PROFIL - Linda Andersens

Omdömen (10)

Elefantprint.dk

Nemt - professionelt - kvalitet.

Til vores nye gårdbutik skulle vi bruge både stickers til bil og skilt ved vejen. Vi har selv kreeret logo og det var nemt at uploade filen på Elefantprint's hjemmeside. Det var meget hurtig ekspedition, vi modtog varen flere dage før det var lovet. Jeg fik desuden en udførlig instruktion i monteringen af klistermærkerne og de sidder nu perfekt på vores nye skilte ved vejen! Næste gang bruger vi også Elefantprint.dk.
Venlig hilsen
Sevel Øko
www.seveloeko.dk

Thise

Super godt økologisk mejeri

THISE laver fremragende oste, skal jeg fremhæve enkelte blandt mange gode er det feks. Vesterhavsosten og Blue Ocean. Dertil kommer udvalget af mælk og spændende surmælksprodukter. Man får altid et kvalitetsprodukt når man køber Thise og deres kundeservice er hurtig, nærværende og menneskelig, måske fordi det er landmændenes eget mejeri. Jeg kan kun varmt anbefale at købe Thise's produkter, også for vores egen skyld - for at bevare diversiteten i vareudbuddet.

Trustpilot

Fin nyttig side, nem navigering

Rart at kunne læse om andres oplevelser af en virksomhed, især hvis man er usikker på om ydelserne svarer til det lovede. Godt værktøj, især selvfølgelig jo flere brugere der kommer på.

Jensens

Super kedeligt og tørt

Var i Jensens i Herning og bestilte 'fitnes kylling' . . . pyha for noget tørstegt kedeligt - svært-at-sluge-kød! Der burde have været ovnbagte/grillede friske grøntsager til - men de 4 små - meget små - stykker porre/gulerod/persillerod var umådeligt meget lidt grillede - de var faktisk rå :-( Det eneste der reddede middagen var salatbaren - som vi måtte frekventere adskillige gange for dog at få noget mad, der kunne hjælpe med, at få den tørlagte kylling ned! Tsk tsk - træls menu!

Lauritzen Rejser

Hurtig og ekstra fin behandling.

Var inde på Lauritzen rejser's hjemmeside hvor vi fandt en lejlighed i Harzen som vi godt ville holde skiferie i. Ringede og bestilte - og fik - nøjagtig den vi havde set på. Papirer og kvittering ankom med posten dagen efter. Da vi ankom til lejligheden, vi kørte selv i bil og kom derfor sent, hang nøglen udenfor i en konvolut og alt var i orden og der var dejlig varme på i den pænt store lejlighed. Til gengæld opdagede vi så dagen efter, at vi rent faktisk havde fået en større lejlighed end den vi havde bestilt! Vi havde ekstra fået; et soveværelse - hvilket vi selvfølgelig syntes var dejligt og vi har da også kun været meget tilfredse med behandlingen - både her og i Braunlage. Tak for det.

daekonline.dk

Begge gange hurtig betjening

Bestilte 4 vinterdæk hos daekonline og de blev faktisk leveret før lovet. Proffessionel og hurtig betjening - det virker bare! Og varerne lever selvfølgelig op til det forventede.

GF Forsikring

Lidt for firkantede

Var kunde hos GF i næsten 25 år uden at have brug for dem, da jeg så fik totalskadet min bil var det svært at vride ret mange penge ud af gf. Min nye bil skulle derefter forsikres, men nu var præmien steget - også mere end rimeligt i forhold til betingelser og min status. GF var overhovedet ikke indstillet på at forhandle, så jeg flyttede til Himmerlands Forsikring som godt ville lave et fint tilbud, ca 20% billigere end GF! Jeg var ærgerlig på GF fordi jeg altid har anset det for at være en kongstanke, at være en klub.

Torben Brinckoch Lars Sørensen tyckte detta omdöme var användbart

TELMORE

Gennemskuelig og billig

Har haft telmore i mange år nu, upåklagelig kundeservice, ofte billige tilbud, nem og overskuelig prissætning, fin dækning i et område der er faktisk er dårligt dækket.

Maj Bach Larsen tyckte detta omdöme var användbart

Apollorejser

Altid god service

Har rejst med Apollo mange gange og har altid fået gode billige rejser og fin kundeservice.

Mytrendyphone

Hurtig levering

Købte et etui til min nokia c7, det levede helt op til forventningen og lå i post kassen 3 dage senere - bestilte fredag aften, fik det mandag.

PROFIL - Linda Andersens

profil bild av Linda Andersen
Linda Andersen
Recensent
Kvinna, 1959
Sevel, Danmark

Profiltext

Jeg er en forholdsvis kritisk forbruger, lever og handler økologisk - hylder selvforsyningstanken - dyrker selv næsten alt - undtagen sukker - og kaffe! Har en lille gårdbutik sammen med Kurt hvor vi sælger vores egne produkter, oksekød, velfærdsgris, grøntsager, æg, mælk, kyllinger, korn samt andet - alt økologisk.