PROFIL - Torben Marers

Omdömen (4)

Skruvat.se

Skruvat är bara snap.

Det är mycket bra att få sina bestälte reservdelar snapt och till goda priser, det år vad jag oplever med Skruvat.
torben

Arnold Busck A/S

Det virkede selvfølgelig bare 100%

Jeg bestilte en ny og spændende børnebog til mine børnebørn hos Arnold Busck, den kom som aftalt, det var en god oplevelse, jeg gerne gør igen.

TM

Winnersmoke

meldt til politiets bedrageriafd.

Min exviv har uopfordret modtaget et winner smoke trial kit, som hun straks samme dag sendte retur til afsender, vistnok i Tyskland, hun modtag nogle dage senre en ny pakke fra samme firma, som hun også straks sendte retur til afsender.
Hun modtog nogle dage senere et incassovarsel fra Aros Kapital AB i Gøteborg, at hun skulle indbetale de skyldige beløb indenfor 2 uger, hun mailede tilbage at hun ikke havde bestilt nogle varer, da hun ikke røg havde hun ikke behov for disse varer.

Jeg har på hendes vegne ringet til Aros Kapital, som mærkeligt nok havde en dansker til at tage sig at de sikkert mange opkald om snydeforsendelserne, jeg forklarede ham at der ikke ville blive betalt noget og at jeg havde talt med Vestegnens Politi og fik en aftale med at komme med samtlige papirer i sagen, så ville de skrive rapport over det.
Han var meget kort for hovedet og sagde at min ex viv ikke slap med at betale, de ville køre sagen igennem, vi får se sagde jeg.

Jeg mailede igår så Winner smoke support og skrev igen at min ex viv ikke røg så hun havde ikke brug for deres varer og at jeg havde talt med Aros, at der ikke ville blive betalt en eneste øre og at jeg har kontaktet Politiet for at få taget rapport over bedrageriet.
Så nu venter jeg bare svar fra fupfirmaet
Det er sandelig for let at snyde mennesker, man laver et firma og så sender man varer rundt til uskyldige mennesker efter adresser i f.eks.telefonbøger, reagerer de ikke indenfor 14 dage binder "købet", det kan da ikke være rigtigt, at man skal fare til postkontoret og sende varer man ikke har bestilt retur og bagefter kæmpe med incassofirmaer, der er noget fuldstændigt galt med købeloven.

Julia Nedergaard, Jesper Gyldendahl Christensen, Henning Juul Hansenoch Parviz Goli tyckte detta omdöme var användbart

Electrokit

Det kan inte göras bättras.

Jag är mycket glad for at handle hos Electrokit, dom är utrolig snabba och varor är som önskat, det kan bara inte göras bättras

PROFIL - Torben Marers

profil bild av Torben Marer
Torben Marer
Recensent
Man, 1934
Åsljunga, Sverige

Profiltext