PROFIL - Michael Wojciechowskis

Omdömen (34)

Sikkenemt

Nemt og hurtigt

Det gik ret hurtigt og jeg fik leveret varene med GLS. Jeg var informeret om forløbet undervejs.

Jeg kan ikke brokke mig over noget som helst i denne sammenhæng (hvor er det dog irriterende ;-)). :D

eKvittering ApS

Frameldt, men modtager stadigvæk e-mail fra virksomheden

Jeg har været oprettet på hjemmesiden, men valgte at slette min "profil", da jeg ikke har noget at bruge det til og vil ikke betale for deres service.

Jeg bliver ved med at modtage e-mail fra virksomheden med oplysninger om, at de har mine kvitteringer. Det vil jeg egentligt gerne have, at det ophører, da jeg jo har slettet min profil. Det virker useriøst.

Star Tour

God ferie, når det ikke havde noget med rejseselskabet at gøre

Det var en god 14 dages ferie på Lanzarote. Ingen tvivl om det.

Men rejseselskabets personale udviste ligegyldighed, når de blev gjort opmærksomme på, at vi ikke blev hentet af den bus vi betalte for for at blive kørt i lufthavnen. Det var det, som var problemet og egentligt ikke, at vi ikke blev hentet.

Mere opkast her: http://taber-blog.blogspot.dk/2014/01/at-ikke-blive-taget-serist.html

den 15 januari 2014

Svar från Star Tour A/S

Kære Michael Wojciechowski

Vi beklager, at I ikke blev hentet af vores transferbus og at I efterfølgende ikke fik den ønskede hjælp/service hos vores personale.

I har gjort rigtigt i, at kontakte Star Tours produktafdeling med jeres reklamation og I vil også høre fra dem inden for den nærmeste fremtid.

Trods problematikker ved jeres afrejse, er vi glade for at høre, at I havde en dejlig ferie.

Mvh.

Star Tour

Gjensidige

Trækker penge efter skift af forsikring til et andet selskab

Jeg er ret utilfreds med, at selskabet ikke har fundet ud af, at jeg har skiftet forsikringer til et andet selskab (som siger, at de er blevet opsagt hos Gjensidige) og bliver ved med at trække penge. Det virker ret inkompetent. Jeg har bedt om at få refunderet de penge, som er blevet trukket (ved åbenlys fejl).

I den tid jeg har været kunde har jeg ikke haft brug for nogen af de forskringer jeg har købt og derfor kan ikke udtale mig om kvaliteten. Dog har det med at de ikke har opsagt forsikringer ved skift til et andet selskab trækker væsentligt ned. Jeg har ikke brug for at være forsikret to steder på samme tid.

Update: der blev trukket penge for en bil, som jeg ikke længere ejede, da skat ifølge Gjensidige ikke oplyste dem om, at jeg har fået skiftet bil. Men jeg har stadigvæk skiftet selskab og det selskab jeg har skiftet til har oplyst Gjensidige om, at jeg flyttede alle mine forsikringer. Jeg føler stadigvæk ikke (efter at have snakket med en dame fra Gjensidige), at det er særligt sjovt at stå som den, som forsikrede en andens bil i et halvt år uden at man ejer den.

Update 2: Eftersom det ikke er muligt at svare på svar på ens anmeldelse .. Forløbet er som jeg har beskrevet og jeg har fået penge tilbage fra selskabet. Dog først efter, at jeg gjorde dem opmærksom på forløbet. Jeg ser ikke nogen grund til at kontakte selskabet igen. Der er ikke noget, der behøver at blive afklaret. :)

den 8 januari 2014

Svar från Gjensidige

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager din oplevelse i forbindelse med selskabsskifte. Når vi modtager opsigelse på forsikringer fra andet selskab, afsluttes policerne ud fra gældende opsigelsesregler og overskydende indbetaling sendes straks retur enten via NemKonto eller check. Det undrer mig derfor når du nævner et helt andet forløb og jeg vil meget gerne være behjælpelig i at løse sagen. Jeg har ikke mulighed for at søge dine data via de nævnte oplysninger i anmeldelsen, derfor skal jeg blot bede dig sende en mail til os på: service@gjensidige.dk med ”Trustpilot sag” i emnefeltet samt dit cpr.- eller kundenummer, bilens registreringsnummer og et telefonnummer, således vi kan kontakte dig indenfor få dage. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Gjensidige

La Gondola

Pastamaskine

Jeg købte en elektrisk pastamaskine hos firmaet. Det foregik smertefrit, men der var ikke noget kommunikation omkring ordre efter endt bestilling ud over en enkelt e-mail.

Jeg blev en smule utryg .. jeg betalte, men hørte ikke noget i over i uge og så modtog varen. Jeg ville ønske, at de sendte nogle opdateringer og evt. et tracking nummer.

Oister

Elending dækning. Selv i byen.

Anmeldelsen er skrevet i oct. 2013. Jeg har skiftet selskab til et, som forhåbentligvis har normalt dækning..

Jeg har skiftet til selskabet, da jeg ville gerne have flatrate. Deres netværk er noget af det ringeste jeg nogensinde har prøvet. I/omkring Randers og Århus virker det oftest, men kan finde på at slå over på roaming på TDC's netværk. Det sker ikke så tit, men det sker.
Ude på landet (omkring Hadsund) er der meget dårligt signal. Der roamer den når jeg er indenfor.
Når jeg er på arbejde, så kan min telefon finde på at gå i roaming mode hvis jeg bevæger mig alt for dybt inde i en bygning.
Det er uacceptabelt og jeg kan ikke se fidusen ved at betale for flatrate når jeg kun kan bruge det når jeg er hjemme.

Oister er ikke en seriøs teleudbyder.

At e-mail modtaget fra deres "Mit Oister" system begynder med "Hej ***LABEL@USER.FirstName***" giver heller ikke ret godt indtryk af teleselskabet. Fniis. :)

den 25 september 2013

Svar från OiSTER

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at dækningen ikke er god nok på de ønskede adresser, og jeg vil rigtig gerne melde dette videre til 3, så deres netværksafdeling er obs på det pågældende område.

3 er i fuld gang med at udvide deres netværk, jeg kan dog desværre ikke garantere at det bliver bedre på det ønskede område i den nærmeste fremtid.

De bedste hilsner
Casper

Proshop

God service

Det er ikke første gang jeg handler i butikken. Den er for det meste er det i top 3 når jeg kigger på edbpriser og de varer man bestiller kommer på det tidspunkt de lover. Så alt i alt god oplevelse og service.

Update: Endnu en glimrende oplevelse. :D

Bjarke Freund-Hansen tyckte detta omdöme var användbart

SAXO.com

Bruger desværre Post DK og forvirrende levering

Det er hverken muligt at vælge en anden postudbyder eller at se at det er Post DK der bliver anvendt. Jeg blev nødt til at spørge deres support. Hvorfor det ikke fremstår klart og tydeligt fra hjemmesiden ved jeg ikke.
Jeg fik den bog jeg bestilte, men af ukendte årsager kunne de ikke finde ud af at proppe varen i postkassen. Det er helt klart bedre at pakke det ind i flere lag pap og folie og lægge det foran min dør end at bruge postkassen 3 skridt væk ..
En anden gang vælger et andet sted at handle.

den 15 januari 2013

Svar från SAXO.com

Hej Michael Wojciechowski,
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, hvis du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med leveringen af din pakke. Jeg kan se, at det er Dansk Avis Omdeling, der har omdelt din sidste ordre hos os. Hvis pakken er for stor til at være i postkassen, skal de hænge den i en plasticpose på din dør. Jeg beklager, hvis det ikke har været tilfældet ved din sidste levering, og det er naturligvis en fejl, som jeg vil gå videre med. Hvis din pakke havde taget skadet pga. leveringen, ville vi naturligvis havde stået klar med en løsning til dig.

Når din ordre er afsendt fra, skulle det gerne fremgå af din track-and-trace-mulighed, hvem der omdeler din pakke. Det kan enten være Dansk Avis Omdeling eller Postdanmark. Du kan altid notere i beskedfeltet til os undervejs i bestillingen, hvis du nogle præferencer.

Jeg håber, at du vil give os en chance til.

Med venlig hilsen, Sandra fra SAXO.com

Coolshop

Forudbestilt spil

Har modtaget spillet til tiden og fået e-mail omkring processen undervejs. Alting foregik som det skulle.

Farvellicens

Nyttig og værdigfuld information

Jeg kan især godt lide deres FAQ og succeshistorier.

Rasmus Hochreuter, Linda Maria Tjørndaloch Nichlas Larsen tyckte detta omdöme var användbart

Dating.dk

Har prøvet dating.dk, betaler ikke igen

I forhold til hvad man betaler for at bruge sitet, er det ikke det værd, synes jeg.

Der er ingen nyskabende features. Det virker som om, at sitet er gået i stå rent udviklingsmæssigt.

Mit største problem er: Jeg er træt af at modtage matches fra dating.dk som ikke har noget at gøre med de kriterier jeg har opstillet. Man kan ikke vælge at modtage nøjagtige matches. Det er for ringe.

Det virker er ikke ret godt i Chrome på Android.

Android app'en har det med at blinke med tekst i en frekvens der kan fremkalde epileptiske anfald ..
Android app'en clearer ikke listen af besøgende når man har set den. Man skal ind på hjemmesiden med browser før det sker.
Android app'en viser ikke altid de korrekte billeder i listen når man laver en søgning. Jeg tror, at hvis en profil ikke har et billede, så viser app'en blot billedet før i listen.
Det virker ikke ret gennemført af den grund. På en skala fra 1-10 er det nok omkring 5.

Længere udgave: http://taber-blog.blogspot.dk/2012/11/datingdk-er-fyldt-med-ubrugelige.html

A. P. Andersenoch Michael M Hansen tyckte detta omdöme var användbart

den 20 november 2012

Svar från Dating.dk ApS

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse og din konstruktive kritik.

Vi har forsøgt at forbedre os på netop nogle af de emner du påtaler.

Med blod, sved og glædestårer, har vi produceret den bedste app til dato. Har du set den? Hvis ikke, så vil jeg anbefale dig at tjekke den ud. Jeg tror du vil synes om den.

Mvh,
Dating.dk kundeservice

Datamarked.dk

Overskuelig hjemmeside, levering dagen efter

Hjemmeside er brugervenlig og køb foregik smertefrit. :)

Eneste ulempe var sitets brug af Post-DK.

Det er derfor, at jeg ikke gav butikken maks stjerner. Jeg gider ikke at døje med Post-DK's sløvhed når jeg kan bruge en alternativ som f.eks. GLS. Det burde net-butikkerne efterhånden også tilbyde deres kunder.

Hcnord

Forkert adresse

Jeg ville egentligt gøre opmærksom på, at adressen der fremgår af hjemmesiden er forkert. Det er ikke postnummeret for Aalborg øst.
"Design: KROGH&TEJG - Teknik: Webgarden" står der. Der er ingen e-mail så man kan ikke kontakte firmaet eller deres webudviklere. Det virker lettere uigennemtænkt.

Elgiganten.dk

Nogenlunde god service

Jeg er normalt glad for at handle hos Elgiganten.

I forbindelse med servicering af en GPS blev jeg nødt til at skrive en skriftlig klage, da medarbejderne i Aalborg butikken ikke ville gøre det jeg havde ret til og har bedt om.

Det er tydeligt for mig, at visse af medarbejderne i Aalborg ikke er bekendt indholdet af købeloven eller har valgt at fortælle usandheder.
Alting endte godt, men det kunne have været nemmere og uden at jeg spildte nær så meget tid på processen.

Kilde: http://taber-blog.blogspot.dk/2012/07/forsg-pa-at-fa-ophvet-et-kb-hos-el.html

Cykelgear

Billigt, hurtigt og helt uden brug af postdk

Jeg købte en cykelpumpe hos Cykelgear. Prisen var acceptabel og det var levering med GLS også. Pakken kom dagen efter. Den var godt pakket ind og virker efter hensigten. Alt i alt en god oplevelse.

fakta A/S

Fakta i Skalborg

Kære Fakta.

(Jeg handler i Fakta i Skalborg)

Hvorfor have regler når I ikke følger dem?

Når jeg finder for gamle varer, forventer jeg at blive belønnet. Ikke noget stort. Bare noget slik eller en pose dårlig kaffe. Det virker motiverende.

Jeg lever ikke af at finde for gamle varer i jeres butikker. Men jeg kunne gøre det til min levevis, da der typisk kan findes noget som er et par dage efter sidste salgsdato (Og så var der fisken, som var et halvt år for gammelt).
Jeg finder oftest for gamle varer, da jeg alligevel tjekker dato for at finde frem til noget der kan holde længst.

I lørdags fik jeg at vide af kassedammen, at hun ikke kunne udlevere den berømte pose kaffe uden sin chef. Det virker useriøst og demotiverende at have regler som ikke kan følges når den overordnede ikke er til stede.

Kilde: http://taber-blog.blogspot.dk/2012/07/fakta-og-for-gamle-varer.html

Nykredit

Mangel på service / Spærring af kort

Jeg havde nogle spørgsmål og ville snakke med nogen fra deres kontor i Aalborg. Men jeg må ikke få udleveret et telefonnummer på en af deres medarbejdere (så jeg kan ringe til dem i stedet for at vente på at de ringer) i et kontor i Aalborg. De må åbenbart ikke forstyrres af deres kunder. Det er lidt af en farce.

Det her er ret gammelt efterhånden:
Lad være med at spærre mit konto bare fordi I synes, at jeg har brugt for mange penge i løbet af kort tid. Det er normalt at købe ind i Tyskland. Det er mine penge og det burde ikke være nødvendigt at skulle retfærdiggøre ens indkøb for en/anden drone for at få den spærring løftet.. så jeg kan købe ind vha dankort.

Mere opkast: http://taber-blog.blogspot.com/2012/04/fkredit.html

den 18 april 2012

Svar från Nykredit

Kære Michael

Tak for din kommentar.

Vi kan ikke gå i detaljer her på Trustpilot, men generelt er det sådan, at vi har ret og pligt til at spærre et kort, hvis der er en formodning om, at kortet kan være misbrugt af 3. mand (se brugerregler pkt. 10.1 (http://www.nykredit.dk/bankvilkaar/privat/ressourcer/brugerregler-for-dankort/Brugerregler-Dankort.pdf)

Spærres et kort, skal vi omgående kontakte vores kunde for at høre om spærringen skal ophæves eller opretholdes. Det handler ikke om, hvad pengene bliver brugt til eller hvor mange penge, du har brugt (du skal ikke retfærdiggøre noget), men om at vi skal stoppe en evt. 3. mand, der måtte være i gang med at tømme din konto.

Jeg får en kollega til at ringe dig op for en uddybning.

Vh.
Nykredits kundeambassadør

SkalborgSynshal

Tilfreds med kvalitet og pris

Det var den billigste synshal ifølge google i/omkring Aalborg. Selve synet gik hurtigt og til den aftalte tid og jeg fik nogle gode råd omkring vedligeholdelser af bilen. Det er virksomhed jeg helt klart vil benytte igen.

Knifeforlife

Svarer ikke på henvendelser

Jeg har henvendt mig vha. en formular på deres site ang. farven på deres varer - farver på billederne svarer ikke til de farver man kan vælge.
Der var ingen svar på min henvendelse .. så service niveau virker useriøst.

Kino

Reservationer vises ikke

Det er pisse irriterende, at man ikke kan se ens reservationer (under mit-kino.dk/Reservationer eller andre steder på sitet).

Jeg vil gerne slette en reservation jeg har foretaget i går, men det kan jeg ikke, da den ikke fremgår af siden.

Jysk

Ombytning af vare (Skalborg)

Jeg har fået ombyttet en vare i en Jysk butik i Skalborg. Jeg kunne ikke få en ny kvittering og har fået at vide at man ikke får det per butikkens politik.
Det er ikke hvad jeg kan læse ud fra http://www.forbrug.dk/Artikler/Dine-rettigheder/Forbrugerleksikon/reklamationefter2aar . De har forkortet min reklamationsret på denne måde og jeg føler mig snydt.

Yderliggere info: http://taber-blog.blogspot.com/2012/03/ombytning-af-defekt-vare-i-jysk.html.

ComputerCity Danmark

Aalborg butikken, pakker ikke gaver ind

Butikken i Aalborg pakker ikke gaver ind. Der var ellers et par medarbejdere der så ud til at ikke have ret meget at lave.
Det er for latterligt.
Jeg valgte at handle et andet sted, hvor de rent faktisk gider at pakke det man køber ind i gavepapir.

Postdanmark

Jeg elsker track&trace!

Jeg har i dag modtaget 3 SMSer om, at jeg får leveret en pakke i dag. Men pakken er ifølge track&trace i København, hvor den er forsinket. Det kunne nok virke lidt bedre.

Mon ikke, at posten også kommer på et tidspunkt hvor jeg er på arbejde. Fordi det lykkedes meget sjældent at få sendt noget igennem posten uden, at jeg skal selv på posthuset (eller kiosken/fakta som det nu er) og hente pakken dagen efter hvor postet har været forbi i arbejdstiden hvor jeg normalt ikke er hjemme.

Tidligere:
Ingen track&trace

Det er anden gang, at jeg køber noget online og modtager en mail fra webpack-pakke-info@post.dk med et forsendelsesnummer som ikke kan findes v.h.a. firmaets hjemmeside. Første pakke blev desuden afleveret til min nabo uden at der blev indhentet nogen form for underskrift.
Suk.

Emmers

OK, men kunne bruge en anden post udbyder

Købte en råkost hakker - fik varen i løbet af et par dage. Det er acceptabelt.

Jeg ville dog sætte pris på kunne vælge at bruge f.eks. GLS til at sende pakker igennem og slippe for at bruge post-dk. Derfor kun 4 stjerner.

GLS Denmark

Pakken nåede frem.

Pakkeshoppen i Nr. Sundby tager kun kontanter. Det er lettere belastende, da shoppen ligger fjernt fra civilisation.

Bilka

Online køb

Jeg har fået den vare jeg købte hos bilka.dk, men der var et par dage uden nogen form for information og de væsentlige af de oplysninger jeg fik per mail var forkerte - forsendelsen kunne ikke spores, da postdk trace&track ID jeg fik fra bilka.dk var forkert.
Jeg har ikke oprettet nogen profil på bilka.dk og de links fra samme mail som skulle gøre mig i stand til at se min bestilling virkede ikke.
Den feature hvor man skriver en telefonnummer og får udfyldt felterne på bestillingen mens en adresse virkede ikke - der manglede et "st. tv.".
Jeg har ringet til deres support to gange i forbindelse med købet og de var flinke og svarede på mine spørgsmål.

Alt i alt kunne det blive bedre.

REMA 1000

Gamle varer og ingen "belønning" for at finde dem. Desuden kunne butikken i Hasseris trænge til noget mere rengøring.

Fandt en vare der var for gammel. Spurgte medarbejder om man får en "belønning" for det, men fik at vide det gør butikken ikke i. Det gør andre butikker. Det fik mig til at bemærke dårlig rengøringsstandard.

Billeder: http://taber-blog.blogspot.com/2011/11/rema-1000.html

Andre Rema 1000 butikker er renere end den i Hasseris. Heldigvis.

Jan Sørensen tyckte detta omdöme var användbart

Information

Web abonnement koster mere end papir udgaven

Hvis man vælger "Jeg ønsker kun at bestille et web-abonnement" på http://www.information.dk/abonnement/tilbud/indland/normal/tryk er prisen 569,00 kr for 3 måneder.

Altså man vil gerne modtage en vare som ikke koster noget at trykke, men det koster stadigvæk det samme som den trykte udgave + levering til ens postkasse. Det giver meget lidt mening.

BilligSikring.dk ApS

En fornøjelse at handle hos firmaet

Jeg har købt RUKO nøgler igennem firmaet. Jeg har oplevet firmaets hjemmeside som overskuelig med gode forklaringer på hvordan man skulle bruge den til f.eks. at bestille flere nøgler.

Varer blev leveret til tiden og de har haft den forventede kvalitet.

Sol og Strand

Elendig rengørningsstandard og fraflytning på grund af vandskade

Jeg er blevet mødt af elendig rengøringsstandard - støv, beskidte vinduer og glemte karklude og papirer. Et sommerhus, som har været undervasket af vand siden i vinters og som vi blev nødt til at flytte fra, da den tilkaldte VVS mand lukkede for vandet. Vandet strømmede ud fra et rør og løb under huset lige under soveværelset.

Endeligt så var telefonisk kontakt med udlejningsfirmaet præget af ligegyldighed og arrogance.

Billeder: http://taber-blog.blogspot.com/2011/07/en-anmeldelse-af-sol-og-strand.html

Fullrate A/S

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den 30/8 linje jeg får fra Fullrate. Der har ikke været nogen egentlige afbrydelser (i Aalborg Syd) og jeg får den hastighed jeg har betalt for. Deres on-line betjening virker overskueligt og man får kvitteringer per e-mail og dokumenter som PDF.

den 26 juli 2011

Svar från Fullrate A/S

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du surfer igennem med 30/8 Mbit fra os. Tak for de fine ord og skulle du have ideer til hvordan vi kunne gøre selvbetjeningen endnu bedre, så send os gerne en besked på vores Facebook-side, Twitter eller e-mail :D

Med venlig hilsen
Fullrate

Zedge

Svindel. Firmaet betaler ikke penge tilbage de har trukket ved en fejl..

Firmaet har tilkendegivet at have trukket mig 90 kr ved en fejl men har ikke betalt mig de 90 kr tilbage, selv om at jeg har gjort opmærksom på det for efterhånden flere måneder siden.

Telmore suport har været over sagen, men de har så ikke valgt at gøre noget.

Forløbet er dokumenteret her:
http://taber-blog.blogspot.com/2011/05/1279-zedge-og-deres-forretningsmodel.html
http://taber-blog.blogspot.com/2011/05/hvor-lnge-skal-man-vente-pa-at-fa.html

Dette firma er grunden til, at jeg har valgt at ikke være i stand til at betale for indholdstakserede tjenester via min telefon.

www.computersalg.dk

Perfekt.

En god oplevelse, som altid. Bruger GLS så jeg er tilfreds.

Natur & Helse

Sommerferielukket

Virksomheden har sommerferielukket i 2 uger og jeg kan ikke annullere den ordre jeg har lavet i den periode og de tager ikke talefonen .. der er en mobil svarer. Meget amatøragtigt.

den 22 juli 2011

Svar från Natur & Helse

Hej Michael.

Selvfølgelig kan du annullere ordren, det kan du altid indtil 14 dage efter modtagelsen af pakken.

Og selvfølgelig tager vi ikke telefonen, når vi har ferielukket.

Jeg blev opmærksom på at du skrev mobilsvarer, så jeg tjekkede lige om telefonsvareren var i orden. Det viste sig desværre, at der har været en fejl hos Telenor, så telefonsvareren ikke har virket, men i stedet er der kommer en meddelelse om, at der ikke er forbindelse til telefonen. Telenor kunne ikke oplyse om hvor længe, der har været fejl på vores telefonsvarer. Det beklager jeg og fejlen er rettet hos Telenor.

Med venlig hilsen

Henning Pedersen
Natur & Helse

PROFIL - Michael Wojciechowskis

profil bild av Michael Wojciechowski
Michael Wojciechowski
Recensent
Man, 1977
Aalborg, Danmark

Profiltext

Mand, 1977, cand.scient.CS.