PROFIL - Lise Andersens

Omdömen (44)

QuickPot

Her bliver man ikke snydt

Er altid lidt nervøs, når jeg indleverer min bil på et værksted, da jeg tidligere har haft nogle ret ubehagelige oplevelser i forhold til service og ikke mindst regningen. Men hos Quickpot er priserne gennemskuelige, da man kan se priserne på de fleste ydelser på hjemmesiden og resten kan oplyses via mail eller telefon. Så der kommer ikke nogen ubehagelige overraskelser. Og skulle det blive dyrere end opgivet, bliver man oplyst om det inden. Har benyttet værkstedet i Aalborg og i Hillerød to gange og altid fået en god service. Desuden er der ikke så lang ventetid som på autoriserede værksteder, og de har altid tid, hvis der er noget akut.

den 21 mars 2014

Svar från QuickPot A/S - Hovedkontor

Hej Lise
Det er vigtigt for os at priserne er gennemskuelige og at der ikke kommer ekstra udgifter uden det er aftalt med kunden. Det er derfor godt at læse du har været tilfreds.
Tak fordi du vil deler din gode anmeldelse på trustpilot.

Mvh.
QuickPot

Brother

Gode printere men verdens dårligste support

Det er under al kritik at man bare bliver smidt af, hver gang man er lige ved at komme igennem! Har også prøvet at sende en e-mail til support, hvor jeg straks fik et løsningsforslag tilbage som overhovedet ingen relevans havde til mit problem, på trods af, at jeg udførligt havde beskrevet problemet. Virkelig spild af tid!

Har lyst til at kyle den scanner ad helvede til!!!

ParkX

Det fungerer bare!

Dejligt med sådan en Valet-parking løsning i lufthavnen, og så er det meget billigere end de traditionelle Parkeringsløsninger i Kbh's lufthavn. Skønt at komme hjem fra rejsen og bare sætte sig direkte ud i bilen og køre hjem :-)

Kan helt klart anbefales!!!

Det vil dog være et ekstra plus, hvis man havde mulighed for at betale med Dankort eller kreditkort,når man bookede, i stedet for at man skal ind og lave en bankoverførsel.

BilligeSokker

Super løbesokker

Er rigtig glad for mine nye løbesokker, som har en super pasform, og så er de også dejlig varme :-)

Fiskekonen

Fantastisk Koncept!

Fisken er altid frisk og leveres lige til døren i delikat indpakning. Portionerne er så store, at der ofte er nok til to dage (hvis man kun er to personer).

Leveringen er meget fleksibel, idet man kan vælge mindst to leveringsdage pr. uge, og der er mulighed for at lave ændringer helt indtil dagen før. Og man behøver ikke at binde sig til leverancer hver uge, hvis man f.eks. ikke er hjemme på leveringsdagen.

Home-Tex

God kvalitet til prisen

Har købt lagener og pudebetræk i lækker bomuldssatin til absolut rimelige priser. Endelig et faconlagen, der rent faktisk passer til den madras vi har. Dejligt at man kan hente varerne hos den lokale 7-Eleven. Handler gerne hos Home-Tex igen :-).

varerum

Nemt at bestille og hurtig levering

Min bror havde sendt mig et link via en ønskeseddel til jul, så det var nemt at bestille, og varen kom få dage efter :-)

Janus Nørgaard Tøndering tyckte detta omdöme var användbart

www.printerpatroner.dk

Altid god service og hurtig levering

Og så er hjemmesiden bare super brugervenlig :-)

avXperten.dk

God service, kæmpe udvalg og hurtig levering

Har handlet hos AV flere gange og kan ikke sætte en finger på hverken service eller sortiment.

Desværre kunne jeg ikke bruge den stueantenne, jeg bestilte forleden til vores gamle tv. Men da den var ret billig, orker jeg ikke at sende den retur.

Det afholder mig dog ikke for at handle der igen, når behovet opstår :-)

Nets

Lang sagsbehandlingstid og dårlig kundeservice

Synes der er uacceptabel lang ventetid på indløsningsaftaler til netbutikker. Hvis ikke man har mulighed for at modtage hverken Dankort eller Kreditkort, så kan man lige så godt lukke!

Hvis man så bare kunne få en tidshorisont, men det er komplet umuligt at få oplyst noget!

I øvrigt synes jeg at det er meget frækt at de trækker de 1.000 kr. for oprettelsen samme dag, som man indsender ansøgningen. Indenfor E-handel er det normalt ulovligt at trække beløbet, inden man har afsendt varen.

