PROFIL - Nicolaj Mistarzs

Omdömen (26)

www.inkpro.dk

Langsom behandling af ordre

Dette er anden gang, hvor jeg har handlet hos inkpro. Det var især efter den gode førstegangsoplevelse, at jeg besluttede mig for at købe et par ekstra blækpatroner til mine to printere. Men her anden gang, har oplevelsen været en lidt anden. Jeg bestilte en blækpatron til Canon og Hp printer den 27. marts omkring kl. 01, og regnede med, at orden ville blive behandlet dagen efter. Men dette var åbenbart ikke tilfældet, og pengene blev først trukket her den 2. april. Den første umiddelbare indskydelse var, at bestillingen blev foretaget i ferietiden, og derfor først blev behandlet her for et par dage siden. Men i dag er det den 4. april, og har hverken modtaget blækpatronerne eller hørt noget fra inkpro. Det er uprofessionelt efter min mening, og det er med til at ændre helhedsbilledet. Men jeg forventer, at pakken ankommer her i morgen, og indtil da er min bedømmelse af inkpro 3 stjerner.

Mobilpriser.dk

Meget brugbar!

Det er en rigtig fin side, til at sammenligne mobilpriser med. Bruger den tit, når jeg er på udkig efter en ny mobil.

SHG

Super web-shop!

Jeg handler der tit, og det vil jeg blive ved med at gøre. Siden er nem at hitte rundt, hurtig levering og nogenlunde priser. Alt i alt en rigtig god købe oplevelse herfra, kan varmt anbefales.

Føniks A/S

Meget hurtigt, nemt og billigt!

Kan helt klar anbefales. Jeg bestilte en CPU-køler, og den blev leveret til nærmeste GLS-afhentning, et par dage efter. God oplevelse.

Piximania

Billigt og nemt

Jeg har handlet en del gange hos pixmania.dk. Jeg har ikke så meget andet at sige, end at det fungerer og er billigt. Dog ønsker jeg mig en lidt pænere og mere brugervenlig hjemmeside, man kan hurtigt 'fare vild' på siden.

Happii

Gode priser og hurtigt levering!

Jeg har kun haft gode oplevelser med hapii.dk, det fungerer upåklageligt.

Kelkoo

Meget grimt design og meget dårlig søgemaskine!

Jeg har af og til stødt på denne side, i min søgen efter den billigste pris på et produkt. Men man finder hurtigt væk fra siden igen, da den slet ikke er til nogen hjælp! Søgeresultaterne er for upræcise og designet er slet ikke brugervenligt ...

Pricerunner

Meget dækkende og meget misvisende!

Pricerunner.dk er meget bred, i forhold til edb- dvd- og hifipriser.dk, dog er mange af søgeresultaterne misvisende. Jeg har op til flere gange prøvet, at få et søgeresultat der ikke matchede de jeg søgte. Eksempelvis med et logitech dinovo edge tastatur. Hvis du søger efter tastaturet, kommer der et meget billigt søgeresultat frem. Det viser sig så, først efter du har trykket på linket, at det er et andet logitech tastatur. Meget frustrerende og upræcist!

Niels Gamborg tyckte detta omdöme var användbart

Danskespil

Sikkert og hurtigt!

Har benyttet mig af livebetting på danskespil, og kan ikke sige andet end at det fungerer godt! Gevinsten bliver hurtigt indsat på kontoen.

Facebook

Foretrukne sociale medie!

Facebook står helt klart øverst på listen over sociale medier. Mulighederne er kun blevet større, i takt med at konkurrenterne hævede standarden for et socialt medie. Jeg bliver i hvertfald på siden endnu!

Cinemagic

God service

Jeg foretog en bestilling, som endte med at blive udskudt to gange. Det orkede jeg selvfølgelig ikke, og annullerede derfor handlen. Der var ingen problemer, da der slet ikke var trukket nogen penge. Hurtig respons, det er rigtig godt!

Evga

Hurtig levering, meget hurtig endda!

De sendte fra Tyskland, og havde det nogle få dage efter. PERFEKT!

redcoon Danmark ApS

Billigt og hurtigt!

Fik varen til den angivne leveringstid. Det hele fungerede som det skal.

DMI

God og troværdig!

Jeg synes rigtig godt om dmi.dk, da man har virkelig mange muligheder. Den er samtidig troværdig, og man får fornemmelsen af, at der er professionelle bag siden. Dog kunne man godt ønske sig et lidt 'nyere' design.

Coolshop

Gode priser, hurtig levering og ok service

Har købt et par spil over denne side, og der ikke så meget andet at sige, end at det var billigt og fungerede. Dog havde jeg købt et spil, der ikke matchede coveret på hjemmesiden. Derfor returnerede jeg spillet, men coolshop 'modtog' aldrig spillet. Det er dog ikke det der trækker ned i karakteren, men dét at jeg ikke fik det matchende spil på hjemmesiden.

