PROFIL - Emil Blüchers

Omdömen (60)

DPD

2 dages levering bliver til 5

Som det ser ud nu, har jeg tidligst min pakke i overmorgen. At leveringstiden bliver mere end dobbelt så lang som lovet, er ikke acceptabelt.

BETASTOF

Styr på sagerne

Nikolaj fra Betastof har styr på sagerne - det har jeg med egne øjne kunne konstatere, som deltager på eventet WorkAway i Spanien. Alt praktisk klappede, og jeg kom hjem med en kæmpe "en på opleveren", som jeg sjældent vil glemme. Af samme grund er næste tur også allerede booket - forventningerne er skyhøje, og men jeg er sikker på at de bliver indfriet igen.

Nikolaj Astrup Madsenoch Lars Lottrup tyckte detta omdöme var användbart

Rubaks

Hjælpsomme

Tak for hjælpen da jeg akut stod uden kontaktlinser.

JUF.dk

Alt klappede!

Fik nemt og enkelt 3 tilbud på stiftelse af ApS. Advokaterne kontaktede mig i løbet af et par dage, hvilket betød at jeg ikke selv skulle bruge tid på at kontakte utallige advokater - det tog JUF sig af!

Jeg havde et par spørgsmål inden at jeg sendte min anmodning afsted, hvilket hurtigt blev besvaret i deres chatbox. Super god service!

Halfdan Timm tyckte detta omdöme var användbart

Makalay.dk

Retur i verdensklasse

Mit første køb hos Makalay.dk gik rigtig fint, dog gik mit produkt i stykker efter nogle måneder - den slags sker jo.

Nem og smertefri retur, uden omstændig returfragt som netbutikkerne har for vane. Svar på min mail få minutter efter at den blev sendt afsted, selvom at jeg skrev den kl. 22 om aftenen i en periode hvor flere er gået på sommerferie.

De varmeste anbefalinger herfra!

Tex Tryk

Service og kvalitet i topklasse - hver gang

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Tex Tryk af flere forskellige omgange. Senest i går middags, hvor jeg bestilte et par håndfulde hvide t-shirts uden tryk. Leveringen skete her til morgen, nøjagtigt som lovet pr. telefon.

Tex Tryk har ydermere leveret studietrøjer til min tidligere klasse (som stadig er flotte den dag i dag), samt 200 t-shirts med tryk til Spejdernes Lejr i 2012.

Skal kvalitet og service gå op i en højere enhed, er Tex Tryk altid mit førstevalg!

den 14 juni 2013

Svar från Tex-tryk A/S

Dejlig at se så glade nogle kunder :)

AzeHosting.net

20 timers nedetid, ingen backup og svag forklaring

Vi har haft et par hoteller hosted hos Azehosting grundet deres udemærkede oppetid samt grundet valget af deres samabejspartner (Jay.net).

I går havde Azehosting.dk næsten 20 timers nedetid på vores hotel, og da det var relativt nyt, var der ingen backup. Alt som Azehosting.net forklarer deres problemer med er "nogle udfordringer med en leverandør".

På den ene side er det OK at der tilbydes et lavprisprodukt uden backup - så skal det bare fremgå meget tydeligere end det gør på nuværende tidspunkt (da det efterhånden er branchestadard at der som minimum tages ugentlig backup). Gerne som evt. tilkøb, hvor man mod et mindre beløb kan tilkøbe backup.

den 8 juni 2013

Svar från AzeHosting I/S

Hej Emil,

Her har du selve grunden til den lange nedetid. Så må du selv vurdere om vi har fortjent din vurdering derefter.

Da du kun har været kunde hos os siden 13. maj 2013, har du desværre ikke haft den store glæde af vores 99,99% oppetid som vi har haft i gennemsnit over de sidste 12 måneder.

Det webhotel du liger på er ikke vores Jay.net webhotel, men derimod vores billigere Netgroup løsning som indtil et par dage siden blev købt igennem en leverandør der forhandler Netgroup Cloud. De er desværre gået konkurs, og har ikke kunne betale deres regninger til Netgroup, som så nådesløst har valgt at suspendere og slette leverandøres ydelser. Heriblandt vores WEB1 server. Da vi også har en backupløsning igennem samme forhandler, som vel og mærke kørte ugentligt og i samme datacenter, så blev denne også nedlagt. Vi har siden 6. juni været i konstant dialog med forhandler som har forsøgt at redde vores data ud, Men Netgroup har ikke ønsket at samarbejde, ikke engang mod betaling.

