PROFIL - Kim Vinbergs

Omdömen (53)

Jfservices

Yderst dårlig virksomhed at handle med

Gentagende gange overholdt jfservices ikke deadlines. Efter flere uger er INGEN af de artikler vi skulle bruge lavet. Hvilket resultatere i store tab for os, på trods af at Brian endda den 8. sagde at de kunne tage 42 flere ind.
Brian og hans virksomhed har fejlet stort, 27 artikler der skulle skrives, 1 leveret som test. 26 som almindelig opgave, hvoraf 0 er leveret.

Kommunikationen er yderst dårlig og man får intet at vide medmindre man spørger efter det selv.

Elgiganten.dk

GIk næsten perfekt

Eneste problem var at SMSen med information om at min pakke kunne hentes, aldrig kom frem. Burde sendes både på SMS og mail. Ellers gik hele min bestilling fint.

Kasper Olesen tyckte detta omdöme var användbart

Danishseo

Spam spam spam

Behøver man sige mere?

Billy's Billing

Lidt småproblemer, men det kan næsten ikke blive nemmere

Har haft nogle problemer med det i starten, og nogle problemer med API'en (er udvikler). Men jeg er glad for valget af BillysBilling og det sparer mig for mange timers arbejde hver eneste måned.

XR Yachtlines

Godt

havde en varer i mine bestilling som var i stykker ved levering. Intet problem de sendte bare et nyt!

Eneste minus hos dem er at man ikke kan vælge post danmark levering (eller bare levering til døren). Da det nemt kan veje en del :)

Jysk

Billigt bras...

2 stk kontor stole til en normal pris af næsten 1400 stykket, på tilbud til det halve, så kan man ikke sige nej når man har et behov for nye gode stole. Man må antage at en stol til 1400 ikke bliver dårligere fordi den er på tilbud...

Stolene bliver samlet efter anvisningen og ens.. Den ene er fin, men underlig at sidde i og den anden er løs som bare ****** og knirker konstant i ryggen. Man kan selvfølgelig ikke spænde skruerne deri mere, fordi det er syet sammen og så er ryggen også skæv og umuligt at rette op, da dne er lavet skæv!

24.se

handler der ikke igen før de får styr på deres forsendelser!

Forsendelses prisen som hos alle andre.. Men så skal man selv hente pakken når man handler hos dem. Okay, de spare på den måde, det fint. MEN!
Man sender altså IKKE elektronik i en blød bobleplast pose og ødelægger emballagen på varen fordi deres poser ikke er store nok!

Opdatering efter test af varer: Den ene vare virker så heller ikke pga. tryk midt i blæsren så den er skæv...

tekstspot.dk

man kan kun være tilfreds!

Kan varmt anbefale tekstspot. Hurtig levering og kvaliteten i top. :)

Eric Frederiksen tyckte detta omdöme var användbart

UnoEuro Webhosting

Godt til prisen!

Kan kun sige god for Unoeuro, fantastisk pris og simpelt setup i deres kontrolpanel.

MM-Vision A/S

Kun et punkt som er irriterende

Bestilte en server hos mm-vision og eneste punkt i den forbindelse jeg er irriteret over er at det ikke var muligt at få harddisken skiftet ud med 2 andre uden at de skulle være tilkøb, da det var en del af den konfigurationen fra HP. (ram kunne der godt tilføjes flere af).

Ellers er det hele lige efter bogen og ser frem til at have den i de næste mange år.

Quickpay

Under revurdering

Min fine anmeldelse er under kraftig revurdering da Quickpay måske ender med at koste mig en masse penge på grund af fejl i systemerne.

Anmeldelsen bliver skrevet om når hele sagen er afsluttet. Men lige nu er det ikke meget positivt jeg kan sige.

Sport Dres

Kun positivt om dem!

kan ikke finde noget negativt om dem.

SPAMfighter

SLOW-PCfighter Virker

SLOW-PCfighter virkede på en tudse gammel pc med overraskende god virkning. Kunne betale sig at benytte programmet.

Textreactor

Ny kunde og forhåbentlig vil jeg være en gammel kunde om nogle år :)

Som ny kunde kan jeg kun sige at det virker fint og vandvittig nemt at bruge!
hurtig svartid på mail.

Jemfix

Handler der ofte

Ingen problemer med nogen af mine handler og jeg har godt nok købt meget hos jem&fix efterhånden.

Harald Nyborg

kun positivt

Har købt flere reoler her og kvaliteten er god til prisen. Eneste jeg godt kunne tænke mig... større udvalg (selvom det er meget sort i forvejen) :D

Danskespil

har tabt mange penge der :)

På trods af jeg aldrig vinder, så bliver jeg nød til at give 5 sjterner. For man gambler når man spiller feks lotto og det kan jeg ikke klage over.

Deres casino spil er også ganske udmærket. Dog ville det være sjovere hvis man kunne spille poker kun mod danskere.

