Absolut erfreuliches Einkaufserlebnis. Fand seit langem gesuchte Jordan IV. Passende Größe war lieferbar. Marktüblich etwas gehobener Preis, aber realistisch und fair. Zügiger Versand, Paketumleitung... Se mer
Det här tycker kunderna
Ordinato le Nike Jordan 4 retro military blue….apettato qlc giorno in più perché non erano disponibili in magazzino, ma ordine arrivato, imballaggio perfetto e scarpe super…..consiglio vivamente anche... Se mer
Schnelle Lieferung. Qualität Mittel, linker Jordan 1 3 Nahtstiche stehen hervor, rechter Schuh 1 Nahtstich steht hervor. Mein Sohn will die Schuhe behalte, ich würde sie zurückschicken. Keine Tel... Se mer
Anthony's Kicks liefert auch aus den Niederlanden blitzschnell. Die Schuhe waren innerhalb von zwei Werktagen da, gut verpackt mit Rücksendeetikett für alle Fälle. Da genau dieses Paar bei vielen Anbi... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Anthony's Kicks is een jong bedrijf dat sneakers aanbied voor een concurrerende prijs. Wij streven ernaar om de meest gelimiteerde sneakers zo gemakkelijk mogelijk aan te bieden.
Kontaktuppgifter
Purmerend, Nederländerna
- info@anthonyskicks.com
- anthonyskicks.com
Goede communicatie.
Goede communicatie.
Snelle levering.
Daarom nu al de tweede keer besteld.
There very nice shoes
There very nice shoes, the delivery was fast and it was not that expensive.
Goede website
Prima prijzen en komen altijd goed binnen. Bestel hier vaker schoenen.
Koop hier niet!!
Koop hier niet!!! Oplichters!
Mijn zoon heeft Jordan 4 besteld en is inmiddels 4 weken en nog hebben we de schoenen niet binnen. Na een paar keer een email gestuurd te hebben,kreeg ik netjes bericht terug en ineens kreeg ik bericht dat ze onderweg waren. dus mijn zoon heel erg blij, eindelijk na lang wachten. Maar we wachten nu alweer een week en niets. Ook geen track of trace nummer gehad wat ze beloofden. Gelukkig heeft mijn zoon met Klarna betaald dus het geld is niet verstuurd maar we hopen dat Klarna niet moeilijk gaat doen en dat we straks uiteindelijk toch moeten betalen. Mijn zoon is heel teleurgesteld want moet nog steeds wachten tot dit is opgelost. Ik heb meerderen mails gestuurd en niets meer vernomen dus ik denk dat we kunnen fluiten naar de schoenen en ons geld. Ik vind het een schande! Wij hebben weinig geld en voor alles moeten we hard werken en dan oplichters die het makkelijk afpakken. Bestel hier dus nooit!! Ik kan hier echt om huilen gewoon.
Great delivery and good quality shoes.
TOP!!!
Al meerdere keren Jordans besteld bij Anthony’s kicks. Snelle levering, altijd keurig verpakt! Heel tevreden!!
ORRENDO
ORRENDO
ho ordinato 2 volte un paio di scarpe e entrambe le volte dicono che sono disponibili ma poi annullano l ordine perché dicono che non sono più disponibili. NON ACQUISTATE!
Pakket is naar een niet bestaand postnl…
Pakket is naar een niet bestaand postnl punt gestuurd en vervolgens retour gezonden.
Niks meer gehoord na invullen van contact formulier en mail.
Geen telefoon nr om persoonlijk contact op te nemen
Valse beloften
Welgeteld 14 dagen na mijn bestelling bij Anthony’s Kicks, kreeg ik een mailtje dat zij aan de hand van mijn berichtje de bestelling hadden geannuleerd. Echter heb ik nooit een bericht gestuurd en verwachtte ik mijn schoenen nog steeds. Zij reageerde daarom dat ze de schoenen niet hadden kunnen vinden, en daarom de order hadden geannuleerd. Deze firma vind dit doodgewoon om 2 weken na de bestelling dit even tussen neus en lippen door te melden. Op de website stond dat de schoenen beschikbaar waren, later kreeg ik ook nog een bevestiging dat deze tussen 1-9 werkdagen geleverd zouden worden, NIET DUS. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer iets. Erg klantonvriendelijk en komen niet met alternatieven of op zijn minst excuses.
Esperienza positiva
Puntuali,precisi, aggiornamento su spedizione corretto, oggetto e scatola in perfette condizioni
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering.
Ik had een vraag over de sneaker en de reactie van de klantenservice was zeer snel. En hebben uitstekend geholpen.
Hier bestel ik zeker weer!
Nooit mijn bestelling ontvangen
Nooit mijn bestelling ontvangen maar zij zeggen dat het de verantwoordelijkheid is van Postnl. En reageren verder niet meer.
Never received my order but they say it is the delivery service’s responsibility. And don't respond anymore.
Top quality and super fast shipping
Top quality and super fast shipping. Highly recommend.
Snelle levering en duidelijke…
Snelle levering en duidelijke communicatie over de status van de bestelling.
Snelle levering, gave schoenen
Snelle levering, super gave mooie schoenen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.