Derfor har vi måtte tage vores sidste led af backup løsning i brug som var vores 1 måned gamle lokal backup som bliver smidt ned på vores server på kontoret. Da du ikke har været kunde i mere end 1 måned, så er dine data desværre helt tabt.

Hvis du har læst vores handelsbetingelser, som du i øvrigt har accepteret, så står der også at backup er kundens eget ansvar, på trods af at vi går langt for at holde backup selv.

Så her har du vores ærlige forklaring på den uheldige episode. Vi tilbyder alle kunder som har været i dialog med os 1 års gratis forlænget hosting, samt en gratis backup pakke, som dagligt tager backup af dit webhotel og sender til en ekstern server i et andet datacenter. Kontakt os venligt med en support sag, så vi kan tilbyde dig dette plaster. Og evt. en lidt mere fair anmeldelse.

Du kan læse mere her:
http://azehosting.net/nyheder/derfor-gik-web1-ned-og-1-maned-bagud-med-data/

Mediamouse

Service i top-klasse

Skal tingene være i orden første gang, eller har din lavprisleverandør brændt dig af, er det MediaMouse som du skal have fat i. MediaMouse producerede 2 løse bannere til mig, samme dag som jeg skulle bruge dem. Uden MediaMouse havde vi ikke været klar til messen i morgen. Kvaliteten er tilmed længder bedre end vores gamle bannere, og samtidig er bannerne udført i brændhæmmende materiale. Når jeg vil have god service og produkter der sidder lige i skabet, er det derfor MediaMouse som jeg vil tage fat i fremover.

LaserTryk.dk

Konkurrencedygtige på produktpris - ikke på fragt og håndtering

Min første oplevelse med lasertryk.dk, skete i forbindelse med at der skulle bestilles nye visitkort. Jeg havde længe fulgt lasertryk fra sidelinjen, og valgte at slå til da jeg fik et godt tilbud.

Ved bestillingen var det tydeligt at der blev pålagt 50 DKK for håndtering, hvilket sådan set var fint nok, når jeg tydeligt blev oplyst om det. Under fragtmetode vælger jeg dernæst "brevpost" for at få fragten så billigt så muligt. Fragtomkostningerne vises dog ikke inden at man bekræfter, men omvendt fremgår det at det vil følge Post Danmarks takster.

Efter afsendelse af mine visitkort, kan jeg se at min ordre mod forventning er afsendt som postpakke, og ikke brevpost som angivet ved bestillingen. Pakken er faktureret jf. Post Danmarks takster på 82 DKK (selvom at alle og enhver ved, at firmaer der afsender en mange pakker, opnår store rabatter hos Post DK). Efter moms på håndteringsgebyret ender jeg derfor med en regning på 165 DKK alene for fragt og håndtering, på trods af at min ordre sagtens kunne have været sendt som Maxibrev til blot 30 DKK.

Udover den høje pris på fragt + håndtering, er der en meget lille vandret streg i trykket, som ikke fremgår af den fremsendte fil. Farver med mere på kortene er fine, omend visitkortene nok mere er at opfatte som helt normale visitkort end luksusvisitkort.

den 19 februari 2013

Svar från LaserTryk.dk A/S

Hej Emil,
Tak for din anmeldelse. At du kunne vælge brevpost som forsendelsesmetode, er en fejl, som IT er ved at rette. Vi sender altid vores tryksager som pakkepost eller bud, for at sikre tracking.
Men fejlen skal ikke ligge dig til last, så vi laver gerne en kreditnota på forskellen på maksibrev (46 kr.) og de 82 kr. der er Post Danmarks listepris. Sender du mig en mail, skal jeg love at tage mig af sagen.
Personligt er jeg heller ikke den store fan af gebyrer, men det er desværre sådan markedet er indrettet - og vi følger vores kollegaer, da vi ellers bliver for dyre i prissammenligninger. Jeg plejer at sige, at det afgørende må være totalprisen for
tryksagen, leveret til din dør. Og laver du en sammenligning på totalprisen, er jeg sikker på, at du ikke bliver skuffet.
Mvh. Anders Grønborg, direktør, LaserTryk.dk.

