Dit is de mail die ik naar de verzender (Belgische brouwerij Van Steenberge) stuurde: Hallo Anne-Valérie Zojuist is het tweede pakket alsnog geleverd. De FedEx-chauffeur zette het... Se mer
Det här tycker kunderna
Het liefst had ik min 10 sterren gegeven. Krijg je bericht op woensdag avond morgen komen we voor 18 uur nou onverwacht vrij moeten nemen,vervolgens krijg je op die dag na 13 uur bericht bezorging... Se mer
Onbetrouwbaar. Twee maal bevestiging gekregen dat FedEx op bepaalde datum zou komen. Eerste keer op de door mij veranderde datum toch aan de deur geweest. Daarna op de afgesproken datum bericht dat z... Se mer
Wat een ballentent. FedEx zegt dat ze vandaag voor 4pm leveren maar het is ondertussen bijna 8pm en de bezorger is nog steeds onderweg (al 4 uur geleden vanaf het distributiepunt vertrokken). Wat i... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onbetrouwbaar
Tot twee keer toe levertijd gewijzigd en nog steeds aan het wachten. Reageert niet op vragen.
Als ik de overige reviews lees is de hoop op een goede aflevering tot een diepte punt gedaald.
Got hit with 12 Euro extra costs
Got hit with an invoice of €13.78 about half a month after delivery. Of that 1.78 was sales tax, and the other 12.00 were "service costs". I payed shipping costs when making the order.
Besteld 21 januari, 27e nog niks
Iets besteld op 21 januari. Op 22 januari heeft men het geprobeerd te bezorgen, maar gedurende het halve uur dat er even niemand tijd was is het hen gelukt langs te komen. Het is nu 27 januari en de 2e poging moet nog steeds plaatsvinden. De site geeft aan dat het op het depot ligt, 40km bij mij vandaan. Via de site kun je geen extra info krijgen, alleen dat men het bezorgt voor 22:00 uur. Het is nu 16:01, pakket nog steeds niet onderweg. De telefonische chatbot is ook een lachertje, je komt geen steek verder. Ik zou graag zie dat alle verkopende partijen in Nederland de klant een keus geeft met welke verzender iets verstuurd mag worden, dan kunnen wij als klant nog een beetje sturen op kwaliteit. FedEx? Fed up!
Jammer dat er geen 0-sterren…
Jammer dat er geen 0-sterren beoordeling mogelijk is. De verhalen zijn zeer herkenbaar. Ik ben nu in de fase van proberen mijn pakketje te krijgen.
Ik heb de leverancier in Tsjechië verwezen naar deze reviews en het verzoek nooit meer gebruik te maken van de "services" van Fedex. Ik heb ze verteld dat het mij de lust beneemt om online bij hen te shoppen.
Het is KMP, iets met peren.
Zeer ontevreden over FedEx NL
Zeer ontevreden over FedEx NL
Ik ben erg ontevreden over de dienstverlening van FedEx Nederland. Mijn pakket 📦 werd verzonden van Hongkong naar Nederland en de problemen begonnen zodra het pakket hier aankwam.
Volgens de tracking zou het pakket op 21-01-2026 worden bezorgd, maar het kwam niet aan. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat er vertraging was bij de douane. Het pakket was inmiddels vrijgegeven en zou 22-01-2026 geleverd worden. Helaas: opnieuw geen pakket.
Tot mijn grote verbazing werd het pakket daarna weer van Zwolle naar Amsterdam gestuurd, zonder duidelijke uitleg. Na wéér telefonisch contact bleek ineens dat ik invoerrechten moest betalen. Dat was geen probleem geweest, maar dit had veel eerder gecommuniceerd moeten worden. Als ik dit direct had geweten, had ik meteen betaald en was deze onnodige vertraging voorkomen.
Na betaling werd mij beloofd dat het pakket op 23-01-2026 bezorgd zou worden. Ik ben nu erg benieuwd of dit eindelijk klopt.
Wat ik vooral nalatig en frustrerend vind, is de gebrekkige en tegenstrijdige informatie die door verschillende medewerkers wordt gegeven. Hierdoor heb ik uiteindelijk minstens 3 dagen onnodig moeten wachten op mijn pakket.
Voor een internationaal bezorgbedrijf verwacht ik betere communicatie, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Helaas heeft FedEx NL dat in mijn geval absoluut niet waargemaakt.
FedEx is compleet onbetrouwbaar
FedEx is compleet onbetrouwbaar, ze liegen en bedriegen.
Op 14 januari 2026 zou ik een pakker van een leverancier uit Frankrijk ontvangen, maar tot nu toe niets ontvangen.
Volgens FedEx is er elke werkdag een bezorger aan de deur geweest, maar was er niemand aanwezig.
Gelogen, er waren constant mensen aanwezig en ook op de camerabeelden is alle 6x geen FedEx bezorger te zien.
Contact kan alleen per chat waar tot nu toe al 3x excuses zijn aangeboden, maar nog steeds niets ontvangen!
Tijdsindicatie klopt niet, bedrijf niet (goed) bereikbaar.
Bezorgvak tussen 10.30 en 14.30 uur volgens FedEx. Om 15.00 uur nog niets... Weggegaan, blijkt de bezorger om 15.08 uur te zijn geweest. Via de website kan geen nieuwe bezorgafspraak gemaakt worden, dat resulteert in een foutmelding. Via het opgegeven telefoonnummer kun je alleen een afhaalafspraak voor pakketten maken. Waardeloos.
Update: omdat er zelf niets te wijzigen viel qua bezorgdatum is de volgende dag het niet-thuis briefje bij de voordeur gehangen, met handgeschreven verzoek om het pakket bij de buren af te geven. Heeft de bezorger gedaan - fijn!
