PROFIL - Usabilitys

Omdömen (25)

Wordsofwisdom

fineste pakke incl. lillle gave.

Bøgerne kom forsvarligt indpakket og så hurtigt det var muligt, med postdk.
Og så var der en lille gave med i form at gode Pukka tebreve.

Under yderpappen var bøgerne indpakket i silkepapir, omvundet med en grov natursnor - og deri sad tebrevene ;-)

Neelambeautycenter

I retten for permanent make-up - brug hende ikke!

ADVARSEL!
For over 10 år siden havde Neelam Agha en lille klinik på Amager, og jeg fik lavet en forfærdelig semi-permanent lipliner. Den var skæv og og efterfølgende udtalte eksperter, at hun 'virkelig havde hugget til med nålen' (meget dybere end tilladt ved kosmetisk tattoo) - måtte have brugt rigtige tattoo-farver, frem for de plantebaserede, der blegner i løbet af et par år max, og som var dem hun reklamerede med.
Der hvor hun var udlært - 'Susanne Melchiorsen' - havde de ikke solgt produkter til hende i flere år, da jeg fik fat i dem.

Jeg måtte tage Neelam Agha i retten, hvor hun blev dømt til at betale mine penge retur, samt dække de beregnede omkostninger ved at få den grimme kant fjernet med laser.

Desværre beregnede hudlægen der fjernerde med laser forkert - over 10 år og 10 EKSTREMT smertefulde laserbehandlinger rundt om munden senere, har jeg stadig en svag blåsort, skæv læbekant og små ar, til evigt minde.

Neelam Agha lukkede straks klinikkken på Amager, da hun blev kaldt i retten, og stod og trak 'stakkels uvidende udlænding med to børn at forsørge' -kortet i retten.

Hendes mand, der var med, har åbenbart haft råd til at give hende en ny klinik siden!
BRUG HENDE IKKE!

Spicydecor

elendig produktkvalitet - umoden kunde'service'.

I starten af november 2013 kører Groupon tilbud fra SPICYDECOR.CO.UK, på 'selvklæbende whiteboards', og sprogbruget i annoncen, er ord som 'tavlen', og udtrykket 'whiteboard' står med store typer, og bruges igen og igen i salgsteksten.

Man forledes deraf til at formode, at det er et produkt i KRAFTIG selvklæbende hvid plastik man køber.
Varen dukker dog aldrig op og efter 3 uger rykkes til SPICYDECOR.
Sådan svares der:

"Hi,
your order has already been shipped and should have been delivered now. looks like it has been lost in post we will send a replacement tomorrow.
Thanks,
Spicydecor"

Varen ankommer så i ugen før jul.
Og viser sig at være en rulle ganske almindelige tyndt 'hyldepapir' - så tyndt, at man kan se det ternede 'målepapir' på bagsiden., igennem forsiden.
Og fyldt med mange små 'mærker' i den tynde plastik.

Jeg protesterer skriftligt, og gør SPICYDECOR opmærksom på, at der er reklameret med et whiteboard-produkt. Og at den 'medfølgende tusch' blot er en lille pen der allerede er i stykker da jeg hælde den ud af pakken - indmaden er på vej ud, men bundproppen er dog også i pakken.
De beder mig blot henvende mig til Groupon, hvis jeg mener produktet er reklameret forkert!

(Hvilket jeg så må gøre.
Groupon beder mig derpå, efter flere mailudvekslinger hen over jul/nytår, til sidst at returnere (for egen regning) produktet, før de vil give mig pengene retur.

Det vil for det første koste kr.200 at returnere til England (forsikret, så jeg kan bevise returneringen), for en vare der har kostet kr, 229,-, og det er ikke korrekt håndtering af en reklamation, men først da jeg henviser til købelovens paragraf om Reklamationsret, og samtidig tilbyder at aflevere rullerne personligt på Groupons kontor i Kbh., får jeg endelig mit beløb retur - dog minus kr. 6, som Groupon ikke vil forklare hvad dækker?

Ifbm en reklamation, har man ret til FULDT BELØB RETUR - ogdå diverse kortgebyrer - da der simpelthen er opreklameret/solgt mig en falsk vare.)

Alka

Hamrende hurtig skadesbehandling

Smartphone i vaskemaskine - ikke godt!
Totalskadet, kun 6 månede gammel, sagsbehandling pr.tlf, og under samtalen indkom mail med skadesopgørelse og lister over steder, hvor der kunne opnås rabat ved brug af specielt udstedte ALKA-'købsbeviser'.
Ville jeg købe andet end erstatningsvaren, kunne jeg selv fylde flere penge på 'købsbeviset' og dermed også opnå den samme rabat på andre varer, der ikke havde noget med skaden at gøre.

Eneste anke: SCALEPOINT, som håndterer udstedelsen af 'købsbeviserne' , har ikke udtrykt sig helt krystalklart, om visse dele af proceduren omkring 'købsbeviserne', så jeg måtte først stå i kø og bakse længe med en iphone i butikken, opgive min mission, og derefter tage hjem og løse problemet vi pc, og derpå gå i butikken igen næste dag.
Men det er jo som sådan ikke direkte ALKA's skyld.

FNEBS.com

småfejl men super afslutning.

Købte et ur med projektor.
Ved ankomst var den tynde papkasse med uret sendt i en boblekuvert(!), som selvfølgelig var mishandlet hos Post Danmark.
Uret var derfor defekt.
men DERUDOVER var det en meget større, anderledes og mere pladskrævende model end man kunne have forudset af billedet og beskrivelsen på hjemmesiden.

Ved opringning til kundeservice om defekten, tilbød de straks at sende et helt nyt ur uden beregning, men da jeg fortalte, at varen OGSÅ var meget anderledes end beskrivelsen af den på nettet, og at jeg derfor hellere ville have mine penge igen, skulle jeg så returnere uret, men ville dog ikke få refunderet mine portoudgifter i den forbindelse!?

Det synes jeg var lidt underligt, men den melding blev fastholdt.

