Snelle levering na bestelling product is goed verpakt Er miste een onderdeel na contact met klantenservice is het onderdeel binnen twee dagen nagestuurd. Dus top service voor de prijs prima prod... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Snelle levering& goed contact voordat ik het bestelde ivm vragen vanaf mijn kant. Product (grondbox) is naar wens, licht in gewicht dus makkelijk in en uit elkaar te halen maar wel stevig gegrond do... Se mer
Nette en snelle afhandeling. Bij ontvangst van het gekochte product bleek er een paas doppen anders waren als op de foto. Hierover gemaild en direct dezelfde dag nog werden de juiste doppen kosteloos... Se mer
Företaget har svarat
Hangmat met standaard 2 personen besteld. Hangmat was snel geleverd alleen helaas zonder standaard. Vervolgens dit teruggemeld aan bedrijf en toen hebben zij er direct werk van gemaakt. Omdat de stand... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Finesse Online Store bieden we een groot assortiment producten uit de categorieën Home & Garden en Kids aan. Daarnaast zijn wij de enige dealer van hangmatten-merk Potenza in de Benelux en Frankrijk. Onze producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Onze grootste prioriteit is om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige producten krijgen en deskundig worden geadviseerd. Vanaf het begin van onze activiteiten hebben wij kwaliteit vooropgesteld teneinde tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen en breiden ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten en diensten. De voordelen die ons onderscheiden van onze concurrenten: ⹠Een individuele benadering van de klant ⹠Uitstekend contact via de telefoon of e-mail ⹠Een snelle verzending van de aangekochte goederen ⹠Professioneel advies bij uw aankoop ⹠Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ⹠Veel maatwerk mogelijk in overleg, vraagt u gerust!
Kontaktuppgifter
Valkruid 14, 7891WG, Klazienaveen, NederlÀnderna
- 0615554055
- info@finesse24.nl
- finesse24.nl
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer Àn 1 mÄnad
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Alles zoals gewenst
Mooi degelijk product
Mooi degelijk product, snelle levering en zeer goede service! Zeker een aanrader.
Degelijke materialen en gemakkelijk inâŠ
Degelijke materialen en gemakkelijk in elkaar te zetten.
Betrouwbare webshop
Product binnen een week geleverd. Goede kwaliteit en blij met mijn aankoop.
Moestuinbakken
Moestuinbakken besteld die er op plaatje heel mooi uitzien. Bleek bij bezorging nog een behoorlijk bouwpakket te zijn en zonder enige versteviging. Zat bij een bak ook een te kort worteldoek.
Nu de bakken staan ziet het er wel mooi uit , maar prijs kwaliteit toch wat minder eerlijk gezegd.
Tevreden over product en service!
Product (grondbox) is naar wens, licht in gewicht dus makkelijk in en uit elkaar te halen maar wel stevig gegrond door de zuignappen. Je kan zelf de grootte en vorm bepalen door bijv. panelen weg te laten. Fijne box om extra bewegingsruimte en een veilige omgeving voor mijn baby te creëren!
Hangmat besteld
Hangmat besteld, bleek echter door de verzender ons pakket met dat van iemand anders te zijn verwisseld. Probleem werd binnen 2 dagen opgelost.
Prima service en zeer tevreden over onze hangmat.
Thnx
Ptr
Hangstoel
Per abuis de verkeerde kleur hangstoel ontvangen. Dit gemeld en kregen direct reactie en alles is keurig, snel en zeer vriendelijk opgelost!
Top!
Zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ben heel tevreden đđ»

Svar frÄn Finesse Online Store
Zeer goede ervaring met dit bedrijf
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ik had wandplanken besteld, echter de zending raakte zoek. Contact opgenomen met de klantenservice waar zij mij uitstekend hebben geholpen. De planken zijn opnieuw besteld en waren binnen de kortste keren in huis. En zien er top uit! Heel fijn contact en fantastische service. Echt een aanrader.

