Beställde ett par herrskor, men hem kom ett par damskor i strl 38 och ett par barnskor i strl 31. När jag tog kontakt med kundtjänst fick jag svaret att ”det är väl bara returnera skorna och beställa... Se mer
Mycket bra service i de fysiska butikerna! Behövde reklamera ett par skor och fick jättebra och trevlig hjälp med det av Väla butiken i Helsingborg, trots att jag köpt dem i Malmö från början. Fic... Se mer
Fick ej lösa in en kupong från ecco på 100kr som jag fått för köp av eccoskor på din sko /ecco i Haninge centrum. Huvudkontoret säger att jag hade rätt att lösa in den. Ni tittade inte ens på kup... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Köp dina favoritskor på feetfirst. Vi har samlat Sveriges ledande skokedjor under samma tak. Shoppa online eller i butik - Enkel shopping - Fri frakt
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Vinterskor
Hade inte gått många hundra meter innan det gick hål på sulan på båda skorna, och läckte in vatten. KÖP INTE!!!
Ska returnera skor som är för små
Ska returnera skor som är för små. Kundservice, om dom finns, är helt frånvarande. Hur svårt kan det vara att meddela hur det fungerar????
Urdåligt kundbemötande
Urdåligt kundbemötande från ElleFeet. Jag fick skorna i början av december kontaktade dem den 5/12 första gången för att få en retursedel då skorna var för små. Fick till svar att de skulle skicka ärendet vidare för retursedel. Jag har mejlat dem flera gånger eftersom det inte kommit någon retursedel till mig. Nu har jag betalat 695 kr för skor som jag inte kan ha. Inte ens värda en stjärna.
Så himla dåliga skor som skaver…
Så himla dåliga skor som skaver fötterna. Det går inte att ha de mer än en gång
Helt nöjd med service och utbudet
Skickade aldrig min beställning
Jag beställde tre par skor. Jag fick sedan ett mail att de skickat min beställning, men 2 veckor senare hade jag fortfarande inte fått min beställning, så skrev till kundtjänst och frågade när min leverans kommer då den skickades för två veckor sedan, men de svarade aldrig!!
Några dagar senare fick jag mail från Feetfirst att de mottagit min retur pga att jag ej hämtade ut min leverans och beloppet på Klarna ändras till fraktavgiften.
Jag bad Feetfirst att skicka min beställning igen då jag inte fått någon leverans eller sms/meddelande att hämta ut öht. Men tydligen gick inte det, (förmodligen för att de aldrig skickade varorna), men fraktavgift skulle de minsann ha för något de ej skickat, och om jag ville ha varorna så var jag tvungen att lägga helt ny beställning med ny frakt! Så dåligt.
De har uppenbarligen inte alla varor inne, men låter kunderna tro det via bekräftelsemejlet, för att sedan påstå att de mottagit retur. På så sätt tjänar de pengar på fraktavgifter. Oseriösa pajaser.
Kundtjänst svarade tillslut sonika att jag inte hämtat ut mina varor, som de aldrig skickat. Fraktavgift (för ingenting) måste man betala ändå!
Så dåligt. Nej tack. Dryg kundtjänst som inte svarar eller slutar svara.
Allting funkar fint med frakt och…
Allting funkar fint med frakt och hjälp. Kvalitén är dålig förstås, men man får ju vad man betalar för. Bra för växande barn som bara har sina skor ett par månader. Det är tydligt och enkelt.
Fick ej lösa in en kupong från ecco på…
Huvudkontoret säger att jag hade rätt att lösa in den. Ni tittade inte ens på kupongen jag fått jag hade digitalt i min mobil.
Personalen ska ta reda på saker innan de nekar Kund.
Usel kvalite och usel kundservice
Usel kvalite och usel kundservice. Svarar inte på reklamationer eller mail, ignorerar kunderna.
Skor där sulan släpper efter 2 dagar på skolan hör tydligen till deras standard verkar det som, annars bör de ha svarat på något av mallen iallafall.
Snabb leverans, resten dåligt.
Snabb leverans. Dålig kvalite, dålig kundservice som inte svarar på kontakt. Sulor på skor som släpper på flera ställen efter 2-3 dagars användning anser inte jag är normalt slitage.