Jeg nåede så på samme dag som modtagelsen, at returnere varen.
Jeg skrev i et følgebrev, at jeg stadig fandt det mærkeligt, at de ville sende mig et helt nyt ur, uden at se bevis for at det første ur rent faktisk var ødelagt, - men ikke refundere min porto, hvis jeg ønskede at hæve handlen, da den var indgået på fejlagtigt grundlag/misvisende information om varen?

Næste morgen fik jeg to mails - den første, at varen var modtaget retur, og at sagen blev behandlet.

Den anden, at jeg bare kunne smide varen ud, så jeg ikke ville få portoudgiften!, og at betalingen ville blive returneret på min konto.

Jeg sende besked tilbage, med sammenklip af begge mails, og fik derefter returneret det fulde beløb OG portoen overført direkte til min bankkonto.

Liiiidt besværlig omgang, men endte rigtig ok.

Groupon DK

Groupons leverandører er af og til tvivlsomme...

Jeg fik mine hvide høre-plugs m. afbryder - købt som Groupon-tilbud, LEVERET AF UWPGROUP.DK- som skulle passe til: 'iPod, Ipad, Iphone' osv, samt 'alle andre gadgets m. jack-indgang'.

De virker så ikke helt i min iPod - som høretelefoner jo, men de vil ikke afbryde afspilningen.

Det vll de/gør de til gengæld på min Samsung Galaxy II ;-)

Kablet kunne helt klart også snildt være længere - der kan være langt fra en taske og op i et øre - det er ikke alle der går i tøj m.brystlommer.

Følgesedlen var et kapitel for sig: et hvidt A4 ark med mit navn og adresse i venstre øvre hjørne - intet andet...

Ingen firmainfo eller beskrivelse af mit leverede produkt.
Men der var da et lille svagt stempel bag på boblekuverten -
uwpgroup, Billund.

tilføjet 12.07.2012: når man går på www.adressen til leverandøren : www.uwpgroup.dk.....kommer man til en motorsportsside ???

Sabine Pandas Kone tyckte detta omdöme var användbart

den 19 juli 2012

Svar från Groupon Denmark

Hej Usability. Vi er meget kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med en af vores deals, herunder produkt fra leverandør. Vi vil gerne gøre hvad vi kan for at hjælpe dig, og vil opfordre dig til at kontakte os på kundeservice@groupon.dk. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark

Av-Cables.dk

Bedre service findes ikke!

KAN MAN GIVE 12 STJERNER?

Jeg købte et HDMI kabel, med lydoverføringen, til brug mellem fladskærm og Macbook.

Deværre havde jeg overset, at min MAC er ældre end fra 2010, så den understøtter ikke lydoverførslen.

Det fik jeg forklaret i telefonen, fra Av-cables, og mens vi talte kom der støj på tvskærmen, da kablet stadig sad i begge apparater.

Av-cables sendte mig STRAKS et nyt kabel, og smed gratis et jack-til-jack kabel oveni, så jeg FIK lyden med over, og behøvede ikke at bruge penge på at sende det defekte kabel retur.

Det er UHØRT god service, og Av-cables er med i min aftenbøn - HVER aften! ;-)

TUSIND tak til søde dig i telefonen hos Av-cables <3 <3 <3

Bownty

Bownty giver gode oplevelser til færre penge.

Principielt en dejlig, tidsbesparende portal, hvorigennem jeg har købt mange gode deals.

I takt med at den daglige mail fra Bownty bliver længere og længere, og kræver mere og mere power fra min pc og undertegnede at tygge sig igennem, er der dog et par ting der træder tydeligt frem:

- sorteringsmekanismen med hvilken man kan tilmelde sig de forskellige typer deals man ønsker tilbudt er ikke fin-delende nok;
når man har tilmeldt sig Københavner-deals er det irrelevant at få tilbud fra Slagelse og Roskilde

- tilbud på plastikagtige TV-shoplignende produkter med 'hjemby' i f.eks Barcelona er IKKE i tråd med den oprindelige tanke man tilmeldte sig, om primært tjenesteydelser/kvalitetsoplevelser fra dit nærområde, med 50+% rabat

- når en restaurant/cafe/bar får dårlige anmeldelser i 6 ud af 7 tilfælde, falder det dårligt tilbage på Bownty, at lade stedet reklamere med: "Anmeldere og brugerne er ikke i tvivl - 5 ud af 6 stjerner".
( En brunch på en Nepalesisk restaurant.)

Derudover er der som sagt rigtig mange gode tilbud, og mulighed for at prøve nye ting af til rimelige priser.

Nyform

superdårlig kundetilgang!

NY FORM på Blegdamsvej, Kbh. har igen skiftet ejer.

Jeg læser på Nettet er der nu er 3 morgenhold, de 2 med pilates/yoga/åndedræt/afspænding som fokus og melder mig derfor ind.

Betaler kr.199 i tilmeldingsgebyr, samt 199 for en måneds træning før kl.15 (minus fradrag for start 2 dage inde i måneden) - lige op til påske.

Jeg bliver lovet at holdene også kører som vanligt i Påsken.
Alligevel er det ene hold skærtorsdag pludselig flyttet fra kl.9 til kl.11 (eller var det endda først kl.12?) og den forklaring jeg får på dét lugter langt væk af, at det handler om at sprede aktiviteterne ud, så der bare er mindst én lærer/ansat til at holde stedet åbent.

Både til pilatestimen og Body/mind bliver der dog til min ubehagelige overraskelse brugt musik.

Det står ingen steder i informationerne på nettet om holdene, og til body/mind timen bruger læreren endda headset, for som hun siger: " det lyder så dumt, når jeg råber hen over musikken"?!!?

Lydniveauet er så højt, at jeg 2 gange beder hende om at skrue ned, og tilsidst må forlade timen - at fokusere på åndedræt og spænde heeeelt af er umuligt med den høje musik.

Jeg går ned og fortæller venligt til ejeren af stedet, om min oplevelse, og han begynder straks at forsvare hele situation, og bedyre at underviseren har undervist i over 20 år - hun må godt nok være startet tidligt, da hun ikke ser ud til at være en dag over 27.

