PROFIL - Sørens

Omdömen (3)

Elgiganten.dk

EG er 100% ligeglade med tilfredse kunder...

Jeg indleverede en blot 6 mrd. gammel LG mediaplayer til reparation i service centeret i Gentofte. Nogle dage senere modtog jeg en SMS som orienterede mig om at producenten ønskede at ombytte produktet og jeg kunne henvende mig i butikken og hente en ny. Da jeg mødte op i service centeret blev det mig imidlertid oplyst at produktet - som var udgået - alligevel ikke kunne repareres men jeg kunne få et tilgodehavende bevis pålydende det beløb jeg oprindeligt havde betalt (til halv pris på slagtilbud!). Jeg fik at vide at jeg så havde valget mellem at få udbetalt pengene eller blive tilbudt et tilsvarende produkt. Jeg henvendte mig i butikken med henblik på sidstnævnte. Sælgeren tilbyder mig også et lignende produkt som jeg - mod betaling for prisdifferencen - kunne få med hjem med det samme! Dette "fordelagtige" tilbud afslog jeg høfligt under henvisning til at jeg ikke ønskede at betale mere for et tilsvarende produkt blot fordi jeg i sin tid havde gjort en god handel... og jeg i øvrigt anså det som dårlig kundepleje at forsøge at tjene yderligere på kunder som havde været uheldige med et defekt produkt! Jeg fik så at vide at jeg jo altid kunne få udbetalt pengene hvis jeg var utilfreds (fordi det sagde købeloven jeg var berettiget til!). Dette forslag er imidlertid heller ikke acceptabelt da jeg på ingen måde kan erhverve mig til tilsvarende produkt til de penge... og jeg så ingen mediaplayere til halv pris den dag jeg var i butikken! Efter denne oplevelse står jeg tilbage med et indtryk af at EG er 100% ligeglade med tilfredse kunder... chokerende ringe kundepleje!

Klubvin.dk - Hele Danmarks Vinhandel

Problemer med fragtmanden

Her er mine oplevelser med klubvin.dk

13.2 : Bestilte en Bordex vinreol på klubvin.dk
13.2 : Modtog ordrebekræftelse per. mail. I mailen blev jeg gjort opmærksom på at reolen ikke var på lager men at den var forventet hjemme ultimo Februar. Dette fremgik også tydeligt på hjemmesiden. Helt ok.
23.2 : Modtager faktura med information om at vinreolen er klar til afsendelse med fragtmand og at jeg kan forvente at modtage den senest d. 28.2.
24.2 : Penge for vinreolen trækkes på min konto.
1.3 : Ringer 1. gang (om morgenen) til klubvin og gør opmærksom på at jeg ikke har modtaget vinreolen. Jeg får besked om at sende en mail med ordrenummer.
2.3 : Har sidst på eftermiddagen ikke hørt fra klubvin og bliver nervøs da vinreolen er en gave som jeg skal forære d. 5.2. Ringer 2. gang til klubvin og spørger til vinreolen. Efter lidt snakken frem og tilbage bliver det mig oplyst at vinreolen tilsyneladende er blevet beskadiget af fragtmanden undervejs fra Værløse til Lundtofte! Det irriterer mig at jeg selv skal rykke for den slags oplysninger... men bliver dog lovet at jeg vil modtage en ny vinreol dagen efter.
3.3 : Modtager vinreolen som lovet. Lige tidsnok til fødselsdagen...

Nu kommer jeg jo til at fremstå lidt mavesur i sammenligning med alle de positive anmeldelser der er her på siden. Jeg håber alligevel min anmeldelse vil blive opfattet som den var tiltænkt; nemlig som en konstruktiv kritik. Klubvin bør stramme op på kommunikationen; både med fragtmanden og med kunden. Sidstnævnte bør i alle tilfælde orienteres såfremt en forsendelse udebliver.

den 8 mars 2011

Svar från klubvin.dk ApS - Hele Danmarks Vinhandel

Tak for anmeldelsen - jeg er glad for at du giver dig tid til at beskrive problematikken, den har givet os anledning til at tage en alvorlig samtale med vores fragtmand, som i dette tilfælde var Zap Distribution.

Det er ikke rimeligt at du som kunde eller at vi som leverandør ikke bliver informeret om eventuelle problemer - og det er slet ikke i orden, at vi ikke får noget at vide, når fragtmanden - uanset årsag - har ødelagt en vare under transporten. Kun ved at oplyse os om problemet kan vi sikre at der straks bliver sendt en ny vare, og at der omgående bliver givet besked til kunden om en evt. forsinkelse.

Med baggrund i din anmeldelse er der derfor nu taget skridt hos Zap distribution til, at der fremadrettet sker en bedre kommunikation, således at ikke kun vores, men også andre kunder kommer til at opleve en bedre og hurtigere kommunikation.

De bedste hilsener

Bo Otterstrøm

Inspiration

Useriøst...

En helt igennem dårlig oplevelse fra start til slut! Sender ikke ordrebekræftelse per email. Reklamerer med leveringstider de ikke kan holde. Svarer ikke på telefonisk henvendelse. Venter flere dage på svar ved foresørgsel via. email... og får et præfabrikeret standard svar (der ikke giver svar på stillede spørgsmål!). Har nu endelig modtaget min pakke og konstaterer så at den er pakket mega sjusket ind! Vil på det kraftigste fraråde alle at handle hos Inspiration fremover...

PROFIL - Sørens

profil bild av Søren
Søren
Recensent
Man, 1975
Danmark

Profiltext