PROFIL - Anonymous´

Omdömen (57)

Hjem Is

Ødelagt fødselsdag

Jeg modtager en sms om at isbilen er her om 15-45min, fedt! Hvis isbilen så ikke allerede var kørt. Idag var det anderledes, isbilen kom inden for tidsrummet. Isbilen ringer med klokken tre gange, vender rundt og er pist væk. Ikke engang et helt minut fik man til at komme ud til bilen. Hvordan skal man kunne nå at finde pung og sko frem, på under et minut? Tak for den manglende is som skulle bruges til en børne fødselsdag, så måtte jeg ned i den lokale købmand. Tak for ingenting!

Trendsales

MEGET DYRT!

Jeg har været medlem i en del år nu og det er ikke blevet billigere

Du kan have en gratis bruger, du skal så lige betale 5% til Trendsales + du skal betale 4-5% når du vil have pengene over på din konto. Hvis du ikke er VIP, kan du forlænge dine annoncer for KUN 2kr per stk. Hold nu op!

Du kan også købe VIP som koster 1,36-2,27kr per dag alt efter hvor meget du vil spendere. Du skal også betale 5% af hvert salg til Trendsales, og så kan du betale 4% ekstra hvis du vil have pengene overført direkte til din konto, eller du kan få dem ind på din trendsales konto og så hæve dem derefter som er gratis for VIP's.

Som sælger skal du betale 5% af alle handler. Som køber skal du betale 5% ekstra af alle køb.

Hvorfor er de ting ikke gratis når man har købt VIP? I skriver i har 40.000+ VIP så i laver en ordenlig sjat penge. Hvorfor ikke være flinkere ved jeres kunder i stedet for at fokusere på at malke folk for hvad i kan? Det minder meget om den danske stat.

den 14 april 2014

Svar från Trendsales

Hej

Mange tak for din anmeldelse og feedback. Vi vil naturligvis meget gerne forsøge at give dig et fyldestgørende svar.

Først og fremmest er vi kede af at høre, at du finder det dyrt at handle på Trendsales. I den forbindelse er det vigtigt for os at pointere, at det faktisk er muligt både at have en brugerkonto og handle helt gratis på Trendsales. Hvis du er standardbruger og vælger at handle uden om Trendsales (hvilket er ganske tilladt), vil du kunne handle fuldstændig gratis. Desuden koster det ikke 4 %, men 1 kr. at overføre sine penge fra Trendsales-kontoen til ens bankkonto, hvis man er standardbruger - så faktisk kan det hele gøres meget billigt :-) Er man VIP-bruger, koster det ikke noget at overføre sine penge til ens bankkonto.

Ønsker man ekstra fordele, kan man tilkøbe et valgfrit VIP-medlemskab, som nødvendigvis ikke kan være gratis, da Trendsales også skal kunne løbe rundt rent økonomisk :-) Som VIP-medlem kan man dog stadig handle uden om Trendsales helt gratis. Ønsker man derimod vores køberbeskyttelse, kan man vælge at benytte sig af TrendsalesHandel, som ganske rigtigt koster 4 % for sælgere og 2 % for købere - men det skal understreges, at det er valgfrit, om man ønsker handle via TrendsalesHandel og dermed være dækket af vores køberbeskyttelse, eller om man hellere vil handle uden om Trendsales.

Vi finder det mest rimeligt, at man betaler i overenstemmelse med de services, man modtager. Ønsker man ingen ekstraordinære services eller funktioner, kan man således handle gratis, og ønsker man derimod disse ekstra ydelser, tilbyder vi dem imod betaling.

Som nævnt er vi kede af, hvis du finder det for dyrt at handle på Trendsales - i så fald vil vi anbefale dig at gøre brug af vores gratis model som beskrevet ovenfor.

Du skal have mange tak, fordi du har taget dig tiden til at tilkendegive din oplevelse af Trendsales. Såfremt du har specifikke forslag til forbedring, må du endelig kontakte os via supporten - vi tager med glæde imod alle forslag samt feedback :-)

Med venlig hilsen

Amalie, Trendsales Support

IDEmøbler A/S

UACCEPTABELT!

Jeg har brugt knap 30.000kr på et Skovby spisebord og et Skovby sofabord. To uger efter er der ringe/mærker efter krus der har været våde i bunden. Bordene skulle være lakeret i hvid olie. Jeg kontakter IDEmøbler men de er umulige at få fat i. Jeg efterlader Mange telefon beskeder. To uger efter prøver jeg igen og der er heldet med mig. De beklager men deres telefon system fungere ikke optimalt, hvad rager det mig.

Jeg forklare mig problem og jeg får at vide at bordene kun har en "prøve" lakering, dvs. at de kun har et tyndt lag og at man selv skal påføre det ønskede lag når man mener de trænger til det. Jeg fik på intet tidspunkt fået at vide at det er noget man skulle gøre selv ved modtagelse. Selvfølgelig skal det have lak med tiden men intet blev nævnt om at det skulle ske med det samme. Nu står jeg med to borde jeg har betalt kassen for, der mildt sagt er pisse grimme. Jeg kræver et nyt bord da jeg ikke har fået den fornødne information som har været fatal for mit køb, jeg får et blank "Det kan under ingen omstændigheder lade sig gøre, jeg ved ikke hvad sælgeren har oplyst jer".

Løsningen IDEmøbler giver mig er : Tag noget fint sandpapir og slib det over det hele til pletterne er væk eller giv det et par omgange lak for at tone farven ud. Hvis det ikke hjælper kan jeg ikke gøre mere.

Tak for en ELENDIG service og rådgivning der har kostet mig 35.000kr for to borde der ligner noget der er løgn. Hvis jeg vidste de var så sarte havde jeg ALDRIG købt dem. Når man køber noget så DYRT burde informationen være med. Tak for intet!