Høfligt spørger jeg om der er nogen som helst mulighed for bare at få det halve erlagte beløb igen, da vi kun er 11 dage inde i måneden, og jeg ikke kan bruge holdene - ejeren vil diskutere dette med den dagilge leder - sådan er proceduren.

Han mener dog ikke de har for vane at betale penge retur, på trods af, at jeg altså har betalt uden at være korrekt informeret om indholdet af timerne.
Jeg lægge mit medlemskort da jeg ved jeg ikke kommer igen.
Det var den 11.april.

Idag er jeg så lige blevet ringet op af den daglige leder, der åbenbart blot reagerer på en seddel om at "han skal ringe mig op" - "andet stod der ikke".
Også hans attitude er: " nu skal du liiige høre her", og "nu må du forstå at....." - jeg skal åbenbart overbevises om et eller andet, og også han nægter at refundere noget beløb.

Jeg ønsker at afslutte samtalen da de jo ikke vil give nogle penge retur, ikke behøver at bruge tid på at overbevise mig om at de har ret, og iøvrigt står jeg i en butik og er ved at handle.
Jeg forklarer høfligt dette, og takker for opringningen inden jeg lægger på.

2 gange efterfølgende ringes der op igen fra Ny Forms telefonnummer - hvad pokker har de gang i ? - det er jo chikane.

Holdforklaring fra hjemmesiden:

"Body & mind:
Denne time er for dig, der gerne vil have fokus på krop og sjæl. Timen tager udgangspunkt i vejrtrækning, smidighed, holdning og hvordan du har det i din egen krop. Inspirationen hentes i yoga, pilates, tai chi og dans. Dette er en time hvor du kan mærke resultaterne i din krop, når du har prøvet den bare et par gange.
Resultat: Øget velvære og kropsbevidsthed."

( Det skal siges at musikken røg på allerede fra starten af timen, mens vi skulle "koble heeelt af og fokusere på åndedrættet"...)


"Pilates:
Pilates er effektiv træning af kropskernens muskulatur og samarbejde omkring rygsøjlen. Vi arbejder med at stabilisere rygsøjlen og den dybe muskulatur i kropskernen samt at strække ud i overflademuskulaturen. Det giver stærke, slanke og smidige muskler. Med pilates styrker du dine led i kroppen og forebygger overbelastning.
Resultat: Pilates skaber stabilitet for kropskernen, som er et godt udgangspunkt for alt anden træning. Pilates giver en god og ret holdning, skaber
balance mellem krop og sind samt øger din kropsbevidsthed. "

Min bedste veninde er Pilates/yoga-lærer og jeg er selv uddannet yogalærer og indenfor afspænding - ALDRIG har vi hørt om eller brugt musik i selve timerne - højst til den afsluttende 10 minutters afspænding EFTER yogatimerne.

Jeg har således ikke haft en chance for at vide på forhånd hvad jeg betalte for, udover beskrivelsen på hjemmesiden.

små 400kr. lige ud af vinduet.

Qura

Her kommer man gerne igen - og igen...

Klinik Qura er kvalitet.

Informativ hjemmeside, endnu mere info i telefonen og ved selve konsultationerne, og en yderst behagelig og venlig atmosfære på stedet.

Priser i mellemlejet, resultater og menneskelig tilgang gennem hele forløbet i top!

Downtown DK ApS

Umuligt at afmelde sig - ingen link til dette

På tilbudsmailen fra krakdeals er der ingen link til afmeling af deres mails.
Når man går på deres hjemmeside skal man først oprette en profil(!), for derefter MÅSKE at kunne gå ind og afmelde sig??

Det er ulovligt.

Jeg har prøvet at maile til info@krakdeals - den adresse eksisterer ikke....

Bjørn F. Kroghsbo tyckte detta omdöme var användbart

Rapoum

Suppe med sjæl og latterligt gode priser!

Slowsoup for the soul.

På Kapelvej 51, 2200 N ligger den hyggeligste lille suppebiks, hvor man først ikke tror sine egne øjne, når man cykler forbi prisskiltet, hvor der står : suppe 15/25 kr. - men jo, den er go' nok!

Bremsen blev hugget i og ind måtte man.
Duften bølgede lifligt fra 3 gryder i kog.

Ida der styrer stedet med kærlig hånd og gode smagsløg, har da også rumsteret i køkkenet på Søllerød Kro og Famo - enough said.

Dagens råvareudbud og Kogekonens humør styrer udvalget, der både kan være med og uden kød.

Jeg smagte en gullashsuppe forleden, og imens kogte en svampesuppe, som jeg også endte med at måtte have en portion af.
Engledans på tungen.

Til supperne, der også fås To Go i 2 størrelser, hører frisk brød, som man selv får lov at skære i ønsket tykkelse.

Og til dessert kan fås en hjemmerørt koldskål eller en lækker smoothie - begge til 20 kr.stk.
Kaffe/the koster en flad 10'er.

Helt utroligt kan man købe et klippekort til 150 kr, som giver endnu lavere stykpris på delikatesserne.

God musik spilles som en selvfølge, og hvis man melder sig på Facebook-gruppen, får man at vide, hvornår der er chance for fest i gaden - så at sige!

RAPOUM SUPPE RULES!!!

Splinter tyckte detta omdöme var användbart

Tipsycomfort

Varmeste hænder i byen - Fysiurgisk massage og beauty ved Søerne

En lille undseelig salon, på bilsiden af Søerne (Nørre Søgade 39, kld. 1370 København K. Tlf. 53255202)

Rigtig søde unge piger, der pludrer venligt (hvis du vil) mens dine myoser masseres, fødderne nusses, hårrige steder vokses og neglene ordnes og udsmykkes til ug.

Kører ofte supergode tilbud gennem Dealhunter.

Og på trods af beliggenheden, ud til bilrig gade, er der en dejlig rolig stemning i lokalerne så snart døren lukker bag dig, og der er altid te/kaffe på kanden.

De er også villige til at holde åbent efter aftale, og afholde special events.


Og fedeste salonnavn!

Splinter tyckte detta omdöme var användbart

Netspiren

Intet at udsætte på dem - alt er i top!

En indbydende hjemmeside, udførlige informationer om produkterne, gode tilbud, et stærkt personligt islæt fra ejerens side, og en telefonkontakt der siger spar to.

Et sted man ligefrem har lyst til at arbejde!

Hvis man kan forelske sig i en butik, må det være Netspiren!

Splinteroch Frederik Trovatten tyckte detta omdöme var användbart

Coop

Nettorvet - har handlet der ofte - aldrig ét eneste problem

Har været medlem af Brugsen/COOP i årevis og har nydt godt af billig forsikring og tilbud på Nettorvet.
Latterligt nemt at bestille en vare, gå i din valgte butik og besé den - og først derefter skulle betale, såfrem du kan lide hvad du ser.

Eller sende det retur uden sure miner.

Skal dog nævne, at jeg aldrig har haft brug for at skulle reklamere over noget, så kender ikke situationen fra den vinkel.

Matas Webshop / www.matas.dk

Matas på hjørnet af Stengade/Nørrebrogade Kbh.

Har simpelthen altid fået TOP-service i den butik, og Lena, der er specielt vidende omkring Helsekost og kosttilskud, er simpelthen et af de mest kompetente, servicerende og behagelige mennesker man kan møde i en butik.
Ikke en af de ansatte der, har nogensinde været uforskammet eller uvidende om deres fagområde - dejligt.

Har altid lyst til at gå derind.

Proshop

holder hvad de lover, til en pris man kan betale - god tlf.service

købt flere småting i årenes løb - aldrig et eneste problem.

Strawberrynet

Gode varer, små gaver, liidt lang leveringstid.

Strawberrynet.com har et pænt stort udvalg, men er ikke de billigste netparfumerier.
De har også en sjov detalje med, at køber man parfume alene, skal der betales fragt, men sammen med bare én anden vare bliver fragten gratis.??

Parfumerne er helt klart originale.

Peter, Morten Ingemann Thaysenoch Nadja Fri tyckte detta omdöme var användbart

Helsam

Lynhurtig levering, hensynsfuld indpakning, og RAR kundeservice!

Vitaminer, helsekost , hudpleje m meget m:

Jeg handler jævnligt indenfor alle varegrupper hos Helsam.dk, og det er simpelthen et af de hurtigste netsteder til at levere.
Max 2 døgn og der står et bjerg af varer hos mig.

Varerne er pakket meget hensynsfuldt ned, og der er aldrig gået hul på flasker o.l.

Når man ringer til deres Kundeservice komme man altid igennem straks, og betjeninger er bare RAR.

Peter, Morten Ingemann Thaysenoch Nadja Fri tyckte detta omdöme var användbart

Eplehuset

Eplehust Kbh. prøver at snyde kunde efter fejl DE har ansvar for

Har indtil fornylig været meget begejstret for Eplehuset Kbh, MEN:

Onsdag d.8/6, smutter jeg forbi Eplehuset med min Macbook, da jeg har opdaget, at knibe-funktionen i pegefeltet tilsyneladende er holdt op med at virke.
Der foreslås fra Eplehusets side, at det er fordi jeg har hentet den nyeste version af Firefox (min fortrukne browser), at denne funktionalitet er taget på ferie?!
En ung fyr foreslår at jeg geninstallerer styresystemet, hvilket jeg vægrer mig ved, da jeg synes det er en ret voldsom øvelse, for at få genfundet en medfødt funktionalitet.

Dernæst overtaler han mig til for kun kr.229,00 at opgradere til Snowleopard 10.6.3, så 'alting bare vil fungere bedre og hurtigere'.
Jeg kan få det gjort på deres eget værksted på få minutter men jeg venter, og så kan jeg glad gå hjem med en bedre funktionalitet under armen.

Ekspedienten konstaterer forinden, at der utvivlsomt er taget en backup aftenen før på min TimeCapsule, og at det er piece of cake, at overføre denne når jeg kommer hjem med min MB.
"Hop på dit netværk, og vælg blandt de 3 overførings-muligheder der kommer op i en boks på skærmen".

Vel hjemme hoppes på netværket, MEN - straks går TM/TC igang, med at tage en backup af min 'nye' maskine?

INTET andet sker. Ingen bokse med nogen options popper op.
Og efterfølgende kan jeg ikke finde EN ENESTE ÆLDRE BACKUP PÅ MIN TC!

På dansksprogede netdebatter fra maj måned, læser jeg så at andre også har mistet, især alle fotos, efter upgrade til Snow Leopard.

Og at Apple ved opringning først nægter at have hørt om problemets eksistens før denne kontakt.
Rustet med denne viden står jeg næste middag i Eplehuset, og beder om hjælp til den 'pærenemme overføring'.

Flink fyr, som usandsynligt heldigt var upgrade-sælgeren fra dagen før, kan nu heller ikke finde nogle backups, og ligger i rutefart til værkstedet....i 5 kvarter.
Han har talt med Apple, der 'ikke vil åbne sag via butikken', men vil have mig til at ringe direkte til dem og åbne sag (altså betale dyrt for at hænge længe i telefonen og løse deres produktproblem påført mig.)

Eplehuset Kbh. kan så oveni tilbyde mig at refundere de betalte kr.229,00 for Snowleopard !

Det flotte tilbud takker jeg nej til, og forklarer den unge mand med nu varme kinder, at de har et problem som de gerne må løse i en hulens fart, da hele mit liv inclusive ultra vigtige juridiske dokumenter ligger på den TC.

Den unge mand fortsætter meget ansvarsbevidst -1000 TAK for det! - efter arbejdstid og halvt ind i sin næste fridag, med at finde et firma der kan genskabe de mistede data, og jeg må hele tiden holde ham for øje, at det er hans chef Eplehuset's problem, hvordan der betales for denne eventuelle ydelse - det er ihvertfald ikke mit.
Det viser sig Eplehuset faktisk har en aftale med et Restorefirma om den slags - det koster EH kr.7000 at få problemet løst. Hvilket en Erhvervsforsikring normalt er til for netop at dække, hvilket jeg oplyser den unge sælger om.

Fredag d.10/6 overtager en tekniker på Eplehusets værksted så sagen retur fra ham der sådan set er taget på Pinseferie, og er også flink til at ringe op og fortælle mig, at NU har de fundet en Backup fra 28.januar. (de mener altså, på trods af en firmaaftale med et Restorefirma, åbenbart at kunne løse problemet selv.)

Senere på dagen finder han på at pille indmaden ud af min TC og sætte over i et andet apparat, 'og så tappes der forhåbentlig ting over i løbet af et par dage'. Jeg spørger selv, om jeg ikke i det mindste kan låne en maskine imens, og må igen i butikken for at hente en sådan, skrabet model, uden nogle programmer lagt på.

Tirsdag d.14/6 måtte jeg så selv maile til værkstedet om eftermiddagen, for at høre nyt.
Blev ringet op en time senere, af teknikeren, der oplyste mig om, at der nu er blevet genskabt en mængde data fra min TC - nærmre specificeret nu 400 GB !!!, der i omfang overstiger capaciteten på min Macbook, idét der åbenbart foreligger mange kopier af de samme data.

Nærmere adspurgt forklarer teknikeren mig, at samtlige genskabte data i øvrigt har mistet sine oprindelige navne, og dertil ligger fuldstændig sammenblandet, på den eksterne harddisk jeg venligst kan 'låne med hjem'...???

Teknikeren kan ikke forklare, præcis hvor/dan skaden er opstået - er det omkring installeringen af Snowleopard, på selve Macbook'en, eller på den kun 5 mdr. gamle TimeCapsule???

(Teknikeren mente heller ikke Eplehuset som kompensation skulle upgradere min MB, så de i det mindste blot kunne lægge alle data tilbage på den, så jeg kunne sidde og rydde op på dén. Til gengæld "vil det tage uger, at uploade mængden til en cloud". Hvor længe vil det så ikke tage mig at rydde op i det??)

ERGO:
1) Den nu genskabte data ligger i totalt kaos, mængden er mange gange større end den oprindelige, og der foreligger et ukendt antal ugers arbejde med gennemgang, overflytning og navngivning af mængden.

2) Teknikeren kan ikke fortælle i hvilket Apple-produkt fejlen er opstået, eller garantere for nogle af mine dyrt købte produkters fejlfrihed, så problemet kan i princippet opstå igen - lige om lidt.

3) Teknikeren (som i øvrigt, erfarer jeg fra anden tekniker, er med-manager af butikken) tilbyder kun jeg kan komme ned i butikken og stå blandt kunderne ved Helpdesk'en på 2.sal (i hvor mange dage/uger?), for at få hjælp til at tilbageføre mine data til min Macbook - hvis stabilitet og driftssikkerhed på nuværende tidspunkt altså ikke kan garanteres...?!

Fik ved ny opringning navnet på en 2. assistant manager i butikken (der skulle være ialt 3 der deler 'ansvaret', men den 3. skulle primært være personaleansvarlig) og mailede dem begge før lukketid, med nogenlunde samme opremsning af fakta som ovenstående. Og besked om at jeg afventer skriftlig respons fra dem.

Onsdag morgen var mailsvar fra manager 2 - "at han havde drøftet situationen med kolleger og værksted og aftalt hvordan de skulle tackle situationen. Jeg vil høre fra dem, formentlig onsdag. ellers torsdag."

Onsdag sidst på eftermiddagen bliver jeg pludselig ringet op af en gut der præsenterer sig med fornavn, intet andet, (går ud fra han så er den 3.manager i butikken) "der gerne vil høre min udlægning af sagen". Jeg er på vej ud af døren og henviser til den ret præcise mailbeskrivelse.

Han presser videre, vil have mig til at komme med en løsning, og indrømmer tilsidst han har læst mailen.
Han presser endnu mere på, og får sagt, at han mener tilbuddet om at STÅ og flagre ved Helpdesken bland andre kunder og ekspedienter, i et ukendt antal dage, for at få hjælp til overførsel af deres data-Fu**up, er deres rimelige tilbud, og jeg udbeder mig igen skriftligt svar (råd fra en jurist), og må derefter lægge på for at nå mit eget liv.
Næste dag vil de stadig ikke skrive, men ringer blot flere gange i træk.

Tilsidst tager jeg samtalen og 3.manden - som nu er "øverste ansvarlig for alle Eplehus værksteder i DK" - prøver med alle sælgerkneb at overtale mig til at indgå en endelig aftale med ham - nu vil han godt opgradere min HDD til 500 GB, men intet mere. Han bliver tydeligt irriteret, da jeg vil have tilbuddet på skrift, og tid til at tænke over, om det er en rimelig løsning.

Mens jeg venter på mailen ringer jeg rundt - og finder tilfældigt firmaet EH har restore-aftalen med - IBAS hedder de.
Det viser sig, at EH hos IBAS kunne have fået checket mine apparater, og såfrem der havde været mulighed for at genskabe noget, såfrem de sagde 'nej tak' højst skulle betale kr. 1295 for checket, og hvis der ingen mulighed havde været for at genskabe, ville de have kostet dem 0 kr.

Eplehuset har altså for at spare deres forsikringsselskab MAX kr.1295, leget Georg Gearløs på min TC, med det foreliggende resultat!

Jeg svarer derfor tilbage på deres tilbudsmail, at jeg synes de skal opgradere, overflytte OG sende min TC til IBAS for et check (der måske kan spare mig for ugers oprydningsarbejde), og i mellemtiden finde og betale en rimelig cloud-backup-løsning for mig - da jeg jo ikke har en fungerende TC at gøre det på.

Ingen svar fra EH torsdag. Men fredag morgen efter et møde drengene imellem, kommer en mail der oplister deres pyntede udgave af forløbet. Og en nægtelse af mere hjælp en det tilbudte.

Jeg står nu og SKAL bruge nogle juridiske dokumenter fra min MB, og må derfor have den tilbage med mine data på.
Mailer dette tilbage kl. 10:34 og spørger hvornår jeg kan hente min MB?
Først 2 timer senere bliver jeg ringet op for et password til MB, overførslen er altså ikke startet torsdag, og dernæst tikker en mail ind, at opgaven tager 5 timer, samtidig med at teknikeren i røret, sagde 'nu siger den 11 timers arbejde'.

Sidst på eftermiddagen får jeg sms, at maskinen ikke er klar til mig fredag. Lørdag den 18/6 kan jeg så endelig hente mine apparater.

Den unge mand der solgte mig årsagen til hele problemet, er tilfældigvis igen på arbejde, og fortæller flovt, da jeg påpeger Georg Gearløs -situationen, at der skal være personalemøde i butikken onsdagen efter, og at han helt sikkert har tænkt sig at påpege nogle uhensigtsmæssigheder i butikkens kunde/sagshåndtering.

Derefter kan jeg gå hjem med mine ikke-garanteret-de-virker - apparater, og prøve at overskue situationen.

Må indhente for kr.3000 hjælp af IT-kyndig, der kan berette at jeg skal gennemse 1,9 millioner filer...en komma ni m-i-l-i-o-n-e-r-!!!!!, hjælper mig med at sætte nogle ting i system, og at oprette en webbaseret backup-løsning, idét jeg jo ikke længere kan regne med min TimeCapsule - som Eplehuset ikke vil garantere for funktionaliteten af!

Den 7.juli, da de rykker for at få deres lånemaskine tilbage, og jeg igen beder om en rimelig kompensation, der står i forhold til den enormt tidskrævende møgsituation de har sat mig i - f.eks i det mindste at refundere betalingen for min TimeCapsule, som de jo ikke ville garantere virker, selvom den kun er fra januar 2011 - sender de så nedenstående tåbelige svar:

"Vi vil gerne tage din Time Capsule ind igen til test. Du skal blot være klar over at hvis du ønsker dette, vil vi formatere den og nulstille den til fabriksindstillingerne når vi har testet den."

Goddag mand økseskaft!
Aldrig har jeg set så inkompetent en håndtering, og sagen bliver nu kørt gennem diverse forbrugerorganer.

En jurist fra Forbrugerklagenævnet har påpeget, at EH's panik omkring at fremskaffe de mistede data tydeliggør deres ansvar for miseren, og han undrer sig såre over, at EH derefter opfører sig så uprofessionelt/umodent, at de ikke blot til en start refunderer prisen for nævnte TimeCapsule, som netop er en erstatning for et andet eksemplar med medfødt fejl i.

Men åbenbart foretrækker det sandsynlige udfald i MIT favør, af en 3-6 måneders Forbrugersagsbehandling, hvortil kan lægges renter fra det øjeblik jeg fremsatte kompensationskravet.

Gad vide hvad øveste chef for Eplehuset.dk synes om den beslutningtagen...

FRA KØBELOVEN:
Formodningsregel:
Ifølge købeloven formodes det, at manglen ved en vare var til stede ved købet, hvis forbrugeren opdager den inden for de første seks måneder efter købet.

Min Timecapsule er fra 18 januar og indleveret 8 juni - altså indenfor de 6 måneder omtalt herover!

UPDATE 1/8-2011:
Da nogle af de unge fyre i Eplehuset åbenbart ikke føler sig for gode til at skrive dumme kommentarer til min anmeldelse her på Trustpilot - uden at kende udfaldet af historien - må jeg til øverste chef i kæden's fortrydelse tilføje følgende:

I sidste uge tog jeg kontakt til netop CEO i Eplehuset og mailede min historie.
Han spurgte hvad jeg ønskede som kompensation, og jeg bad om:

1) refusion af betaling for TimeCapsule, da deres værksted nu ikke ville garantere for dens funktionalitet.

2) refusion af de 3000kr. jeg havde betalt for hjælp til at rydde op i det filkaos der var opstået, pga TimeCapsules mærkværdige overspringshandling i genetableringsfasen, efter geninstall./opgrad. af styresystemet.

På flere netMACfora er der skrevet til mig, AF KOMPETENTE, MANGEÅRIGE MAC-BRUGERE, at det ikke er ukendt blandt dem, at opgradering fra Leopard til Snowleopard kan fucke TimeCapsule op - en viden, man bør kunne forvente, at en Premium Reseller som Eplehuset's værksted bør være i besiddelse af!

Andre MAC-superbrugere har også svaret mig, at de fastholder, at problemet ligger i selve Snowleopard-installeringen på Eplehusets værksted.
(Min maskine er nu langsommere end FØR upgrade.)

Fejlen ligger under ingen omstændigheder hos mig, - da jeg jo intet har nået at gøre!
Ikke har trykket på nogen option - fordi jeg aldrig fik den!

Ihvertfald erkender Eplehuset deres fejl på en eller anden led- for der står nu kr.3000 fra dem på min konto!!

Hvilket CEO'en bad mig gå stille med dørene med, så de ikke skulle refundere for andre kunders eventuelle problemer også.

Når nedenstående 'Martin' (som sjovt nok dukker op på min anmeldelse den dag 'Servicechefen' for alle EH's værksteder i DK kommer retur fra ferie...) skriver SÅ insisterende og kategorisk som han gør, med få minutters mellemrum, er det svært at tro han er uvildig, men nærmere ansat i Eplehuset, måske en af de involverede, som jeg har kritiseret, så derfor hr. CEO, tæm venligst dine ansatte, før du prøver at tæmme dine kunder.

Du kan takke 'Martin', for denne afrunding på anmeldelsen!

OPDATE 2/8:

jeg har til formiddag modtaget 4 besked'er i rap fra Trustpilot, om respons fra Eplehuset, så der er rettet flittigt i [Navn fjernet]' sidste indlæg her.

