Jag älskar mina gosa, köpte ett, och sen två till. Tyvärr går den ena inte att ladda. Har försökt att komma i kontakt med företaget, men allt studsar. Läser ni detta, kontakta mig gärna.

Beställde för över 1 månad sen, skulle bli en julklapp men fortfarande inte fått något leverans besked trots att de skulle levereras inom 7-14 dagar. Har mailat ecki flera ggr utan svar eller... Se mer

1,7

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

De svarar inte om du skulle vilja göra…

De svarar inte om du skulle vilja göra en retur eller häva ett köp, leverans tiden över 2 månader. Som tur var använde jag Klarna som betalningssätt (få varan innan betalning). Klarna löste det till sist men det tog lång tid och många mail.

3 mars 2024

Är det bedragare

Är det bedragare? Fick inget paket. Dom har inte svarat på flera veckor. Går inte att ringa dom. Luktar bedragare. Instagram kanske ska se över vad det är för skojare dom låter annonsera. Riktiga pajasar!

9 januari 2024

Gosabandet

Hade gett 0 om det gått. Ca en månads leveranstid. Produkten skickas från Kina och kunde lika gärna ha kommit från Wish. Den ser inte alls ut som på bilderna. Negativa recensioner på sidan försvinner. Har försökt kontakta men får inget svar. Det här är en bluffsida

10 januari 2024

Gosaband

Gosaband. Alldeles för stora samma hände mig som för dem andra går inte få ut någon returblankett, betalade med klarna men betalde direkt tyvärr.

10 januari 2024

Ingen återkoppling

Fick hem mitt gosa band. Va aldeless för stort och obekvämt med hörlurarna. Försökt att få tag på företaget för att returnera men får inget svar... Rekommenderar inte!

13 december 2023

Beställde för över 1 månad sen

Har mailat ecki flera ggr utan svar eller resultat!

De var snabba med o skicka fakturan till klarna iaf. Men har pausat den betalningen o hänvisat till mailet.
Tur man iaf valde o betala via klarna och inte direkt. Då hade man nog aldrig sett de pengarna igen.

Denna firma är ingen firma ja skulle beställa nånting ifrån.

5 december 2023

Bluff

Bluff
Beställde en vara som aldrig kom. Försökt få kontakt med kundtjänst men det går inte att få tag på någon per telefon och mejl svarar de inte på. Varning

6 december 2023

Kinaskräp

Trots att jag tyckte jag detaljstuderade hemsidan lurades jag att tro att jag INTE beställde skrot från Kina. Nåväl, lurarna funkar hjälpligt och visst är dom skönare att somna med än mina bose, men kvalién är dålig i övrigt så förväntar mig att dom ger upp snart. Dyra för vad du får, säljs förmodligen för 49 spänn på vilken asiatisk marknad som helst.

19 december 2023

Vill inte ge nån stjärna alls

Vill inte ge nån stjärna alls! Det går inte att komma i kontakt med kundservice eller support. Värdelös produkt som jag vill lämna tillbaka men då krävs en returblankett som jag ska maila om. Har ni mailat fyra gånger utan återkoppling. Man tar bort mina inlägg på Instagram! VARNAR för detta USLA företag! SKÄMS PÅ ER!

28 november 2023

Förtjänar ingen stjärna alls

Förtjänar ingen stjärna alls, -100 på skalan. Fullständigt lurendrejeri tyvärr.
Finns inget sätt att få dem att ta emot mejl eller komma i kontakt med dem. Alla mejl har blockerats eller lämnats obesvarade/studsar. Adressen går till England. De vägrar skicka returblankett. Skäms att jag lät mig luras på detta vis. Ser att många har samma upplevelse. Detta är verkligen inte värt pengarna på något vis. Rent skräp, enligt mig.

7 november 2023

Ecki/goosaband

Beställde i slutet av juli, inte fått dem än.
Flera försök har jag gjort att få kontakt, men utan svar. Till slut försökte även Klarna reda ut det.( använde klarna som betalni gsmetod) men även de verkade gå bet så köpet är hävt. Skulle inte rekommendera någon att handla något från ecki/goosaband

25 oktober 2023

Köpte 2 st varav det ena brusar i höger…

Köpte 2 st varav det ena brusar i höger högtalare. Det andra funkar felfritt o har förvånansvärt bra ljud. Företaget däremot är väldigt oseriösa. Har både mailat dem och kontaktat dem via hemsidan men utan svar. Ger skenet av att va en svensk sida men leveransen kommer från kina o tar ca 4v

10 juli 2023

Lååååååång leveranstid….

Lååååååång leveranstid… efter att jag beställt den såg jag flera negativa omdömen och jag blev nervös vad jag gett mig in på. Nu kom den äntligen fram, den funkar, ljudet är rätt bra lite obekväm med den lilla fyrkanten med knapparna i pannan… inte speciellt skönt när man har den för ögonen, Så jag är besviken för det. Samt att dom små högtalarna i bandet känns lite mot örat när man ligger på sidan. Men jag stör mig mest på fyrkanten i pannan.. förutom allt de, så är den bra, har bara hunnit testa den 1 natt dock. Men jag skulle rekommendera att läsa igenom om denna produkt NOGA innan ni köper, eller kolla efter nån annan liknande med bättre omdömen.. denna va dessutom från kina, så är lite billig kvalitet och är inte så ”gosig” som dom uppger i reklamen om detta ögonband..

9 augusti 2023

Scam företag

Oseriöst företag som inte svarar på mail. Jag har snart väntat i 3 veckor på min beställning och skickat massa mail men inge svar… Avråder starkt från att handla här!!

2 augusti 2023

Noll returrätt

De skriver på hemsidan att de har 30 dagars öppet köp men svarar inte på Mail när man ber om returetikett.
Ang. produkten GOSA: ok men inte värt pengarna, och jag har köpt tre… hade gärna returnerat två :/

Distansköplagen ger alltid 14 dagars returrätt men det struntar detta företag i

6 juni 2023

Varning!

Varning!
Trots upprepade försök att häva mitt köp så svarar ingen på mailen. Företaget skickade min order ändå och mina mail där jag efterfrågar en returfraktsedel förblir även dom obesvarade.
Varnar bestämt alla från att handla från Ecki. Oseriöst företag.

19 mars 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis