PROFIL - Michael Andersens

Omdömen (27)

Cinemagic

cinemagic.dk - Ganske udemærket.

Deres webshop på cinemagic.dk kører ganske stabilt, og lagerbeholdningen virker til at være rimelige ajour. Siden er til at finde rundt på, uden det store ventetid. Pænt design.
Firmaets navn leder dog en til at tro, det er en biograf, eller en shop for tv og andet hifi. Deres udvalg er tilfredsstillende. De har et forunderligt sortiment, men det er ikke en dårlig ting. Alt fra tv, lamineringsmaskiner til Aircon anlæg.
Jeg har handlet der et par gange, og har hver gang fået de bestilte varer.
Ingen defekte varer, og disse var emballeret tilfredsstillende.
Deres priser er i orden. Leveringstiden kunne være bedre, men er til at leve med.
Da jeg ikke har haft nogen problemer med nogle af de produkter, jeg har købt hos dem, har jeg ingen erfaring med deres kundeservice. Om de, med så bredt et sortiment, er eksperter, vides ikke.
Jeg tør godt anbefale andre at købe her og vil selv handle her igen.

Av-Cables.dk

Rigtig god forretning

Jeg har handlet på av-cables.dk en del gange efterhånden og er meget tilfreds.
De har et stort udvalg til meget lave priser. Kvaliteten er over al forventning i forhold til prisen. Hjemmesiden er nem og overskuelig. Siden loader hurtigt og virker meget professionel. Jeg har aldrig fået defekte varer her fra og har derfor ikke "rigtig" prøvet kundeservice af. Det er jo oftest når der er noget galt, kundeservice fejler. Så derfor ved jeg ikke hvordan denne er. De giver super hurtig levering og varen er emballeret tilfredsstillende. Jeg vil absolut anbefale andre at handle her. Og jeg gør det også gerne selv.

Mytrendyphone

Ingen problemer

Jeg har kun handlet hos mytrendyphone.dk en enkelt gang, men havde ingen problemer. Prisen var ok og leveringstiden var også i orden. Emballagen var ikke til at klage over. Hjemmesiden er i orden og loader hurtigt. Det er rimelig nemt at finde det, man leder efter. Jeg vil gerne handle her igen.

Daxsports

Rimelig ok

Jeg har kun handlet hos daxsports.dk en enkelt gang.
De varer jeg bestilte, var i fin stand og til rimelig pris. Emballagen var ok. Leveringstiden var meget lang. Jeg savnede status på ordren, da der gik noget tid, inden varerne blev leveret. Jeg måtte selv rykke for status. Sortimentet er ikke så stort. Hjemmesiden er umoderne men virker som den skal og man kan finde det, man skal bruge. Jeg har ikke noget i mod at handle her igen, men hvis jeg skal bruge noget hurtigt, vil jeg nok benytte en konkurrent.

Vancool

God butik

vancool.dk er en rimelig god butik. De har et rimeligt udvalg og rimelige priser. Leveringen er som den skal være og kvaliteten er som man forventer. Hjemmesiden er lidt gammeldags men den virker som den skal. Den kunne godt trænge til en opdatering. Jeg vil gerne handle her igen.

Dvdoo

God butik

Jeg har kun handlet på dvdoo.dk en enkelt gang men har været godt tilfreds. Priserne er rimelige og varerne er rimeligt emballeret. Leveringen er ligeledes i orden. Jeg har ikke haft brug for kundeservice og kan ikke bedømme denne. Hjemmesiden er nydelig og forholdsvis nem at finde rundt på. Siden loader også hurtigt. Umiddelbart vil jeg gerne handle her igen.