Og hans USANDE overdrivelse om udvekslet info med ham ændrer ikke på fakta:

[Navn fjernet] har fået i alt 3 - TRE - mails fra mig, og medsendt i min svarmail til ham, på spørgsmålet om hvad jeg ønskede som kompensation, FIK HAN FAKTURAEN fra IT-manden!

I min 3. og sidste mail til ham, spurgte jeg om afklaring på TimeCapsule-situationen, som han valgte at overse i sit svar om pengene - HVORFOR hans værksted ikke bare kunne garantere at apparatet virkede, efter de havde pillet i den - det er dog et VÆRKSTED?
Alternativt refundere prisen for den.

Og hans svar her på Trustpilot, er hans måde at glide af på dette.

Tilbage står Købelovens paragraf, som angivet her ovenover, ifølge hvilken det er Eplehusets bevisbyrde indenfor de første 6 mdr. efter køb, at vise at apparat dur - ikke omvendt.

En lov som[Navn fjernet] og Eplehuset åbenbart føler sig hævet over, og tror de kan manipulere mig til at droppe.

Fordi jeg har fået nogle penge. Og hvis de begynder at angribe min person, ved at tegne et usandt billede af mig, som mail-bombarder.

Jeg har heller ikke skrevet at 'jeg har magt til at skrive om dem på nettet', men tilbudt, såfrem han får 'Martin' til at droppe sine kommentarer, at fjerne skriv'et om ham!

Antallet af udvekslede mails er jo også totalt ligegyldigt, og i øvrigt udelukkende et udtryk for Eplehusets manglende lyst til at gå i dialog om deres ansvar.

GLEM DET! [Navn fjernet]. Problemet forsvinder ikke blot fordi du 'betragter sagen som været afsluttet'.

HUSK DET, folk der påtænker at købe MAC-produkter hos Eplehuset Kbh.

17/8-2011:
Eplehuset har i dag igen været inde og rette i deres (nedenstående) svar til mig, og CEO har fjernet sit navn.

Usandhederne står der dog stadig...

4/9-2011: just hjemkommet fra ferie og konstaterer, i relation til debatten (som jeg ikke kender i dybden) om firmaers mulighed for at påvirke negative anmeldelser, at Eplehus CEO's navn (først nu) er fjernet alle steder i min anmeldelse..............

Peter, Nadja Fri, Kim S Hansen, Allan Bo Christiansen, Morten Ingemann Thaysen, C B, Splinter, Oskaroch Lars Sode tyckte detta omdöme var användbart

den 17 augusti 2011

Svar från Eplehuset Danmark A/S

Kære Usability,

Tak for dine mange, mange mails og ihærdige forsøg på at opnå yderligere erstatning fra Eplehuset.

Vi hjælper ikke hundredvis af kunder om året, men tusindvis af kunder med service, tekniske sprøgsmål og reparationer af udstyr som enten er købt hos os eller hos vores kollegaer i branchen.

Hos Eplehuset vil vi gøre næsten alt for vores kunder. Men som jeg også har skrevet til dig privat, så er det vores helt klare overbevisning, at her ikke er tale om hverken produktfejl eller rådgivningsfejl, men tale om en brugerfejl hjemme hos dig privat. Det er en kedelig besked at modtage som kunde, det kan jeg forstå, men det er klart at Eplehuset ikke dækker sådanne fejl.

MEN trods dette, så bruger vi også i dit tilfælde masser af tid, ressourcer og låner dig gratis udstyr for at hjælpe en stakkels kunde i nøden, da vi alle kan forstå frustrationen i at miste vigtig data på en computer/TimeCapsual.

Vi har endvidere betalt den eksterne IT hjælp på 3.000 kroner som du fortæller, at du har haft. Dette er gjort uden at kræve dokumentation for din udgift - alt dette for at komme dig lidt i møde og forsøge at hjælpe dig som kunde - ikke fordi vi tager ansvar for dit problem eller din fejl.

Det er derfor med stor beklagelse, at jeg fortsætter med at læse disse indlæg, samt modtager mails fra dig. De 3.000 kroner er dit forslag på en løsning og jeg er kommet dig 100 % i møde på dit forslag på en løsning som begge parter kunne leve med.

Som du skriver i din seneste mail, så har du magten til at skrive om Eplehuset på nettet. Og på trods af at du lægger hårdt press på, så vil jeg ikke deltage yderligere i denne debat, som allerede er kørt helt af sporet.

Jeg betragter sagen som værende 100 % afsluttet fra Eplehuset side.

Med venlig hilsen
CEO
Eplehuset AS

Feelunique

Mærkevare Personlig pleje/Skønhedsprodukter til SUPERlave priser

Har købt Kevin Murphy hårprodukter på denne butik, som ligger på Jersey (outside EU), og derfor er væsentlig billigere end ALLE andre.

Pakkerne er diskrete (de sender varerne individuelt) men KAN vist blive taget i dansk told, og påført gebyrer.
Men kan forstå, at Feelunique refunderer dine ekstraudgifter, hvis du kontakter dem omkring det.

De sender nærmest varen i det øjeblik man trykker på KØB, og er den i restordre kan man bede om en mail når den er på lager igen.

Tøver ikke med fortsat at handle der.

UPDATE 20/10-2010: har lige fået refunderet toldbeløbet, for den første pakke jeg nogensinde har fået nuppet - sendte blot en mail med kopi af told-anmeldelsen, og nu hvor pengene står på min konto, henter jeg pakken.

Peteroch Morten Ingemann Thaysen tyckte detta omdöme var användbart

www.tretti.dk

SUPER EFFEKTIV Kundeservice!!!

Bestilte en vare fredag efter arbejdstid - den blev leveret tirsdag.

Der var en lille transportskade, og i løbet af mindre end 5 kvarter, havde Kundeservice lyttet i tlf, læst min mail, talt med en fagmand og fremvist mine fotos, OG mailet mig tilbage med besked om at ny vare er på vej - DET er service, som mange andre netbutikker kunne tage ved lære af!!
Det er jo først når problemerne opstår, at Kundeservice - eller ej - viser sig!

