PROFIL - Sussis

Omdömen (11)

Magasin.dk

Meget kundeminded

Jeg har netop handlet hos magasin.dk første gang. Bestemt ikke sidste. Billig fragt og hurtig levering. Mine spørgsmål til kundeservice blev besvaret nærmest straks mailen var sendt.

Kids-world.dk

Fantastisk shop

Jeg starter altid med at lede efter børnetøj her. Gode tibud, hurtig forsendelse og altid god hjælp at hente, hvis man er i tvivl med noget. Deres facebookside er også helt vildt god.

KAZA.DK

Meget imponeret

Jeg har købt en pung hos kaza.dk - den er ankommet hurtigt, er flot pakket ind og der var en fin æske mints med. Derudover er der gratis fragt til GLS Pakkeshop og der var sendt en gratis returlabel med. Jeg handler helt sikkert der igen.

www.laerkeoglillebror.dk

God webshop

Masser af lækre tilbud, vare afsendt med det samme.

www.pixum.dk

Flotte fotos

Der er altid hurtig levering hos Pixum. Jeg synes dog at enkelte billeder får et rødt skær hver gang, gerne i øjenomgivelser, så det ligner at personen har grædt.

Hjemmesiden er ikke helt nem at finde rundt på, hvis der skal både almindelige billeder og forstørrelser/fotogaver i kurven, synes jeg.

Jeg har aldrig oplevet fejl derfra og det går altid hurtigt, og ofte er der gode rabatkoder.

OLIVER'S Petfood

Effektiv forsendelse.

Vores kat er begyndt at få problemer med pelsen og en veninde anbefalede olivers.dk, hvor de køber hundefoder. Jeg bestilte derfor prøvepakker, der er portofri, super service. De kom dagen efter bestilling. Desværre kan kattekongen ikke lide maden, men servicen er der ikke noget at udsætte på - hvis katten ellers ikke var kræsen, handlede jeg der igen.

Notanshop

Handel uden bøvl

Bestilte mandag aften og modtog onsdag formiddag, dejligt, når det går så hurtigt, som lovet.

Fragt på 35 kr er bestemt også i den rimelige ende.

Nike

God service

Jeg bestilte et par dansesko, som blev afsendt fra lageret i Holland med det samme. Der var kommet et forkert TT-nummer på pakken, men det nåede jeg slet ikke at opdage, så hurtigt var den fremme. Som kompensation fik jeg en kode til fri fragt ved næste handel. Har købt sko ved nike.com en del gange efterhånden og der er altid imponerende hurtig levering. Jeg har endnu ikke oplevet forkerte varer eller noget, der har skullet reklameres over. Stor tilfredshed herfra, de bliver helt sikkert brugt igen.

Fætter BR

Hurtig og præcis levering

Har nu handlet på webshoppen 2 gange og begge gange er varene modtaget 2 arbejdsdage efter bestilling, det kan der bestemt ikke klages over.

GrowingFeet

God service

Fik varerne hurtigt. der var dog udsolgt i den ønskede størrelse, så gik et nummer op.

LEG & SPORT

Rigtig god service

Varen blev afsendt første arbejdsdag efter bestilling, så det var bare super dejligt. Der var dog en punkteret bold, men den var bare med som ekstra til nogle mål, så det var ikke noget, jeg gad at gøre noget ud af.

den 29 mars 2011

Svar från www.legogsport.dk

Hej Sussi

Tak for anmeldelsen.
Jeg er glad for at du er tilfreds med vores service, men det var selvfølgelig ikke meningen at du skulle ha' en punkteret bold - uanset om det blot er en lille ekstra ting.
Hvis du sender mig en mail på info@legogsport.dk med dit ordrenummer eller fulde adresse, skal jeg sørge for at du får tilsendt en ny fodbold.

Mvh.
Mikkel Nielsen
Leg & Sport

PROFIL - Sussis

profil bild av Sussi
Sussi
Recensent
Kvinna, 1983
Engesvang, Danmark

Profiltext