Mpix

God forretning

Jeg har kun handlet her en enkelt gang men er ganske tilfreds. Jeg fik en velfungerende vare i forventet kvalitet. Varen var godt emballeret. Deres priser er i orden. Jeg har ikke haft brug for kundeservice og ved ikke hvordan de er, hvis man har problemer med en vare. Hjemmesiden fungerer godt og loader hurtigt. Det eneste jeg kan nævne er, at jeg bestilte en enhed som skal rack monteres. De sendte mig så en mail og spurgte om det var med vilje. Det var det selvfølgelig, men da jeg ikke forventede denne mail, kiggede jeg ikke efter den og det betød de ikke afsendte denne vare, før jeg kontrollerede min mail. Jeg tror de forsøgte at yde en god service, som desværre resulterede i, at jeg fik min vare et par dage senere, end forventet. Lige ud over det, er jeg ganske tilfreds og vil gerne handle der igen.

Elgiganten.dk

Lave priser, lav service

elgiganten.dk har meget lave priser, men det lader til at være på bekostning af service.
Jeg har kun handlet her to gange, via deres hjemmeside. Den ene gang tog jeg en fridag, for at kunne være hjemme, i det tidsrum de ville levere i. Dog dukkede de aldrig op og de kontaktede mig ikke, for at fortælle de ikke nåede det. Jeg måtte selv rette henvendelse til dem. Jeg bad om at få ordren annulleret, da jeg kunne se, pengene endnu ikke var trukket og derfor ikke regnede med, de havde sendt varen. I første omgang, fik jeg at vide, dette ikke kunne lade sig gøre. Min dialog med kundeservice var via mail, og jeg fik pludselig senere, en henvendelse om at min ordre selvfølgelig kunne annulleres og jeg blev lovet, dette ikke ville have nogen omkostninger for mig. Sådan endte det også. Der var ingen problemer med min 2. bestilling. Deres hjemmeside virker rimeligt og de har meget lave priser. Kundeservice er høflige men de forskellige medarbejdere er ikke altid enige. Min vare var emballeret i std. emballage fra deres leverandør, dog våd, da jeg modtog mine varer fra min 2. handel. På grund af deres priser, vil jeg gerne handle hos dem over internettet igen. Så vil resultatet af denne ordre, vise om det er værd at spare pengene, eller man skal handle et andet sted. Jeg har kun givet to stjerner, da jeg synes man i det mindste kan ringe og give besked, hvis man ikke har tænkt sig at dukke op med kundens ordre.

www.computersalg.dk

Rimelig butik

Jeg har handlet et par gange på computersalg.dk og har været ganske tilfreds. Jeg har fået den bestilte vare og til en rimelig pris. Jeg har ikke modtaget defekte varer og har ikke været i kontakt med kundeservice, så jeg kan ikke bedømme denne. Leveringstiden er god. Jeg kunne godt tænke mig en lidt bedre emballage ved køb af hardware som f.eks. harddisks. Hjemmesiden er forholdsvis moderne og det er rimelig nemt at finde den vare man ønsker. Man får gode informationer pr. mail, men måske lidt for mange. Jeg vil gerne handle her igen.

BJ Trading

Rimelig handelssted

Jeg har handlet på bjtrading.dk et par gange.
Jeg har ikke haft nogen problemer med at få mine varer, og har ikke haft problemer med defekte varer. Rimelig emballage og rimelig leveringstid. Jeg har ikke været i kontakt med kundeservice, og kan ikke bedømme denne. Hjemmesiden er dog lidt gammeldags og ser ikke professionel ud. Søgefunktionen kunne være bedre og de danske tegn som f.eks. "ø", skrives som "oe" nogle steder men ikke alle steder. Det betyder ikke så meget, men bare iøjenfaldende. De sender informationer pr. mail. Både fra bjtrading.dk og bj-trading.dk. Jeg vil gerne handle her igen.

Cdon

Godt sted

Jeg har handlet på cdon.com et par gange og har altid fået hvad jeg har bestilt. Priserne er rimelige og jeg har ikke fået nogen defekte varer.
Desværre har jeg ikke været i kontakt med kundeservice og kan ikke bedømme dem. Det er jo ofte, når der er problemer med en leverance, man finder ud af om de er gode, eller ej. Varen var rimelig emballeret, men kunne være bedre. Leveringstiden er også i orden. Deres hjemmeside er en smule rodet og fyldt med reklamer.

TELMORE

Ganske ok

Jeg har handlet telefoner og udstyr hertil, flere gange via telmore.dk og har ikke haft problemer med dem.
Rimelig hurtig levering og varene har altid virket. Varen er som regel godt emballeret.
Jeg har kun talt med deres kundeservice en enkelt gang.
Der var sygdom og ferie, og der var derfor lang ventetid. I miine øjne, var ventetiden ikke slem og jeg fik god og hurtig hjælp.
Jeg tør godt anbefale at bruge denne side og jeg vil, hvis jeg får brug for det, handle her igen.

Postdanmark

Ikke helt i orden.

Jeg er en meget aktiv web shopper, hvad man kan bruge de ord.
Ofte bliver mine varer leveret med P&T. Man skal helst være hjemme når de forsøger at levere ens pakker, med mindre man bruger deres døgnboks. Døgnboks systemet fungerer godt. Nogle gange når jeg ikke har været hjemme, glemmer de at smide den famøse omdelingssedel i min postkasse, så jeg ved de har været der. Omkring 1 ud af 3 gange, jeg skal hente pakker på det lokale posthus, kan de ikke finde pakken. Nogle gange tager det et par personer en lille halv time at finde min pakke, andre gange må jeg tage hjem og komme igen næste dag. Somme tider, må jeg besøge posthuset flere gange Jeg har forsøgt et utal af gange at ringe til posthuset, for ikke at køre forgæves, de siger de lige vil se efter pakken og ringe tilbage. De har aldrig ringet tilbage. Jeg har prøvet det 6 dage i træk, at de lovede at ringe tilbage, uden at gøre det. Da jeg så kørte på posthuset igen, for at få status, sagde de at de havde sendt min vare retur, fordi jeg ikke havde hentet den inden deadline. Så måtte jeg starte forfra og forklare dem historien. Hvorefter de selv kontaktede afsender og fik dem til at sende mig en ny vare. Første gang jeg forsøgte at hente den, kunne de, overraskende nok, heller ikke finde den. Anden dag, da jeg ville hente den, havde de både den første og den anden pakke til mig. Hvordan de så kan påstå den er sendt retur, ved jeg ikke. Er man i tvivl om hvor meget det koster at sende en pakke, eller et brev, kan man løbe risikoen og spørge "eksperterne" på posthuset. Så må man så krydse fingre for at man ikke efterfølgende skal betale bøde for underfrankering. Det sker desværre også. Jeg undgår for alt i verden post.dk. Jeg har aldrig prøvet noget så uprofessionelt. Jeg kan sige, deres døgnboks fungerer godt, resten af deres "sortiment" af services er til grin.

Michel P tyckte detta omdöme var användbart

Salus Fightgear

Gode produkter til lave priser

Salus har rimelig gode priser, også af god kvalitet. Varerne leveres hurtigt.
Deres nye webshop kører fint. Den er ikke specielt pæn, men den er nem af inde produkter på og den loader hurtigt. De varer man køber er godt emballeret og jeg har ikek fået noget fra Salus som var defekt. Jeg har efterhånden købt meget hos dem. Det er ikke altid man får svar, hvis man sender den en email med et spørgsmål om et produkt. Det lader til man hos dem, kan regne med lager status. Jeg vil gerne anbefale andre at handle her.

Budosport

Ikke noget at klage over

Jeg har handlet hos budosport et par gange. Jeg har ikke fået nogen defekte varer. De varer jeg har fået, blev leveret inden for den aftalte tid og til en rimelig pris. Shoppens design er ok. Ikke noget specielt. Men den virker fint og loader hurtigt. Jeg har enkelte gange haft forespørgsler om varer og disse har jeg fået svar på. Kvaliteten af shoppens varer har i mine tilfælde være fine i forhold til prisen. Da jeg ikke har haft problemer med nogen varer, har jeg ikke den store erfaring med deres kundeservice. Ud over de er villige til at svare på spørgsmål om deres varer. Jeg har i et enkelt tilfælde købt et produkt med et tryk som de ikke havde i forvejen. Dette lavede de på anfordring af mig. Jeg vil gerne anbefale stedet til andre.

Coolshop

Umiddelbart intet at klare over

Jeg har kun handlet hos Coolshop nogle få gange.
Mit førstehåndsindtryk er at de leverer hurtigt og har nogle rigtig gode priser.
Leveringen var gratis. Jeg har ikke haft nogen problemer med de varer jeg har bestilt, så jeg ved ikke hvordan de er, hår man har brug for deres kundeservice. Ved bestilling, er der gode informationer. De søger selv input fra deres kunder. Hvis man tør det, vil jeg gætte på de har ren mel i posen. Det er også hvad jeg hører fra andre som har bestilt hos dem. Hjemmesiden/webshoppen er rimelig overskuelig og nem af rinde rundt på. Systemet fungerer uden det store bøvl. Stabil side og fair design. Min var var forsvarligt pakket ind. Jeg tør godt anbefale dette sted.
Jeg har kun givet fire stjerne, da jeg har erfaring med at det først er når man har problemer med en vare, man opdager en forretnings sande jeg.

Amazon

A great place to shop

I have been using amazon.co.uk on a regular basis for the last few years.
I always get what I order and within the delivery estimate.
Things are wrapped nicely and they have great prices compared to the quality. A huge range of articles can be purchased using amazon.co.uk.

The webshop design and search facilities are a bit outdated but works nicely.
It is possible to save stuff in the shopping basket for later. If prices change you will be notified.
If you order some product and it is out of stock you will be billed the lower price if the price is reduced before the item is back on stock and shipped.
It seems to be pretty secure and the site seems very stable.

The only time I got a broken CD was from a 3rd party and I got the money back without any issues.

I highly recommend this site and continue to use their services.

Gratisdns

Rimelig godt

Jeg har haft adskillige domainer på gratisdns.dk. Både .dk, .com, .net, .info, .org og .biz domainer.
Jeg har ikke haft behov for at kontakte kundeservice. Har man nogen spørgsmål kan man som oftest finde svaret i deres gratis forum eller andre steder på nettet. Deres service er meget stabil og har rigtig gode priser. Der er også mulighed for at forny de fleste domainer gennem gratisdns.dk. De giver brugeren god kontrol over domainets opsætning. Udlevering af EPP koder og andet har ikke været noget problem. De varsler i god tid før et domaine udløber. Hurtig replikering. Der er ikke rigtig noget at sætte en finger på ud over deres lidt "specielle" web design.

Proshop

Ok forretning

Webshoppen på proshop.dk lader til at være stabil og rimelig nem at finde rundt på. Designet er ok og siden indlæses rimelig hurtigt.
Varerne blev leveret inden for rimelig tid. Emballeringen var ok. Priserne lader til at være rimelige uden at være noget specielt. Jeg har ikke modtaget nogen defekte varer der fra så jeg har ingen erfaring med kundeservice hos dem.

Umiddelbart har jeg ikke noget i mod at handle der igen.

Abilicaonline

God forretning.

Jeg har kun handlet her en enkelt gang men web shoppen lader til at fungere fint og have et rimelig pænt, overskueligt og simpelt design. Rimelig leveringstid. Varen var i den kvalitet siden lover og havde ingen defekter. Varen var emballeret ganske tilfredsstillende. Priserne lader også til at være rimelige.
Da jeg ikke har haft nogen problemer med min ordre har jeg ikke haft nogen kontakt med deres kundeservice. Derfor også kun 4 stjerner.

Umiddelbart tør jeg godt anbefale abilicaonline.dk til andre.

EL Supply

Fin forretning

Jeg har kun handlet der få gange men vil gerne dele mine oplevelser.
Jeg fik min ordre ganske hurtigt. Der var ingen defekter eller mangler.
Varen var fint emballeret og der var ikke noget at klage over.
Desværre har jeg ingen erfaring med direkte kontakt så det kan jeg ikke vurdere. Men det skyldes jo at der ikke har været noget at klage over.

God forretning med lave priser og rimeligt sortiment.
Hjemmesiden er lidt gammeldags og besværlig at søge på men det kan godt anbefales at handle der. Umiddelbart vil jeg forvente at det vil være problemfrit.