Monopoler skulle forbydes!!!

Lineoch Jamens Bondus tyckte detta omdöme var användbart

BOXdeLUX

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den modtagne varer samt hele ordreforløbet generelt :-)
BOXdeLUX har virkelig fundet en spændende niche med alt inden for opbevaring, og der er et stort udvalg for enhver pengepung.

Jeg kommer snart igen ....

Trustpilot

Generelt godt værktøj

TrustPilot er et godt værktøj, når man skal vurdere og sammenligne forskellige netbutikker. Men der er bare ingen kontrol mht. om brugeren taler sandt, eller hvorvidt brugeren vurderer ud fra den konkrete købsoplevelse på trods af flere tiltag mht. forbedring af troværdigheden (herunder verifikation af køb).

Lidt ærgerligt når du skal rigtig mange gode anmeldelser til at opveje en enkelt dårlig anmeldelse. Det kan nogen gange give et lidt skævt billede af en virksomhed.

Helge tyckte detta omdöme var användbart

den 17 september 2013

Svar från trustpilot.dk

Hej Lise

Tak for din kommentar.

Troværdighed er altafgørende for os og vi opfordre derfor alle forbrugere og virksomheder til at rapportere anmeldelser, der ikke overholder retningslinjerne eller som virker mistænkelige. Vores hold af community supportere kigger derefter på sagen.

Vi gør en stor indsats for at sikre kvaliteten og rydder hver dag op blandt ugyldige anmeldelser.

Med hensyn til din kommentar vedrørende dårlige anmeldelser opfordre altid virksomheder at besvare deres anmeldelser således, at virksomheden også har muligheden for at give sin side af historien.

Mvh
Sandra

Trustpilot

Intimo

Stort udvalg og hurtig levering

Og så er der nogle gode tilbud på Calvin Klein :-)

Her vil jeg helt sikkert handle igen! Kan klart anbefales!

SPORT24.dk

Kæmpe udvalg og gode tilbud

Er så heldig at bruge en lille størrelse, så jeg fik et par super fitness sko til halv pris, og så var leveringen oven i købet gratis :-)

Så her vil jeg gerne handle igen .....

Postdanmark

Dejligt med morgenlevering

Pakken blev leveret før kl. 8 om morgenen af de altid venlige bude. Dejligt at man ikke behøver at sidde hjemme hele dagen og vente på en pakke (når nu det haster lidt) og ikke skal op og hente den dagen efter.

Stovsugerposer

Super Service

Blev først lettere irriteret over, at de fem pakker poser, jeg havde bestilt til min Nilfisk støvsuger ikke passede i faconen. Kunne ikke finde noget telefonnummer at ringe til men heldigvis fik jeg lynhurtigt svar på mailen og hurtig hjælp til at finde et andet produkt, som jeg havde forespurgt på, og de havde allerede tilbageført difference beløbet, inden de havde modtaget de returnerede varer.

I øvrigt tilbyder virksomheden fri fragt på alle varer :-)

TDC A/S

Super Produkt

Vi er rigtig godt tilfredse med vores nye TRIO produkt. Der er rigtig mange muligheder og det fungerer bare! TDC har rigtig god mobildækning (også i landzone områder), og de har virkelig arbejdet med deres kundeservice i den tid, jeg har været kunde :-)

Kan helt klart anbefales ....

Mandie Søndergaard tyckte detta omdöme var användbart

Cinemagic

Gode priser og hurtig levering

Det var nemt at bestille og varen lever 100% op til forventningerne :-)

Ikast Etiket A/S

Nemt at bestille

Det var sjovt at man selv kan være med til at designe labels via hjemmesiden, og der er mange design muligheder. Synes dog det er lidt fjollet, at man skal bestille min. 10 labels, når man kun skal bruge én til postkassen.

Garant

Flot tæppe og lynhurtig levering

Var lidt bekymret i starten, idet der stod levering til kantsten. Men blev heldigvis ringet op ca. 5 min. før, så jeg kunne komme ud og tage i mod det.

Er super glad for tæppet, som lever fuldt ud op til forventningerne. Det er jo altid lidt af en satsning, når man ikke har set og mærket på det først.

Insektashop

Kedelig oplevelse :(

Købte en hesteklipper i slutningen af august, som brændte sammen efter at være brugt tre gange. Firmaet ville ikke erstatte den, da de påstod at jeg selv var skyld i det, hvilket jeg på ingen måder mener jeg er.