Maxtel.dk

Hellere lille og vågen end stor og doven...

Som kunde hos Maxtel.dk føler man at de dygtige medarbejdere faktisk sætter sig ind i sin virksomheds behov, og faktisk gør en indsats for at alt skal komme til at spille 110%.

Maxtels telesystem er sjældent set så fleksibelt, og næsten alle vores skøre idéer kan nemt og enkelt føres ud i livet, uden at det koster en formue.

Jeg vil på det varmeste anbefale Maxtel til alle og enhver som har brug for effektiv firmatelefoni!

5tel

Telefoni i verdensklasse

Jeg fortryder ikke et sekund at jeg valgte at lade mit firma skifte telefoniudbyder til 5tel. Min tid hos 5tel bød på gode priser og ikke mindst god og venlig support.

Secubi

God support - god reklamation

Jeg bestilte en større løsning hos Secubi på vegne af KFUM-spejderne Jersie-Solrød, med 8 kameraer til vores spejderhytte med central strømforsyning. Rasmus var altid klar at besvare mine spørgsmål, og da der senere opstod en defekt på to beslag, blev varerne byttet til en ny model med et kraftigere beslag.

Trykk

Billige rollups i kraftig kvalitet

Fik trykt 2 x rollup print, til et rollupstativ som jeg havde i forvejen frem til Iværk&Vækst 2010.
Blev trykt i god og kraftig kvalitet til en fair pris. Eneste minus var indpakningen, som godt kunne have været en smule bedre. Indpakningen skulle dog efter sigende være forbedret i mellemtiden, og jeg ville derfor gerne handle med Trykk.dk igen en anden gang!

Reklamemaatten

Hurtig levering + fair priser

Bestilte 1 stor filtmåtte tidligt om morgenen, og fik den leveret dagen efter. Kvaliteten er god, så jeg blev hurtig klar til messen

Lad jer ikke snyde af det uploade billede - det er taget med en mobiltelefon.

den 22 mars 2011

Svar från Reklamemaatten

Tæske godt billede, Emil ;-) ... og tak

Oister

Spiller maksimalt!

Har tidligere været kunde hos CBB samt hos Telenor (begge på samme net) som mobilkunde, + bredbånd ved siden af.
Oister dækker i mit tilfælde meget meget bedre, både tale + sms + data. Ofte oplevede jeg før, slet ikke at have nogen dækning, samt lave data-hastigheder.

KBGshop.dk

God leverandør til små- og mellemstore virksomheder

Kenn Bo Grafik har lavet en række flotte tekstiltryk for min virksomhed. Farven jeg ønskede var ikke tilgængelig herhjemme - men den skaffede de da bare hjem fra Belgien!
Hjælp til opsætning fungerede også glimrende. Kan anbefales!

/ Emil Blücher
Blücher Media
http://www.blucher-media.dk

Whiteaway

Hurtigt og effektivt

God oplevelse - gode priser og god service. Intet at brokke sig over!

Sportsequipment

God service!

Du har valget mellem erhverv og privatlevering - det er sku rart at spare 40 kr når man alligevel handler til sit firma.

En af varene som jeg efterspurgte var ikke i butikken - men blev hurtigt skaffet hjem

Amino

Gode services!

Er dagligt aktiv på Amino - super forum.
Har købt billettet amino tastic, betalingsprocessen fungerede glimrende. Faktura pr. mail - alt som det skal være!

CBB Mobil

Som lovet - hverken mere eller mindre

Vores familie har brugt CBB siden firmaets start - de har altid holdt hvad de har lovet, men priserne bliver desværre ikke lavere og lavere, som de gjorde før de blev købt af Sonofon/Telenor. Det gør dem dog ikke til et dårligere firma, derfor 5 stjerner herfra!

MyMemory

Alt som lovet

Jeg var lidt bekymret da jeg bestilte - den gratis levering er uden forsikring, så firmaet kunne jo i princippet bare sige, at de havde sendt varen afsted.
Det var dog ikke tilfældet, og pakken kom frem inden for den aftalte leveringstid, uden nogen form for problemer.