Jeg giver fire stjerner i stedet for fem da deres hjemmeside trænger til et facelift. Ikke noget negativt at sige om el-supply.dk og forretningen ud over det.

avXperten.dk

God shop

Jeg har handlet her et par gange. Ingen deffekte varer og rimelig hurtig levering. Jeg har kun talt med AvXperten med spørgsmål om produkter og det var en god oplevelse. God service. Jeg har ikke prøvet at få defekte varer så har derfor ikke erfaring med dem angående dette.

Kan varmt anbefales til andre.

Batterinet

God e-handels sted

Jeg har kun købt fra stedet få gange, men der har i alle tilfælde været hurtig levering og ingen defekte varer. Jeg har ikke haft direkte kontakt til nogen personer der inde, så jeg ved ikke hvordan de er at tale med i tilfælde af defekter.
Det eneste der er at peje på er at deres lagerstatus ikke er helt opdateret.
Jeg bestilte en del varer hos dem en tidlig morgen og delte de varer som var på lager, op i en ordre for sig og den vare som ikke var på lager, i en ordre for sig selv, for at undgå ventetid.
Dagen efter modtog jeg begge ordre. Også dem som stod som ikke på lager. De kan selvfølgelig have fået den på lager den dag jeg bestilte varen.

God handel til gode priser. batterinet.dk kan godt anbefales.

Servicegruppen

Snyder med garantisager og har ikke kvalificeret arbejdskraft.

En af mine venner havde købt en computer hos en forhandler som benytter Servicegruppen A/S som service element. Computeren gik i stykker efter godt 3 måneder. Der blev sendt en tekniker ud for at lave den og han sagde at den var blevet for varm på grund af støv i blæserne. Jeg kontrollerede efterfølgende blæserne og de var som de altid er efter 3 måneder, ganske fine. De havde alle frit løb og den passive køling havde fin luftgennemgang.
Det underlige var at efter han havde skiftet strømforsyning på computeren var fejlen blevet større. Nu gnistrer den fra komponenter på bundkortet.
Han sagde den ikke kunne laves på garantien og at det ville koste 5000 for at få skiftet bundkortet. Selv om det var ham som lige havde brændt bundkortet af. Dog sagde han til forhandleren, hvor computeren var købt at den nu var lavet. Jeg ved ikke om "teknikeren" havde tænkt sig at lave den sort?! Jeg talte med forhandleren og Servicegruppen en del gange før de ville lave den på garantien. De gør åbenbart en hel del for at snyde med garantien og deres teknikere er åbenbart ikke specielt kvalificeret til at udføre basalt arbejde som at udskifte en strømforsyning på en computer. Jo måske på en bærbar. Hehe. Servicegruppen A/S forsøger åbenbart at slippe for at betale for garantisager og når de sender en tekniker ud, er det nok en rigtig god idé at have en ekspert til at se dem over skulderen. Jeg kan ikke anbefale dem. Det bliver meget dyrt i sidste ende.

Elundoch Kim S Hansen tyckte detta omdöme var användbart

Dating.dk

Lige under gennemsnittet.