Slechte (geen) levering
Het pakket zou voor 15 januari bezorgd worden.. het is nu 19 januari en ik heb nogsteeds niets ontvangen.. schandalig slechte informatie verstrekking.. met iedere keer een zogenaamde nieuwe bezorgdag met een tijdsframe van 10 uur sochtends tot 22.00 savonds belachelijk..
Nog nooit zo slecht
Het is jammer dat je niet lager als 1 ster kan geven. Het pakket zou al een week geleden bezorgd worden. Dat was niet mogelijk vanwege de weersomstandigheden en ook wel begrijpelijk. Nu een week verder en het pakket ligt nog steeds op het zelfde depot en elke dag wordt de levering met een dag naar achter geschoven. Als je belt is het al moeilijk om iemand aan de telefoon te krijgen en eigenlijk heb je daar ook niks aan want die vertelt ongeveer hetzelfde als de t&t. Ze zeggen wel dat ze een bericht naar het depot sturen voor uitleveren maar de datum wordt vrolijk weer opgeschoven.
Een waardeloos bedrijf
Een waardeloos bedrijf. De app werkt buitengewoon slecht en inaccuraat. Bezorging slecht. Iets zou op dinsdag komen, om 1900 uur bericht dat het niet meer komt. Later lees ik dat het pakket om 1600 uur al teruggebeld was. Nu nog steeds niets ontvangen
FedEx via Temu
FedEx via Temu, nooit weer! Er is niet eens aangebeld vervolgens dropt de bezorger het pakket in een dorp verderop terwijl het code oranje is met dikke sneeuwval. Leg het gewoon bij de achterdeur of in de oud papier bak. Ook nog naar het ophaalpunt gegaan want kreeg een sms dat het daar lag, vervolgens was het daar nog niet aangekomen. Ik wil bellen om een nieuwe aan huis bezorging in te plannen kom je uit bij een computer die je vraagt je trackingnummer ontelbare keren in te voeren. Ik annuleer deze bestelling zodra het kan. Waardeloze service!
Nog nooit zo'n slechte vervoerder meegemaakt
Nog nooit zo'n slechte vervoerder meegemaakt. Bij een webshop een bestelling gedaan en deze werd uitgeleverd in 3 dozen. Gezien dat de drie dozen tegelijkertijd zijn verzonden, moest hier €100,00 voor betalen. 2 dozen werden op de opgegeven dag afgeleverd, de derde doos was volgens fedex melding: "Een deel van uw zending kan worden beïnvloed op lokale oorzaken" Geen flauw idee wat dit betekent. Na een enorme stroom van e mail berichten en nog 2 dagen voor niets thuis zitten is het derde pakje toch nog uitgeleverd. Afspraken worden niet nagekomen en zo maar gecanceld. Levertijd is mogelijk van 08.00 uur tot 22.00 uur in de avond???
Bedrijf heeft duidelijk zijn bedrijfsvoering niet op orde!
Voor de derde keer in 8 maanden zijn ze…
Voor de derde keer in 8 maanden zijn ze mijn pakket kwijt, ik heb zo'n spijt ervan om ze weer te vertrouwen. Nooit meer
Ik heb extra meer betaald mijn pakket…
Ik heb extra meer betaald mijn pakket zo snel mogelijk te ontvangen, maar mijn pakket is niet bezorgd op de gewenste datum.
Ratten zijn het
Ratten zijn het. Eerst zeggen dat ik niet thuis was en was er zeker. Daarna nog zeggen dat ze nog een keer langskwamen, nu kan ik 3 dagen later 5 kilometer verder het pakket ergens ophalen
Ik denk oprecht dat dit het slechtste…
Ik denk oprecht dat dit het slechtste bedrijf van de wereld is. De bezorger is dinsdag 6 januari langs geweest om een pakket te bezorgen, wij hebben hier geen melding/mail van gehad en niemand was op dat tijdstip thuis. Toen een nieuwe datum aangevraagd voor de bezorging voor op donderdag 8 januari. De bezorger zou zogenaamd zijn geweest op donderdag om het pakket te bezorgen. Wij waren allemaal thuis op donderdag en er is geen bezorger geweest. Ook onze camerabeelden tonen aan dat er op donderdag niemand is geweest. Vanmiddag met een medewerker van Fedex gebeld, die zou me een uur later bellen. Nooit een belletje teruggekregen. Toen maar nog een keer zelf gebeld en tot op heden is er niets duidelijk over waar het pakketje is.
Sorry maar deze aanbieder in Nederland…
Sorry maar deze aanbieder in Nederland is 1 en al drama. Geen bevestiging na inlevering, en sterker nog helemaal geen gegevens meer inzichtbaar…… duimen dat mijn pakketje 📦 aankomt.
My package has been sitting in a FedEx…
My package has been sitting in a FedEx Facility in Charlotte, North Carolina since yesterday. It hasn’t moved from that location since then. I’m really pissed off. 😠
Pakket ligt in depo voor 2 weken en word retour gestuurd
Vanaf 26-12-2025 ligt het pakket in het depo van fedex in heusden zolder. De levering schuift steeds 1 dag op. 5-1 zou er opnieuw geleverd worden. Voor 12 uur word het verzet naar 6-1. Echter op 5-1 rond 21 uur krijgen we een mail dat fedex het 29-12 geprobeerd om het te leveren. En aangezien niemand thuis was werd het terug verstuurd naar de verzender. Volgens de app Is het nooit uit fedex hun depo geweest. Nadat het daar is aangekomen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.