Meget kedelig oplevelse! Maden var ikke ordenligt tilberedt, og vi ventede tæt på en time! Crispy Chicken var tør og sej - børnene spiste nærmest kun en bid hver, af denne store hovedret til 155k... Se mer
Det här tycker kunderna
Min vegetarlasagne var en slimet intetsmagende sag. Min medspiser fik chili con Carne, hvilket heller ikke smagte af noget. Vi måtte have gang i tandbørsten bagefter, så ulækker var maden. Nu sker det... Se mer
Vi sagde farvel til Tivoli og sommersæsonen 2018 fredag d. 21. september. Tivoli genbesøger vi helt sikkert .... men nok ikke Prices Diner. Både maden og betjeningen var allerede lukket ned og skuf... Se mer
Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det. Burgeren var kold, Sendte tilbage 3 gange. Fedtfingre på glasset og utrolig “ligeglade” tjenerne . Vinen var varm, bøffen var kold og har helt klart stået i... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We visited first time Prices Diner in…
We visited first time Prices Diner in Lyngby. The restaurant looks cozy inside but everything else is poor quality. The food is just really bad & expensive and it takes long time to get any service. I have to say that this is my first and last time I will visit there.
Fastfood, dyrt og dårligt!
Anede ikke at Prices Diner var en fastfood burgerbar, da vi tog dertil, vores fejl! Når det er sagt så var maden dyr og simpelhen så kedelig og uden sjæl. Vi havde det dog sjovt med serveringspersonalet, der var søde og humoristiske! Kan på ingen måde anbefale dette sted og kommer der ikke selv igen!
What a disappointment
Visited The diner today in Lyngby for my wife’s birthday.
I am a huge game of thrones fan. I was bitterly disappointed with the last season but I never wrote a review.
But if the last season had been as bad as my experience today at Prices, I would have written plenty of reviews.
The restaurant seemed to be under staffed, it took 50 minutes for my food to arrive.
The waiter looked very sweaty, which didn’t seem hygienic. I know it was a very hot day, but he should be given the chance to take a breather and change his shirt.
We were five people on a four man table. And we booked the table weeks ago.
We ordered fish and chips. I’m English, and what I was served today was not fish and chips that I know.
And the standard was very different on the portions. My pieces had burnt batter, and one of my son’s pieces was bigger than my two pieces putted together.
The chips tasted odd.
And one of the brothers was there dining himself - he obviously didn’t notice what went on.
II have been told that the brothers know perfectly well how to cook proper fish and chips. If I look at their recipe online, it looks nothing like the fish they serve in the restaurant.
It comes across false to me: Two talented brothers from tv, who cook lovely food on tv. You expect that standard of food in their restaurant. What a disappointment.
They should stick to tv and stay away from restaurants if they cannot deliver.
If they have any pride about them selves they will contact each and every one who has expressed that they have been disappointed. They will invite them back and cook them lovely meals to the standard we were expecting.
Always keep in mind who they are and what they do on tv. Because that’s what people expect.
MEGET SKUFFENDE OPLEVELSE!!
MEGET SKUFFENDE OPLEVELSE!!
Vi elsker brødrene Prices madprogrammer og blev derfor slemt skuffet over vores måltid på restauranten i Lyngby i dag.
Hvor James Price i øvrigt selv var gæst.
Vi ankom kl. 1807 og fik anvist vores bord.
Kl. 1840 rykkede jeg en tjener for at kunne bestille mad og drikke.
Kl. 1850 gik jeg til baren og rykkede for drikkevarer (det var en varm aften med 27 grader, så vi var temmelig tørstige).
Drikkevarerne kom sammen med en lille skål popcorn, som vi ikke havde bestilt, så vi troede det var en lille snack på husets regning.
Kl. 1905 kom maden.
To af portionerne med Fish and Chips var lækre og ens af udseende, mens den tredje portion var to halvbrændte stykker. Men pga. ventetiden orkede man ikke mere...
Jeg måtte igen rejse mig og gå til baren - denne gang for at bede om regningen.
Jeg kunne konstatere, at de havde sat popcornene på regningen til 35 kr.!!!!
Det var dråben, så jeg gik uden at efterlade en krone i drikkepenge...
Øv, øv, øv... 😡😡😡
Meget skuffende
Spiste i Lyngby. Langsom betjening og utrolig skuffende mad. Ventede i 30 min på drikkevarer og 50 min på maden (og der var stadig en del tomme borde). Brændt kylling og en tam Price burger.
