Merete er den bedste til striber!
Merete er den ultimativt bedste til striber! De er altid supernaturlige og fint lagt. Har fået lavet lyse striber hos hende i 15 år, og har været lige tilfreds hver gang :) Gid hun aldrig stopper som frisør <3
VELKOMMEN I VORES LYSE INDBYDENDE SALON I HJERTET AF HOLTE. Vi glæder os til at tage imod dig som kunde og kan tilbyde dig en professionel behandling af dig og dit hår. Vi er nu to frisører Marina der er fra Ukraine og engelsktalende og jeg selv.
Holte Stationsvej 6, 1. sal, 2840, Holte, Danmark
Jeg har haft samme frisør i 17 år som jeg er super glad for, men desværre er hun syg i øjeblikket. Jeg var desperat og så fandt Frisør Luxs (Merete) på nettet og hun var så sød at klemme mig ind i hendes travle kalender. Jeg fik en fantastisk service og lækker klip. Samtidig prøvede vi lige noget Colour whipped cream og vupti så var mine gule striber i mit grå hår borte. Jeg kan kun anbefale Merete. Stort TAK herfra

Svar från Frisør Luxs
Jeg er blevet klippet og farvet hos Luxs i snart fem år. Jeg kommer troligt hver 5. uge og bliver klippet selv om jeg har skiftet job et par gange og bor længere væk 👍🏻 Dejligt når klip og striber sidder i skabet hver gang 💪
Merete er super dygtig og hun lytter altid efter ønsker og vejleder derefter. Vi får klippet krøller og det har hun helt styr på. Min teenager er også glad for at komme i salonen.
Super flot arbejde, præcis som aftalt og jeg fik mange gode komplimenter for det
Fantastisk dygtig frisør - går altid derfra meget tilfreds.
Endnu en gang har Merete klippet mig til perfektion 😊
Den sødeste og dygtigste frisør jeg kender! Kan klart anbefales både til mænd, damer og børn :) 5 stjerner herfra...
Min søn bliver klippet hos Merete. Den kommende teenager vil gerne klare det hele selv☺ Han tager derfor selv til frisøren og styrer håret selv assisteret af Merete. Hun er super god til børn – og der altid plads til en lille hyggesnak med barnet mens der serveres saftevand.
Men vigtigst af alt: Håret sidder som det skal siger min søn☺
Jeg er lige gået fra at have langt hår til at blive klippet kort - det var en stor beslutning. Jeg fik fantastisk rådgivning af Merete hos frisør Luxs som tog sig god tid og klippede det rigtig godt. Jeg er super tilfreds! Jeg kan stærkt anbefale Merete og Frisør Luxs. Mvh Doma
Har fundet min foretrukne frisør i Merete. Lækker salon, grundigt og professionelt håndværk, går altid tilfreds derfra. Min datter er også meget begejstret, så vi vender begge tilbage.
Vi får alle ordnet håret hos Frisør Lux. Børneklip, herreklip, dameklip, farver og striber og vi er super tilfredse.
Professionel rådgivning, venlig og imødekommende, diskrete og hyggelige rammer. Har været kunde hos Merete siden hun åbnede for 5 år siden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kun Merete får lov til at klippe mit hår og farve mine vipper og bryn. Jeg er super tilfreds.
Merete har klippet både mine børn og mig selv i flere år og vi er alle super tilfredse !
Mine børn og jeg er kommet hos frisør luxs i 3 år nu og jeg kunne aldrig drømme om at få ordnet mit hår andre steder.. <3 Merete er altid i godt humør, giver sig tid, lytter og man går altid derfra og føler man er blevet forkælet fra top til tå.. Kunne jeg give hende flere stjerner, gjorde jeg det gerne! Kærlig hilsen, en MEGET tilfreds kunde, Camilla
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.