik. En doet wat het moet doen.

16 december 2025

Beste Ellie,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product gemakkelijk in gebruik is. Wij wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

Echt een uitkomst

Echt een uitkomst! Ik was eerst sceptisch, maar ben blij dat ik hem heb, het was wel even wennen want koud water :)
Maar ik raad hem echt aan

16 december 2025

Beste Heppener,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat de Royal Bidet je verwachtingen heeft overtroffen. Een tip: vul de tank met lauw warm water, dan is het schrikeffect wat minder.

Wij wensen je veel comfort en gemak toe met je bidet.

Snelle service

Snelle service, goed product.

15 december 2025

Beste Ingeborg,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de Royal Bidet. Wij wensen je er veel comfort en gemak mee.

Superhandig!

Ten eerste een goed product op de markt gebracht én het ging supersnel!

Beste Meerle,

Bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de Royal Bidet en dat het snel was geleverd. Wij wensen je er veel comfort en gemak mee.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon een heel slimme en goede bidet.

Gewoon een heel slimme en goede bidet.
Een betere zuignap voor de ophanging zou fijn zijn. Helemaal wit zou mooi zijn.

8 december 2025

Svar från Royal Bidet

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je het bidet prettig in gebruik vindt.

Over de zuignap: dit blijft inderdaad afhankelijk van de ondergrond. Daarom leveren we een stickerhouder mee bij de bestelling, zodat je deze kunt gebruiken als de zuignap niet goed werkt.

Dank ook voor je terugkoppeling over de kleur. We nemen je wens voor een volledig witte variant mee in de verdere ontwikkeling van de Royal Bidet.

We wensen je veel comfort en gemak toe.

Tevreden klant

Duidelijke communicatie, bidet werkt goed. Nog beter als er keuze was geweest in de kleur. Zwart vind ik persoonlijk mooier dan wit.

4 december 2025

Beste Jan,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het bidet naar wens werkt en dat onze communicatie duidelijk was. We nemen je feedback over een mogelijke zwarte uitvoering graag mee in de doorontwikkeling van een nieuwe versie. Wij wensen je veel comfort en gemak met je Royal Bidet.

Topproduct en geweldige service

Ik heb de Royal Bidet mooi op tijd ontvangen. Ben super tevreden van het product en de service. Raad het ook iedereen zeker aan!

Beste Sara,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent met het bidet en onze service. We wensen je veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was al lang opzoek naar een…

Ik was al lang opzoek naar een betaalbaar bidet , zonder te verbouwen in mijn huurwoning. Was het gebruik van een gieter een beetje zat. Vind het een geweldig resultaat. Enige minpunt is de maat van het reservoir, dat zou best wat groter mogen, minimaal 5 liter, of liever nog 10.

17 november 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bidet precies biedt waar je naar op zoek was, zeker wanneer verbouwen geen optie is. Goed dat je eerlijk aangeeft dat je het reservoir wat klein vindt. Dat is ook vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur, veel gebruikers vinden het juist prettig dat ze elke keer met schoon en vers water kunnen wassen.

We wensen je in ieder geval heel veel comfort en gemak toe met je RoyalBidet!

Royal bidet: een aanradee

Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed schoon. De straal is precies goed zacht en iets harder naar keuze. Laadt snel op en ruime watertank. Water op kamer temperatuur dus geen 'schrik' effect.

28 november 2025

Beste Jawine,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je RoyalBidets en dat alles naar wens werkt. We wensen je veel comfort en gemak ermee.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Geweldige vervanger voor een Botol Tjebok.

Na mijn vakantie naar Indonesië wilde ik voor thuis ook een sanitair douche. Vanwege gezondheidsredenen kan ik niet meer met een Botol Tjebok (waterfles) dus de Royal Bidet is dan een geweldige vervanger. Makkelijk te monteren. Goede en voldoende druk. Makkelijk schoon te houden. Ideaal. Zeker een aanrader.

Beste Mariska,

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat de Royal Bidet voor jou zo’n goed alternatief is en dat hij makkelijk te monteren en schoon te houden is. Fijn ook dat de waterdruk voldoende is en dat hij goed aansluit bij jouw behoeften. Wij wensen je veel comfort en gemak toe met je Royal Bidet.

Lifechanger!!!

Ik heb lang lopen dubben of ik zo’n Royal bidet zou aanschaffen. Maar uiteindelijk dacht ik dat het geen kwaad kon om de Royal Bidet Go te bestellen om uit te proberen. Nu denk ik:” had ik het maar eerder gedaan”. Want ik ben verslaafd. Waar ik eerst nog wat huiverig was voor koud water wil ik niet meer anders. De gebruiksaanwijzing geeft aan dat je hem na ieder gebruik moet opladen. Dat vond ik wel een dingetje. Maar ik besloot dat het geen kwaad kon om gewoon te kijken hoe lang ik met een lading doe. Nou dat valt niet tegen, ik heb ruim een week opgeladen en hij is nog niet leeg. En ik gebruik hem echt meerdere malen per dag. Ja ook na het plassen.
Conclusie: ik heb gebruik gemaakt van de black Friday deal en nog een Go besteld. Voor mij is dat exemplaar het makkelijkst in gebruik. Dus 1 in het toilet 1 in mijn tas en 1 voor je weet maar nooit.
Ik zeg, niet twijfelen maar doen!!!

30 november 2025

Beste Inge,

Dank je wel voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de Royal Bidet Go en dat hij voor jou het perfecte alternatief is geworden. Het is mooi om te horen dat je nu zelfs “verslaafd” bent en dat het opladen langer meegaat dan verwacht. Fantastisch dat je direct nog een exemplaar hebt besteld en dat je er zoveel gemak van hebt, zowel thuis als onderweg. Bedankt voor je enthousiaste review.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.