el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet  Omdömen 36

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Strona z formularzem do wypeƂnienia czytelna, zwƂaszcza jeƛli ma się tylko przeziębienie z doƛć typowymi aczkolwiek męczącymi objawami. Odpowiedzi przez SMS przychodzą szybko. Po kilku minutach równie... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bardzo sprawna usƂuga. Co mnie ujęƂo, to dobry kontakt wyjaƛniający moje wątpliwoƛci juĆŒ po fakcie, a to wƂaƛnie wtedy kiedy sprawy się komplikują poznajemy wartoƛć firmy.

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Medicinsk klinik

Skrivet av företaget

el4online.pl – telekonsultacje i zwolnienie lekarskie online el4online.pl to nowoczesna platforma telemedyczna, ktĂłra umoĆŒliwia szybkie i wygodne uzyskanie pomocy lekarskiej bez wychodzenia z domu. Oferujemy profesjonalne konsultacje medyczne online, dzięki ktĂłrym moĆŒesz otrzymać zwolnienie lekarskie online (e-ZLA) nawet w kilkanaƛcie minut. Nasze usƂugi skierowane są do osĂłb, ktĂłre potrzebują szybkiej diagnozy, kontynuacji leczenia lub wsparcia w przypadku nagƂych dolegliwoƛci. Proces jest prosty i intuicyjny – wystarczy wypeƂnić formularz medyczny, a lekarz przeanalizuje zgƂoszenie i podejmie decyzję zgodnie z aktualną wiedzą medyczną oraz obowiązującymi przepisami. Dzięki el4online.pl moĆŒesz uzyskać L4 online bez kolejek i stresu. Zwolnienie lekarskie online trafia bezpoƛrednio do ZUS w formie elektronicznej (e-ZLA), co pozwala szybko i wygodnie zaƂatwić wszystkie formalnoƛci. Dlaczego warto wybrać el4online.pl? szybkie konsultacje lekarskie online moĆŒliwoƛć uzyskania L4 online nawet tego samego dnia prosty i przejrzysty proces zgƂoszenia bezpieczna i wygodna forma kontaktu doƛwiadczony personel medyczny Jeƛli potrzebujesz zwolnienia lekarskiego online lub szybkiej konsultacji, el4online.pl to wygodne i sprawdzone rozwiązanie.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Super. Polecam

25 januari 2026

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe usƂuga speƂniƂa oczekiwania. Dziękujemy za polecenie.

Wszystko w porządku polecam

Wszystko w porządku polecam

13 januari 2026

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe wszystko przebiegƂo prawidƂowo. Dziękujemy za polecenie.

Pani doktor wszystko Ƃadnie

Pani doktor wszystko Ƃadnie wytƂumaczyƂa i powiedziala zalecenia

11 januari 2026

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe konsultacja byƂa jasna, a zalecenia zostaƂy dobrze wyjaƛnione.

Sprawna obsƂuga lekarza

5 januari 2026

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe obsƂuga przebiegƂa sprawnie.

Szybka i kompetentna obsƂuga

Szybka i kompetentna obsƂuga

30 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe obsƂuga byƂa szybka i kompetentna.

Szybko i sprawnie wystawione zwolnienie

Szybko i sprawnie wystawione zwolnienie

28 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe wystawienie zwolnienia przebiegƂo szybko i sprawnie.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Polecam, konsultacja w przeciągu 30 minut, miƂa Pani doktor.

17 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe konsultacja przebiegƂa szybko i w miƂej atmosferze. Dziękujemy za polecenie.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Szybko sprawnie miƂa atmosfera polecam

Szybko sprawnie miƂa atmosfera polecam bardzo 10minut i zwolnienie miaƂem gotowe

15 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe wszystko przebiegƂo szybko i sprawnie, a konsultacja odbyƂa się w miƂej atmosferze. Dziękujemy za polecenie.

Sprawna oraz trafna diagnoza

Sprawna oraz trafna diagnoza, profesjonalne podejƛcie do pacjenta oraz peƂne zrozumienie sytuacji w jakiej się znajduje. Polecam !

12 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za miƂe sƂowa 🙏 Cieszymy się, ĆŒe nasze podejƛcie i diagnoza speƂniƂy Pana oczekiwania. Pozdrawiamy,
el4online.pl

Szybki kontakt z lekarzam

Szybki kontakt z lekarzam który mnie wysƂuchaƂ wystawiƂ diagnozę i l4

12 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe kontakt z lekarzem byƂ szybki, a konsultacja przebiegƂa sprawnie.

Fachowa pomoc

Fachowa pomoc, szybki kontakt z lekarzem, dziekuje za pomoc i polecam.

11 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe pomoc byƂa fachowa, a kontakt z lekarzem szybki. Dziękujemy za polecenie.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

zwolnienie lekarskie bez problemĂłw

Bardzo się cieszę, ĆŒe zwrĂłciliƛmy się do tego miejsca. To jedyne miejsce, gdzie otrzymaliƛmy pomoc w sposĂłb, w jaki jej potrzebowaliƛmy. Bezstresowo, szybko i konkretnie. Bardzo miƂa obsƂuga👍 Polecam z caƂego sercađŸ€—

5 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, ĆŒe mogliƛmy pomĂłc w sposĂłb odpowiadający PaƄstwa potrzebom. Dziękujemy za zaufanie i polecenie.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Polecam, obsluga bardzo dobra, szybki kontakt lekarza, strona czytelna

29 november 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe obsƂuga byƂa na wysokim poziomie, kontakt szybki, a strona czytelna. Dziękujemy za polecenie.

Bardzo szybka realizacja

Bardzo szybka realizacja. Dobry kontakt z lekarzem.

1 december 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe realizacja byƂa szybka, a kontakt z lekarzem dobry.

Polecam!!

Konkretnie, sprawnie i bez problemowo .

30 november 2025

Svar frÄn el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ĆŒe wszystko przebiegƂo konkretnie, sprawnie i bezproblemowo.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer