PROFIL - Allan Juuls

Omdömen (51)

Discosupport

Hurtig og med god kommunikation

Har kun handlet hos Discosupport en gang, men sikkert ikke sidste gang, bestilte en vare om morgenen, 3 timer efter var den ekspederet videre og jeg fik pakken dagen efter. Det er bare sådan det skal være

Supermagnete

hurtig og rimelige priser

Bestilte nogle supermagneter hos dem, pakken kom 4 dage efter, de havde endda smidt en lille pose Haribo og nogle ekstra små firkantede magneter med. Hjemmesiden er overskuelig og de har et godt udvalg, ikke sidste gang jeg handler der.

DHL

hurtig og sikker

Har fået flere pakker leveret med DHL altid hurtigt og sikkert leveret. God mulighed for at følge sin pakke.

Modelskibet.dk

God webeshop

Modelskibet, har mange typer maling mm på hjemmesiden. Levering hurtig og stabil, priserne konkurrencedygtige. Handler gerne der igen

3mshop.dk

hurtig levering og ingen problemer

Har kun handlet hos 3mshop 1 gang, men det bliver ikke sidste gang :-) hurtig levering og rimelige priser. Kunne dog ønske flere varer på hjemmesiden, ellers alt godt

den 20 september 2013

Svar från 3M a/s

Hej Allan
Og tak for den fine anmeldelse. Vi ser frem til at se dig igen :-)
Hvis du har ønsker eller forslag til produkter, du gerne ser solgt på 3mshop.dk, så er du altid velkommen til at kontakte os med forslag.
Mvh
Bo/3M

klodskassen.dk

godt udvalg, hurtig levering

Et godt sted at handle, godt udvalg og fornuftige priser. God kommunikation og hurtig levering

Energi Consulting

Sådan skal det gøres!

Havde problemer med en vandlås og afløb. lagde en opgave ud på Henttilbud i fredags, og blev hurtigt kontaktet af dem, efter at de havde spurgt ind til opgaven blev den videregivet til Energi Consulting, der kontaktede mig fredag eftermiddag. Vi aftalte at han kom forbi mandag kl 0900 for at se på opgaven. Michael var der til tiden. Fandt ud af hvad der skulle laves, aftalte så han kunne komme kl 1700 og lave det. Han var der 16.45 og og var færdig på 45 min max.
Faktura afsendt på .pdf samme aften og passede med det aftalte beløb.

Et skoleeksempel på en seriøs og kompetent håndværker.

Stuff4Bikes.dk

Sådan skal det gøres!

rimelige priser, god kvalitet og hurtig levering.

Bøgeskov Flytteforretning

Flytningen blev overstået

Så blev det den 25.07, vi havde bestilt flytning fra Roskilde til Boup den 09.07. Der kom 2 mand som aftalt, og vores lejlighed blev pakket ned.
Efterfølgende har jeg konstateret mindre skader på flere af vores skuffer og skabe, ikke noget jeg har valg at gå videre med. Konstaterer bare at håndteringen har været lige voldsom nok. Og at jeg vil have svært ved at kunne dokumentere at det er sket

Men der hvor kæden hopper af er en computer, da jeg skal til at slutte knægtens computer til efter flytningen er den død, vil lige nævne at det regnede en del den mandag der blev flyttet,
Det er så den 11.07 jeg når dertil at skulle slutte computeren til. Ringer til Bøgeskov, og får at vide at vi skal sende dem en mail om hvad der er ødelagt, vi sender dem så en mail med det samme. Og har så efterfølgende intet hørt.

Undrer mig at en computer dør af at blive flyttet, har haft PC'er siden 1992 og haft mit udstyr med til LAN party's, flyttet dem til naboen. Aldrig har jeg selv kunnet ødelægge en computer ved fornuftig håndtering.

Mit råd er hold jer fra firmaet, med mindre i ønsker jeres indbo ramponeret, jeres elektronik ødelagt og så efterfølgende være til grin.

Advo Roar

Super proffesionelle og fair

Har netop benyttet Roar i forbindelse med huskøb, og har kun rosende ord til overs i den forbindelse. Vi fik super god rådgivning og er igennem hele handlen blevet orienteret om udviklingen i sagen. Har fået svar på alle vores spørgsmål. Blevet gjort opmærksom på ting vi måske ville have overset. Ville ikke betænke mig ved at bruge dem igen. Stor ros til Lill Heidebo og Marianne Lis Tonø.

Hardballshoppen

hurtig levering og fair priser

afgav min ordre, som var 2 russiske gasmasker. Varen blev afsendt hurtigt og var som beskrevet. ekstra plus er at man kan få leveret med GLS til pakkeshop, så man undgår Post Danmark. Handler der gerne igen.

World At-war

hutig levering og fin vare

Købte et par Jackboots til kostumebrug, der stod brugt men i fin stand og passer godt. Minimal slid i læderet som kan pudses væk. Ok priser og hurtig levering.

Doopydoos

good quality and fast

Doopydoos, is a great place to find collectibles and toys, they deliver fast and goods are of good quality

Hyperdynelabs

fast and safe

Hyperdyne labs, is a good place to buy electronics for props etc. fast and safe delivery. Will not think twice ordering from them again.

Restaurantoase

servicen god, maden var ikke!

familien og jeg har være på Restaurant Oase nogle gange igennem de sidste par år. Men efter de sidste 2 besøg er det slut. Vi gav dem 1 chance mere efter en dårlig oplevelse, alle kan jo have en dårlig dag.
Personalet er søde og venlige, men maden lader noget tilbage at ønske.
Buffeten har de sidste 2 gange været ret så kritisabel, de varme retter var ikke varme, det der skulle være sprødt var ikke sprødt. På mig virkede det som flere af tingene ikke var friske.

Fjoelner

fin og hurtig

Har kun bestilt hos dem 1 gang indtil videre, men sikker på at jeg vil handle med dem igen. Hurtig levering og ingen problemer.

Apple

Iphone4 + Itunes ehh hvad skal man sige

har haft en Iphone4 et halvt år, gik tilbage til Android... Simpelhen det mest besværlige stykke elektronik jeg har haft.
Hvor er det totalt ynkeligt at man ikke bare kan kopiere en mp3 fil fra sit bibliotek over i telefonen, besværligt at lave/skifte ringetoner og baggrunde. kunne blive ved, men orker det ikke!! Konstaterer bare at jeg skal holde mig til Android og Windows, og gå uden om elektronik med æbler på

Trustpilot

tillidsvækkende

super nem side at bruge, og er begejstret for facebook login. Er da kun rimeligt at man står ved since anmeldelser..

Torben tyckte detta omdöme var användbart

Nordea

ny kunde

er netop igang med overflytning fra anden bank, og synes indtil videre at Nordea har været kompetente og hjælpsomme. Føler mig tryg og godt rådgivet.

Prank

hurtig levering mm.

bestilte nogle masker, havde dem dagen efter. Det er som det bør være, hurtigt og nemt

Denbigharmysurplus

I was impressed!

I needed a pair of special boots, and living in Denmark, they where the only company inside the EU who had them.
Had some questions before ordering, was answered switf by them. Ordered the boots and they where delivered within 5 days. Unfortunately they shipped 2 left ones, mailed them about the mistake. Got a swift reply (again) saying they where sorry and they would ship me a right boot as well. Got the boot 3 days later. Probably one of the best experiences I have had with a online company so far. I would never think twice about buying there again. Thumbs up for their service :-)

RandyRun

fair priser og hurtig levering!

Har handlet hos Randyrun et par gange i tidernes løb, der er ingen problemer. De leverer som regel så hurtigt som lovet, priser er også fair.

Dustinhome

langsom!

Fik mine varer og de var som bestilt, priserne er fair. Meen de overholder ikke deres leveringsfrister. Når jeg læser 0-3 dages leveringstid på siden, så forventer jeg senest at have mine varer 3 dage efter bestilling. Der gik 5 dage, desuden kunne jeg ikke finde pakkerne på det oplyste track&trace.
Er i tvivl om jeg vil bruge Dustin igen??

Gamers-Shop.dk (Gaming Dragons)

Hurtigt og nemt foruden super priser

Bestilte en Battlefield 3 limited edition key, fik den 5 minutter efter, hvis der da gik så lang tid. Var gjort opmærksom på at det var en russisk version, men der var en god forklaring på hvordan man selv ligger en language pack på så spillet blev engelsk. Kan jeg godt leve med bare prisen er god, og det var den ;-)

Helt sikkert et sted jeg vil handle igen uden at blinke.

Oister

amatøragtigt

Ja kan jo ikke give dem mindre en 1 stjerne, men det er da i den grad en pinlig ting at de fravælger kunder med hemmelig adresse.

Forsøgte at tilmelde mig online, men det kunne man ikke da de ikke kunne hente min adr. fra cpr-registret. Der stod så man kunne kontakte dem telefonisk. Efter 45 min i telefonen uden at komme igennem droppede jeg det.

Skrev dem en mail som blev besvaret dagen efter, at de ikke kan oprette kunder med hemmelig adr.

Det er i mine øjne fuldstændig amatøragtigt, da vi vel er en del mennesker i Danmark der er nødsaget til at have en hemmelig adr. grundet arbejde. Nævner i flæng Politibetjente, fængselsbetjente, vagter, plejepersonale osv.