Vistaprint

Visitkort i god kvalitet

Har købt visitkort hos Vistaprint en enkelt gang og var meget tilfreds med kvaliteten.

Proshop

10 handler gennem et par år. 1 fejl

Kun 1 fejl gennem 10 handler. En lille fejl med noget lagerstatus - som heldigvis kun tog 2 dage ekstra i leveringstid pga. det. Kan varmt anbefale proshop.

Trustpilot

5 stjerner

Skal vi se om vi kan få PERFEKT rating på trustpilot selv. Trustpilot har vidst lært at de skal gøre det bedre, men ville folk bruge tjenesten hvis man ikke mener at det er det værd at fortælle om sine oplevelser...

Synes faktisk at flere skal til at bruge den. HVER GANG DE HANDLER!

den 11 oktober 2012

Svar från trustpilot.dk

Mange tak Kim for din kommentar. Jeg kan kun giv dig ret.
Grunden til at virksomheder samler og viser anmeldelser på Trustpilot er, at forbrugere stoler på det de læser. Uden troværdighed fra forbrugere bliver Trustpilot værdiløst.
Vi lærer altid fra vores fejl og skal nok blive bedre fremover til at fange falske anmeldelser og ulovlige metoder.

Tak for din tillid i Trustpilot.

Mvh,
Bertrand Carton
Trustpilot

Amino

kun positivt

Har haft plus medlemskab på Amino.dk og jeg har været godt tilfreds med dette.

iBob.dk

Bum bum bum

Jeg hader at give negative anmeldelser af virksomheder, men man bliver jo nød til det nogle gange.. Dette er dog ikke et af de tilfælde.

Der var nogle problemer med leveringstiden og noget kludder i deres system med hvad der var blevet afsendt. Men jeg fik de rigtige varer indenfor 7 dage. Dog var det lidt længere end jeg normalt ville vente. Men okay.

Vil jeg handle hos ibob igen?
Hvis de sørger for at få rettet de fejl der var i min bestilling og ellers holder de fine priser på rindbind osv så helt sikkert. Men vil også lige tjekke her på trustpilot om det bliver bedre.

4 af 5 fordi kundeservicen var fin. Selvom der stadig var fejl.

Parcel2go

5 stars and perfect!

I have used Parcel2go 1 time and cannot say anything bad about them. Low shipping rates and fairly easy to use (the UK adresses confuses me). The live support makes it the best!
Soon another parcel from UK to DK with parcel2go to help :)

Barney

Har åbenbart handlet hos barney.dk

Bestilte hos http://www.bh-froe.com/ da mine frø så kom ( efter en total forvirring da jeg har bestilt flere steder ) - fandt jeg så ud af at http://www.bh-froe.com/ og barney.dk er de samme. Nå men ret nu det navn der, 1 side. Alt for forvirrende for kunder at modtage fra forkerte sted når man bestiller hos en anden. (selvom de er de samme)

Det er en meget nem ting at gøre at overføre alle fra det ene domæne til det andet (er selv programmør så ved hvad jeg snakker om)

4 stjerner for forvirrende navne.

BH Froe

Forvirrende navne..

Bestiller på http://www.bh-froe.com/ men bliver afsendt af et andet virksomheds navn. Selvom det er det samme så er det godt nok forivrrende som kunde at modtage fra stedet man ikke har bestilt.

GLS Denmark

**********

Ikke så meget at sige.. Håber der kommer flere muligheder for at sende pakker rundt om i landet. Så vi kan få noget konkurrence til andre og måske få billigere forsendelser.

www.photogadget.dk

5 stjerner for perfekt service!

Jeg kunne skrive 3-4-5-6 sider med en anmeldelse, men nøjes med noget kort noget og skriver et blog indlæg et sted også :)

har bestilt for næsten 3000 kroner fotoudstyr hos photogadget.dk
Ved ankomst i dag var der desværre en pære som var gået i stykker under fragten. En hurtig mail til Photogadget og der kommer nu snart en ny pære til mig. Super super super!

Eneste "dårlige" er leveringstiden når den skal sendes til Bornholm. Men nu er jeg ikke så meget luksus dyr at jeg ikke kan vente 2 dag mere (pga. færger og den længere afstand).

Top top top top service og glæder mig til at handle hos photogadget igen..

DPD

DPD

Forsendelsen gik fin nok (var modtager) - Dog har jeg et klagepunkt. Når de nu samarbejder med post danmark, så kunne man i det mindste sørge for at tracking systemet fungere. MIn pakke står stadig i taastrup selvom den er afleveret. Det er altser 2 skanninger fra post danmarks side efter taastrup da den skal med færge og derefter til lokal distributions afdelingen.

så -1 for trackingen. Ellers fint for første levering.

BilligEmballage

4 stjerner

Denne anmeldelse er under redigering.