Mycket bra service i de fysiska…
Mycket bra service i de fysiska butikerna!
Fick inte bra hjälp via e-handeln, hjälpte mig inte rätt i mitt ärende men fysiska butiken får 5 stjärnor!
Lite medelmåttig service.
Lite medelmåttig service.
Ganska snabba på leverans och enkla rutiner för returer om något inte stämmer. Dock lite dåligt intresse då jag var tvungen att reklamera ett par skor. Inga problem att få reklamationen godkänd men då exakt samma modell utgått och ersättaren var kraftigt prishöjd, valde man att återbetala istället för att erbjuda ersättningsskor. Lite svagt tycker jag som behövde mina skor.
Otrevliga och man får inte hjälp av dom
Dålig service överlag
Dålig service överlag, sen att det inte finns alternativ till kontant betalning👎🏻
Sämsta kundservicen man kan vara med…
Sämsta kundservicen man kan vara med om. Debiterar avgift om man inte hämtar ut varan! Trots att man i god tid har ångrat beställningen.Går inte att ringa för att göra retur, mail servicen tar en evighet innan de ger respons. REKOMMENDERAR INTE!!!!
Stort utbud från flera butiker, ok priser.
En del dåliga recensioner här, har själv inte upplevt de.
Jag har dock bara beställt vid två tillfällen.
Men de har fungerat bra båda gångerna.
Rätt storlekar, bra kvalitet sett till priset.
Smidigt att kunna beställa skor från olika butiker, på en och samma sida.
Uppdatering : Allt har löst sig!
Uppdatering :
Blev kontaktad av kundtjänstchefen och de bad om ursäkt för misstaget med mitt ärende. Jag är numera en nöjd kund hos Feetfirst.
Alla kan vi göra misstag och när man ber om ursäkt och justerar det som blivit fel är allt förlåtet och glömt!
Tack Feetfirst för att ni tog mitt ärende seriöst och kontaktade mig!
En stjärna är dock en för mycket!!!
Fruktansvärd kundservice!!!
Köpte två par skor (likadana, men olika storlekar). Det gick en vecka, hörde inget trots att det står leverans inom 2-4 arbetsdagar.
Jag mailar (givetvis finns det ej telefonnummer) och på samma gång frågar jag lite snällt att få den ytterligare rean på skorna då min order ej hade skickats än. Det går ytterligare några dagar. Inget händer.
Får tillslut ett svar att min order nu har skickats och tyvärr kan de inte justera priset för ordern är skickad. Jag jobbar själv som kundtjänstansvarig för en webbutik och vet att det är en lögn. Man kan justera priset för en kund om man vill. Men det vill inte Feetfirst. Bad att de kan ju justera priset i samband med min retur av det ena paret - men nej då, det är ju stört omöjligt för dem att göra.
Uselt Feetfirst,uselt! Jag håller med andra som kommenterat, lägg ner webhandeln och håll er till fysiska butiker. Eller - utbilda er personal i hur en kundservice ska skötas!
Butikerna är bra, men att beställa...
Ja.
Butikerna är bra, trevlig personal.
Fick beställt skor, via en butik och det gick inte jättesmidigt. Skorna var slut och jag fick själv köra dit två gånger för att sen bli ombedd att kontakta kundservice. Så pass stort företag som inte har ett system som berättar att där ligger en betalning på en vara som inte ens finns inne. Trevliga kundservicemedarbetare, men tar alldeles för lång tid. Gick en månad tills jag själv fick ta reda på att något var fel. Nästan en vecka för att skriva tre e-mails fram och tillbaka. Inga telefonnumer, utan det ska ske via e-mail. Det blev löst, men det är tråkigt att ett så stort företag med så många trevliga människor i butikerna har så simpla problem. Håll er till butikerna och det som finns i lager i butiken du köper det i. Nu står man här utan skorna, som nu kostar 600 kr mer än de hade gjort om jag köpt de på annat ställe. Tråkigt.
Två olika storlekar?
Beställde online för att slippa julhandeln.
Öppnade lådan och ser att ena skon är storlek 29 och den andra är storlek 30.
Hur svårt ska det vara? Är det raketforskning de sysslar med på Feetfirst?
Rekommenderas INTE!