Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schandalig hoge prijzen , reeds 2x mail gestuurd om hun duidelijk te maken dat 58,10€+btw geen groothandelsprijzen meer zijn maar pure diefstal . Op elke website online is men goedkoper bediend en... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hallo, ik heb onlangs de KH6320 wte2 via uw distributeur Stock -Pro gekocht en het apparaat lijkt defect. Of met andere woorden de electrische distributeur flikkert niet wanneer deze aangesloten is.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een mooi voorbeeld van hoe een overname slechter kan uitdraaien dan voordien. Wij waren super tevreden CHEYNS klant. Nu is alles naar af. Ouderwetse webshop, geen service, geen reactie op mails omtren... Se mer

Företagsinformation

1. Hem och trädgård

Informationen kommer från olika externa källor

CEBEO - Elektro groothandel voor elektrisch materiaal, LED, verlichting, domotica, HVAC | Grossiste en matériel électrique, éclairage, LED, domotique, HVAC

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Schandalig hoge prijzen

Op elke website online is men goedkoper bediend en moet men zelfs de zetel niet uit .
Ik koop mijn VOB nu in Frankrijk de grens over bij Brico Depot en daar betaal ik voor dezelfde VOB 50% MINDER , spijtig dat de kabels ander type zijn :-(
Het erge is dat men als antwoord laat weten dat mijn prijzen volgens de markt ok staan !!!!!!!!!

13 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een factuur dubbel betaald

Ik heb een factuur dubbel betaald. Mail en herinnering gestuurd " geen reactie" op nieuw materiaal gehaald en dat wouden ze mij terug laten betalen. Heb hen aan de balie aangesproken dat ik nog geld van hun tegoed had. Dan was het ha ja. We zullen het eraf trekken. Nu naar andere groothandel. Ik heb al een andere ge zien bij de reviews die ook in Sint-Niklaas zitten. Dit is echt geen service.

13 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als je onvriendelijk behandeld wil…

Als je onvriendelijk behandeld wil worden moet je bij Cebeo zijn! Een hond wordt zo kortaf nog niet aangesproken. Een bak citroenen ziet er nog gelukkiger uit dan het gezicht van de mensen achter de balie. Lijkt op personeel van een staatsinstelling. Staan er echt tegen hun zin. Behulpzaamheid staat niet in hun woordenboek. ZEKER AF TE RADEN!!!

18 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slagen er amper in om hun beloofde n…

Slagen er amper in om hun beloofde n aangegeven levertermijn waar te maken, zelfs bij levering in filiaal.
Overigens geven zij aan niet vakgebonden installateurs dezelfde prijzen als aan vaste klanten uit de elektrotechnische tak. Vertegenwoordigers hebben altijd de geschikte excuses klaar zodat het altijd lijkt of de klant zelf de oorzaak is. Aan oplossingen wordt niet gedacht.

20 oktober 2025

Onvriendelijke en arrogante service bij Cebeo Aarschot

Bezocht het filiaal in Aarschot om een ABB Automaat te ruilen, maar de medewerker was onvriendelijk en arrogant, negeerde mijn beurt en maakte sarcastische opmerkingen tegen mij en andere klanten. Bij elke poging tot communicatie bleef hij zeggen dat ik “vriendelijk” moest blijven, terwijl hij zelf duidelijk onvriendelijk was. Gelukkig was de klantendienst wél vriendelijk en behulpzaam, maar dit gedrag in de winkel is absoluut onaanvaardbaar.

26 september 2025

Slechte groothandel

Slechte groothandel.
Ze nemen hun telefoon NOOIT op.
Je laat een voicemail achter en ze bellen nooit terug. Geen antwoord op mail. Of na 2 maanden komen ze eens terug op je mail.
Best gewoon naar Rexel gaan. Rexel service: 100% correct. 1min voor sluiting en ze nemen telefoon perfect op en helpen ze je verder.

Al 4 maanden ben ik aan het wachten dat de vertegenwoordiger van Cebeo brugge me zou contacteren. Nog steeds niemand gezien of gehoord.

