PROFIL - Jens Larsens

Omdömen (6)

Merlin

Billigste pris og superhurtig leveering

Jeg skulle bruge en farvelaserprinter. Fandt den billigst hos Merlin. Printeren blev leveret omgående.

Blomsterliv

Super service

Har handlet mange gange med Blomsterliv.dk, og har altid fået en god betjening. Priserne er rimelige, og tingene kommer hurtigt. Og så er det jo altid livsbekræftende med blomster.

Planteskoler.dk

Alt perfekt

Jeg er gårdmand i et mellemstort gårdanlæg på Nørrebro. Jeg har handlet med planteskoler.dk flere gange i løbet af de sidste to år, og jeg forstår ærligt talt ikke alle de dårlige anmeldelser der står herunder. Varerne jeg har fået leveret har været i perfekt kvalitet og prisen er ca. det halve af, hvad jeg skal betale i havecentre herover på djævleøen. Jeg har altid fået god behandling, hvis der har været reklamationer, så jeg kan kun anbefale planteskoler.dk

Davidsenshop

Problemer med fragtmand

Jeg stod og skulle bruge nogle varer i forbindelse med en arbejdsdag i min andelsforening. Alle varer blev afsendt rettidigt, men fragtfirmaet kludrede i det, og kunne først levere efter arbejdsdagen var overstået. Davidsen annullerede ordren og tilbagekaldte varerne uden problemer, og tilbagebetalte det fulde beløb incl fragt. På kort sigt er dette en rigtig dårlig forretning for Davidsenshop, men de har helt sikkert fået en fast kunde, der varmt kan anbefale netbuttikken som et sted, hvor der er trygt at handle, og som har meget konkurrencedygtige priser og ikke mindst venlig og imødekommende personale. 5 stjerner herfra, men kun fordi jeg ikke kan give flere.

CBB Mobil

Ikke så meget pjat

Enkelt teleselskab, nemt at overskue hvad man betaler for, og ikke nogle skjulte gebyer (ellers er de gemt godt)

Bahn-Larsen Skov- Have- og parkmaskiner

Helt fint

Jeg bestilte en del specialvarer, jeg ikke kunne finde andre steder. Modtog alle varer til den angivne tid, så det kunne ikke være bedre.

PROFIL - Jens Larsens

profil bild av Jens Larsen
Jens Larsen
Recensent
Man, 1969
København, Danmark

Profiltext

Bor på Nørrebro.