PROFIL - Dennis Lykke Westergaards

Omdömen (7)

Cykelgear

Simpelthen bare rigtig god shop!

Jeg lagde en bestilling på shoppen ca. 1 minut før fristen, men modtog min pakke i den nærmeste GLS pakkeshop dagen efter.

ENESTE lille bitte mikro minus var, at jeg kun fik en pedalnøgle selvom jeg havde bestilt to, men vi kan alle fejle, så jeg ringede stille og roligt til kundeservice og der var INGEN diskussion, de sendte mig en ny som igen dagen efter kom til nærmeste GLS pakkeshop.

Jeg ved godt, hvor jeg lægger min(e) næste ordre(r) - Cykelgear.dk!

cm tyckte detta omdöme var användbart

Caps4you.dk

INTET ondt om dette firma!

Jeg har aldrig før handlet caps på nettet, men hvis jeg skal igen, så er der da ingen tvivl om, at det bliver hos Caps4You!

Alt forløb perfekt fra bestilling til modtagelsen af varerne.

Jeg lagde min ordre først på aftenen og omkring kl. 22 samme aften kunne jeg se, at Live Supporten var åben - der var ejeren netop i gang med at behandle min ordre - så jeg loggede på fordi jeg havde nogle spørgsmål til min bestilling og de blev besvaret i yderst venlig tone og med ekspertise i svarene.

Kan man få det bedre som kunde? Nej. :-)

den 21 maj 2012

Svar från Caps4you.dk

Hej Dj Plexi.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det varmer altid, når vi har super tilfredse kunder og jeg er glad for du fik den bedste behandling.

Og du har ret, man kan nemlig ikke få det bedre som kunde og det er også vores absolut fokus område :)

Mange tak for anmeldelsen.

Hav en super dag

Med venlig hilsen
Martin Jensen
Caps4you.dk

Djtunes

Nice online music shop!

Also this review is in english as DJTunes will be notified about this.

DJTunes is a very nice webshop with OK prices and a VERY good music collection!

I keep coming back to this shop - and I can't stop!

Telia

God teleudbyder!

Jeg har i efterhånden mange år været Telia kunde og har aldrig fortrudt det.
Jeg blev kunde, da jeg opdagede Telia Xpress med fri SMS og har stort haft Xpress siden.
Telia er efter min mening gode til at lave tilbud til deres kunder, og jeg er i ny og næ blevet ringet op og spurgt, om jeg stadig var tilfreds med deres services.

Jeg vil til hver en tid kunne anbefale Telia som teleudbyder!

Masterbeat

Fair priced webshop with flaws!

I choose to do this review in English as Masterbeat get notified about this.

As the subject says this webshop has fair prices and you can find almost any track a DJ would need and not so much Area Restriction!
With all this mentioned I have to tell you guys to DO A BACKUP of your files downloaded from Masterbeat as they are ONLY AVAILABLE for download for 7 days. After that they disappear and CANNOT be downloaded again unless you pay for the track(s) once again!
This really sucks, I'd say!

Hi-Fi Klubben Danmark

Altid god service.

Jeg har i mange år sat mine fødder i HiFi Klubben forskellige steder i Jylland og jeg har ALDRIG oplevet dårlig service eller dårlig rådgivning!

Jeg oplever også udelukkende ærlighed, hvis man spørger ind til forskellen mellem en model og så modellen lige over, og jeg kan godt lide, at sælgerne baserer deres råd på lige præcis MINE BEHOV og ikke bare, hvad de kan tjene flest penge på!

Jeg vil til hver en tid anbefale folk at tage et smut i Hifi Klubben. Prisen er måske en halv gang højere end eks. Bilka, men lyden er 20 gange bedre, ca.! :)

DJStoreXL.com (Tidligere DJ-udstyr.dk)

Mere kundeminded shop skal man lede længe efter!

DJ Udstyr er en utrolig behagelig shop at handle med!

Jeg har kun handlet med ejeren Palle, men helt fra første handel var han utrolig fleksibel. Han var villig til at lade mig besøge kontoret inden køb til trods for, at der var flere andre projekter den samme dag, der kunne være vigtigere og at jeg først kunne være der efter kontortid - DET er service!
Den dag købte jeg 2 stk. Pioneer CDJ-350 + 1 stk. Pioneer DJM-350, som jeg fik lov at prøve opstillet inden køb. Palle var behjælpelig med svar på mine spørgsmål.

Efterfølgende har jeg købt en flightcase til mit udstyr, som var bygget og leveret udenom DJ Udstyr, så Palle havde ingen mulighed for at vide, at der var fejl på den, men som den forretningsmand, han er, sørgede han for at få casen hentet med fragtmand og kørt tilbage til producenten og nu venter jeg bare på, den kommer tilbage.

Palle er utrolig venlig og serviceminded at snakke med, så tøv ikke med at kontakte ham - han skal nok hjælpe hvor han kan! ;o)

PROFIL - Dennis Lykke Westergaards

profil bild av Dennis Lykke Westergaard
Dennis Lykke Westergaard
Recensent
Man, 1980
Grindsted, Danmark

Profiltext