Google

Det fungerer og det er gratis

Google er kun blevet bedre med årene, og det er selve søgemaskinen også. Glæder mig til at se hvad google har at byde på i fremtiden.

Dvdcity

Super god service!

De er meget nemme at komme i kontakt med, de har et stort udvalg af DVD'er mm. og man har mulighed for at købe brugte varer til en billig pris.

Edbpriser

Super pristjekside!

Jeg har altid været glad for pricerunner, men er med årene gået over til edbpriser. Mest af alt fordi det jeg køber, hører til edb-afdelingen. Siden giver mulighed for en meget avanceret søgning, samt en overskuelig måde at sammenligne priser på. Det trækker dog ned, at linksene nogle gange er misvisende, i det man bliver fejlinformeret om den aktuelle pris.

DBA - Den Blå Avis

Er blevet meget bedre med årene!

Jeg har handlet en del over dba, og det har altid fungeret rigtig godt. Jeg er især tilfreds med at de har udbedret nogle af de muligheder man har for at indrykke egne annoncer. Dog er priserne på annonceringer steget, det trækker dog ikke ned i de 5 stjerner.

Elgiganten.dk

De er hurtige, billige samt en god overskuelig hjemmeside

Jeg har købt et par spil via. elgigantens hjemmeside, og jeg fik dem et par dage efter. Det fungerer godt!

www.computersalg.dk

Super pris og ok levering

En rigtig positiv oplevelse, dog er de fem stjerne lige på kanten. Bestilte min PSU en mandag (påskeferie), blev informeret om, at den ville blive leveret torsdag. Fik først pakken tirsdag efter ferien, det kunne de godt have informeret mig om, men skylden ligger vist også hos GLS.

Sikkenemt

Positivt overrasket; super nemt, god service samt hurtig levering!!

Jeg havde lige købt en masse nyt hardware, og havde derfor brug for et nyt kabinet. Her havde jeg så set mig varm på Coolermaster HAF X, og ifølge edbpriser var sikkenemt.dk én af de billigste butikker. Deres hjemmeside er ikke den mest avanceret, men yderst nemt at finde rundt i. Jeg valgte at købe kabinettet hos sikkenemt.dk, og skrev en mail til dem om de ikke ville holde mig opdateret om hvornår de sendte pakken. Jeg modtog en mail kort tid efter, hvor der stod de havde modtaget pengene og pakken var klar til afsendelse. Her modtog jeg så kabinettet næste dag, hvor jeg havde bestilt kl. 15, dagen før.

Utrolig hurtig levering, af sådan en stor pakke, den bedste service jeg har set blandt web-shops og virkelige gode priser. Alt dette giver selvfølgelig topkarakter!!

Av-Cables.dk

Professionelt firma, nem hjemmeside og hurtig levering.

Bestilte en phono forlænger og havde den næste dag. Priserne er virkelige gode, hjemmesiden er ligetil og meget brugervenlig. Dette er i hvert fald mit fortrukne sted, når det gælder køb af kabler mv.

TELMORE

Super service, virkelig nemt og utallige muligheder.

Jeg har haft telmore i godt 2 år, og har på intet tidspunkt været i tvivl om hvilket simkort jeg skal have siddende i min mobil. Det bedste ved telmore er den frihed man har til at gøre hvad man vil, man er aldrig bundet til et bestemt abonnement. Hvis man i en periode har brug for frisms eller fritale kan man have det i en periode, og hvis man ikke har brug for det længere kan man afmelde det igen. Super smart, super brugervenligt og super billigt.

Proshop

Hurtig levering, gode priser samt en ok service.

De er virkelige billige, de har et professionelt udgangspunkt og det ses især på deres hjemmeside. Leveringen er rigtig hurtig, bestilte et bundkort, RAM mv. fredag og havde det mandag.

den 30 mars 2011

Svar från Proshop ApS

Hej Nicolaj

Tak for din anmeldelse.

Jeg vil blot nævne: Såvidt jeg kan se, når jeg søger i vores mail-systemer, så har vi kun modtaget én mail fra dig. Denne har vi modtaget igår 9 min i lukketid, så den når jeg til indenfor den næste halve time :-)

****RETTELSE: Jeg er netop nået til din mail nr. 2, som du har sendt kl. 21.36 igår aftes****

De kan naturligvis være gået tabt, men når/hvis du svarer tilbage på den mail jeg sender dig senere idag, så kan du vedhæfte dem du mangler at få svar på - så skal jeg gøre hvad jeg kan, medmindre du allerede har fundet svar selv :-)

Med venlig hilsen Steffen, Proshop kundeservice

PROFIL - Nicolaj Mistarzs

profil bild av Nicolaj Mistarz
Nicolaj Mistarz
Recensent
Man, 1994
Holeby, Danmark

Profiltext

Jeg har en stor interesse for IT og forbrugerelektronik. Jeg handler forholdsvist meget over nettet, og har derfor en del erfaring med web-shops. Dertil interesserer jeg mig for film og spil, som for det meste bliver købt over internettet.