PROFIL - Camilla Viberg Sørensens

Omdömen (6)

Fullrate A/S

Ovenud tilfreds :) :) :)

Nu har jeg været fullratekunde i 1,5 måned og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Sagen var den at jeg stod og skulle flytte. I den nye lejlighed var der indlagt stofa. Skulle man kunne se bare lidt ordentlig tv, skulle man betale for den store pakke. Som enlig mor til en lille fis, gik jeg så på "tilbudsjagt". Og her fandt jeg Fullrate til kun 199 om måneden for internet og 199 om måneden for tv MED alle de kanaler jeg gerne ville have.
Nu er det jo så som sagt, 1,5 måned siden at jeg har fået etableret mit net og tv og det har fungeret upåklageligt lige siden.
At jeg så heller intet har betalt endnu, trods et par forskellige kampagner, er da bare BONUS :D Fullrate giver tv og internet i hhv 2 og 3 mdr gratis. Hvem kan ikke bruge det?

Jeg anbefaler Fullrate tv til alle jeg kender som er underlagt stofa, tcd og andre, og fortæller hvor billigt det er, hvor godt det virker og hvor glad jeg er for det :)

5 stjerner herfra :)

Club Matas

Matas i Vestsjællandscenteret i Slagelse - Dårlig behandling

Jeg kan ikke finde andre steder at klage over Matas i slagelse, så det må blive her..

Jeg var i går en tur i Matas i vestsjællandscenteret i slagelse. Var i godt humør, men kan ikke finde den mascara som jeg ledte efter, så jeg prøver at fange en ekspedient som kunne guide mig.. for det første stoppede hun ikke op.. hun virkede som om at jeg var det mest uinteressante hun nogensinde havde mødt.. Da jeg så spurgte om de havde den mascara, da jeg ikke kunne se den, sagde hun at den ikke fandtes. Jeg forklarede at jeg brugte den derhjemme, så sent som inden jeg tog afsted og her begynder hun så at være rigtig ubehagelig.

Hun taler totalt ned til mig - siger til mig at den ikke findes, om jeg ikke kan fatte det? At den aldrig har fandtes og at det må være noget jeg digter? Desuden ruller hun med øjnene alt imens hun taler til mig og slutter af med at sige at hvis ikke den står på hylden, så må jeg vel være smart nok til at regne ud at de ikke føre den. Desuden findes den ikke..

Det er simpelthen den grimmeste opførsel jeg nogensinde har været ude for og jeg sætter aldrig mine ben i den matas igen, i frygt for at støde ind i den stramme tante en gang til. Resten af min dag var ødelagt, fordi jeg simpelthen syntes at hun var så modbydelig.

Jeg ved godt at min henvendelse ikke er til Club Matas, men jeg vil gerne vide hvor jeg kan klage?

I min optik er kunden den vigtigste. Kunden har altid ret og hey..... Hvis ikke der var folk der handlede i matas, kunne hun ingen løn få. Desuden var det et spørgsmål - ganske simpelt. Hun kunne pænt have svaret at hun ikke kendte til den eller at den var udgået.

Da jeg gik fra butikken følte jeg mig som en på 10 år. Ydmyget og talt ned til..
Virkelig en kedelig oplevelse, som nok også gør at jeg vil gøre alt for at få folk til at handle i en anden matas end den i centeret.

Jeg har fundet mascaraen et andet sted og har lagt mine penge i en lille webshop i stedet.

Jeg håber virkelig at personalet i Matas i centeret i slagelse får denne besked at se og at der falder en undskyldning et sted.

Elsebethoch Maria Just tyckte detta omdöme var användbart

den 28 augusti 2013

Svar från Matas Webshop

Kære Camilla,

Tak for din feedback. Vi vil gøre opmærksom på, som du selv skriver, at denne Trustpilot tråd er forbeholdt Club Matas anmeldelser. Når det så er sagt, så er vi glade for, at du tager dig tid til at anmelde Matas - så Matas kan blive bedre.

Vi er meget kede af at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse i Matas i Slagelse. Vi har sendt din kritik videre og afventer et svar. Så snart vi har det, så hører du fra os.

Med Venlig Hilsen

Club Matas

Kære Camilla,

Vi har været i dialog med butikken i Slagelse og kan forstå, at de har taget kontakt til dig og givet dig en undskyldning. Vi håber således, at din oplevelse er positiv næste gang du handler i Matas i Slagelse.

Med Venlig Hilsen

Club Matas

Sohu Wallstickers

Dårlig service - dårlig oplevelse..

