PROFIL - Markus Madsens

Omdömen (13)

Dustinhome

Utilfredsstillende ekspedition

Da jeg i sin tid forsøgte mig med at bestille en mac computer men senere fandt ud af at de var over 1000 kr dyrere end Apple selv gik det op for mig jeg havde lavet en fejl.
Jeg kontakter dustin for at høre om det kan passe de var så dyre hvilket de undskylder med at computeren er købt ind hos i sekundær leverandør fordi mange virksomheder vil betale overpris. Hvorfor kan man ikke forhandle konkurrence dygtige priser ind når man er så stor som påstået?? Jeg valgte derfor at fortryde, desværre var pakken sendt.

Først finder jeg ud af at fordi jeg bor i Jylland skal vente 2 dage på pakken men da jeg bestilte den onsdag aften den 17. kunne den først sendes den torsdag den 18. Derfor kunne jeg så først modtage computeren den 22. Jeg nægter modtagelse og kan følge pakken på track and trace og ser den er modtaget på et lagerhotel den 23. Jeg kontakter derfor dustin for at høre om man kan annullere handlen da jeg har modtagelse nægtet og faktisk aldrig haft pakken i hånden. Men dustin skriver at man skal modtage computeren på deres ekspeditionslager så de kan kontrollere at jeg ikke har snydt dem ved at sende en mursten tilbage. Jeg bliver først forbavset over anklagen og mistilliden og nævner derfor igen, jeg har aldrig haft pakken i hånden.

Jeg spørger om hvornår man kan forvente handlen annulleret og ser påståes mellem 7-10 dage. Er det rimeligt at de skal bruge 10 dage på at modtage og håndtere varen når de kun skal være "2" dage om at sende den?

Jeg har handlet ved dustin før, jeg kender folk der har handlet hos dem før. Heldigvis har jeg overtalt dem til at lade være. Det er ikke rimelig adfærd. At beskylde mig for at snyde dem med en mursten er ikke rimeligt. Han er et klik fra at kunne se Info om pakken. at de kalder sig konkurrence dygtige når deres gennemsnits pris på Apple produkter er dyrere de fleste af deres konkurrenter er vildledning.

den 31 juli 2013

Svar från www.dustinhome.dk

Hej Markus,

Din bestilling blev modtaget sent om aftenen d. 17/7. Ordren blev herefter ekspederet hverdagen efter, hvorpå den kom ud til rettidig levering d. 22/7.
Efter aftale med vores kundeservice nægtede du modtagelsen, hvorpå forsendelsen blev returneret til kreditering og refusion.
Retursagen tager efterfølgende ca. 7-10 dage - med forsendelse og behandling - hvorfor den forventes afsluttet i denne uge.

Vi beklager formuleringen med murstenen. Det var bestemt ikke meningen at du skulle få en følelse af, at vi tror du vil snyde os. Det gør vi ikke! Intentionen har igennem hele forløbet været at hjælpe dig.

Med hensyn til prisen, så har vi oplyst denne forud for købet på vores hjemmeside, og efterfølgende i den autogenerede ordrebekræftelse.
Vi yder ikke prisgaranti. En kontant refusion blev derfor afslået af vores support.

Kigger vi på prisniveauet, så kan vi ikke nikke genkendende til billedet du tegner. Dustin fører et stort Apple sortiment, hvor vi på mange af de mest populære produkter, ligger i toppen. Det kan ske, at en enkelt vare er blevet indkøbt dyrt, og derved ender med en højere udsalgspris. Det er dog noget vi løbende arbejder på, at holde på et minimum.

Vi håber på din forståelse. Har du evt. spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen
Dustin kundeservice

JE Vvs

Fejl tilsluttede en vaskemaskine

Jeg har fået tilsluttet en vaskemaskine hvor VVS manden skulle montere afløbet i væggen og vandet til vandtilslutningen. Men 3 dage efter var der en mindre vandskade. Så er man efter min mening ikke VVS mand.

Oestjysk Energi

Lukket for strømmen

Efter en manglende betaling for en internet regning lukket østjysk energi for strømmen til min lejlighed. Østjysk energi sagde det var fordi man havde lavet i regnskabs systemet og placeret en rykker fra deres fusion med WAOO i deres energi regnskab.

Jeg måtte smide madvarer ud for ca. 300-400 kr i mit køle-fryseskab og beklagede min nød til selskabet som sagde at de var ordret fløjtende ligeglade.