Morskaben stopper ikke her. Der fulgte en dunk olie med + jeg købte noget olie til en læder sofa. To dage efter opdager jeg at de begge er utætte. De har lagt i en skuffe i en kommode og den skuffe var fuld af olie. Jeg fik en ny gratis men sørme om den ikke også er utæt. Jeg havde heldigvis lagt den i en plastik pose da jeg fik den og det blev først opdaget et par måneder efter. Det kostede mig lige en håndfuld dvd'er og nogle mapper med fotos og papire som der ikke kunne bruges mere. Det bliver kun dyre af at have KENDT JER! :(

den 13 februari 2014

Svar från IDEmøbler A/S

Hej Anonymous,

Vi beklager din oplevelse i forbindelse med din reklamation af dine Skovby borde. Det er meget beklageligt at du ikke er blevet oplyst omkring pleje/vedligeholdelse af dine borde i salgs situationen, men der skulle dog følge en guide med omkring dette i pakken med dine borde.
Hvis du er interesseret i at få den videresendt på mail er du velkommen til at rette henvendelse på service@ide.dk

Mvh. Mona/serviceafdelingen

Jjfisk

Velsmagende fiske, skandaløs behandling

Lækker fisk. Det var ikke hver gang de brugte handsker til at tage fisken op med. Jeg oplevede endda at modtage penge med samme hånd som fiskene bliver berørt med. Mit hæve kort skulle lige have en vask da jeg kom hjem for der var fiskefars på og stank af fisk. Hvad skal handskerne til for når de bliver brugt til det de ikke burde blive brugt til?

Oister

Fine priser, skjulte gebyre

Priserne er skam fine nok men de er ved at være bagud

De skjuler deres gebyre veldig godt. Når du tanker op skriver de ikke hvad gebyr prisen er, den skal du helt ind og finde på deres "pris og gebyr liste". Hjernedødt

Jeg havde et udestående på 17kr og det var så tæt på den første. Så bliver min telefon spærret og lagt yderlig 50kr på for en service der køre automatisk hos dem. 50kr oveni for sølle 17kr! malk mig endelig

Sus Patersen tyckte detta omdöme var användbart

den 20 november 2013

Svar från OiSTER

Hej Anonymous

Tak for din anmeldelse.

Vi forsøger på ingen måde at gøre det hemmeligt omkring de gebyrer der er ved betaling, men da det ikke er et beløb der går til dit OiSTER produkt, figurerer det derfor ikke under dit forbrug.

OiSTER har indført gebyr ved betaling da det er rigtig dyrt at have en betalingskort aftale og for at vi kan holde vores abonnement priser så lave som mulige har vi derfor indført det gebyr der tydeligt står beskrevet på vores prisliste.

Når vi pålægger et lukningsgebyr på 50 kr. skyldes det at kunden har haft et udestående i 7 dage, på dette tidspunkt har vi sendt flere e-mails vedrørende manglende betaling, i disse e-mails står også beskrevet at der på dag 7 for manglende betaling vil blive pålagt et gebyr.

De bedste hilsner
Kristina

Jukebux

Spam og svindel

Jeg har aldrig modtaget en skid. Ydermere har jeg afmeldt mig og alligevel har de formået at trække 1600kr fra mig til dags dato. De svare ikke på mails

Idag modtog jeg en sms om at jeg var udvalgt til en gratis gps. Den er ikke gratis, den koster 1kr. De sendte en sms fra et svensk nummer. Ulovlig spam!

Daniel Mølsted Mathiasenoch Jonna Astrup tyckte detta omdöme var användbart

Bliv omdeler nu

Mange aviser = lav løn

100kr for at dele 2500 aviser ud, sikke en go pris!

Del så lige 5000 aviser ud og få 125kr. Awesome!

Det er børnearbejde på plan med Afrika osv.

Der bliver brugt MANGE timer på at pakke og levere aviserne, og så får man en løn der er til at dø af grin over. Børn har desværre ingen krav. Udnyt udnyt udnyt!

Callme

Regning Cirkus

I har åben i 2-3 timer i kundeservice så hvis man har problemer må man vente til næste dag, og i 3 dage hvis det er op til en fredag.

Jeg har opsagt mit abonnement og i har lukket for sim-kortet, men alligevel får jeg regninger for måneder der er opsagt

Nu har jeg fået et brev fra RKI som "overtager" sagen, men alligevel får jeg også et brev fra jer (Call Me) på 600kr for endnu en måned.

Jeg har betalt det beløb som der står på "mobilaftalen" så hvad er det her for et cirkus?!

UPDATE:

Nu er jeg så blevet sagsøgt af CallMe fordi jeg ikke har ville betale 3+ måneder, selvom jeg opsagde det for snart et halvt år siden

Dejlig service!

den 11 april 2013

Svar från Call me

Hej Anonymous

Tak for din henvendelse.

Vi forstår ikke helt, at du skriver, vores kundeservice kun har åbent 2-3 timer dagligt. Vi vil meget gerne vide, hvor du har fået dette at vide? Hvis du klikker på nedenstående link, vil du kunne se vores åbningstider:

http://www.callme.dk/om-callme/kontakt/

Med hensyn til din regning, opsigelse og "mobilaftale", vil jeg meget gerne undersøge sagen. Du bedes derfor sende en mail til: trust@callme.dk med dit mobil- eller kundenummer, så vil jeg vende tilbage til dig.

Husk, at skrive i mailen, hvad sagen omhandler. Jeg er sikker på, at vi finder en løsning :)

Rigtig god dag :)

Anam
Kundeservice

Lotto24.dk

Pengemaskine så det siger spar 10!

"OBS: Godkendes dine informationer ikke indenfor 14 dage, frafalder retten til din præmie.
Endnu engang tillykke,
Med venlig hilsen Lotto24."

Dette er 100% ulovligt. I kan bare ignorere at folk opdatere sin profil og sige "ups der gik 14 dage desværre". Når folk tilmelder sig og i lover dem en gave så SKAL man have en gave/det man har vundet. I kan ikke sige at man skal være hurtig. Man har fået en kvittering hvor der står man har fået en gave/vundet og så skal gaven gives. Ligeledes kan i hellere ikke begrænse folk fra at oprette 100 profiler for at få gaven, for på kvitteringen står der at man har fået en gave og det er bindene. Hvis man vinder noget har man vundet det, færdig slut.

