Białko z dobrym składem, bez sztucznych słodzików, co rzadko się zdarza, szybka przesyłka. Kupiłam białko groszkowe o smaku waniliowym- za smak ujmuję jedną gwiazdkę, ponieważ mogę określić go jako ne... Se mer
Företaget har svarat
Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... Se mer
Företaget har svarat
Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... Se mer
Företaget har svarat
na plus - Szybkość dostawy była super. na minus - zamawiając białko, zamówiłem to, co zamówiłem ostatnio, nie sprawdzając, że automatycznie zmieniacie smak na pierwszą pozycję z listy wyboru. I otr... Se mer
Företaget har svarat
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Szybka wysyłka, produkty świetnej jakości. Mój ulubiony sklep z białeczkiem i suplementami

Svar från bulk.com/pl
To mòj kolejny zakup, jestem zadowolony z tego zakupu jak i poprzedniego. Suplementy i witamina C oryginalne.

Svar från bulk.com/pl
Bulk bez mojej zgody doliczył do zamówienia 50 zł. na dostawy przez cały rok /brak jest opcji wyboru, ani uprzedzenia, że to doliczą/. Próbowaliśmy anulować zamówienie w ciągu jakichś 10 min. od jego zrobienia, do tego w piątek tuż przed godz. 20:00. Bot odpowiedział, że jest ono zbyt zaawansowane, co oczywiście nie może być prawdą w tak krótkim czasie. Polskie prawo daje możliwość odstępienia od zamówienia internetowego w ciągu 14 dni. Po co je wysyłać klientowi, który tak szybko zgłasza, że chce anulować i narażać go na koszty odesłania. Podejmę próbę kontaktu z człowiekiem, zobaczymy, czy to coś da, napiszę o tym.
Dodam, że zamówienie grzecznościowo zrobiła mi inna osoba ze względu na kwestię płatności kartą, z której nie korzystam na codzień.
Bulk ostatecznie zwrócił 50 zł. na konto bankowe, chociaż wcześniej robili z tym problem. Takie niedogodności powinny zostać wyeliminowane na przyszłość, żeby można było w spokoju kupić tylko to, co się rzeczywiście chce kupić.
Zakupione produkty: syrop klonowy ma niestety datę tylko do maja 2026r., trochę krótko, jednak jest dobry, więc go pewnie zjem do tej daty, izolat białka grochu o smaku banan ma długą datę przydatności do spożycia.

Svar från bulk.com/pl
Szybka i sprawna komunikacja, dobra jakość produktów, miła obsługa

Svar från bulk.com/pl
Przesyłka niezwykle szybka, jednak produkty nie z najwyższej półki. Bardzo tanie i szkodliwe słodziki jak acesulfam K i sugraloza. Wolałabym erytrytol lub maltitol ze stawią. Mało produktów ekologicznych.

Svar från bulk.com/pl
Szybka i pomocna odpowiedź, bez problemów i z gestem w moją stronę - doceniam.

Svar från bulk.com/pl
Oceniam sklep, nie produkty. Bardzo słabo to działa, długi czas ładowania, jakieś akcje lojalnościowe na siłę. Wpisanie kodu rabatowego i cofnięcie się na stronie wyklucza na przyszłość użycie tego kodu (bez znaczenia, bo nie przyszedłem tu po taniość, ale irytuje).

Svar från bulk.com/pl
Bulk.com regularnie stosuje „wieczne promocje” i kody rabatowe, ale nie podaje najniższej ceny z ostatnich 30 dni, co jest wymagane przez Dyrektywę Omnibus obowiązującą w UE. Zgłosiłem sprawę do UOKiK i ECK. Szkoda, bo jakość produktów ok, ale praktyki cenowe podkopują zaufanie.

Svar från bulk.com/pl
dobra komunikacja ze wsparciem sprzedaży; szybki czas reakcji na zapytania dot. realizacji zamówienia

Svar från bulk.com/pl
Produkty ok drogie ale w miare spx, nie zachwyca efektami

Svar från bulk.com/pl
Brak paczkomatów/punktów odbioru żadnej z firm kurierskich

Svar från bulk.com/pl
Lekkie opóźnienie przesyłki, opakowanie przyszło brudne jakby było wleczone po podłodze magazynu. Sam produkt bez zastrzeżeń.

Svar från bulk.com/pl
Przesyłka doszła eksresowo,część proxuktów sprawdzona i b.dobra reszta w codziennym użytkowaniu myślę ,że warte polecenia.

Svar från bulk.com/pl
Dostawa szybka jednak brak mozliwosci dostawy do paczkomatu to minus ( jedynie przez kuriera do domu )

Svar från bulk.com/pl
Szybka i darmowa wysyłka, produkt tej samej jakości co inny duży konkurent ("h*ell),za to o wiele taniej za kg . Polecam !

Svar från bulk.com/pl
BULK to ludzi którzy dbają o jakości swoich produktów i ebsługie klientów. Kupując produkty BULK zawsze liczę na wysokojakościowe składniki, śród których nie będzie dziwnych niezrozumiałych komponentów. Obsługa jest na wysokim poziomie z której czujesz się naprawdę bezpiecznie.
Serdecznie polecam.

Svar från bulk.com/pl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.