Just-Eat.dk Aps

Billigere direkte hos pizzariaet

Priserne ikke de samme som hos pizzariaet 4 kr. mere for en pizza.
Samme pris som pizzariaet hos konkurrenten pizzaplus (pizzariaet er begge steder), + at man optjener points til gratis pizza der!

Albertknudsen

Kanon kundeservice!

Skulle bla. bruge gazegips til en modeltogbane som jeg ville arbejde med i julen.
I Albert Knudsens handelsbetingelser stod der at man kunne kontakte dem hvis ordren hastede - hvilet jo den gjorde. Varene blev pakket samme arbejdsdag som jeg ringede, og jeg modtog pakken dagen efter.

Trine Kia L tyckte detta omdöme var användbart

Nettog

Service der batter!

Afgav min ordre om formiddagen, og kom næste formiddag.
Skulle have gamle han bananstik - hvilket de ikke havde i webshoppen, de havde kun de nye små maerklin stik.
Da jeg ikke ville betale for at varene skulle sendes som pakke, ringede jeg bare til webshoppen og aftalte at de sendte det som brev.
Efterfølgende overførte jeg pengene - og sendte et screenshot, så de kunne se at pengene var på vej.

www.pixum.dk

Var fona "utro" med gode resultater

Plejer at bestille billeder hos Fona, men skulle bestille til spejdergruppen og var på jagt efter noget billigt - og det fandt jeg. 36 kr for 75 10x15 billeder, samt 2 20 cm forstørrelser (velkomsttilbud)
Alt i alt godt til prisen

Baard Hansen tyckte detta omdöme var användbart

Dustinhome

Nul problemer

Spejdergruppen købte GPS hos DustInHome uden problemer. Har desuden selv købt elektronik efterfølgende - samme gode oplevelse her!

Stoevsugerposen

Ingen problemer

Alt gik godt med bestillingen...

Solresor

Dårlig service!

Vi bookede via nettet og kiggede derefter på flysæder. Der stod ikke priser på sæderne, så vi klikkede på nogle sæder for at se priserne - som stadig ikke kom frem - så vi lukkede siden uden at bekræfte noget som helst. Dagen efter ligger der så et nyt rejsebevis i indbakken - og vi må bruge tid på at skrive frem og tilbage så vi undgår og betale ekstra.
Da vi kommer frem til rejsemålet, skal vi betale for køleskabet selvom at det hverken fremgik af hjemmeside eller katalog. Værelset er så småt at vi ikke en gang kan have vores kufferter, og antal kvm. var ikke oplyst noget sted. Vi har betalt ekstra for havudsigt, men det har alle værelserne så det var også spild af penge...

Rejsefeber

Fungere bare...

Selve systemet bag kan godt være lidt kringlet, men varen der leveres lever op til løfterne.

Hvidovre Bogtryk

Alt som aftalt!

God vejledning samt hurtigt og flot tryk af vores 1000 stk. A5 - 4 sidet folder i farver til en god pris! (1000 stk. A4 4+4 print på begge sider, 170g)

55ºNORD

Køb kun uniform og sangbog der!

Jeg handler meget på nettet, og ved derfor hvad man forvente af butikkerne. 55Nord har en prisgaranti som ikke holder, og når man fortæller korpset at den i 8/10 tilfælde ikke holder, så forholder de sig ikke til det.
Jeg købte sammen med en anden spejder en konfirmationsgave til en spejder, det var et liggeunderlag og da hun er meget høj skulle hun have et langt et af slagsen. Så vi bestiller et i 196 cm, og der står i beskrivelsen at det fås i både herre og damemodel – så jeg angiver at det skal være damemodellen (det kunne jo være at den havde bredere hofter eller noget andet) Når pakken kommer er underlaget så langt mindre – og jeg må betale en masse penge i porto for at få varen byttet – plus at det lige med nød og næppe kunne komme frem til tiden…
En anden gang jeg bestiller for gruppen, er der en ulveunge der vil have en T-shirt med proud-2-be-scout tryk. Han er lige glad med farven så jeg vælger bare den første og bedste t-shirt i str. Small. Da jeg senere er inde på deres hjemmesiden for at printe ordren ud igen, opdager jeg at de skriver at t-shirten er udsolgt og at de derfor leverer den i str M… Uden at ringe eller spørge… så i en fart må jeg ringe så de kan nå at ændre det i pakkeafdelingen.
Jeg ser ingen grund til at købe andet end sangbog, tørklæde eller uniform hos dem – benyt i stedet Wolfcamper.dk, Spejdersport, Bjergkæden eller nogle af de andre friluftsbutikker.

den 29 mars 2012

Svar från 55ºNord P/S

Til Carsten
Vi kan ved 55nord ikke følge din kommentar, da vi vægter ærlighed og sikker handel højt. 55nord er godkendt og kontrolleret af e-mærket. Der er forskellige regler for hvem der betaler fragten alt efter om det er et fortrydelses køb eller en reklamation.