Jeg har ikke modtaget en eneste ting fra jer og i skylder mig bl.a. dagligvare gavekort, dvd afspiller,skrabelod osv. IKKE en eneste ting har jeg fået og de har oven i købet slettet mine tidligere indlæg. Gavide om jeg får de 10 redbulls i spammer med på facebook, for på min kvittering står der dog at jeg har "vundet" 200kr dagligvare gavekort, men linket er til 10 redbulls. Smukt!

Ydermere vild leder i folk med denne sætning

"
Du kan kun fortryde, hvis du IKKE har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage.
Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet hos "

Folk kan fortryde hvis de ikke har brugt deres abonnement, men det betegnes som aktivt når de køber, ergo kan de fortryde før de køber det, men så har de ikke noget at fortryde? igen ulovligt og vild ledene.

Også.. Folk kan ikke afmelde sig i de første 24 timer.. Det er igen igen ulovligt. Hvis folk kan tilmelde sig på 2min skal de også have muligheden for at afmelde sig på 2min. I gør det kun for at folk skal glemme de er tilmeldt og score kassen når deres VIP bliver fornyet.

Jens Jørgensen, Jesper Rank Rasmussen, Frederik Slemming Jakobsen, Hasan Galib Luther, Mads Andersen, Tina Tranebæk, Lotte , Ditte Christiansen Thiing, Shawis Ismail, Haiko Schüreroch Mads tyckte detta omdöme var användbart

den 3 december 2012

Svar från Lotto24 ApS

Hej Niklas.
Først og fremmest er det da beklageligt at du med dine 9 medlemskaber over det seneste år, ikke er tilfreds med din tid hos Lotto24.dk.

Lotto24 ApS overholder alle punkter af markedsføringsloven til punkt og prikke og vil altid gøre dette.

Du henviser til at vores valideringsperiode på 14 dage er ulovlig
- først og fremmest så er denne de 14 dage udelukkende til for at sikre levering af velkomstgave og gevinster til den korrekte adresse og derved ejermand.
Denne feature bliver brugerne gjort opmærksom på mere end 5 gange i løbet af en tilmelding, samt hver eneste gang disse logger ind med deres profil hos Lotto24.dk.

Jeg kan se at du tidligere har skrevet til vores supportafdeling fra dine mange mailadresser, som rettidigt har informeret dig om, hvis du f.eks. har manglet at udfylde felter på din profil for at blive godkendt.
Hver gang har du ikke svaret tilbage og supporteren kan derfor kun gå ud fra at du fik svar på dine problemer.

Hvad angår "tidligere indlæg" så kan vi ikke se at du skulle have lavet andre indlæg hos Trustpilot?

Hvad angår fortrydelsesretten, så er der altid den lovbestemte 14 dages fortrydelsesret på dit PLUSmedlemskab hos Lotto24.dk. Dvs. at du indenfor din prøveperiode som du har betalt 1 kr. for, altid kan opsige dit medlemskab via telefon, mail eller manuelt via din profilside.

Sidst men ikke mindst så kan jeg se at du netop har gennemgået din brugervalidering og at denne er godkendt pr. d.d. og dermed på vej til dig med posten.

Håber det var svar nok og fortsat held og lotto til dig.
Mvh Martin Mikkelsen - Supportansvarlig.

EM Network ApS

Snyd!

Jeg afmeldte mig efter 2 dage men 14 dage senere trak de 300kr. Jeg har 14 dages fortrydelsesret efter fornyelsen men de ignorere min mail og jeg har ikke modtaget min velkomstgave

Svindler!

PointShop.dk

Overholder ikke loven

Ifølge den danske lov har man 14 dage fortrydelsesret fra købs dagen

Den ignorere pointshop

Der er 14 dage fra man køber 14 dages vip, og der er skam også 14 dage fra at de fornyer ens VIP da det er et køb.

Jeg har hellere ikke modtaget en del gaver som jeg har fået ordrebekræftelse på.

Bil Haslev

Svindler!

De lyver på deres announcer! Min bror har købt en bil som er angivet som 24 ventil i announcen, men efter et proffesionelt tjek er den kun 12 ventil. Gearkassen er kaput og flere skjulte fejl.

De er squ ligeglade med folk når først pengene er lagt på bordet. FØJ FOR SATAN!

Indogvind

H u s t l e r !

Lav et indskud og bliv taget bagfra!

Når først du har lavet et indskud kan du ikke få dine penge ud før du har spillet for mindst 3000kr, selvom du laver et indskud på 50kr!

Søren Kortsenoch Thomas Kvejborg tyckte detta omdöme var användbart

DBA - Den Blå Avis

Fin side, skod support

Jeg har lagt en del announcer ind med ting jeg har haft til salg. Det er ikke ulovligt at sælge et mindre "lager" eller hvad man kan kalde det, men DBA markere en som erhvervs drivende/announce og så forlanger de 300kr pr announce!!

Jeg har intet firma,ingen hjemmeside og jeg får ikke flere "vare" hjem. 300kr pr announce.. det kan jeg ikke engang få hjem når alt er solgt!

Når jeg så spørger supporten om hjælp får man da selvfølgelig et fjols som ikke kan informere om noget, men kun spille snob.

UPDATE!! Så gør squ da så man kan kommentere på jeres besvarelser herinde! I kommer ikke med et brugbar svar. Jeg vil SK*DE på jeres regler. Forklar hvad jeg har gjort i stedet for at fyre en plat sætning af som ikke giver mening.

Du taler med Thomas
Jeg læser din besked igennem og vender straks tilbage
Thomas: Hej - Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Du siger: hej
Du siger: hvorfor er mine announcer lukkede?
Thomas: Jeg har set på sagen og kan se, at din profil er inaktiveret, da vi har modtaget to klager omkring manglende levering af købte produkter på dine annoncer. Ligeledes kan jeg også se, at vi tidligere har lukket dine annonce da disse skal indrykkes imod betaling. Du har dog fortsat indrykket disse som alm. gratisannonce hvilket er en overtrædelse af vores annonceringsregler.
Du siger: jeg har ikke modtaget nogle klager for folk. de må klage til mig hvis de ikke mener de har modtaget deres ting
Du siger: jeg er en privat person. hvordan kan jeg blive antaget som erhverv?
Thomas: Det oplyser kunden at have gjort. Det omhandler: 2 iphone covers til en 3G + en beskyttelse til skærmen fra denne annonce:
http://www.dba.dk/cover-t-iphone-iphone-3g/id-84709291/
Thomas: Dine annoncer er anset som værende af erhvervslignende karakter og skal derfor indrykkes som erhvervsannoncer. Dette har vi skrevet til dig omkring tidligere.
Du siger: det har jeg ikke fået noget atvide om så det kan jeg ikke kommentere på
Du siger: hvordan kan de antages som erhverv når jeg ikke har en hjemmeside, firma eller andet?
Du siger: jeg har x antal af hvert cover. jeg får ikke flere hjem. hvad er det lige jeg gør galt?
Thomas: Du annoncere for produkter som du har købt med videresalg for øje. Derfor skal disse indrykkes som erhvervsannoncer.
Thomas: Jeg må anbefale dig, at du får bragt klage sagen i orden, hvorefter vi kan genåbne din profil. Ønsker du herefter at annoncere med dine produkter, kan disse indrykkes som erhvervsannoncer.
Du siger: Hvis jeg køber en bil må jeg ikke sælge den videre hos jer eller hvad ?
Thomas: Jo, hvis der er tale om "en" bil, men her er der tale om mange covers og tilbehør til iPhone.
Du siger: så jeg skal betale 300kr for hver af mine announcer?
Thomas: Der er ikke yderligere jeg kan gøre for dig i denne sag. Så snart vi modtager besked fra klager om, at sagen er bragt i orden kan vi genåbne din profil.
Du siger: hvordan skal jeg kunne rette op på nogle klager jeg ikke har modtaget?
Thomas: Kunden oplyser, at I flere gange har været i dialog, så vi må antage at du kender til personen og dennes kontaktoplysninger.
Du siger: kan du oplyse mig det navn
Thomas: Teresa
Du siger: det er noteret. hendes ting er blevet sendt to gange fordi hun ikke oplyste mig den rigtige adresse første gang
Thomas: Det er hermed noteret. Så snart vi modtager besked om at kunden har modtaget produktet vil vi naturligvis genåbne din profil. Bed derfor kunden kontakte os så snart hun har produktet.
Du siger: Hun kan sagtens lyve og sige hun ikke har modtaget noget. Jeg er ikke forpligtet til at sende det 100 gange indtil hun har modtaget det. Jeg har sendt det 2 gange og så kan jeg ikke gøre mere
Du siger: ydermere må du gerne svare på mit spørgsmål for tredje gang hvis du kan finde ud af det. skal jeg betale 300kr for HVER af mine announcer?
Thomas: Jeg kan ikke hjælpe dig før vi modtager bekræftelse fra brugeren at varen er modtaget.
Du siger: Så må du hellere sætte dig ind i reglerne før du arbejder sådan et sted her da
Thomas: Prisen er korrekt 299 kr. pr. annonce. Du kan som billigere alternativ benytte http://admanager.dba.dk/
Thomas: Jeg vil bede dig skrive pænt hvis du fortsat ønsker hjælp fra support.
Thomas: Ellers stopper vi bare her.
Du siger: Jeg skriver skam pænt. Du må gerne stoppe med at være så snobbet når jeg spørger om hjælp
Thomas har forladt chatten

F1nduzoch Egon tyckte detta omdöme var användbart

den 24 augusti 2012

Svar från DBA

Hej

Jeg er ked af at høre at du mener du ikke har fået en god behandling hos DBA support. Vi forsøger naturligvis altid at give den bedst mulige support.

Jeg kan se at dine annoncer er blevet slettet på DBA, da annoncerne overtræder vores annonceringsregler. Annonceringsreglerne er naturligvis ens for alle brugere på DBA og du kan se dem her: http://www.dba.dk/annonceringsregler.

Hvis du ønsker en yderligere forklaring på hvorfor dine annoncer er blevet fjernet er du altid velkommen til at kontakte DBA support på support@dba.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Trine, DBA support

MyPCwash.com

FUP FUP FUP

De har lavet en masse ting med "få gratis ting i 7 dage for 1kr"

Du får INGENTING! Og efter 7 dage trækker de 300kr.

De svare ikke på mails eller noget. SVINDLER!

Eovendo

Genial ide, meeen.

Lækkert med sådan en ting. Hvis man bruger et par timer foran pc'en hver dag kan man lige supplere det med håndøre hvis man har lyst

Dog er jeg lidt skeptisk. ALLE skal donere deres første 10kr. Hvem score egentlig gevinsten? De penge der bliver doneret kommer til at stå i jeres navn, ergo får i "omtale" for at donere penge til ømme punkter.

Så i får omtale for at i "støtter" kræftens bekæmpelse osv, og penge for at vise reklamer for firmaer, god gevinst når det er jeres kunder der gør alt arbejdet.

Det halter dog lidt. En skam i har skudt projektet ud når i har så få reklamer at se. Prisen er skam okay, men det tager en krig.

svar: gør nu så man kan kommentere på jeres svar så i ikke bare kan fremhæve jer selv.

sølle 10kr? hvis hver indbygger i Danmark gjorde det så er det en stor slat. Hvem får æren af de 10kr der bliver doneret ufrivilligt?

Jeg har ikke noget imod det, men at i tvinger folk til det er ikke iorden.

Ang donationerne. Der må være en grund til at det er tvunget.

den 20 juli 2012

Svar från EOVENDO ApS

Hej Anonym,

Som vi tidligere har svaret:

Hos Eovendo synes vi, at det er en fair og fornuftig løsning, hvis vi med beskedne midler også kan være med til at gøre en forskel - det håber vi også, at vores brugere har lyst til. I vores tilfælde har vi valgt fire hjælpeorganisationer. Vi har blandt andet valgt denne model af humanitære og samfundsmæssige årsager - ikke på grund af omtale - så store er beløbene trods alt heller ikke. Det er de første 10 kr. brugerne tjener som doneres til en af de 4 hjælpeorganisationer efter brugerens valg - herefter er indtjeningen brugerens.

Mht. antallet af reklamer, så oplever alle medier et naturligt fald i reklametrykket henover sommeren, når annoncørene går på sommerferie. Det gælder også for os, derfor oplever du en nedsat aktivitet i denne periode, og du kan se frem til en stigning i reklameaktiviteten, når sommeren går på hæld.

