PROFIL - Rethes

Omdömen (89)

Desigual

Warning: Don't ever start getting their newsletter

Even if you want to delete your account it is not possible. And they don't answer if you write to them.
I am glad, that I never bought anything from them!!!

Laesoeuldstue

Utilfredsstillende

Jeg havde købt garn hos dette firma een gang, men det er så også sidste gang.

Jeg ville her forleden dag købe garn hos dem igen. Spurgte venligt om det var muligt at få gratis fragt, når jeg købte for omkring 1000 kr. Men det var det ikke.

Spurgte så igen, hvorfor de var så dyre i fragt? Ingen andre steder jeg har søgt på garn, har fragten været så dyr!!! (synes ikke det kan betale sig at købe en garn der i forvejen er dyr, hvis fragten også er dyr).

Fik et meget surt/vredt svar og overhovedet ikke fyldestgørende svar retur. Noget om at jeg fik garnet dør til dør (surprise!!!), og at deres medarbejdere har gode arbejdsvilkår. Det stiller jeg mig så tvivlende overfor, når jeg ser en anden anmeldelse her på siden.

Spicaway

KØB ALDRIG EN AIREDALE TERRIER HOS DETTE STED

Jeg har selv en Airedale Terrier i 1½ år og på de 1½ år har jeg mødt utrolig mange, som har fortalt, at de har købt en Airedale Terrier ovennævnte sted, og at de har været nødt til at få dem aflivet pga. enten et fuldstændig skørt temperament eller pga. hoftedysplasi. Så jeg kan ikke advare folk nok om IKKE at købe en hund ovennævnte sted.

Zalando

Købte to vinterjakker til min mand i rigtig god kvalitet til en god pris

Det tog en uge før jeg fik varerne - men det var ok set i forhold til pris og kvalitet. Jeg vil gerne handle hos Zalando igen.
Deres retursystem er genialt opbygget. Man klikker blot et par gange og printer.

den 25 februari 2014

Svar från zalando.dk

Kære Rethe

Mange tak for din anmeldelse.

Vores normale leveringstid er 2-6 hverdage, og vi sender alle pakker af sted så hurtigt som muligt. Denne service arbejder vi naturligvis på at optimere, og vi håber, at vi kan tilbyde dig en endnu hurtigere levering ved en senere lejlighed.

Vi håber, at din mand bliver glad for jakkerne, og at vi snart ser dig på Zalando.dk igen.

Mvh.
Team Zalando

Hill Street

Rigtig god butik og god service

Jeg er i gang med at lave mit andet køb hos Hill Street. God service, hurtig levering og hurtig tilbagemelding, når man skriver. Kan kun anbefales.

billigsport24.dk

Det var en ok oplevelse

dog tog det lidt lang tid at få varen leveret. Så hvis man har lidt tålmodighed er det et ok sted at handle :-)

LØBESHOP.DK

Super god service

Købte et sæt løbetøj i julegave.
Blusen var en ombytningsting (så det ud til), så den var nusset og med nogle pletter. Jeg skrev straks til firmaet og gjorde opmærksom på, at hvis jeg ikke fik pletterne af, så ville jeg gerne have en anden bluse. Men loebeshop.dk nåede at ringe til mig, før jeg fandt ud af, om pletterne kunne komme af.
Så næste dag var der en ny bluse til mig med posten samt en t-shirt for ulejlgiheden. Det kalder jeg en virkelig god service. Så jeg kan varmt anbefale andre at handle der. Desuden er priserne rigtig gode.

DR

Skal betale for noget jeg ikke ønsker

og det er uacceptabelt!!! men fint for DR som bruger rigtig mange penge på ingenting og har nepotisme i højsædet.... og i øvrigt har en arrogant holdning til deres brugere.

Morten Larsen tyckte detta omdöme var användbart

IMERCO

Kan varmt anbefale at handle hos Imerco

I går fandt jeg en rigtig god pris på en Eva Trio gryde 3.6 liter med indsats hos Imerco fragtfrit. Bestilte to af slagsen.. det var sent om eftermiddagen. Så min overraskelse var stor, da pakkeposten allerede stod udenfor døren her til morgen med pakken!!!
Jeg handler stort set alting på nettet, men jeg har aldrig fået noget så hurtigt!! og gryderne var pakket meget forsvarligt ind. Så jeg er ret imponeret.

Irma

Har nu handlet online i ½ år og er meget tilfreds

Blev anbefalet at handle online hos Irma af en veninde, og det har jeg ikke fortrudt. Varerne er friske og lækre, og hvis de ikke har præcis det, jeg har bestilt, så er det blevet erstattet af en bedre vare - efter eget ønske.