Jeg anbefaler man skifter elselskab hvis man har østjysk energi. Jeg fandt desuden et billigere alternativ på den bekostning.

Sparhobro

Super bank

Jeg har været kunde i banken i nogle år. Jeg oplever gang på gang en fleksibilitet og en lyst til at hjælpe når håret brænder.

Der vil jeg bestemt være mange år endnu.
-----------
Jeg har netop erfaret den ringeste service ever i Sparekassen Hobro. Vildledning omkring overtræk medførte lukning af mit Dankort.

Jensens

Hyggeligt spisested

Har spist på jensens bøfhus utallige gange og har kun oplevet lang ventetid når man ankommer.

Maden har været det værd man har betalt og servicen er der gjort meget ud af.

Proshop

Super fed butik

Har handlet hos Proshop MANGE gange og har aldrig oplevet nogle problemer hos dem. Priserne er billige fordi det hele foregår pr. automatik.

Gratisdns

Domænekøb kan ikke være lettere.

Jeg har før i tiden brugt Gratisdns.dk til at købe domæner hos. efter utallige køb har jeg endnu ikke oplevet problemer med dette. kan varmt anbefales.

Jan Nielsen tyckte detta omdöme var användbart

TELMORE

4 år uden problemer.

Jeg har nu været kunde i 4 år uden problemer. telmore har gjort mit forbrug mindre men også mere overskueligt. hvad mere kan man forlange.

Interflora

Succes i Århus området.

Jeg valgte at bestille blomster til min kære veninde på hendes fødselsdag og hun modtog en enorm buket blomster som var en vel lykket succes. prisen var iorden til varen, jeg ville dog med glæde betale mere for det jeg modtog.

Cdskiven

Stor Succes

Jeg har netop afsluttede min ordre med cdskiven.dk, alt var i den fineste orden. en håndfuld fra mig.

Eksperten

Imponerende

Imponerende at man kan hjælpe hinanden på denne måde.

Needhost

Svar er det vigtigste våben!

Jeg har flere gange forsøgt kontakt med needhost men lige lidt hjælper det. At ikke yde support for sine kunder er som at bondefange en blind.

Jeg er dybt skuffet over at en flytning af mit domæne kan berettige dem til at lukke mit hotel trods der er 10 måneder tilbage af betalingsperioden.

De burde ikke arbejde med webhosting!

Surftown.dk

Spekulationer

Jeg kan med beklageligvis kun give 1 stjerner for surftown.dk. Jeg vil nævne årsagerne:

- ASP-Komponenter.
Jeg kontakter i sin tid support for at forhøre mig om det bliver muligt at få en ASP komponent til PDF så man kan gøre surftown mere mangfoldig. Svaret er blot at jeg bare kan lære asp.net. Hvor meget kan det lige koste at få installeret ASP komponent idag, nu har jeg desværre lige fornyet mit webhotel, så når jeg er tættere på udløbelse skifter jeg da klart.
og ja, jeg kan da bare lære ASP, men i kunne også lære god etik og kundeservice? - det tager trods alt mindre tid end at lære asp.net.

- Nedetid.
Nu har jeg heldigvis et webhotel for egen udviklings skyld. Men det frustrere mig at man reklamere med det ene men yder noget andet. Lidt ala bilka, hvorfor yde når man kan snyde.

- Kunderservice.
Idag er man så langt fremme i udviklingen, at det må være muligt at uddanne sine medarbejder efter almindelige kundeservice normer. Hvis TDC kan uddanne 900 udaf 1000 medarbejder til success burde surftown også kun svare intetsigende 1 ud af 10 gange.
Jeg har adskillige gange forsøgt at få gang i en support sag, men har til sidst opgivet fordi der hele tiden kommer en ny medarbejder på sagen. Desuden går der sjældent mindre end 48 timer før du får svar. Support er vel inbegrebet at lokummet brænder.

Jeg kunne nævne utallige problemer, men efter at have været ved adskillige discount selskaber i form at webhosting kan jeg nu konstatere at jeg er endt endnu et sted. desværre siden December 2008.

PROFIL - Markus Madsens

profil bild av Markus Madsen
Markus Madsen
Recensent
Man, 1984
Mårslet, Danmark

Profiltext

Freelance programmør indenfor traditionel asp. Desuden er jeg uddannet cykelmekaniker på højt niveau.