De 10 kr. du donerer i starten er en del af konceptet, ligesom at du skal se reklamerne for at få din belønning også er en del. Eovendo er helt frivilligt og du vælger selv om du vil være med.

Mvh, Eovendo

Trustpilot

INGEN SERVICE + MERE!

Jeg har i 3 uger forsøgt at få jer til at svare fordi i har slettet mit indlæg. De siger jeg har skrevet to indlæg med samme ordre nummer men hvis deres latterlige system virkede kunne de se at det er to forskellige ordre nummer der er blevet brugt i sagen.

Jeg har bedt om at i sender mig det slettede indlæg så jeg kan få lagt det ind igen men når i ikke gider svare så er det KRAFTEDME SVÆRT!

I sletter folks indlæg hvis et firma beder om det. I fjerner muligheden for at folk kan kommentere en besvarelse fra et firma, så firmaet sætter sig selv i bedre lys uden at folk har muligheden for at svare tilbage. [groft sprog fjernet]

Min tålmodighed er nået for længe siden med jeres [groft sprog fjernet]. Skriv på dansk i stedet for tysk når i har et .dk domæne. [groft sprog fjernet]

Mypcwash

FUP. Ingen Mail, Ingen support

5kr for et usb stik.. Jaja. 3 dage senere vil de trække 300kr

Man modtager ingen bekræftelses mail og support svare ikke

5kr for ingenting, godt jeg afmeldte mig på dag 2.

Stephen Frank Mortensenoch Thomas Á Rógvi tyckte detta omdöme var användbart

GLS Denmark

Retarderet system.

Jeg har gang på gang modtaget pakker som var leveret de helt forkerte steder. For 3 uger siden brugte jeg flere timer på at lede efter en pakke, som var lagt i min nabos trailer.. som bor 4 numre væk!

Jeg havde bestilt en pakke og jeg fik ikke noget tracking nummer fra firmaet så jeg ringer til GLS for at få det oplyst.. De kan ikke søge på folks navn/adresse. Øhh undskyld.. I burde kunne se hvor pakkerne kommer hen og hvem der er modtager, eller har i ikke styr på en skid?

Ligeledes har jeg fået en del pakker som er "forsøgt leveret" selvom jeg har været hjemme og klar ved døren.

I fremtiden ville jeg sætte pris på at i får nogle danske chaufføre, eller ihvertfald lære dem bedre dansk, for jeg har squ brugt for meget tid på at kæmpe for at modtage mine pakker.

Grafical.dk

Billige priser, skod info

Jeg har bestilt et par gange og der har ikke været de store problemer

Jeg har idag brugt 3 timer på at få min pakke udleveret fra en pakke shop fordi jeg ikke fik et tracking nummer med

pakke shoppene må ikke udlevere pakkerne hvis man ikke kan oplyse tracking nummeret.

Telefontid fra 8-14:30 holder ikke. God ide at lade kunderne i stikken til weekenden over.

Jeg har fået 4 mails fra jer med fakture, ordrebekræftelse bla bla bla.. Men IKKE et eneste sted står tracking nummeret selvom i har fået et..

Mytrendyphone

Fin side, sløv service og dårlig produkt info

Der er mange ting at vælge imellem, men ikke alt er iorden

Søge maskinen tager en til forsiden lige meget hvad man søger efter
En del produkter har meget få information eller slet intet
Kundeservicen er stort set kun på svensk/norsk og det kan tage op til 20min for et svar

Og.. Jeg bestilte et hdmi kabel som går fra min mac op til tv'et. Kabel giver lyd og billed.. Jeg kan ikke få lyden med over. Supporten ber mig om at sende det tilbage på min egen regning. Jeg vil squ ikke betale for at returnere en defekt vare.

I fik chancen, i smed den på gulvet.

den 11 juni 2012

Svar från Mytrendyphone.dk

Beklager ulejligheden du har haft med varen. Når det sker at noget er galt med varen og når vi ikke kan fastslå hvad som er sket med den via telefon, chat eller mail må den sendes videre til undersøgelse og når varen er defekt dækker vi altid returporto, som oplyst på vores hjemmeside: http://www.mytrendyphone.dk/shop/external/pages/da/faq/. I tillæg til det kan man altid kontakte vores kundeservice dersom man har nogle yderligere spørgsmål om produkter.

Jeg har netop læst hele korespondansen du hadve med vor kollega på chat, og må konstatere at " det kan tage op til 20min for et svar " simpelthen ikke stemmer - du fik alle svar i læbet aa 1-2 minutter. Af og til kan det ske at alle vore danske medarbejdere er optaget og da får man den første ledige svenske elle norske medarbejder, så at det ikke bliver en lang ventetid. De fleste danske kunder har ingen problemer med at forstå svensk/norsk, men dersom kunden har det vanskelig at forstå dem, er det ingen problem at give dem et telefonnummer eller mailadresse, hvor de kan blive kontaktet af en vore danske medarbejdere.En af vore danske kollegaer vil kontakte dig i løbet af dagen så at vi kan løse sagen..

Beklager endnu en gang denne ulejlighed!

VIPocean

Plattenslagere

Man skal have et aktivt abonnement for at modtage sin gave. De er 14 dage om at svare på mails så man får aldrig sin gave. Det er svindel.

den 30 maj 2012

Svar från VIPocean

Hej Anonymous,

Jeg kan se, at du indsendte adressedokumentation d. 16-04-2012 og vi sendte din velkomstgave afsted til dig dagen efter d. 17-04-2012.

Som vi skriver i vores betingelser, -ved at opsige dit abonnement fraskriver du dig samtidig retten til at modtage din velkomstgave. Dette oplyser vi også på selve velkomstkampagnen, så du selvfølgelig er klar over det, inden du tilmelder dig.

Vi svarer normalt alle mails inden 24 timer. Jeg kan se, at du kontakede os per mail d. 16-04-2012 og vi svarede dig d. 17-04-2012, så 14 dage er vi ikke om at svare mails.

Med venlig hilsen
VIPocean Kundeservice

Nagoom ApS

Penge, penge, penge!

