PROFIL - Nicolai Graahede Mikkelsens

Omdömen (9)

Bjergkæden

Fragtfrit og hurtig levering

Bestilte fredag aften en rygsæk, samt andre småting, og modtager pakken allerede tirsdag morgen. Ikke nok med at pakken blev sendt fragtfrit, så fik jeg også to poser "lejr"-kaffe med, gratis, tak!
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen, i fortjener topkarakter.

Friluftslageret.dk

Billigt og hurtig levering

Bestilte søndag aften nogle strømper og incprænering til mine støvler, modtog det idag, tirsdag. Eneste minus er at de ikke sender en mail om at de har sendt varene, det klare Post Danmark heldigvis.

RikkiTikkiShop.dk

Billig og hurtig

Som overskriften så fint beskriver det, er Rikkitikki Shop hurtige til at sende varene samtidig med at de er billige

Malaco

Original har ikke noget med original at gøre mere

Smag, farve og konsistens har ændret sig på Lagermann Lakridskonfekt Original...

Surftown.dk

Langsomme servere og alt for meget nedetid

Surftown kommer aldrig til at skabe danmarks bedste webhotel hvis de fortsætter samme stil som de kører med nu. Serverne er langsomme og ens hjemmeside(r) er alt for ofte ikke tilgængelige pga. af servernedbrud.
d. 8 dec flyttede jeg mit ene domæne til et andet webhotel, og det fortryder jeg ikke, indtil videre har der ikke været nedetid, og deres servere er hurtige. Igen idag har jeg oplevet nedetid, indtil videre har det stået på i 6 timer hvor siden ikke har været tilgængelig i korte perioder. Det er simpelhen for dårligt!

Til jer der overvejer at bruge surftown. I bør overveje kraftigt om i vil betale i dyre domme for en service som i kan få meget billigere hos andre, hvor kvaliteten af produktet er bedre!!!

Markus Madsen, Remy Jessen Lorenzenoch René Sørensen tyckte detta omdöme var användbart

Meebox.net

Super god og hurtig support, krydret med gode tilbud

Efter at have ledt efter en webhost som, til billige penge, tilbød den service jeg havde brug for, faldt jeg over Meebox.net. De giver simpelhen en kanon service har ikke oplevet svartider på over 3 timer fra deres support, samtidig er deres svar brugbare og letforståelige. Keep up the good work.
Samtidig med at supporten er rigtig god, er deres produkter også. De er billige, men alligevel har du massere plads og trafik. De tilbyder også nogle extensions som "de store drenge" mener ikke fungere ordenligt på delte servermiljøer, mens at meebox.net sagtens kan køre det på deres miljøer.

Dealextreme

Fri fragt og billige priser

Skrammel til meget lave priser. Og hvis man bare lige tjekker anmeldserene af varen så får man et rigtig godt produkt til pengene.
Men regn med 1-2 måneders levering hvis du bestiller fra Hong Kong, ofte er det der hurtigere, men ikke altid.

Bibob.dk

Elendig formidling

Efter at have haft bibob i 2 måneder, kommer det som en overraskelse at modtage en SMS om at min konto er i minus, selvom jeg satte 100 kr ind dagen før. Efter at have undersøgt sagen viste det sig at pakken var blevet afmeldt da der ikke var penge nok på ved måneds skiftet. Ved oprettelsen fremgik der ikke at den ville blive afmeldt hvis der ikke stod min. 79 kr på kontoen d. 1. Jeg modtog godtnok en SMS om at den var afmeldt, men det stod meget kludret, og fangede ikke at det ikke var nok at sætte penge ind på kontoen. Dette har nu resulteret i at jeg har mistet lidt over 200 kr.. pakken var Bibob Max..
Virkelig ring service og info omkring betaling af pakker!!!

Rasmus tyckte detta omdöme var användbart

PROFIL - Nicolai Graahede Mikkelsens

profil bild av Nicolai Graahede Mikkelsen
Nicolai Graahede Mikkelsen
Recensent
Man, 1994
Øster Bjerregrav, Danmark

Profiltext

Ja