Al 5jaar klant en nog steeds is er geen vertegenwoordiger aangesteld voor ons firma.

Gewoon amateurs.

3 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bonjour

Bonjour
Je tombe des nues en lisant tous ses commentaires négatifs. Personnellement je suis acheteuse pour une société d’installation électrique depuis plus de 30 ans. Je ne peux pas dire qu’il n’y a jamais eu de problème(s), mais rien qui n’ait été résolu et dans les temps.
C est vrai aussi que depuis le temps, j’ai pas mal de numéros et mails de contacts de personnes haut placés dans la hiérarchie, et si la base ne donne pas satisfaction pour une raison ou l’autre, je vais directement plus haut. Je n’attends pas.

9 augusti 2024

Defect Hikvision kh6320 monitor

Hallo, ik heb onlangs de KH6320 wte2 via uw distributeur Stock
-Pro gekocht en het apparaat lijkt defect. Of met andere woorden de electrische distributeur flikkert niet wanneer deze aangesloten is. Hij is wel terug te vinden op Sadp and Ivms4200...maar deze IS onvindbaar voor het kis720ey kit. Gaarne uw bericht voor één vlugge en alternatieve oplossing. Groeten Hugo VD

3 juli 2024

Heel slechte ervaring

Een batterij van Huawei is bij ons geplaatst, bijna een jaar geleden. Tot op heden werkt ze nog steeds niet. Dienst na verkoop laat echt te wensen over. Vandaag zijn ze langs geweest van Huawei zelf zonder succes want werkt nog niet... voor ons is er maar 1 oplossing en dat is alles afbreken en terugbetalen maar er is niemand die hier verantwoordelijkheid voor neemt maar wij zijn wel al veel geld door verloren.....

6 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ouvrier 13 ans la bas et je tombe sur…

Ouvrier 13 ans la bas et je tombe sur tout ces commentaires. Mdr et bien franchement vous vous en sortez bien car dans la société même c est pire . Cela ne m etonne même pas de voir tous ca. On s en fiche clairement du client . Ce qui compte c est les lignes de commande réalisé sur la journée et finir le job. Qu'importe la façon.
J'ai réussi à partir de là après 13 ans . ^^
Il pense que le problème c est le bâtiment alors que pas du tout . C est le m en foutisme des responsables.
Je ne compte plus le nombre d ancien qui sont partis. Et je ne parle pas des problèmes internes sur le racisme , les problèmes de sécurité etc etc . Je plusieurs fois voulu contacter la direction mais à quoi bon ^^

31 januari 2024

Erreur de commande

Erreur de commande, pas livré mais facturé... IMPOSSIBLE d'avoir QQn en ligne a la filiale de BXl!!!! Celle de Grand bigard après 3 appels ou l'on me dit on reviens vers vous RIEN, pas de retour... Cebeo, c'est triste a dire mais a EVITER

11 januari 2024

Depuis 7 semaines

Depuis 7 semaines, ils n'ont pas remboursé le produit retourné. Après ma demande chaque semaine, la réponse est la même, attendez..........

8 september 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Opgelicht

Net een soldeerbout gekocht bij Cebeo. Prijs: 76€ excl. Dezelfde soldeerbout online gevonden aan 35€ BTW inclusief. Dan kan je alleen maar concluderen dat je genaaid bent. Vakhandel?!....

11 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Te duur, slechte mentaliteit, valse beloften.

Geen bereidheid om een oplossing te zoeken.
Na 30 jaar trouwe klant, heb ik iets gekocht in goed vertrouwen (70% duurder bleek nadien !!!) en wanneer je het aankaart (met bewijzen) zullen ze een oplossing zoeken, die er nooit komt is. Integendeel
Ze schrapten mij van de lijst en ik moet nu vooruit betalen zonder dat ik ooit in 30 jaar een openstaande facturen had.
Ze wanen zich "God almachtig", Wat een slechte rotte mentaliteit daar.
Altijd te duur, slechte service dus.
Blij dat ik er weg ben.

27 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.