Jeg må dælme sige det er flot at chatten er oppe at køre, når man ser på hvem ejeren er.

Ejeren er arrogant,ligeglad med folk og det hele handler om at han har ret.

Chatten har potentiale, men en ny ejer er NØDVENDIGT!

Tilslutter mig Enemark. Det bla. sådan noget fis der trækker ned. Projektet kommer ikke længere med en useriøs ejer.

UPDATE. Efter denne anmeldelse blev jeg banned.

QXL

Dyrt. Penge penge penge penge!!!

Jeg har sat nogle ting til salg hos QXL. Det koster penge at oprette en announce, 8% af handlen + et beløb hver gang announcen skal fornyes. Det står godt skjult i de betingelser man acceptere.. Hvis en person køber 2 ting uden at han betaler for dem, vil QXL have sine 8% selvom købet ikke er sket endnu. Det er squ for ringe! Penge ud af vinduet hele tiden. Når det så er tid til at betale sin gæld, så får man squ lige en rykker ind af døren i stedet for at påminde om det i mail. Og wupti så er sagen overdraget til RKI. Tydeligt at jeg mangler at modtage et brev, men hey.. De skal have deres penge. De er alt alt for griske.

den 10 februari 2012

Svar från QXL

Hej Nicklas.
Når du opretter en annonce kan du hele tiden se hvad oprettelsen kommer til at koste, så det er en af de ting, der er soleklare når du godkender annoncen. Du skal naturligvis ikke betale succesgebyr hvis varen ikke bliver solgt, så det er ganske enkelt ikke korrekt som du skriver. Skulle det ske, at der bliver udsendt en faktura på en handel, der efterfølgende annulleres, skal du blot kontakte kundeservice, så hjælper vi dig kun gerne med at regulere beløbet.

Brevrykkeren, du omtaler, får du først når du har ignoreret den fremsendte faktura og den efterfølgende mailrykker, så hvis du ikke modtager mails fra os, vil det være en god idé lige at tjekke at mails fra os ikke havner i dit spamfilter eller lignende. Jeg kan se, at du i dette tilfælde har modtaget din faktura den 20/12 sidste år, og at der er udsendt en reminder den 31/12. Den 5/1 er din konto blevet blokeret som følge af den manglende betaling, og den 12/1 har vi registreret, at der skulle sendes en rykker til dig pr. brev. Brevrykkeren har du også ignoreret i to uger, og derfor har du nu modtaget et inkassovarsel fra vores samarbejdspartner, hvilket betyder, at du skal betale et rykkergebyr på 100,- kr.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at du sidder med en dårlig oplevelse, men du har ignoreret tre henvendelser fra os, og derfor skal du også betale det påløbne rykkergebyr.

Mvh. Betina, QXL

Apple

Dårlig produkt, Dårlig service, Dårlig oplevelse

August 2009 købte jeg en Macbook Pro til 17000kr, til skoleforbrug. Samme dag jeg modtager den og starter den, lægger jeg mærke til at den tit fryser og går i stå når den åbner ting. Selv når den står stille kommer tandhjulet nogen gange frem. Supporten siger at det kan være OSX den er galt med. Hvordan det efter 1 time brug? Jeg geninstallere osx mere end 10 gange på et par uger og intet hjælper. De siger så at jeg skal prøve at resette nogle indstillinger, uden hjælp. Jeg ringer til supporten og spørger hvorfor den er så langsom og hvorfor den låser halvdelen af mine ram. Det er åbenbart normalt. Efter 3 måneder virker dvd drevet ikke. Track pad'en driller og vil nogen gange ikke virke. Jeg bliver afvist i Humac og mere sker der ikke. To dage før reklamations retten udløber, tager jeg ind til Humac igen og de tager den ind. Efter en uge får jeg den tilbage med et nyt dvd drev. De kunne ikke finde fejl i track pad eller grunden til at den frøs. Da jeg kommer hjem for at teste drevet virker den stadig ikke og track pad'en driller igen + laag. Nu er den for gammel til at de gider røre den. Den ligger nu og samler støv med et minde der har været dyrt for en 18 årig på su. Føler mig taget godt og grundigt bagfra uden en service overhoved.

Testhouse

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Amatøre!! i har drabt danmarks eneste chat!! NS!! <3

Postdanmark

AAAAAAAAAAARG!!!!!!!

F*** Post Danmark! Elendig service! Der er ikke en god ting at sige om dem!!

Jeg har mistet 8 ud af 10 pakker hver gang jeg har sendt dem.
Jeg har mistet 3 ud af 10 pakker når jeg skulle modtage dem.

Jeg har en pakke i tolden.. på 3 uge nu!!! De ber om faktura. Det fik de. De be'r om papyal faktura. Det fik de... Alligevel vil de ikke udlevere den, og nu bliver den sendt tilbage selvom de har fået ALT de vil have... F*** POST DANMARK!!

Sidste jul skulle jeg modtage min selvindkøbte julegave d. 21 December. Jeg venter hjemme hele dagen og holder øje med døren hver 10min. Om aftenen går jeg så ud og kigger i postkassen og der ligger en AFHENTNINGS SEDDEL!!! "Den var forsøgt leveret".. IKKE EN SKID!! Så jeg skulle vente helt til d. 27 December med at få min julegave. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!

Lars Bo Rasmussen tyckte detta omdöme var användbart

3 (HI3G Danmark ApS)

Dårlig Service. Ikke styr på noget som helst

Jeg tilmeldte mig PBS. Efter 3 måneder er der ikke sket en skid. Min eneste mulighed er så at betale via hjemmesiden.. HOV!! Det er midlertidig ikke muligt at betale med visa electron fordi systemet er nede.. Hvad fanden skal jeg så gøre? 200kr i rykker og 200kr for at få låst min telefon op. MANGE TAK!

P.Jensen tyckte detta omdöme var användbart

SponsorCar.dk

FUP OG SVINDEL!

Jeg har henvist 3 venner og lavet en del ting så jeg kom op på 300kr. Da jeg så ville have dem udbetalt bliver jeg lukket og anklaget for at have henvist falske venner og truet med politi anmeldelse. Jeg spørger så efter nogle beviser og så svare de ikke længere. Jeres stunt kostede mig heldigvis kun 10kr! amatøre!