Det er sikkert god reklame at skrive, at de har flere profiler end alle andre datingsider og dette får da også mange til at benytte dating.dk frem for andre datingsider.
Alt for mange profiler er dog inaktive eller falske. De siger de sletter inaktive profiler, men jeg har stadig profiler som er flere år gamle og som ikke har været brugt siden oprettelse. Disse eksisterer stadig, så om deres påstand er sandfærdig, lader det ikke til.
De sletter ikke personlige oplysninger når man sletter sin profil, som registerloven ellers dikterer. I hvert fald ikke din email adresse. Denne bruger de i stedet til at sende mails, som fortæller at man har fået breve på dating.dk. Selvfølgelig for at lokke brugerne til at besøge dating.dk og læse deres breve. Dette koster selvfølgelig penge og viser sig ofte at være fra dating selv. Ellers er det fra en fake profil som lige så godt kunne være automatisk genereret af dating, som det kunne være nogen andre. I hvert fald har flere profiler modtaget det eksakt samme brev fra samme profil i samme sekund.
En profil lader til at fremgå af onlinelisten flere gange. Jeg er opmærksom på at man bliver forskudt når andre profiler logger ind og ud, men med mindre flere hundrede profiler logger ind inden for få sekunder, er dette fusk. Jeg anser dette for usansynligt, når de kun har et par tusinde online i de tidsrum, jeg har testet dette. Heldigvis er ophavs-drengene tilsyneladende blevet lidt mere modne med tiden, og er holdt op med at rette i folks profiler, fordi de falder over en profil, som ejes af en de kender og ikke kan lide. Prisen er steget voldsomt i forhold til den generelle prisudvikling, og er tilnærmelsesvis grådig. Der er ofte nye tiltag, men det er samme majs i en ny dåse. Siden er stadig populær. Om det er fordi en del af brugerne ikke kender nogen af de mange alternativer, ved jeg ikke. Siden virker stabil og forholdsvis hurtig. Siden er utrolig rodet. Alt i alt er siden i orden. Indehaverne er bare grådige og ødelægger konceptet. Mange roser denne side, uden at tænke over det er brugerne som gør dating.dk god og ikke sitet i sig selv.

Jeg kan lige tilføje at hvis man framelder sit abbonnement på www.dating.dk, så trækker de alligevel penge, hvis man har, eller har haft, deres app installeret på sin iPhone. Hvis man skal sikre sig mod dette, er man nok nød til at kigge sin iTunes konto grundigt igennem. Evt. fjerne sit betalingskort der fra. Det er sket to gange for mig, at de har tilsnusket sig 329 kroner uden mit samtykke, selv om jeg har frameldt mit abbonnement. De er derfor sat ned fra to stjerner til en enkelt.

Kenneth, Louise Engell, mastermanoch Rene tyckte detta omdöme var användbart

Online Mode

I orden

Jeg har ikke handlet på denne side sønderlig mange gange.
Priserne er lave men kvaliteten lader til at være god alligevel.
Der er ingen problemer med levering og de lader til at holde hvad de lover.
Det eneste er sidens lidt uprofessionelle design som er det første jeg tænker over når jeg taster mine dankortoplysninger ind. Den kunne godt trænge til et lille pift så den udstråler den troværdighed som virksomheden rent faktisk lader til at have.. Jeg vil gerne anbefale denne side til andre og vil gerne handle på online-mode.dk igen.

Getmore

Problemfrit og som aftalt.

Jeg har handlet hos getmore.dk en god del gange efterhånden.
Der kommer opdaterede ordre informationer uden man behøver bede om dem. Lagerstatus lader til at være korrekt.
Varer leveret som aftalt og til den aftalte tid. Varer var emballeret korrekt og i god stand. Ingen ubehagelige overraskelser. Rimelig gode priser.

Jeg har talt med kundeservice flere gange som var meget behjælpelige. Jeg har også fået hjælp til at få delt en ordre op i to så de varer som var på lager kunne leveres med det samme.
Jeg har fået fuld tilbagebetaling for returnerede varer. Det var dog mig selv om havde bestilt noget forkert.

Der har været noget dårligt kritik af Getmore som muligvis har været korrekt men jeg må sige at de, de sidste par år har forbedret sig gevaldigt.

Jeg vil gerne anbefale Getmore.dk til andre og selv uden tøven handle der igen.

PROFIL - Michael Andersens

profil bild av Michael Andersen
Michael Andersen
Recensent
Man, 1975
Lejre, Danmark

Profiltext

Jeg har en stor interesse i webdesign, clustering, netværk, programmering og datasikkerhed. Alt i den dur.
Ellers går en del af min tid med Wing Tsun.
Til daglig arbejder jeg som driftplanlægger hos JN Data.
Primært overvågning og akut problem løsning. Dertil en del adhoc opgaver.
Jeg handler meget på nettet. Dog aldrig uden at se hvad nettet har at sige om den webshop jeg bruger. Ud fra andres anmeldelser, er jeg sikker på, jeg er blevet sparet for mange skuffelser og fustrationer. :)