PROFIL - Martins

Omdömen (16)

Coolshop

perfekt

Hurtig nem billig handel

Marineudstyr.dk

Let, god service og hurtig levering

Overskuelig hjemmeside og det fungerer fint med chat funktionen. Fik svar på et produkt spørgsmål indenfor få sekunder - ja, og så blev der trykket køb hvorefter varen var leveret indenfor 24 timer med GLS.

www.mobilesale.dk

Hurtig levering og god kommunikation!

Jeg købte en mobil og den kom dagen efter med GLS. Super kommunikation via sms og meget konkurrencedygtig pris for selve produktet! I øvrigt lækkert med fri levering!

Fisketips

Rigtig fint fiske-snak forum!!

Fisketips.dk er et rigtig godt forum, hvor udseende bedrager. Første gang, da jeg så siden tænkte jeg ærligt talt: "amatør site". Men da jeg så fik oprettet en bruger og der kom en lang række svar på mit oprettede spørgsmål indenfor blot et par timer endte det da med at jeg blev hængende. Der er rigtig mange brugere og tonen kan til tider være som på havnen, men det gør i mine øjne kun forummet meget bedre. I øvrigt skal det understreges, at webmaster holder forummet fuldstændigt rent for spam og tråd-terrorister. Alt i alt, trods det voldsomt forældede layout: 5 af 5 stjerner.

Afslutningsvist skal det lige nævnes, at der (som på alle andre fora) eksisterer en "hård kerne", hvor de mest aktive eksperter naturligvis til tider kan være lidt indforståede - men bare spørg løs og der skal nok komme et fyldestgørende svar, hvis man tør udstille sin uvidenhed lidt ;-)

Bold

God og relativ hurtig med opdateringer

Bold.dk er favoritten at have kørende i baggrunden når der er mange live kamp. Super godt overblik, og mange nyttige informationer/nyheder på siden! Alt er rigtig godt præsenteret på sitet - 5 af 5 uden tvivl.

Sport Dres

Kanon service, sortiment og priser

Alt forløb perfekt. Hurtig levering og alle varer levede op til forventningerne. Jeg handler gerne her igen.

Jagtogfiskerimagasinet

Perfekt kundeservice

Fremragende kommunikation og hurtig levering. Jeg har handlet der flere gange. En enkelt gang har jeg haft en reklamation og er sjældent blevet behandlet så godt og med så effektiv ekspedition. I stedet for at skrive mails frem og tilbage blev jeg ringet op og vi klarede det over telefonen i en overordentlig hyggelig tone! Klart en butik jeg vil anbefale andre at handle hos og tak for en god handel!

Fluer.dk

Trygt og godt!

Et trygt sted at handle. Hurtig levering og god kommunikation. Både online og fysisk i butikken er der god service. Min foretrukne grej shop! Tak :-)

den 7 februari 2011

Svar från www.fluer.dk

Hej Martin

Der har været en fejl i systemet vedr. afhentninger
Da vi dagen efter din bestilling har trykket på send klar mail har du modtaget en ordrebekræftigelse igen men der manglede en tekst om at den er klar til afhentning.

Vi beklager fejlen mange gange og håber ikke den genopstår.

Tak for din handle alligevel og forhåbentlig på gensyn

Mvh Lars
www.fluer.dk fiskegrej på nettet

Happii

Kanon kundeserivce

Jeg købte en mobil som efter 1½ års brug fik en defekt som ikke var selvforskyldt. Jeg sendte den ind og fik uden vrøvl en ny tilsvarende mobil.

Henriette tyckte detta omdöme var användbart

lystfisk.dk

Perfekt webbutik: god pris og god service

Lystfisk.dk drives med hjertet. Jeg har flere gode oplevelser med kundeservicen her, hvor det er lykkes at forhandle lidt om prisen/ekstra vare ved bestillinger i størrelsesordenen 2500-3000 kr.

Grejonline

Hurtig levering og bredt sortiment

Jeg har bestilt fra grejonline.dk flere gange og er godt tilfreds med både produkter/priser og leveringstid. Topkarakter herfra!

Danske Bank

God kundeservice

Kundeservicen er i top. Danske Bank er altid til at komme i kontakt med og det er let at arrangere aftaler med bankrådgivere. Jeg ønsker primært god kundeservice af min bank, men grundet prisen på ydelser (renter, gebyr mv.) kan der ikke gives topkarakter, idet her er Danske Bank ikke blandt de absolut billigste eller dem med højeste rentesatser til indlån.

Topdanmark

Alt for dyrt ift. dækningen

Jeg bliver ofte ringet op af sælgere fra TopDanmark, som gang på gang ønsker at sende forsikringstilbud som på ingen måde kan hamle op med mine nuværende forsikringen - dvs. TopDanmark tilbyder ringere dækning til flere penge, hvilket ikke giver specielt god mening. Og det er et irritationsmoment, at de bliver ved med at ringe hvert halve år. Jeg har sagt, at de gerne må ringe hvis de kan gøre det billigere end mit nuværende eller til samme pris med bedre dækning ... Det er tilsyneladende svært at forstå, at det er betingelsen før jeg synes de er interessante at tale med. Dog gives 2 stjerner fordi fordi deres produkter trods alt er troværdige hvis man vil nøjes.

GLS Denmark

Hurtig levering med god info

Jeg bestilte parfume leveret af GLS til en såkaldt GLS pakkeshop. En forsikret pakke koster 35 kr. kombineret med rigtig god info pr. mail om hvornår pakken lå klar til afhentning. Derfor gives topkarakter og i øvrigt foregik leveringen midt i december 2010, hvor vejene var svært fremkommelige grundet sne, hvilket på ingen måde skabte problemer.

Nicki Høy tyckte detta omdöme var användbart

Telenor

Generel god behandling

Jeg har Telenor Selvhenter abonnement, hvilket jeg generelt er tilfreds med og kundeservicen er i top. Dog gives der "kun" 4 stjerner grundet Telenor's politik om, at man ikke kan overdrage ejerskabet over sit mobilnummer (fx fra far til søn) uden, at man samtidigt skifter til et væsentligt dyrere abonnement.

Niceperfume

God handel

Fin vare til en meget konkurrencedygtig pris + hurtig levering = topkarakter!

PROFIL - Martins

profil bild av Martin
Martin
Recensent
Man, 1985
Kolding, Danmark

Profiltext

Civiløkonom. Studerende cand. merc. ved SDU.