Netshopper tyckte detta omdöme var användbart

den 11 juni 2012

Svar från SponsorCar A/S

Kære [navn]

Jeg kan se at vi den 5. august 2011, har svaret dig og vi har endda udbetalt dig 127 kr. minus de 19 kr. i udbetalingsgebyr, da du havde under 500 kr., vores medlemsservice har rent faktisk kun fratrukket de falske oprettelser de fandt på din konto og har derefter lukket din konto hos os, jvf. vores vilkår om falske oprettelser.

Ved tjek af de "venner" som du skulle have tippet kan vi se at telefonnumre og adresser ikke stemmer overens og når vi forsøger at kontakte dem du har tippet får vi ikke kontakt til dem, og da du ikke selv ønskede at sikre at vi kunne fastslå ægteheden af de "venner" du havde tippet, måtte vi anse at du havde forsøgt at lave dokumentfalsk for at opnå egen vinding, hvilket faktisk er en strafbar handling som burde politianmeldes med det samme.

Vi valgte dog at udbetale dig dine Lead penge og kun undlade at betale dig for de falske "venner" selv om vores vilkår beskriver at du ikke er berettiget til noget som helst når vi kan se at der er snydt med "tip en ven". Vi har endnu ikke politianmeldt dig da vi har vuderet at politiet ikke vil gøre noget for snyd for 150 kr., men din anmeldelse her giver grund til overvejelser igen.

Du bedes derfor sende os dokumentation på at de venner som du har tippet rent faktisk eksisterer på de adresser og telefonnumre som er angivet ved deres oprettelse hos os.

Hvis du ikke kan dette indenfor 14 dage vil vi genoverveje om politiet alligevel skal indblandes, grundet din uretmæssige anmeldelse her på trustpilot i forhold til det som vi mener er korrekt.

Jeg har cc mailen til dig nedenstående så du og andre kan se at du er svaret herfra:

====================================
Fra: SponsorCar
Sendt: 5. august 2011 08:08
Til: [mail]
Emne: Re: Din anmodning om udbetaling


Hej [navn]

Da du blev medlem hos SponsorCar bekræftede du vores vilkår: http://www.sponsorcar.dk/terms.asp

Her står bl.a.:

Såfremt SponsorCar opdager at et medlem har snydt med oprettelse af medlemmer - brug af leadkampagner eller kørsel med streamer for en annoncør, vil medlemmet blivet slettet med det samme hos SponsorCar uden at kunne gøre krav gældende mod SponsorCar af nogen art.Da vi opdager at du har snydt med Tip en ven lukkes du og mister dermed retten til udbetaling som beskrevet.Med venlig hilsen

Camilla Andersen

SponsorCar A/S

Fra: [mail]
Sendt: 1. august 2011 15:44
Til: Camilla Norup Andersen
Emne: RE: SV: Din anmodning om udbetalingSå jeg får udbetalt de 127kr?

Jeg har ikke kaldt nogen en tyv overhoved. Jeg syntes bare det er mærkeligt at når i skal punge ud, så er der problemer. Hvis du anklager mig for at have oprettet dem må IP'erne jo være den samme hos alle?

Kan ikke se hvorfor du vil overdrive og have politiet ind i det her? Du prøver jo at true mig.

I har ikke fremvist nogle beviser så jeg mener stadig jeg har ret til de 150kr jeg har fået for 3 henvisninger, medmindre du kan bevise det omvendte. Så må du blande CIA og hvem du har lyst ind i det, som et hvert lille legebarn.

Driv nu en seriøs forretning i stedet for at skabe sig fordi der er lidt modspil.


Fra: SponsorCar
Sendt: 1. august 2011 09:22
Til:[mail]
Emne: Re: Din anmodning om udbetaling


Hej [navn]

De 127 kr. du skulle have udbetaling for er for køb via leads gennem SponsorCar. Hvorfor jeg vælger at overføre disse til din konto.

Ang. De 3 tipninger holder jeg stadig fast i at disse er falske og at vi på denne baggrund fortsat ikke ønsker dig som medlem. De 3 tip er uden tvivl oprettet af samme person og har alle 3 falske stamdata. Desuden er oprettelserne sket med 10 minutters mellemrum. Desuden har de 3 personer samme password hvilket er meget usædvanligt hvis der skulle være tale om uafhængige oprettelser.

Hvis du fortsat er af den holdning at du ikke har snydt med Tip en ven jf. ovenstående, skal du være velkommen til at kontakte mig igen hvorefter jeg vil se mig nødsaget til at overlade sagen til politiet for deres gennemgang af sagen, så vi kan sammen være sikker på at ingen kalder nogen for en tyv ubegrundet!


Med venlig hilsen
Camilla Andersen
Sponsorcar A/SFra: [mail]
Sendt: 1. august 2011 09:22
Til: Camilla Norup Andersen
Emne: Re: Din anmodning om udbetaling

Hej. Nu har jeg ikke styr på hvem jeg har henvist da mit link er blevet sendt rundt på msn. I kommer ikke med beviset for at det skulle være mig der har oprettet alle 3 ellerq hvor mange det var. Det virker som om i prøver at holde på pengene så i kan score kassen ved sådan et trick. Så jeg er slet ikke enig i jeres beslutning da jeg har en del penge til gode hos jer, udover venne henvisninger


Eplehuset

Dårlig Service. Ikke styr på noget som helst

Eplehuset Århus. Jeg får et opkald om at den iPad 2 jeg stod i kø til er kommet til min tur. Ugen efter giver jeg dem et kald for at høre om jeg kan hente den, de kan ikke finde mit navn på listen men de har stadig en del hjemme så jeg får lagt en til side. Jeg kommer ned i butikken 3 timer senere og så kan de ikke finde den alligevel. Jeg bestilte en iPad 2 Sort, men får stukket en hvid op i hovedet. En af medarbejderne siger at den ligger på chefens bord med mit navn på, medarbejderen går ind, kommer ud igen 10min senere og siger der er sket en systemfejl.. systemfejl? jeg snakkede i telefon med jer og blev lovet en sort iPad 2 så hvor er fejlen lige? Medarbejderen prøver at ringe til chefen men han er oppe og købe is så jeg får at vide jeg kan komme tilbage 30min senere, men lige da jeg skal til at gå kommer chefen og hans 2 lakejere ind af døren. Medarbejderen spørger hvorfor chefen ikke tog sin telefon men han svare at en af hans slaver spiller angry birds så det har han ikke tid til.. fedt nok! en time spildt uden at jeg fik noget ud af det. Så kan jeg vente 2-3 måneder på næste sending.