OLIVER'S Petfood

Perfekt - det synes hunden i hvert fald...

den kan godt lide foderet... og servie og levering er i top

Coop

Noget af leveringen ok - noget andet ikke!!

Jeg modtog hurtigt i alt 4 artikler her i blandt en lyskæde som var defekt. Jeg har nu modtaget en kreditnota på beløbet. Det gik også hurtigt, men det var faktisk meningen, at jeg gerne ville have en ny lyskæde som virkede. Jeg fik ikke nogen besked på, hvorfor jeg ikke fik en ny lyskæde som virkede!!

Danalim

SUPER GOD SERVICE

Jeg er i gang med en større renovering af et hus og støder til tider ind i projekter, hvor jeg skal bruge forskellige typer lim. Og når det er tilfældet, skriver jeg hver gang til Danalim for at få et godt råd til at købe netop den lim som passer bedst til det enkelte projekt.

Jeg får altid et kort og præcist svar retur md vedhæftede filer om produktet, og mine projekter bliver ofte en succes - og hvis ikke, er det i hvert fald ikke limens skyld med de 40 cm manglende hjerne der bevæger sig bagved. :-)

E-tasker.dk

Perfekt håndtering af ordre

Jeg var i tvivl om taskens udseende, da producenten er begyndt at behandle læderet anderledes end det oprindelige udseende - så e-tasker tjekkede først, om taskens udseende var præcis, som jeg ønskede det, og det var det.

Derefter bestilte jeg tasken og fik den dagen efter.

E-tasker var hurtige til at reagere både på min forespørgsel pr. mail og til at sende tasken. Det er sådan en e-handel butik skal agere.

Tilligemed fik jeg tasken til en god pris. Ikke nok med at tasken var sat ned, så var dens oprindelige pris billigere end andre steder.

Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos e-tasker.

den 15 november 2013

Svar från E-tasker.dk

Hej Rethe,

Tak for din anmeldelse - Det er rigtig dejligt med lidt god feedback og vi ser frem til at handle med dig en anden gang.
:-)

Med venlig hilsen
Benedikte G.
E-tasker.dk

Leds

Gode priser og hurtig service (Nice prices and fast delivery)

De har et stort udvalg af LED-pærer (de er prisvenlige) og transportprisen er rimelig.

Great sortiment of LED-bulbs (nice prices) and the transport-price is resonable

Trendyshop

Hmmm... kunne have været mere fleksible DET BLEV DE FAKTISK!

Jeg købte en bluse og en t-shirt. Dagen efter jeg havde købt t-shirten var den sat ned fra 124,98 til 99,98... jeg synes, at forretningen skulle have været fleksible og givet mig t-shirten til den nye pris.

PS. efter at have været i kontakt med Trendyshop, så har jeg faktisk fået både bluse og t-shirt til nedsat pris. God service og derfor opgradering fra 3 stjerner til 5 stjerner.

den 26 september 2013

Svar från trendyshop.dk

Hej Rethe, tak for din anmeldelse, vi har desværre ingen mulighed for at nedjustere priser eller lign. automatisk, så hvis du skriver til vores kundeservice på info@trendyshop.dk med angivelse af dit ordrenummer og spørgsmål, så er jeg sikker på vi er fleksible :-) - vi har ikke modtaget en henvendelse fra dig om denne problematik.. Mvh Anni, Trendyshop.dk

Kantbutikkerne.dk

FIn service

Fik min vare med det samme. Købte varen her, da den var billigst her og fordi varen var fragtfri.

Mphavedesign

Virkelig god service

Købte Kneelo knæbeskyttere og knæpude. Virkelig lækker kvalitet - selv min mand blev imponeret - der skal noget til at imponere mænd og knæbeskyttere :-)

Købte derefter en OneLeg med tilhørende skridsikring. Det gik galt mht. farver, men MP havedesign var meget hurtige til at få sendt den korrekte bestilling direkte fra producenten, hvorefter jeg sendte den den forkerte farve tilbage til producent og straks fik mine portopenge retur.

Igennem hele forløbet var MP-design meget effektive og informative. Jeg kan derfor varmt anbefale at handle hos dem. De gør alt for at gøre købsoplevelsen hos dem så positiv som muligt.

Regovs

Fine priser og hurtig levering

Det hele i orden og stort varesortiment.

ClimaCare

Perfekt

Hurtig levering alt i orden

Arnold Busck A/S

Pris ok og information ok men levering lidt langsom

Jeg har for første gang købt bøger hos AB... de bør nok blive lidt mere kvikke til at sende bøgerne. Det går simpelthen for langsomt i forhold til andre online bogbutikker.

www.SmartGirl.dk

Super hurtig og effektiv ekspedition

Købte et par Hummel joggingbukser og alt fungerede fint undervejs.

