Skärmskyddet håller måttet men leverans tiden är orimligt lång. Kontakta kundtjänst då det stod fel modell på skärmskyddet. Får till svar att den ska passa. Obefintliga instruktioner och dåligt uppmär... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 27 av de 27 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik
- Nr. 21 av de 21 bästa företagen i Mobiltelefoner
iGuard™ är en ledande leverantör av skärmskydd för mobiltelefoner, kända för att erbjuda produkter som kombinerar hållbarhet, funktionalitet och enkel installation. Vårt sortiment består av skärmskydd av härdat glas, designade för att skydda din telefon från repor, smuts och stötar, samtidigt som de bibehåller en hög känslighet på pekskärmen. Vi är stolta över att erbjuda innovativa lösningar som gör det enkelt för våra kunder att installera sina skärmskydd utan att riskera luftbubblor eller felplacering. Vår appliceringsram säkerställer en perfekt installation varje gång. För oss på iGuard™ är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med sina köp. Därför erbjuder vi nöjdhetsgaranti och snabb kundtjänst för att lösa eventuella problem. Alla våra produkter är noggrant utvalda för att ge bästa möjliga skydd utan att tumma på design eller funktionalitet. Vi tror på långvarig hållbarhet och att våra produkter ska göra skillnad för användare som vill ge sina telefoner ett pålitligt skydd. Med iGuard™ får du inte bara ett skydd för din telefon, utan en lösning som hjälper dig att hålla den i bästa skick under lång tid. Besök vår hemsida för att ta del av våra produkter och erbjudanden!
Sverige
- kontakt@iguard.se
- iguard.se
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Orimligt lång leveranstid 2025
Orimligt lång leveranstid 2025. Då och då kommer mail som känns skrivna av en 14 som tackar för att man väntar.
Kommer inte handla här igen oavsett hur skärmskyddet är när det väl kommer fram…. Känns lite för mycket UF företag tyvärr
Undvik!
Undvik!
Beställde ett skärmskydd för 2 månader sedan. Tog två veckor innan jag fick hem det pga att det skickas från kina. Skärmskyddet höll i 3 dagar innan jag fick en spricka genom hela skyddet. Inget tapp, ingen stöt.
Kontaktade kundservice (tog ca 10 dagar innan man fick svaret att dem redan skickat ut ett nytt)
Hände exakt samma sak med detta skydd, dock efter 2 veckors användning.
Kommer ALDRIG mer beställa något från Iguard.
Lätt och snyggt
Lätt och snyggt! Men mycket tjat i mail fast man har beställt.
Funkade helt perfekt på klockan blev bra
Funkade helt perfekt på klockan blev bra
Schysst skärmskydd
Schysst skärmskydd, det som drar ner det är att det inte täcker hela skärmen ut i kanterna. Så skulle det mot all förmodan hända något längs med kanterna så är inte displayen skyddad (Samsung S24 Ultra)
Första och sista gången
Beställde och väntade 2-3 veckor innan leverans.
Sen allt snack om militärklassning etc och vattenavstötande yta… närmare eftertanke så är väl allt glas vattenavvisande? Eller?
Nu har jag provat, får se hur länge den sitter på. Men det var enda köpet jag gjort där.
Sen att det kom från ”YunExpress” förstärkte bara Temu-känslan ännu mer.
Blir dyrt om det bara håller 3 månader
Väldigt otydliga instruktioner för hur du sätter på skärmskyddet... Sen när man vän förstod hur man skulle göra så var det väldigt smidigt att sätta på.
MEN köpte mitt skärmskydd 23 juli, idag 11 oktober upptäcker jag att jag har V-formad spricka som kommer från som ett stenskott längst ner på telefonen. Visst tur att skyddet tog smällen och inte skärmen, men vet inte ens med mig att jag tappat telefonen så det ska kunna bli en spricka. Så frågan är ju då hur tåligt detta skärmskydd faktiskt är...
Dåligt skärmskydd
Dåligt skärmskydd! Ger fingeravtryck väldigt lätt! Sjukt missnöjd
Enkelt att applicera utan bubblor
Fungerar inte alls med fingeravtryck.!
Fungerar inte alls med fingeravtryck.!
I övrigt lätt att applicera och ser snyggt ut på.
Kommer inte att köpa mer! Skyddet åkte av efter knappt en vecka här.
Hej varför det tar så lång tid för…
Hej varför det tar så lång tid för beställningen,
Jag ångrar mig att köpa skydd , aldrig rekommenderat,
Dropshipping… Har snart väntat i en…
Dropshipping… Har snart väntat i en månad på min beställning som skulle ta 9 dagar. Totalt värdelöst. Det går snabbare att beställa samma skärmskydd från temu.
Uppdatering. Fick mitt skärmskydd som naturligtvis var fel. Fick den gamla modellen samt till fel telefon. Inget svar från deras kundtjänst. UNDVIK DETTA FÖRETAGET!
Utan iGuard, trasig skärm
Utan iGuard skulle jag ha en mobil skäld som varit sprucken. Så iGuard har betalt sig fler gånger.
Värdelöst
Värdelöst. Undvik! Dålig kvalité på skärmskydd och kass kundservice.
Jätte nöjd
Jätte nöjd, förutom att jag inte blir av med en liten luftbubbla högst upp till vänster. Stör absolut inte funktionen utan bara ögat.
UNDVIK!!!
UNDVIK!!!! DROPPSHIPPING FRÅN KINA.
FÖRSÖKER HÄVA MITT KÖP ENLIGT DISTANSKÖPSAVTALET OCH FÅR INGEN BEKRÄFTELSE PÅ DETTA, UTAN BARA "VI HOPPAS DU BLIR NÖJD" HAR SKICKAT FLERA MAIL. ARN NÄSTA!! VILKET JAG KAN DÅ MIN ORDER ÄR TILLRÄCKLIG I KOSTNAD.
Falsk marknadsföring
Ungefär samma som alla andra skärmskydd riktig skräp går sönder lika lätt som ett vanligt. Falsk marknadsföring!
Skräp
lång leveranstid/ oseriöst företag !!!!!! Köppppppp inte !!!
Beställde för 3 veckor sen och väntar fortfarande på leveransen ! Enda man får som svar att ditt paket är på väg och snart framme ! Ditt paket på väg och är snart framme ! Oseriöst företag ! Alltså hade jag vetat de här hade jag beställ från Kina direkt ! Beställde skal från Zagg och dem skickar från ireland tydligen och den dök upp efter 1 vecka men de här skrotskyddet har inte kommit än !
Lever ej upp till förväntningarna
Lång leverenstid. Skyddet gick sönder efter mindre än en vecka. Ej tappat telefonen utan den har endast legat i ficka/väska. Inte i närheten så bra som de får det att låta i reklamerna.