Usabilityoch Oskar tyckte detta omdöme var användbart

Fulltiltpoker

Ingen service

Har 50$ til at stå hos dem og da jeg ville have dem udbetalt blev jeg lukket fordi mig og min bror har en bruger hver på samme IP så de mente vi var multi accounts. De vil gerne tage imod penge men udbetale vil de ikke. Der er ingen support eller mail at kontakte dem på

Gbtimes

Latterligt

Hvorfor skal de overtage andre radio stationer? få jeres egen eller send det via nettet. Ubruglig viden. Hvis jeg vil høre om Kina skal jeg nok finde noget om det. Vil høre musik, ikke en guide til at land!

Shopitonline

Fup tilbud for at lokke kunder til. FY FOR DEN LEDE!

Jeg bestilte en xbox 360 i håbet om at det skulle være julegaver til famillien, men det blev det ihvertfald ikke

3 dage senere får jeg en mail om at det er en fejl fra producenten af, MEN!!

De sælger produktet, bare til en højere pris. Det er jo løgn de fyre af.

Overvejer at kontakte medierne da det er guf for dem. Er helt sikker på jeg ikke er alene om dette!

Dalgaard It

Fup tilbud for at lokke kunder til. FY FOR DEN LEDE!

Jeg bestilte en iPhone 4 med 16GB, en iPad og en HTC Desire i ønsket om at det skulle være julegaver til famillien, men det blev det ihvertfald ikke

3 dage senere får jeg en mail om at de ikke kan fremskaffe dem mere så de har annulleret ordren, MEN!!

De sælger stadig alle 3 produkter, bare til en højere pris. Det er jo løgn de fyre af.

Overvejer at kontakte medierne da det er guf for dem. Er helt sikker på jeg ikke er alene om dette!

YouSee

Kræver en manual at være kunde!

Det er møg billigt ja.. Men der er fandme os sparet en masse ting væk

Når folk ringer til mig er ALLE hemmelige, jeg kan ikke gå på nettet og kan ikke sende mms. Hvad fanden sker der? kundeservice svare hellere ikke efter 5 dage nu

Jeres hjemmeside er slet ikke til at finde hoved og hale i og den er ihvertfald langt fra færdig

Har fri SMS/MMS men kan ikke sende MMS. har fri data men kan ikke gå på nettet folk er hemmelige. Det bøvl havde jeg ikke da jeg var hos 3. Fix det tak, det squ pisse irreterende for at sige det. Har kun været kunde i 6 dage så det er squ sløvt.

total usmagligt at i laver falske bedømmelser. noget siger mig i ikke har ren mel i posen

GAG & GIMMICK

Dårlig service!!

Bestilte et kostume men det kom en dag for sent fordi Post Danmark åbenbart ikke kunne hente det

Sagde jeg ikke ville modtage det og jeg ville returnere det hvis de alligevel sendte det, men jeg modtager pakken alligevel men ingen retur label så jeg må selv betale for returneringen, spørger efter om jeg selv skal betale men får at vide jeg skulle have sagt jeg vil returnere den.. hvilket jeg sagde før jeg modtog den så dårligste service ever!!

Får svar at de ikke kan se jeg har sagt jeg vil returnere det men sender så de mails jeg har skrevet jeg vil returnere det og så for jeg at vide : Du har fået det fulde beløb refunderet, og i henhold til vores
forretningsbetingelser er det det man kan.

Romantiske Gaver - Personlige gaver til kæresten

Service er bare i top!!

Bestilte en masse ting derinde og så glemte jeg selfølgelig at få indpakning med, men henvendte mig så via mail og fik svar 3 timer senere hvor jeg får at vide at jeg får det pakket ind på husets regning.. Det fandme iorden!!

Humac A/S

Aldrig oplevet noget så galt

Var nede i Humac i Århus d. 2 September for at få min nyindkøbte MacBook Pro som er købt på apple.dk d. 8 August. pga ram forsvinder, computeren går ud og fryser, men så let skulle det nemlig ikke gå. Da jeg kom derned og ville have den lavet fik jeg afvide at det kunne jeg ikke. De skulle se mit serienummer, det fik de men det kunne de ikke se på deres computer så de ville ikke tage imod den. Jeg viste kviterring og alt hvad jeg fik med men stadig intet og de begyndte enda at bruge bandeord. De prøvede så at ringe til Apple for at få et nummer som jeg åbenbart selv skulle have haft, de kunne ikke få fat i Apple så de sagde jeg skulle gå hjem og få fat i et nummer så den kunne blive lavet. Jeg prøvede at ringe til Apple 2min efter jeg var gået ud af butikken og kom igennem til Apple på 3min men gad stort set ikke gøre mere ud af det.. Hvis jeg havde været sur i forvejen havde jeg sikkert stukket dem en flad hver for sådan en service holder fandme ikke hjemme nogle steder.

Line Bang tyckte detta omdöme var användbart

Dubli

Endnu en svindel auktion

Endnu en svindel auktion, ligsom [externt link fjernet]

man skal betale for at byde men man vinder aldrig noget

på dubli.com kan man byde med unik bud, sidste bud vinder og købe hvis man er tilfreds med prisen men intet er realistisk da den generere en falsk pris så folk tror der er andre der har kigget på den... FUP!!

Nihad Eminović, Zapoch Lars Sode tyckte detta omdöme var användbart

Cashfiesta

Fup

Du får ALDRIG dine penge, og du får virus af deres toolbar eller hvad man kan kalde det

PROFIL - Anonymous´

profil bild av Anonymous
Anonymous
Recensent
Man, 1988
Danmark

Profiltext