PROFIL - Betinna Ehligs

Omdömen (16)

Magasin.dk

Gode udsalgspriser

Nem hjemmeside, hurtig levering og fine muligheder for retur.

Billigvoks.dk

Hurtig levering og billige produkter

Nem og overskuelig hjemmeside. Modtog en rabatkode, som jeg benyttede mig af og kombinerede denne med et 3 produkter for 389,- 's tilbud. Hurtig levering med en lille overraskelse.
Eneste anke må være, at man i drop down menuen når man skulle vælge de forskellige produkter, der skulle indgå, så ikke kunne vælge Patchouli shampoo :( Tror dog det er en teknisk fejl, og når denne er rettet så får de helt sikkert alle 5 stjerner :)

Dewiese

Super service og hurtig levering

Ledte efter et bestemt par børnesko og fandt den rigtige størrelse ved et tilfælde på Dewiese.dk. Overskuelig hjemmeside og mulighed for at få 5% rabat såfremt man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Gode mærker i børneskokategorien og mulighed for at printe en fodmåler - genialt.

Fik skoene et par dage efter med en sød håndskrevet hilsen, og tre små gaver, som gjorde stor lykke ved min dreng.

Der er 30 dages returret og gratis levering ved køb over 897,-

Kan kun medgive dem min varmeste anbefaling og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber sko her.

Hair247

Super hurtig levering!

Bestilte et fordelagtigt pakketilbud, hvor man selv kunne blande 3 produkter til en favorabel pris. Dagen derefter var varen sendt afsted til mig.
Dejligt med mulighed for selv at vælge alternativ fragtudbyder/leveringstid.
Dejligt med løbende information om ordren via mail.

byKier.dk

Lækker økologisk uldstrik

Jeg købte to lækre uldstrik til min søn da ByKier kørte specialtilbud med minus 35 procent. Nem og overskuelig hjemmeside. Varerne modtaget to dage efter bestilling med en lille ekstra gave.

Det eneste jeg savner er nogle mørke/navy/sorte uldbodyer/strømpebukser i str 92. De råhvide farver er så sarte.

Kan kun give ByKier mine varmeste anbefalinger!

Base212

Personlig service og lynende hurtig levering

Bestilte to plakater og dagen efter havde jeg pakken - skønt med så hurtig levering. Ligeledes havde jeg et spørgsmål til kundeservice om et af deres kommende produkter - og de svarede tilbage i løbet af et par timer med et meget fyldestgørende svar.
Med pakken fulgte et håndskrevet kort og en lille gave - sætter stor pris på det personlige touch.

Faktorfobi

Super hurtig levering

Dejlig hurtig levering og et plus med gratis fragt. Hjemmesiden er nem og overskuelig.
Med pakken fulgte et smukt lille postkort som allerede er sat i ramme på sønnens værelse :)
Tak for god og personlig betjening.

Tojbamsen

Godt tilfreds

Jeg bestilte en bunke natdragter under et af deres udsalg og sparede ca 40%. Varen kom to dage efter, så er rigtigt godt tilfreds.

Dintaeppekaede

Har aldrig modtaget min vare

Har ligesom andre først fundet anmeldelsen her på trustpilot efter jeg har foretaget et køb på mintæppekæde.dk og jeg kan kun tilslutte mig opfordringen om at holde jer væk!

Jeg afgav bestilling 29/12-2011, modtog ordrebekræftelse 2/1-2012 og har endnu ikke modtaget min vare.

Jeg har forgæves forsøgt at kontakte firmaet utallige gang telefonisk og på mail. D. 10/1-2012 modtog jeg en mail hvor de spørger om jeg ikke har modtaget varen, at de vil efterlyse den, og sende en ny omgående. Men derefter har jeg ikke hørt noget som helst og kan stadig ikke komme i kontakt med firmaet.

Jeg kan kun advare ALLE mod nogensinde at handle her og jeg har ligesom mange af de nedenstående i sinde at føre sagen videre.

Filiokus

Hurtig, personlig og god service

Den billigeste online leverandør af det jeg skulle bruge.
Modtog min pakke et par dage efter - billig fragt. Gaven flot pakket ind og med lille håndskrevet kort og gave.

Handler her bestemt igen!

Smaahjerter

Hurtig forsendelse

Bestilte en masse børnetøj i løbet af deres fødselsdagsweekend, hvor deres servere lagde sig ned pga af travlhed. Alligevel havde jeg min pakke tirsdag (2 dage efter). Ordren var helt korrekt og rabatterne korrekt fratrukket.

Kan varmt anbefales.

Sweetdeal

Vildledning af forbrugeren

Jeg benyttede mig i d. 26. januar 2011 af et af Sweetdeals tilbud om take-away sushi. Transaktionen går igennem og jeg får tilsendt en tillykke mail med et værdibevis, som der står man skal printe ud og medbringe når ønsker at benytte "dealen".

I den fremsendte mail og værdibeviset står der intet om en eventuel udløbsdato - men der står at det kan benyttes alle ugens dage - dog ikke fre, lør og søn efter 16.00. Dette går jeg ud fra er de gældende betingelser.