Svar frÄn Finesse Online Store
Sinds kort heb ik een nieuwe hangmatâŠ
Sinds kort heb ik een nieuwe hangmat aangeschaft bij Finesse, ik ben zeer tevreden met de aankoop.
De levering was mooi op tijd, en verder waren er geen problemen mee.
Ben tevreden en kijk uit naar de volgende bestelling.
Top bedrijf
Top bedrijf, met snelle service.
Onze hangmat was deugdelijk verpakt en van erg goede qualiteit.
Wij gaan bij onze volgende aankoop, hier zeker weer kijken.
Erg tevreden over Finesse24
Erg tevreden over Finesse24! Top service en snelle levering. Het product is netjes verpakt en keurig afgeleverd! De bezorger heeft het zelfs voor mij achter het huis gezet ivm een hernia. echt een 10+ !! Groet, René
Tot nu toe al zeer teleurgesteld in het⊠retouren van product
Tot nu toe al zeer teleurgesteld in het behandelen van mijn vraag.
stap 1 : bel finesse om te vragen of ik mijn product kan retouren. ja dit zou kunnen en zou makkelijk gaan. ( even snel naar de post.nl en zou binnen 3 dagen mijn geld terug hebben ). overigens sprak de dame zeer slecht nederlands en deed het snel van hand.
stap 2 : post.nl Bruna verteld mij dat het helemaal niet kan en dat pakketten boven de 170cm niet kunnen worden verstuurd. ik terug bellen maar geen bereik bij finesse.
stap 3 : bel met HUBO want die stuurt pakketten van GLS maar die sturen niks boven 150 cm dus fijn al die info van finesse die niet klopt.
stap 4 : terug bellen naar finesse wat er nu gedaan moet worden. let op ik bel nu voor 4 de keer. dus eerste 2 keer om te vragen bij het begin en nu twee keer om terug te vragen hoe en wat nu verder en rara wordt er snel weggedrukt en daarna de telefoon uitgezet. pppfffff schandalig en zeer onprofessioneel.

Vakwerk
We zijn supertevreden met het geleverde werk, netjes, strak, niets op aan te merken. De planken zijn zeer goed ingepakt om te verzenden, zo kon er echt niets fout gaan. Dit bedrijf is echt een aanrader!

top!
Online verkoopproces verliep soepel.
Bezorging ging soepel
In elkaar zetten was idd zoals beloofd in 10 minuten gebeurd en de hangmat en de standaard voelen degelijk aan. Hopen dat we er heel lang plezier van gaan hebben. Voor nu is de hangmat ons nieuwe favoriete plekje.
Alweer tevreden
Een 2e bestelling gedaan bij deze webshop, alweer top service en snel geleverd.
Dit maal een haard en de kwaliteit is boven gemiddeld. Zeker voor deze prijs echt een vondst.
Zelfs mijn uitgebreide vragen werden keurig en vlot in behandeling genomen waardoor ik vlot kon bestellen.
Slechte webshop
Review Finesse24.
Heb bij deze webshop zelf besteld (dus niet via Bol) en ik kreeg een geheel ander artikel dan ik had gekocht! Ik had een zwart haardstel besteld en nu kreeg ik een lelijk gouden ding! De doos was ook helemaal kapot en ik geloof niet dat dit bijvoorbeeld jonge schade was van DPD, maar al langer aanwezig was. Gelukkig kon ik het terugsturen en heb ik mijn geld teruggehad + van de verzending (en terecht).
Er zouden nog 4 producten op voorraad zijn toen ik bestelde, toen ik had besteld nog 3, dus ik dacht dat komt goed. Maar volgens deze webwinkel, was opeens alles uitverkocht via Bol (okay, dat is mogelijk, maar wel heel toevallig..?!) of hebben ze gewoon een ander artikel in de doos gestopt. Ik mocht hem eventueel ook houden voor de helft van de prijs (maar ik hoefde geen lelijk gouden ding) dus dat is ook al een vreemd verhaal.
---
Paar maanden daarna weer gemaild met webshop. Er zouden nog 2 zwarte haardstellen op voorraad zijn van dat type (om 20:31 uur 's avonds kreeg ik de mail). Nou dat is mooi, toen ik vervolgens gelijk terugmailde en uitgebreide foto's vroeg van het artikel en de doos, waren ze opeens gisteren allebei verkocht. Ik geloof er niets van als ik eerlijk ben.
Jammer van het haardstel, wat we erg mooi vonden en tot nu toe nergens anders is gevonden, maar we kopen niets meer bij Finesse24 en zoeken wel een ander haardstel wat ook mooi bij ons past.

Svar frÄn Finesse Online Store
Product did not get delivered
Product did not get delivered, but for their credit, the money was refunded in a couple of days.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.