PROFIL - Evas

Omdömen (5)

wupti.com

Hurtig levering, meget svingende kundeservice

Jeg har efterhånden handlet mange gange hos Wupti. Hjemmesiden er fin, leverancen (portofri) er hurtig og upåklagelig. Jeg har også fået byttet en vare hurtigt og komplikationsløst. Dog er jeg nu blevet ganske utryg ved deres kundeservice. Det virker ikke som om, der er styr på meget og den ene hånd ved ikke hvad den anden gør, selvom det styres elektronisk.
Jeg reklamerede online over en TomTom, som havde en fejlfunktion, der gav sort skærm og tydede på totalsammenbrud. Jeg rykkede tre gange telefonisk og en gang per email før Wupti efter godt en måneds tid vendte tilbage med besked om, at jeg skulle henvende mig direkte til TomTom. Det er simpelt hen ikke godt nok! TomTom løste efterfølgende mit problem på 24 timer.
Sammenholdt med andres oplevelser med kundeservice, som jeg kan se her på siden, vil jeg fremover være temmelig tilbageholdende med at handle hos Wupti. Meningen med internetindkøb er at spare tid, ikke at spilde den i mængder med at rykke og ærgre sig.

den 10 april 2012

Svar från wupti.com

Hej Eva
Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre at du har gode oplevelser med bestilling, levering og ombytning. Det er dog vores kundeservice der foranlediger både ombytning samt modtager reklamationerne. Du skulle selvfølgelig hurtigt have haft besked om at det var TomTom du skulle kontakte, så dit problem havde vært løst hurtigere. Vi beklager ulejligheden og håber du vil lade kundeservice få mulighed for at give dig et bedre indtryk en anden gang. Såfremt du har nogle tilføjelser eller spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på support@wupti.com
Mvh. Monica, support

SToFSTEDET

Hurtig levering

Det er første gang, jeg har handlet på Stofstedet. Det var hurtig levering og rimelig porto.

Kjærgaard Symaskiner

Fin service på symaskine.dk

Jeg har købt ind hos symaskine.dk et par gange. Varerne kommer hurtigt, og det er også generelt til at få kontakt med relevante personer, hvis man efterfølgende har brug for hjælp til soft-ware opdateringer m.m.
Jeg har dog haft et problem med min symaskine på et tidspunkt, hvortil mine emails ikke blev besvaret. Det trækker nedad på en ellers stor begejstring.

www.ordbogen.com

Fint intuitivt produkt

Ordbogen.dk er et nemt tilgængeligt opslagsværk, der kræver ganske få klik at skaffe informationer i.

redcoon Danmark ApS

Service har mangler

Jeg købte en Philips Bagemaskine til 1014,- DKr, som blevet leveret efter en uges tid, hvilket jeg var fint tilfreds med. Mindre begejstret blev jeg da maskinen gik i stykker efter fire anvendelser. Det var nemt nok at få kontakt med Redcoon om afhentning af det defekte produkt. En måned hørte jeg derefter intet og rykkede derfor via email. Jeg fik herpå valget mellem refusion eller tilsendelse af en ny maskine mage til, idet der ikke kunne repareres. Maskinen skulle være på lager igen den 30. November. Vi skriver idag den 12. December og jeg har stadig ingen bagemaskine og ingen information om hvorfor. Der er gået mindst 2½ måned siden jeg meldte produktet defekt.

den 6 februari 2012

Svar från redcoon Danmark ApS

Kære Eva
Du blev kontaktet i januar, da vi ikke på daværende tidspunkt kunne bestille flere eksemplarer hjem af den bagemaskine du havde bestilt. Du skrev tilbage til os at du gerne ville annullere ordren og have pengene tilbagebetalt, og det gjorde vi så d. 11. januar 2011.
Mvh. redcoon

PROFIL - Evas

profil bild av Eva
Eva
Recensent
Danmark

Profiltext