Banner for Profile België

Profile België Omdömen 156

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Top service! Deze ochtend langsgegaan met een klein probleempje met de achterband en onmiddellijk geholpen. Beleefd, vriendelijk en uitstekende service, jullie zien me zeker nog terug!

Top service door een super team! Flexibiliteit. Door onvoorzien omstandigheden (defect aan voertuig) had ik verwittigd dat ik wat later ziou zijn. Dit was geen probleem en men heeft toch nog diez... Se mer

Eerst werd ik dringend uit de nood geholpen toen mn auto werd afgekeurd en het bij een vorige garagist fout liep. Nu verliep het groot onderhoud erg vlotjes. Dank je wel.

Wat een service! Dankzij Dirk kom ik reeds 30 jaar naar Forrez. Als ik hem zie werken en springen vraag ik mij werkelijk af hoe hij dat kan uithouden. Niettegenstaande de drukte regelt hij alles... Se mer

1. Bilreparation
  2. Bilverkstad och underhåll
  3. Bilservice
  4. Däckverkstad
  5. Lastbilsreparation

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten dat zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 220 vestigingen in Belgie en Nederland zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Da’s niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Promotion box for Profile België

Profile. Voor Banden en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Très bons services

Je suis client depuis de nombreuses années au Profile Center de Mouscron (De Brabandere).
Jamais déçu. Prise de rendez-vous facile et respect des horaires.
Que ce soit pour les rotations été/hivers ou le changement des pneumatiques, j'ai toute confiance.

6 oktober 2022

Depuis la reprise de Forrez Soignies

Depuis la reprise de Forrez Soignies, la qualité du service à fortement chuté. Habituée à un service efficace, rapide et proactif de Xpneus, je me retrouve avec mes jantes alu très sales et abîmées (logo cassé), des gros retards dans les rv et aucune info quant à l'usure des pneus et le besoin de les remplacer ou non.

14 oktober 2022

Service

Vriendelijke , correct, perfecte service aan een goeie e prijs. Plus punt gratis koffie bij het wachten vervangen banden..... ;-)

4 januari 2023

J'effectue mes rotations de pneus…

J'effectue mes rotations de pneus hiver/été, et l'achat de nouveaux pneus, à Noville, depuis de nombreuses années, et toujours satisfait du service. Rapide, cordial et à prix concurrentiel.

22 november 2022

Nickel

Facilité de prise de rendez-vous. Equipe très sympathique. Rapide.
J'y vais depuis des années et jamais déçue

7 november 2022

Klantgerichte service

Vlot, snel en correct bediend. Personeel moet wel oog hebben om de interieurbekleding proper te houden (grauwe vlekken van vuile handen of kledij). Suggestie: reinig de velgen (ook binnenkant) vooraleer te monteren

7 november 2022

Profile Mouscron - Ne respecte pas les prix annoncés

La seule et unique fois que je me suis rendu dans ce garage, c’était pour une inversion de pneus été / hivers. Ils n’ont pas pratiqué les prix qui étaient indiqués sur le site. Je m’en suis rendu compte après. Ils n’ont jamais accepté de me rembourser la différence. Pitoyable. Garage classé, terminé..

14 mars 2022

Service pneus

Je suis très satisfait de Forrez Glimes. J'y vais pour la permutation de mes pneus été/hiver et tout se passe fort bien.

16 november 2022

Goede opleiding is noodzakelijk

Personeel had bij mijn wagen geen ervaring om de sensoren weer te activeren bij het omwisselen van zomer naar winterwielen.
De verantwoordelijke aan de kassa zei dat dit alleen kon als er sensoren geplaatst werden,dit ging rond de 350€ kosten voor de 4 wielen.
Ik heb dat niet laten doen maar ben naar mijn Opel garage gereden en gevraagd of zei dat konden oplossen.
Hebben ze gratis gedaan zonder meerkosten voor sensoren.

15 december 2021

Al meer dan 20 jaar klant bij Puype Brugge

Al meer dan 20 jaar klant, en nog nooit problemen gehad. Afspraken worden steeds correct nageleefd.
Wissel zomer-winter en omgekeerd duurt maximum een uurtje, en dat tijdens het drinken van een koffie, lezen en of televisiekijken in de verzorgde wachtruimte.
Ook voor nieuwe banden altijd een goed en deskundig aanbod gekregen.

Top!!

23 november 2022

Zeer vriendelijk en vlotte afspraken.

Zeer vriendelijk en vlotte afspraken.
Waar ze dringend werk van moeten maken is een opleiding in het vastzetten van de wielbouten. na een controle in mijn garage blijken 3 van de 4 wielen veel te vast te zitten. Men zet de bouten veel te vast met het luchtdruktoestel, daarna gaan ze er nog eens langs met de momentsleutel maar deze heeft geen nut daar deze reeds onmiddellijk doorslaat omdat de bouten reeds veel te vast staan. Te vaste bouten kunnen breken en dat wil je onderweg niet tegenkomen. Ik heb de opmerking gemaakt maar bij de volgende klant zag ik weer hetzelfde gebeuren . . .

2 december 2022