I går ville jeg indløse værdibeviset, men får af leverandøren at vide, at det ikke længere er gældende hvilket jeg ikke forstår da der ikke står noget om en udløbsdato i den modtagne mail ejheller på værdibeviset. Jeg kontakter Sweetdeal, da jeg er sikker på, at det må bero på en misforståelse. Jeg beder dem om at tilbagebetale beløbet til min konto.

Sweetdeal vender tilbage den efterfølgende dag med følgende besked; " I annoncen til Sweetdealen stod der, at værdibeviset var gyldigt til den 15. Marts.
I det værdibevis du har tilsendt mig, er der også et link til denne annonce.

Vi har desværre, efter 14 dage, ikke mulighed for at annullere Sweetdeals."

Det vil sige at man skal referere til betingelser på sweatdeals egen hjemmeside (som de i princippet kunne ændre når som helst de ville og til hvad) og som forbruger er man nødt til at tage screendumps af ALLE sider der vedrører den enkelte handel for at kunne se de gældende betingelser og eventuelt bevise sin ret. Hvorfor inkluderer man ikke betingelserne i mailen og værdibeviset til forbrugeren?!?!?!

Det kan simpelthen ikke passe, at man kan drive forretning på denne måde. Synes egentlig konceptet er genialt, men når de på den måde forsøger at vildlede forbrugeren, så nægter jeg simpelthen at støtte op omkring det.

******************UPDATE*************************
Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af Sweatdeal, der har indvilliget i, at refundere beløbet eftersom betingelserne vedr. udløbsdato ikke fremgik af værdibevis og fremsendt bekræftelsesmail. Jeg er tilfreds med denne løsning, men havde selvfølgelig været optimalt om det havde været svaret første gang jeg kontaktede sweatdeal.

Jakoboch Trine Nielsen tyckte detta omdöme var användbart

Osuma.dk

Fantastisk serviceniveau

Har nu for første gang prøvet at bestille dagligvarer hos Osuma. Hjemmesiden var nem at betjene og selvom jeg kom til at lukke siden ned, så gemte den mine indkøb i kurven.

Nemt at bestille og rig mulighed for at finde et leveringstidspunkt der passer ind i ens hverdag. Jeg bad ved bestilling chaufføren om at ringe lige inden han ankom. Det gjorde han og varerne blev leveret af et smilende bud helt ind på køkkenbordet, så vi sammen kunne gennemgå at alt var som det skulle være.

Var meget spændt på kvaliteten af frugt, grønt og fisk, men ALT var bare som det skulle være.

Tre forslag for at forbedre en allerede super oplevelse:

1. Jeg manglede lidt en knap på hjemmesiden med mulighed for at se alle gældende tilbud.

2. Lidt større udvalg af specialvarer - dog rigtigt fint at man nemt kan sende osuma en mail med forslag til hvad de skal udvide med hvis man ikke kan finde det på deres side.

3. Kunne være rart at kombinere det med en madplan med opskrifter eller lignende, hvor man bare taster antal personer ind og så kunne den selv kalkulere hvor meget man skulle bruge og tilføje det i kurven.

Alt i alt en super oplevelse og jeg giver hermed Osuma mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Piaoch Zach Søremsen tyckte detta omdöme var användbart

YouSee

Blligt mobil og data abonnement

Skiftede til onfone fra Sonofon efter at Gear havde kåret Onfone til at have det bedste data abonnement. Har været yderst tilfreds med skiftet mht pris og value for money.

Har kun én bemærkning - har lige købt en iPhone 4 og skal selv betale 79,- for et nyt micro simkort - det mener jeg burde være omkostningsfrit og man så selv blot skal afholde fragten.

Har også været i kontakt med deres kundeservice - elektronisk korrespondance fungerer fint, men da jeg forsøgte at ringe til dem var jeg nr. 25 i køen - det var ikke helt optimalt.

Alm. Brand

Hurtig hjælp når man har brug for det!

Alm Brand har altid hjulpet os med det samme når vi har haft brug for det. Både ved indbrud, tyveri, forsinket/mistet bagage og uheld i hjemmet.

Når vi har kontaktet kundeservice har vi hurtigt fået en afgørelse og svar på hvad vi skulle gøre og i de tilfælde hvor der skulle udbetales erstatning, er det sket lynhurtigt.

SmartGuy.dk

Hurtig levering og fleksibel kundeservice

Bestilte en blazer til en gave hvilket betød bytte- og returfristen ville blive overskredet med et par dage. Kontaktede kundeservice, fik svar en time efter med et forslag til en god løsning på problemet. Fik blazeren to dage efter den var bestilt - super fint pakket ind med tilhørende bøjle og dragtpose. Kan kun anbefale at handle her.

Synes siden fungerer fint - i fremtiden kunne jeg godt tænke mig følgende features der ville gøre søgning nemmere:

Mulighed for at vælge hvilke størrelser man vil søge efter og ligeledes en mulighed for at søge på farve og evt. tekstil.

PROFIL - Betinna Ehligs

profil bild av Betinna Ehlig
Betinna Ehlig
Recensent
Kvinna, 1982
Aarhus, Danmark

Profiltext

Bosiddende i Århus C, gift og 1 barn