PROFIL - Henrik Morilds

Omdömen (6)

Postdanmark

Slut med Døgnposten!

Det er nu tredje gang jeg er endt med en rigtig dårlig oplevelse af Døgnposten. Jeg skulle have leveret en pakke direkte til Døgnposten. Pakken var åbenbart for stor til boksen og blev derfor parkeret på nærmeste posthus. Eneste hage heri er blot at der ABSOLUT INGEN kommunikation eller besked kommer om dette?!? Efter at have set 3 dage på track&Trace og konstateret at pakken ikke rigtig flyttede sig, måtte jeg ringe til kundeservice og få at vide at jeg blot skulle hente den på posthuset. Fed service! Det er simpelthen for ringe at det ikke kan fungere bedre....

den 17 april 2013

Svar från Post Danmark

Hej Henrik

Hvor ærgerligt, at du har haft et par dårlige oplevelser med Døgnposten.

For at få din pakke leveret til Døgnposten, skal du angive Døgnposten som leveringsadresse - også selv om du er oprettet som bruger.

Hvis du ikke skriver dit Døgnposten-ID og Døgnpostens nummer i stedet for adressen på din bopæl, så bliver pakken leveret hjemme hos dig.

Du kan se, hvordan du angiver Døgnposten som leveringsadresse på www.døgnposten.dk.

Jeg har været i kontakt med det distributionscenter, der har anmeldt din pakke først til Døgnposten og så til posthuset.

Der var desværre ikke plads til din pakke i Døgnposten, og jeg er ked af, at du ikke fik at vide, at den var lagt til afhentning på posthuset i stedet.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

bolig:net

Godt

Fastnet telefoni :God service, der har været enkelte udfald på telefon linierne. Men generelt meget tilfredsstillende og nemt at sætte op.

Av-Cables.dk

Godt

Fin behandling og hurtig levering

avXperten.dk

Ok, men ikke perfekt

Ok, men Vesa 200 beslaget havde ikke passende huller.

Elgiganten.dk

Godt

God og hurtig ekspedition, ærgerligt at ikke alle produkter kan afhentes i varehuset isf. den ekstra betaling til fragt.

Befro

God oplevelse

Bestilling fungerede fint og leveret på kort tid.

PROFIL - Henrik Morilds

profil bild av Henrik Morild
Henrik Morild
Recensent
Man, 1971
Brøndbyvester, Danmark

Profiltext