Elendig service og kedelig mad
Vi spiste morgenmad på Prices Diner, men vi måtte vente meget længe på at bestille efterfulgt af en halv times ventetid på vires drikkevarer og endnu længere på maden.
Deres scrambled eggs var så smattede at ingen af vores børn - som ellers elsker æg - ville røre det. Hashbrowns var slatne og kedelige og der kom ikke smør til brødet. Da vi bad om regningen ventede vi et kvarter uden at modtage regningen, så vi til sidst måtte gå op ved skranken og betale. Der kommer vi ikke igen.
Dyr og Dårlig
Dyr og Dårlig
Vegeburger til 110 er en slider som er spist på 2 min (og fritter er ikke med i den absurde pris)
Spareribs var ok men lunken.
Chickenwings havde mærkelig blege med bismag og blev levnet (110 kr ud ad vinduet)
Milkshake var fin men langtfra nok til at redde aftenen.
Service var medium.
Alt i alt - hvis du gerne vil spise på en rigtig diner så tag Sallys på Roskilde vej. Langt bedre, voksne portioner, langt billigere.
Rigtigt lækkert morgenmad
Rigtigt lækkert morgenmad! God personale, og god service, fik en omelet med skinke, og lækkert rosti, og lækkert French toast. Mega lækkert!! :) er tidligere kok selv, og maden er bestemt noget og vende tilbage til! Mvh Alexander from. Lyngby
Kommenbrød som sandwichbrød og ikke stegt bacon.
Vi bestilte 2 x sandwich med kylling og bacon, og vi havde høje forventninger.
Desværre var det sandwichbrød med kommen i og hvis man ikke kan lide kommen så er maden desværre uspiselig. Vi spurgte tjeneren om der virkelig var kommen i brødet og han sagde hurtigt at sådan er amerikansk rugbrød.
Desværre var det bacon vi begge fik slet ikke gennemstegt, og med kommenbrødet oveni hatten var det en fiasko.
Måske skal Price også lige prøve at sidde på bænkene udenfor, de var hårde som sten - der manglede hynder.
De får derfor 1 stjerne fordi tjeneren var rar og der var pænt og rent.
En tvilsom fornøyelse.
En tvilsom fornøyelse.
Etter å ha sett en av brødrene servere får-i-kål i Holmenkollen, som så meget synkevennlig og smakfullt ut, fikk jeg ved et besøk i Lyngby lyst til å prøve den nye restaurant de har åpnet der. Virkeligheten lå langt fra fjernsynsbildet. Det tog over 40 minutter og få servert den berømte burger. Den var smagfull med slett ikke synkevennlig. Betjeningen var OK og var selvfølgelig meget lei seg for at jeg fikk denne uheldig opplevelse. Men de kunne ikke gjøre mere enn å beklage. Prisen for fornøyelsen lå også på et norsk nivå, så noe har da brødrene tatt med seg hjem fra Norge. Ikke noe sted jeg vil anbefale andre å besøke.
Middelmådig
Besøg på Price Diner i Kongens Lyngby den 11/5-2019.
Serveringen var fin og hurtig, men selve menuen var middelmådig. Vi bestilte Beef N´fries - der blev lovet sprøde fritter - vi fik slatne bløde fritter. Til dessert valgte vi en nougatine med caramelsovs. Både nougatinen og caramelsovsen skulle vi kigge længe efter.
Desuden påstår de, at de har Rootbeer - lad være med at bestil den - du får en Cherry coke og det er altså ikke det samme!
Det sjove er, at der er enorm stor forskel på, hvem der er i køkkenet den pågældende dag og hvad du får serveret. Det burde vel være samme servering i og med at vi alle betaler det samme for varen. Men dette er desværre ikke tilfældet.
Vi havde nok forventet mere af brdr. Price.
Vi venter og venter
Vi venter og venter. Maden kommer ikke selvom vi har rykket. Det er anden gang vi er her. Første gang ventede vi også, men vi ville give det en chance til, da vi er begejstrede for det amerikanske koncept, men Price kan slet ikke leve op til amerikanerne. Nu vil vi ikke vente længere. Tjeneren har accepteret, at vi afbestiller.
Kedelig og uinteressant oplevelse på Prices Diner
Kedelig og uinteressant oplevelse på Prices Diner Lyngby - vi havde glædet os til en hyggelig og lækker brunch i søndags. Vi gik derfra skuffede.
Forvirrede tjenere, langsom og ligegyldig betjening, manglende udførsel af ordre (bestilte kaffe to gange og fik den aldrig) og manglende elementer på tallerken (toast, som i sig selv er kedelig, men som var en del af tallerknen). Pandekager hvor sirup var noget man skulle lede efter. Øv, I må kunne gøre det bedre...