Eneste lille anke er, at man ikke har mulighed for at følge sin leverance, og fornemme hvornår den dukker op. Men betyder mindre, når varerne kommer så hurtigt, og Kundeservice er I TOP!

Peter, Morten Ingemann Thaysenoch Nadja Fri tyckte detta omdöme var användbart

redcoon Danmark ApS

Redcoon svindler og hæver betaling selvom købet ikke er gennemført!

minus 100 er Redcoons karakter!!! Vi forsøgte torsdag d.26/8 at købe en vare via nettet, fik aldrig en ordreBEKRÆFTELSE, kun "din ordre behandles". Næste dag fredag måtte vi tilmaile Redcoon tidlig morgen og igen middag, for at få kontakt, chatten var "desværre ikke tilgængelig", og telefonnummeret nedlagt. Pludselig kommer mail fra Redcoon, at min vare nu er "klar, og du får mail når afsendt". Jeg mailede STRAKS, MANGE GANGE, at jeg IKKE ønskede varen, og fik til overflod en mail fra en medarbejder, at "der havde været problemer med betalingsmodulet, og hvis man ikke ønskede en vare, kunne man afmelde hos hende".
Det gjorde jeg så OGSÅ.
På trods af at jeg allerede FØR hun sendte den mail havde afmeldt ethvert forhold til RedCON, sendte de alligevel blot den ene mail efter den anden, hvori jeg fik at vide at varen var sendt, ikke kunne stoppes, og at JEG så skulle til at ringe til fragtfirmaet for at afvise varen.

Det mailede jeg en protest imod, da det ikke er mit problem at de har rod i ALT - og alligevel er de tyvagtige nok, til at hæve penge på min konto mandag morgen!

Og de vil først returnere mine penge "når de har modtaget varen retur"!!

Og da de benytter GLS fragtfirma, som notorisk lyver omkring at de har forsøgt at aflevere varer, og derfor sender et brev, så man (helst) selv skal hente varen hos dem, kan det have lange udsigter at få mine egne penge igen.

RedCON har altså hævet penge for en vare jeg ikke har en kvittering på at have købt, har afbestilt indenfor alle tænkelige tidsrammer - især deres egen! - og alligevel bliver påtvunget af dem.

Jeg har varslet dem, at de bliver politianmeldt såfrem det fulde beløb ikke er retur på min konto 48 timer fra mandag morgen, hvilket tilsyneladende rager dem en høstblomst.

Se andre advarsler på Nettet om dem, bl.a. hos Pricerunner.

UPDATE 6/9/2010:
GLS har selvfølgelig ALDRIG været forbi min adresse, eller på anden måde "lagt en seddel" - jeg er altså stadig frastjålet et beløb af Redcoon, for en vare jeg aldrig har været i nærheden af.

Jeg anmeldte Redcoon til Politiet onsdag d.1.september som varslet.

Politiet kontaktede mig lørdag d.5 september, for at høre om jeg havde fået mine penge - jeg måtte meddele dem, at jeg ikke havde set én krone endnu.

Omklamrende tilskrivning i form af : "Kære xxxx", nævnelse af personlige oplysninger i svarskrift på Trustpilot, og mails sendt efter bankdagens slut, samt diverse elendige bortforklaringer for at forhale tiden, er ikke kundeSERVICE!

Peter, Nadja Fri, Karina Larsenoch Morten Ingemann Thaysen tyckte detta omdöme var användbart

den 1 september 2010

Svar från redcoon Danmark ApS

Kære Usability,

Jeg vil ikke lægge skjul på, at der er et par ting som er gået fuldstændig galt i forbindelse med din bestilling. Det beklager jeg rigtig meget.
Jeg vil godt prøve at belyse disse punkter.

1) Torsdag aften, d. 26/8, havde vi desværre en fejl på vores hjemmeside, som gjorde at kunder der prøvede at bestille fik at vide at betalingen ikke kunne gennemføres. Alligevel gik hele bestillingen igennem, men der blev ikke sendt nogle ordrebekræftelser afsted. Det er en meget uheldig fejl, som heldigvis blev rettet morgenen efter.
2) Efter at fejlen blev opdaget, skrev vi til de berørte kunder om fredagen, men kunne desværre ikke nå at annullere alle ordrer i tide, heriblandt din ordre.
3) Det er beklageligt at du ikke kunne komme i kontakt til os på hverken vores chat eller telefonnummer. Nummeret er dog ikke nedlagt, og vi har ikke oplevet nogle problemer hermed fra andre kunder. Både chat og telefon er tilgængelig på hverdage mellem kl. 8-17. Kan det evt. være at din telefonudbyder har spærret for 90-numre?
4) Efter at du havde meddelt os, at du ikke ønskede pakken, så kontaktede jeg GLS. Årsagen til at jeg skrev at du skulle nægte modtagelse, var at det ikke altid er muligt for GLS at stoppe pakken i deres logistiksystem før den kommer ud til levering. Dette var så også tilfældet med din pakke. GLS har dog nu registreret at pakken skal retur til os, så du kan se bort fra den seddel, som de efterlod til dig.
5) Du blev lovet at vi vendte tilbage til dig i dag, og dette er også blevet gjort. Vi har sendt en e-mail til dig, der informerer dig om, at vi tilbagebetaler beløbet til dig selvom vi ikke har fået pakken retur endnu.

Mvh. Maria

HealthSpark

Fast, wellpriced, reliable.

Very detailed info on all products on website - fast delivery to Dk.

Peter, Morten Ingemann Thaysenoch Nadja Fri tyckte detta omdöme var användbart

Jala Helsekost

ALT er i TOP hos Jala-Helsekost

ALT fungerer, som beskrevet i de mange positive anmeldelser - jeg kan intet tilføje, udover mine varmeste anbefalinger af Jala-helsekost.dk

Peter, Morten Ingemann Thaysenoch Nadja Fri tyckte detta omdöme var användbart

PROFIL - Usabilitys

profil bild av Usability
Usability
Recensent
Danmark

Profiltext

voksen kvinde med veludviklet kritisk forbrugersans -
jeg er R**træt af at betale for varm luft og dårlig service ;-)