LØBEREN

God butik og lækkert tøj

Betilte mandag og tøjet kom tirsdag... super service og kvalitetstøj som holder.

alt-vvs.dk

fin og hurtig service

Jeg kan kun anbefale dette firma.

SPECIAL~BUTIKKEN

Meget fin service og god pris

Bestilte 2 par indersåler til et par Jalas sikkerhedssko og modtog dem dagen efter. Meget fin og effektiv service

Sparekassen Vendsyssel

Er meget tilfreds.

Det er en fleksibel bank, og min bankrådgiver svarer altid hurtigt på mine spørgsmål.

Perchs

Godt sted at handle the

og noget lettere end at komme i den fysiske butik, hvor der ofte er kø helt ud på gaden.
Her kan man vælge i ro og fred, og fragten er altid den samme og billig. Man får hurtigt leveret sine varer. - og kvaliteten er i top.

Jala Helsekost

Perfekt håndtering

Fin hjemmeside, god information undervejs og hurtig ekspedering

Cht Cottbus

Bought 4 lamps - perfect handling

Bought 4 lamps - much cheaper than in DK... two of them had an defect in the glass, but as I sent an complaint with pictures, I immediately got two new glasses. Nice and quick service. This is a shop that I can recommand.

Rethe (Denmark)

Kamilleshop

Perfekt

Varerne kom med det samme, og der var kontinuerligt informationer om pakkens status.
Hjemmesiden kan varmt anbefales.

den 19 juni 2012

Svar från Kamilleshop

Tusind tak for anmeldelsen. Bedste hilsner Kit

Finansbanken

Opsigelse af konto

Først ville Finansbanken først foretage opsigelsen efter 6 - 8 uger. . men efter et par mails frem og tilbage og med henvisning til gældende regler om 7 dage, fik jeg opgørelsen i løbet af et par dage.

Stephen Frank Mortensen tyckte detta omdöme var användbart

Cdon

Spam-firma

For længe siden afmeldte jeg deres nyhedsbrev - dog uden held. Det forsøgte jeg et par gange - stadig uden held. Så har jeg skrevet til dem direkte et par gange - uden held.

Så nu har jeg skrevet til dem, at deres nyhedsbrev betragtes som SPAM, og at hvis de endnu engang sender et nyhedsbrev, så bliver de anmeldt til forbrugerombudsmanden.

Det er en utrolig dårlig håndtering af cdon.

Claus Mogensen tyckte detta omdöme var användbart

Alletidersplanter

Meget flotte planter og nænsom aflevering til døren.

Jeg har købt planter hos en del online-shops, men denne butik på nettet er virkelig utrolig god mht. service.
Det er de flotteste stauder, jeg har set længe. Og så er alletidersplanter gode til at finde alternativer, hvis de ikke skulle kunne levere den ønskede 'model'.
De har også et ret stort udvalg af stauder, hvilket er en stor fordel, så behøver man fornemtlig kun at handle et sted.

Trustpilot

Jeg er meget skuffet over trustpilot

Artikel i tænk:

Virksomheder føler sig presset af Trustpilot
22.5.2012

”Hvis du betaler, skal vi nok beskytte dig.” Sådan oplever flere virksomheder anmeldelsessiden Trustpilot. Virksomhederne føler sig presset til at købe et businessabonnement for at undgå anonyme brugeranmeldelser.

Da babymøbelbutikken Bino opdagede en anmeldelse på Trustpilot med usande påstande, kunne indehaveren Anna Elholm hverken kontakte anmelderen eller få fjernet anmeldelsen, fordi den var ældre end seks måneder.

Til gengæld blev hun opfordret til at svare anmelderen på siden, når hendes butik havde oprettet en businessprofil. Den er gratis i 14 dage, men koster derefter.

”Vi skal betale 5.120 kroner årligt, og det er en stor udgift med de få kunder, vi har. Men vi tør ikke andet end at betale, hvis vi vil undgå, at alle kan gå ind og skrive hvad som helst om vores virksomhed, uden at det kan blive slettet igen på trods af dokumentation for det modsatte,” fortæller Anna Elholm.
Frustration over Trustpilot

En anden kritiker af Trustpilot er Lars Kroman fra Det Lille Vinhus.

Han oplevede en kunde give ham en et-stjernet anmeldelse med overskriften ”Bondefangeri, snyd og vildt overpriced.”

”Kunden kom med et værdibevis, hvoraf det fremgik, at han skulle have en vinsmagning og tapas. Og det fik han. Men fordi han først fik vinsmagningen og efterfølgende tapas, skrev han ord som bondefangeri og snyd.