Maria
Bestilte kyllingelår med frites
Bestilte kyllingelår med frites. Retten ankom, men var en skuffelse. Kylling og frites kan være rigtig lækkert, men her var det sønderfriteret og tørt og branket... Yderligere smagte kyllingelårene som det de var - For gamle. De har ligget i en gyser for længe.....
Da vi skulle betale var beløbet et helt andet end angivet i prislisten! Priserne på kortet er UDEN moms!!??
Det må I kunne gøre bedre d'herrer brødrene Price!!!
Gammel friture
Spiste på Prices Diner i forbindelse med et hyggeligt Tivolibesøg 16.okt 2018. Let at få er bord til 4 personer men maden desværre nærmest uspiselig pga smag af gammel friture. Kyllingen drev af fedt fra et tykt lag mørkbrændt panering. Da tjeneren spurgte om maden var ok tillod vi os at fortælle sandheden om den grimme smag hvorefter han skældte os ud og anklagede os for st ville have penge tilbage efter vi havde spist. Det var slet ikke vores mission men blot for at svare på hans forespørgsel. Tjeneren belærte os om at Brødrene Prices var berømte for deres mad. Pinligt at de vil lægge navn til maden som blev serveret ved vores bord den omtalte aften. Vi betalte selvfølgelig den fulde regning og den var stor.
Vi mangler ord ........
Vi sagde farvel til Tivoli og sommersæsonen 2018 fredag d. 21. september.
Tivoli genbesøger vi helt sikkert .... men nok ikke Prices Diner. Både maden og betjeningen var allerede lukket ned og skuffede fælt. Blæsten Knud gav vind i håret men det gode udsyn til Plænen og musikanterne Carl Emil og Søren Huus redder Prices Diner og berettiger til 2 flunkende stjerner. Uden udsigten havde der ikke været stjerner i posen. Kedelig tør Spareribs hvor man tilmed skal betale ekstra for spicy sauce. Salaten var slaten og alene de rene toilet kan måske give en 1/4 stjerne. Trist trist trist.
Optrækkeri af værste skuffe!
Under al kritik!
Det var simpelthen noget slatten sjask. Og til prisen, burde de to brødre virkelig skamme sig. Man kommer helt til at tænke på, om de overhovedet gør det her fordi de holder af at drive restaurant. Man føler sig som kunde taget ved næsen og får en fornemmelse af en ekstrem arrogance og respektløshed fra brødrenes side. Ud over at de tilsyneladende hyre et personale der ingen tjener erfaring har, så har de tilsyneladende også glemt at deres køkkenchef skal have forstand på mad. Elendig slatten burger, brændte pommesfrites, og en milkshake den lokale burger joint kunne gøre langt bedre. Ikke nok med det, så virkede personalet uinteresseret i at betjene kunderne. Det var ikke en super travl dag, men der var andre end min kone og jeg. Til de priser, også selvom det var i Tivoli, skal det bare være langt bedre. Når man som ejer af en restaurant, tillader sig at kræve de priser og samtidig tørre sine kunder så groft, så er der noget helt galt med det moralske kompas. Jeg kommer til at tænke på historien om James Price der mente at de gæster der var blevet syge af deres østers på deres restaurant i Rosenborggade, bare ville have gratis mad, trods skadestuebesøg osv.. Med denne oplevelse og en anden halvdårlig oplevelse på deres restaurant i Tivoli, vil jeg mene at de to brødre har moral som en lyssky brugtbilssælger, og jeg ville ikke have tillid til at købe en brugt cykel af dem. Hold jer væk er alt hvad jeg kan sige.
Venlig men langsom betjening, madkvalitet i den lave ende
Havde bestilt en treretters fredagsrock menu til 345 kr. Venlig men for langsom betjening. Madkvalitet og præsentation var under middel og var skuffende ikke mindst set i forhold til prisen og Brd. Prices (tidligere) gode omdømme på madfronten. Rejecocktailen var kedelig i smagen og rejerne smagte mere af salt og kemi end af rejer. Hovedretten var spareribs med frites og coleslaw. Den var ok og mør, men ikke noget specielt. Efterretten var en æbledessert med flødeskum, som var lille og kedelig. Brd. Price må oppe sig, hvis vi vil overveje at komme igen!
Ingen gæster
Ingen gæster. Ingen tjener. Sur tjener. Uartikulkeret. Anvist et bord langt væk. Tjeneren var mere intereseret i at flytte møbler. Intet af interesse på menuen. Ikke os som gæster. Farvel.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.