DKbutik.dk Omdömen 16

2. Butik med erotiska kläder
  3. Damunderkläder
  4. Butik med sexleksaker

Skrivet av företaget

Vi elsker alt det frække! Alt det erotiske og sexede. Hos DK Butik kan du finde alt fra kvalitets sexlegetøj, tilbehør, kjoler, bodystockings, lingeri, glidecremer, olier, trusser, flotte strømper, webcams, ringlights og meget andet! Vi har også et stort udvalg af flotte kunstige øjenvipper Vi er leverandør til Danmarks WebCam piger og nu måske også din leverandør af frække sager, lækkert undertøj. øjenvipper og meget mere!

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lavede en bestilling med afhentning i…

Lavede en bestilling med afhentning i firmaet, da jeg forestillede mig det var hurtigst. Forsøgte gentagende gange kontakt både pr mail og telefon til firmaet uden respons, bestilte for over en uge siden nu, men har stadig intet svar fået.
Skulle have være brugt til årsdagsgave, skrev til firmaet de gerne måtte annullere ordren da det var for sent nu, stadig intet svar. Pengene er fortsat reserveret på min konto. Under al kritik!

27 maj 2026

Svar från DKbutik.dk

Hej, nu kan jeg kun gætte på dit ordrenummer i det du ikke har skrevet det. Men det er meget få ordre vi har til afhentning og den ene der venter, venter fordi der er bestilt en fjernlagervare som det også fremgår af din ordrebekræftelse

Jeg har ligeledes tjekket efter mails fra dig på vores mail og kan ikke se en eneste mail fra dig,. kontoret har åben og det samme er telefonerne så det undre mig du ikke kan få fat i os.

Jeg annullere gerne din ordre, jeg kan regne ud hvilken det er
Jeg har ligeledes sendt dig en mail.
Vi beklager at din ordre udover fjernlagerstatus har ramt en del helligdage undervejs, det er uheldigt at de to ting falder oveni hinanden.

Vi beklager den oplevelse du sidder med.

Dk Butik

Dejlig service

Dejlig service - you made my day 🏳️‍🌈❤️

12 augusti 2022

Hej Isabella

Tak for den fine anmeldelse
Den sætter vi meget stor pris på 🏳️‍🌈❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig support og højt serviceniveau!

Fem stjerner for en helt igennem fantastisk service. Jeg havde ved en fejl bestilt et engelsk tastatur, og blev opmærksom på fejlen få minutter efter betaling. Jeg kontakter her efter DKbutik og får annulleret ordren med det samme. Hurtig support og højt serviceniveau må man sige. Tak for det!

15 mars 2021

Nettes bedste butik

Jeg har købt mere end engang ved denne butik og må nok sige den er den butik jeg handler mest i på nette ..
Jeg har altid være tilfreds med både service og tingene jeg har købt..
selv i december travlheden kom vare hurtig efter bestilling : -D

21 december 2020

god service

Havde bestilt en vare sidste år og fik endda en gave oveni så jeg var ovenud tilfreds med servicen og vil også bestille igen ;)

13 maj 2020

Lille ærlig dansk foretning

Lille ærlig dansk forretning, Desværre plages DKButik.DK af et andet firma der har oprettet DKButik.COM

DKButik.COM (som IKKE MÅ forveksles med DKButik.dk) sender åbenbart ikke alle deres vare og nogen gange enda brugte vare, Desværre kan folk åbenbart ikke se den tydelige forskel i designet på de 2 sider? og det går ud over DKButik.DK her på Trustpilot

DKButik.dk er 100% DANSK
Alle vare der afsendes fra DKButik.DK sendes fra danmark, med dansk afsender adresse og dansk garanti!

Trustpilot VIL ikke fjerne De uberettigede anmeldelser uden man opretter abonnement til 24.000kr om året, Trustpilot er fup og svindel og en pengemaskine der træder på butikker og kunder :(

28 maj 2019

Ingen varer / ingen svar - men vanvittig godt comeback

Afgav en bestilling d.25 januar.. modtog mail om at de havde modtaget min bestilling og at de ville sende en ny, når varen afsendes.. har endnu ikke modtaget hverken mail eller pakke. Har sendt både mail og en besked på Facebook og stadig intet hørt.. SÅ RINGE SERVICE !!!!

UPDATE...
Jeg modtog en fantastisk service, da jeg fik svar på min henvendelse.. det viste sig at være menneskelige fejl, men de fejl blev der sandelig rettet op på.. Super service og jeg tør godt bestille derfra igen 😊

16 februari 2017

Hej Christna

Jeg kan se i vores ordre system at vi både har sendt dig afsendelsesmail og track n trace på varen ?
Du må meget gerne kontakte os igen såfremt du stadig ikke har modtaget varen.

Vi har desværre oplevet et par gange at pakker er forsvundet fra indleveringssted ( DAO ) men vi har skiftet indleveringssted og har siden ikke oplevet problemer.

Dog kan jeg også se at du ikke har angivet mobilnummer som er krævet for at vælge dao pakkeshop, hvordan du har fået lov at gennemføre ordre uden er mig en gåde som jeg vil undersøge.
Muligvis har pakket ligget der noget tid nu og du har ikke modtaget besked fordi de kommer via sms.

Jeg skal undersøge sagen for dig.

Iøvrigt har jeg svaret på din seneste henvendelse - men kan se du ikke har åbnet mailen, da jeg har anmodet om kvittering for modtagelse.

Det er da super irriterende at du ikke har modtaget din vare, det forstår jeg.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.