Jeg er frustreret over, at Trustpilot tillader, at man kan skrive så negativ en anmeldelse, når kunden fik det, han betalte for. De fralægger sig ethvert ansvar,” mener Lars Kroman.

Lars Kroman betalte 7.200 kroner om året for sit businessabonnement, men sagde det op, fordi han ikke følte, han fik noget for pengene.
Misinformation til forbrugerne

Jimmi Frederiksen, der er multichannelmanager i Elgiganten, er heller ikke imponeret over Trustpilot:

”Når man som kunde er utilfreds, er det nemt at afse tid til at skrive om det på sider som Trustpilot. Men en positiv historie finder typisk kun vej til Trustpilot, hvis man gør kunderne opmærksom på, at de har den mulighed.”
Elgiganten gik fra middel til gode karakterer

Når en virksomhed tegner en businessprofil på Trustpilot, får den mulighed for at sende mails ud til kunder, som har handlet i virksomhedens netbutik.

Elgiganten havde en middelkarakter på 4-5 med få hundrede anmeldelser, inden virksomheden indgik aftale med Trustpilot.

I dag har Elgiganten cirka 13.000 anmeldelser og en score på 8,3, oplyser Jimmi Frederiksen: ”Min personlige mening er, at Trustpilot først giver et reelt billede af ens virksomhed, når man abonnerer på deres løsning.”
Forbrugerrådet: Tvivlsom praksis

Chefkonsulent Martin Salamon fra Forbrugerrådet mener, at eksemplerne antyder en tvivlsom praksis. Der lægges et hårdt pres på virksomheder, der har fået en dårlig anmeldelse, for at få dem til at betale forretten til at komme til orde eller få falske anmeldelser fjernet.

Den praksis går ud over både virksomheder og forbrugere, mener Martin Salamon:

”Alle virksomheder bør kunne komme til orde, og de bør være sikre på, at det er en reel kunde, der står bag. Det er klart i forbrugernes interesse at få siet forkerte og manipulerede anmeldelser fra.”
Trustpilot: Der vil altid kunne være uenigheder

Ifølge Trustpilots administrerende direktør, Peter Holten Mühlmann, vil der naturligvis opstå situationer, hvor en virksomhed og en bruger er uenige om en anmeldelse.

”Virksomheden har derfor altid mulighed for at besvare anmeldelsen og give udtryk for sit synspunkt. En anmeldelse slettes kun, såfremt den overtræder vores retningslinjer,” siger han.

den 23 maj 2012

Svar från trustpilot.dk

Hej Rethe,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du er skuffet over os efter at have læst artiklen.

Som flittig bruger af Trustpilot ved du garanteret, at en sag altid har to sider og alle kunder sjældent er tilfredse. Jeg ved ikke, hvad der præcist er blevet sagt og gjort i de sager hvor virksomhederne udtaler sig negativt, og selv om jeg gjorde ville det være påstand mod påstand.

Der er dog visse fakta som artiklen udelader:
- Alle virksomheder på Trustpilot har mulighed for at besvare en anmeldelse uden at betale for det. Efter den 14 dages prøveperiode beholder virksomheden sin profil og har adgang til enkelte funktioner såsom at besvare og rapportere anmeldelser.

- Det reelle billede af en virksomhed har at gøre med antallet af anmeldelser - ikke om man abonnerer på vores løsning eller ej. Men det kræver at virksomheden gør opmærksom på at bede alle kunder om at anmelde, ellers er kun de sure kunder motiverede. Mange virksomheder vælger at bede om anmeldelser på Trustpilot uden at abonnere på vores løsning.

- Forbrugerrådet har i forbindelse med artikelserien foreslået nogle retningslinjer for brugeranmeldelser. Vi har ikke været hørt i sagen, men det foreløbige udkast lever vi 100% op til, og er endda mere skarpe på områder, hvor det gælder at sortere falske anmeldelser fra. Du kan læse om det her:
http://taenk.dk/t%C3%A6nk-artikler/forbrugernes-anmeldelser-har-magt-p%C3%A5-nettet

Jeg håber at du er mindre skuffet nu, og at du fortsat har lyst til at bruge Trustpilot til at dele dine anmeldelser.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

Solhoj Planter

Fin lille planteskole

som drives af et venligt og imødekommende ægtepar., der er uddannet indenfor havebrug.

De har specielle buske og træer til en fornuftig pris.

Man er velkommen til at gå en tur i deres have, hvor man kan se de buske/træer - som de sælger - i naturlige omgivelser

Plantebixen

Meget tilfreds

Bestilte en del stauder, som jeg fik meget hurtigt. Fint pakket ind og flotte planter.

PROFIL - Rethes

profil bild av Rethe
Rethe
Recensent
Kvinna, 1963
Korsør, Danmark

Profiltext