De høje portopriser du nævner er Postdanmarks laveste pakkeporto – så dem kan vi desværre ikke ændre. Men det er til gengæld den eneste ekstra omkostning. Hvis du ønsker at undgå fragtomkostningerne står det dig også frit at afhente varerne hos 55NORD i Taulov, Fredericia.

Wolfcamper

Den gode service finder du hos producenten..

Har købt underlag, t-shirt, sokker og bukser hos Wolf Camper. Dejligt med et dansk mærke i god kvalitet. Meget bedre service hos producenten selv (wolfcamper.dk) end 55nord.dk

Foerstehjaelpstasker

Pro. service!

Handlede genopfyldingsvarer til ca. 4 førstehjælpskasser, samt en ny førstehjælpstaske for min spejdergruppen.
Foerstehjaelpstasker.dk var meget flinke til at give god vejledning pr email, og da lidt af min odre ikke kunne leveres pga. svigt fra producenten, blev jeg kontaktet flere gange undervejs og fik tilbudt at få penge tilbage, eller få leveret en tilsvarende vare.

www.SUMOpix.com

Dejlig kvalitet

Købte hos en anden leverandør, og blev leveret af sumopix. Rammen var dog i stykker (det var nok post dk´s skyld) men jeg aftalte at jeg bare kunne tage et par billeder og maile til dem... Herefter modtog jeg en ny ramme pr. post.

Har efterfølgende også købt et større billede dirkete hos sumopix - her var servicen også fantastisk!

Postdanmark

Betal mere - få mindre

Handler på nettet næsten dagligt. Leveringfristen overholdes tit ikke, og det er mere reglen end undtagelsen at pakken "Henligger til næste omdeling ".
Post Danmark er meget dyre (især til udland) og jeg har oplevet at modtage en våd pakke...
Andre firmaer som f.eks. GLS, er hutigere, mere effektive, og håndtere pakkerne bedre og er billigere!

UPS

Ganke fin...

Har fået leveret pakker hos dem flere gange... jeg kan ikke huske noget negativt - så det må være godt

DHL

Effektiv men dyr

De er lidt halvdyre! Forsikret brev fra svergie til dk: 150 kr! Når... men jeg syntes at det er lidt underligt at jeg selv sakl ringe og booke en ny dag... og de kan ikke love mig et andet leveringstidspunkt (og de dage var vi ikke hjemme om formiddagen)
Havde selden gået tabt - kunne vi ikke ringe til dem = retunering til afsender... det ville sku være nemmere hvis de ringede til en, eller forsøgte levering automatisk eller kunne love et passende leveringstidspunkt

Nicolai Nilsson tyckte detta omdöme var användbart

GLS Denmark

Billigere og bedre end postdk

Bedre service for mindre penge... det er min oplevelse af GLS

Visitbritain

Ok!

Ok webshop med mulighed for køb af billeter. Bemærk at flere togbilleter (oneway) skal bestilles i kørselsretningen (en billet fra Gatwick - London kan ikke bruges hvis man kører fra London - Gatwick)

X Art

Forandring fryder

Jeg har tidligere handlet 2 gange hos firmaet uden det store held, men jeg har nu handlet 3. gang hvor det gik problemfrit. Noget kunne tyde på at firmaet har vendt rundt på en tallerken og forbedret sig.

PROFIL - Emil Blüchers

profil bild av Emil Blücher
Emil Blücher
Recensent
Man
Solrød Strand, Danmark

Profiltext

Jeg køber næsten alt hvad jeg skal bruge på nettet.
Nyder at skrive anmeldelser på Trustpilot - da jeg også selv har andres andmeldelser i tankerne når jeg handler