Aakirkeby Dyreklinik

5 misse stjerner

Har altid fået en god og meget professionel service hos Aakirkeby dyreklinik og har ikke tænkt mig at skifte over til nogen andre.
Hvis der skal gives lidt ""negativt"" så må det være konsultations gebyret er lidt højt.

Mig og Sir. Ramsey von missekat er meget tilfredse.

Partner Ads

kun godt at sige

Som ny kunde hos partner-ads kan jeg kun sige at jeg er helt tilfreds med det forløb der var med at indbetale penge til dem så mine kampagner kunne oprettes.

Kampagnen har endnu ikke givet nye kunder, men det kan partner ads jo ikke kontrollere hvem som benytter reklamerne eller hvem der køber. Skal nok komme nye kunder :)

For at give noget feedback til partner-ads. Så er det måske en god ide at se lidt på designet af siden, det er simpelt men måske for simpelt? :)

Danske Bank

lukning af konto pga af manglende brug?

Efter 2 gange at have modtaget et brev om at danske bank vælger at lukke min konto pga for lidt brug af kontoen, skriver jeg nu her... De skal da ikke bestemme om jeg vil bruge mine penge på den konto.

Første gang var ved overgangen fra BG til danskebank at de valgte at lukke min konto. Dette skete dog aldrig da jeg simpelthen lod vær med at svare dem og hvordan ville give så kunne give mig mine penge.
-
Nu her for en måneds tid siden kom der endnu sådan et brev om at jeg ikke havde benytte min konto i X antal måneder og hvis jeg ikke begyndte at bruge den ville de lukke for den.

Jeg siger.. Så luk dog kontoen i stedet for at true med det. Skylder ikke jer penge og jeg må vel selv om jeg vil bruge mine penge jeg har stående. I kan jo bare lade vær med at give renter (de 1-2 kroner om året, wow) hvis det er så stort et problem at udbetale renter for mine små beløber. jeg har ikke engang et kort eller netbank til kontoen hos jer, for det har jeg aldrig fået efter overtagelsen af BG.

Koster jer mere at sende det brev ud til mig end mine renter.

Lille Tina Altmann tyckte detta omdöme var användbart

Nordea

Mindre tilfreds med Nordea efter flere år som kunde

Modtage betalinger fra udlandet er en joke. (kan virkelig ikke anbefales medmindre det sker gennem feks. paypal) - gebyret er så højt på sådan noget at er lige før man ikke engang vil have sine penge.

Deres nye åbningstider i filialerne er latterlige 13 til 16 for kasse.. hvordan skal folk med arbejde på nogen måde kunne komme i banken? Alt uden for de tider afviser de.. SELVOM DE SIDDER DER!.. ja tak for ****.

beholder dog stadig nordea, men det er kun fordi jeg ikke kender til nogen i denne del af landet der er værd at skifte til.

Kamerahuset

Absolut godt

Der er flere anmeldelser med dårlig service pga. lagerstaus eller arrogant kommunikation. Ingen af de ting har jeg oplevet ved min første handel. Service i top da jeg spurgte efter alternativ fragtmetode til min LCD beskyttelse. Det burde dog have været en valgmulighed fra starten af at få som brev , i stedet for at kontakte. Men sådan har kamerahuset valgt det.

Handler der sikkert igen :)

Oneclickpharmacy

Good

There is only 2 things i would like Oneclickpharmacy to do.

* Faster load time on website.
* Get the categories organized much better, when buying tea i have to look in 50 different categories to find all tea brands, and im sure this is the case for other products too.

Av-Cables.dk

En overksrift der siger det hele... PERFEKT!

Handlet vidst nok 4 gange hos Av-cables - både gennem min tidligere virksomhed og som privat person. Intet at komme efter.

Jakodan

Helt perfekt.

chokoladen var god (takker) - De bestilte 100 kasser ser alle fine ud, nemme at folde ud og vil gøre pakketiden meget kortere for min virksomhed Tekanden.com.

Hurtig levering og billige priser.

Postdanmark

Generelt godt.

Generelt er jeg tilfreds med postdanmark´s forsendelser. Men som erhvervsdrivende med webshop må jeg sige der er nogle ting de skal gøre bedre.

1. Mulighed for at sende små pakker (1-2 kg) uden at skulle betale for op til 5 kg. Simpelthen for dyrt at skulle betale op til 5kg når pakkerne aldrig kommer til at veje så meget. selv med en god aftale så koster det 49. Ned på maxi brev priser tak.

2. Bedre håndtering af maxi breve 3 af 10 forsendelser med maxi brev bliver der klaget over fordi de er blevet behandlet meget dårligt under transport.

PROFIL - Kim Vinbergs

profil bild av Kim Vinberg
Kim Vinberg
Recensent
Man, 1989
Danmark

Profiltext

Jeg er mig :)

Brug for te? Tjek http://tekanden.com