Sjovt nok kan TDC, Telenor, BiBoB, Telmore osv. godt finde ud af det.

den 25 oktober 2011

Svar från OiSTER

Hej Allan

Tak for din anmeldelse. Vi sætter altid stor pris på at få feedback.

Vi er kede af, at vi ikke kan oprette dig som kunde, idet du har hemmelig adresse. Det er absolut ikke, fordi vi fravælger dig og andre kunder med hemmelig adresse, men simpelthen fordi vores system ikke understøtter det, som det ser ud lige nu.

Vi er fuld gang med at udvikle systemet, så det bliver muligt, da vi i den grad gerne vil have dig og andre med hemmelig adresse som kunder.

Når det bliver muligt, vil vi opdatere vores status inde på vores driftinformation. Hvis du fortsat har et ønske om at oprette et abonnement hos os, kan du med fordel holde dig opdateret der http://oister.dk/Kundeservice/Driftsinformation/

De bedste hilsner
OiSTER-Teamet

TELMORE

Super mobiludbyder

Har nu være kunde hos Telmore et par måneder, og har ikke fortrudt jeg skiftede. konkurrencedygtige priser, har indtil videre ikke fundet fejl i fakturering. De par småproblemer jeg har haft i forbindelse med flytning fra andet selskab, blev håndteret hurtigt og godt af kundeservice.

Av-Cables.dk

hurtigt og med god service

Bestilte nogle småting - kabler stik og en kombitang, leveret dagen efter. Fik leveret en forkert tang "lille bidetang", gjorde dem opmærksom på det.
Ingen sure miner, bare en undskyldning og de sendte den rigtige tang med det samme.

Skoleeksempel på hvordan man skal drive virksomhed, flot, kan varmt anbefale av-cables.dk

Laederiet

hurtigt og godt

første gang jeg handlede hos firmaet, fik varerne leveret dagen efter jeg bestilte, alt var som det skulle være. Og ikke mindst pakket godt og forsvarligt ind.

Cdwow

lansom

Hvis man er meget meget tålmodig er det ikke et dårligt sted at handle, har generelt et godt udvalg. Leveringstiden er dog ikke noget at råbe hurra for.

Cdon

Super site at købe spil, film og musik

Har købt en del spil og film hos dem efterhånden, har ikke noget dårligt at sige om dem. Priserne er rimelige, fine rabat ordninger og leveringtiden er også ok.

DSB

Man kommer da normalt frem på et eller andet tidspunkt

Tager toget fra Roskilde og til København på arbejde og til træning i fritiden. Men må erkende at jeg virkelig overvejer en bil i stedet.
Alt for mange forsinkelser, ingen eller mangelfuld information, vil ikke engang komme ind på problemerne med hensyn til rabatter folk ikke bliver oplyst om.

Oldulv

udemærket lille firma

Har købt lidt forskelligt ved Oldulv, alt var som det skulle være og leveringen var hurtig. Eneste lille minus er der ikke er så mange varer på siden endnu, men man kan da håbe at firmaet vokser.

THE TIME SELLER, S.L.U.

Great site for reenactment/historical combat

made and order last friday and got my order delivered today, pretty nice since they are based in Spain. they use GLS so you can track your parcel all the way.
Only minus would be the english translation on website is lacking some places, but all and all a decent company

Albion Europe

Super sværd handler

Har indtil videre kun handlet med Albion Europe ApS 1 gang, men det bliver ikke sidste gang. God kommunikation med firmaet, leveret inden for den aftalte tid og alt. Kan varmt anbefales

GLS Denmark

udemærket pakkeforsendelse

Har ikke haft nogle negative oplevelser med GLS, de pakker jeg har modtaget sendt med dem er kommet frem i fin stand og inden for rimelig tid. Deres Track&Trace virker upåklageligt

Sydbank

Ok bank

Har været kunde i Sydbak i 10 år tror jeg, og har ikke noget at udsætte på dem. Synes generelt jeg har fået en fair og sober behandling. Netbank løsningen virker super.

Gamesload

virker upåklageligt

Ikke noget dårligt at sige her, downloadmanager virkede fint og alt forløb planmæssigt.

Inf Wear

udmærket shop

Sælger varer af god kvalitet og til fornuftige priser. Intet dårligt at sige om dem.

Venditio

Godt lille firma

har handlet et par gange med Venditio, har kun godt at sige om dem, leveringen spiller, service god.

Densorteridder

udemærket sted at handle!

har handlet med dem et par gange efter hånden, god service og flinke, rimelige priser på produkter. Eneste de burde gøre bedre er hjemmesiden men det er jo en bagatel

PROFIL - Allan Juuls

profil bild av Allan Juul
Allan Juul
Recensent
Man, 1970
Borup, Danmark

Profiltext

Stats ansat, nørder med mine computere i fritiden, Star Wars fan og bruger en del tid på at bygge kostumer.