Jeg har bestilt wallstickers og fik at vide at jeg inden for et par dage ville modtage denne. Så fik jeg en mail om at de var udsolgt og der derfor ville gå lidt længere tid - ca 8 dage.
Så opdager jeg at de har trukket pengene fra min konto, hvilket man IKKE MÅ før man har afsendt varen til kunden. Ikke nok med det, ser jeg på hjemmesiden at den sticker som de har taget 405 for da jeg bestilte, nu er på tilbud til 328 kr. Hvorfor har de så trukket de 405 fra mit kort?

Jeg får stadig ikke min sticker og er i korrespondence med Stina derfra. Hun skriver så at den ville blive sendt afsted i dag fredag, at jeg får den på tilbud og en sticker med som undskyld.......
Men fandeme så om jeg ikke får en mail i dag om at den først vil blive sendt mandag eller tirsdag i næste uge. Der var min tålmodighed altså brugt op. Jeg gider sgu ikke være til grin. Og har jeg ikke mine penge retur tirsdag i næste uge, så kontakter jeg Forbrugerrådet eller lignende. Magen til dårlig behandling skal man lede længe efter og der skal aldrig komme så meget som et godt ord ud af min mund om dette firma.

Elsebeth tyckte detta omdöme var användbart

Komogvind

Sikke en tidsrøver :)

Komogvind.dk er en super spilleside. Jeg har slet ikke tal på hvor mange timer jeg har brugt derinde. De har en konkurrence, som fungerer som lotteri, hvor man kan vinde mange fede gaver, fx, bamser, penge, fjernsyn, parfume osv. ( jeg har dog ikke vundet noget, trods 7 års medlemskab)
Det er en side der kan anbefales hvis man har lyst til at sidde og hygge sig med en masse forskellige spil og samtidig have chancen for at vinde lækre præmier. :)

PointShop.dk

Super god side :)

Jeg har modtaget flere ting fra pointshop.dk, men jeg har så også været bruger af siden i snart 5 år. Der går tit meget lang tid imellem at jeg husker at bruge siden, men pludselig har man nok point til et eller andet, og det er så dejligt at købe uden at bruge penge :)
Alt i alt, er det en god side, men der skal godt nok mange point til, for at man kan købe hvad man vil have, og det er lidt træls.. :)

Netdate

Netdate.dk - Op og nedture.

Jeg har været medlem af Netdate.dk, on and off, i 2 år. Jeg har skiftet mellem at være betalende bruger og at være mere passiv. Jeg har egentlig længe været tilfreds, men så ændrede de deres koncept til pludselig at man skulle betale for alt. Fair nok, men i mine øjne var prisen for høj.
Nu er jeg så blevet taget ved næsen. Netdate.dk påstår at jeg har tilmeldt mig et 3 måneders bindende abonnement. Fair nok, hvis ellers jeg fik hvad jeg betalte for. Jeg har i 3 måneder fået mails hvori der stod at de havde trukket penge fra min konto og at jeg nu var guldmedlem. Problemet er bare, at jeg ikke på noget tidspunkt har været guldmedlem. Jeg har i hvert fald hverken kunne læse eller sende breve. Det resulterede i at jeg, for et par dage siden, valgte at slette min profil, og tænkte at de da så ikke kunne tillade sig at hæve flere penge, men JO. Da jeg så loggede på netbank i dag, havde de tilladt sig selv at hæve yderligere 81 kr. Jeg ved godt det ikke er alverden, men det er princippet i deres måde at føre forretning på, der er forkert. Og dertil kommer deres måde at håndtere sagen på. Jeg har fået ét enkelt svar, hvor de kort fortalte at de ikke kunne forstå mit problem, og at de ikke ville gøre yderligere ud af det. Jeg sidder og raser, og tænker at jeg håber at I andre vil gå udenom dem, og vælge en anden datingsite. Jeg har personligt aldrig haft problemer med dating.dk og kan kun anbefale dem frem for netdate.dk.
De er nogle svindlere og det er helt sikkert at jeg ALDRIG nogensinde opretter en profil på deres side igen.

Efter alt dette var hændt, fik jeg fat i en anden supporter, og hun hjalp mig meget. Hun forklarede mig tingene (som jeg stadig overhovedet ikke er enig i), og vi blev enige om at jeg kunne få to måneders guldprofil. Det var en god service, og derfor har jeg nu besluttet at jeg vil give siden 3 stjerner. Jeg synes stadig ikke at det er den bedste datingside, men jeg synes at det er OK. Jeg er ikke længere netdate.dk hader :)

Christian, Janet Sloth-Nielsen, Anders Eriksenoch Denice Bjørndal tyckte detta omdöme var användbart

PROFIL - Camilla Viberg Sørensens

profil bild av Camilla Viberg Sørensen
Camilla Viberg Sørensen
Recensent
Kvinna, 1989
Slagelse, Danmark

Profiltext