Generelt dårlig kommunikation. Emails blev stort set aldrig besvaret, og jeg måtte rykke for leveringen flere gange, efter varen var blevet bestilt.

Vil bestemt ikke anbefale dette firma!

Norwegian

Fuld valuta for pengene

Super nemt at reservere billetter via norwegian.dk og deres fly flyver altid til tiden (undtagen ved snestorm).

Altid konkurrencedygtige priser og stor fleksibilitet. Bliv ved med det! :-)

Telia

Altid god Kundeservice

Eneste grund til at jeg har skiftet leverandør var problemer med dækningen i det landzone område, hvor jeg færdes næsten dagligt samt for mange problemer med udfald på internettet.

Savner dog den gode Kundeservice hos Telia, som TDC på ingen måde kan matche. Selv i forbindelse med opsigelse, var de meget venlige og imødekommende.

den 26 oktober 2012

Svar från Telia

Hej Lise,

Mange tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du altid har oplevet god kundeservice, når du har rettet henvendelse til os. Det betyder meget, at vores kunder får den bedste service.
Vi er selvfølgelig kede af, at der var problemer med dækningen, og du derfor har måtte flyttet til anden udbyder. Vi arbejder hele tiden på, at forbedre vores dækning, og er i øjeblikket i gang med, at sammenlægge vores netværk med Telenors. Dette kan du læse mere om her: http://telia.dk/mobil/daekning/dkbedstenetvaerk

Jeg håber at du en dag vil komme tilbage til Telia igen.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag og weekend.

Med venlig hilsen

Philip Sinding
Telia Kundeservice

NiceHair

Kæmpe udvalg og nemt at bestille

Varerne var fremme i løbet af ganske få dage og lever fuldstændig op til forventningerne :-)

Har allerede anbefalet NiceHair til andre :-)

Billigbilpleje.dk

Nemt at bestille og hurtig levering :-)

Mine viskerblade blev leveret indenfor to dage og var forsvarligt pakket ind. Dejligt at man bare kan taste reg.nr., så man er sikker på at få de rigtige produkter til bilen :-)

timarco

Mangler stadig en vare

Jeg bestilte tre Calvin Klein produkter for nogle uger siden og blev ret forbavset over den lange leveringstid (knapt to uger). Da pakken endelig kom, manglede et af produkterne, som tilsyneladende var i restordre.

Nu her en måned efter, kan jeg se, at de har hævet det fulde beløb på mit Mastercard på trods af, at jeg stadig mangler en vare :-(

Vil helt klart ikke anbefale denne netbutik!

Dorte Kristensen tyckte detta omdöme var användbart

Bezzer

Lave priser og hurtig levering :-)

Kan ikke sætte en finger på noget ;-)

Pferdedecken Shop

Very Impressed :-)

I bought a Moskito Fly blanket for riding for only 35 EURO. I'm very satisfied with the quality of the blanket and the fit.

They even offered free shipping to Denmark and I received the blanket within three working days :-)

So I would definitely recommend Pferdedecken Shop. They should have six stars if that was possible!

Kop & Kande webshop

Alt forløb planmæssigt

Jeg fandt hurtigt det jeg søgte, og varen blev leveret få dage efter :-)

Har dog lige et forslag til ændring vedr. GLS pakkeshop. Når jeg taster mit postnummer, står der bare at der ikke findes nogen pakkeshop i det postnummer. Så skal jeg søge på et nyt postnummer. Nu ved jeg tilfældigvis, hvor der er en pakkkeshop i nærheden. Så jeg søgte på et alternativt postnummer.

I andre netbutikker, inkl. mine egne, kommer der automatisk en liste med de fem nærmeste pakkeshops, uanset postnummer. Så behøver man ikke at gætte sig frem til, hvilket postnummer den nærmeste pakkeshop lægger i ;-)

den 27 juni 2012

Svar från Kop & Kande webshop

Hej

Tak for dit gode input. Det skal selvfølgelig være så let som mulig at vælge shop. Jeg går videre med det.

Med venlig hilsen

Morten
Kop & Kande webshop

iMusic

Nemt at handle ....

Det var nemt at bestille og varen kom i løbet af få dage, forsvarligt emballeret. Vil helt sikkert handle her fremover :-)

ezzence.dk

Alle mine yndlingsprodukter til konkurrencedygtige priser

Endelig en dansk netbutik med alle mine favorit hårprodukter til priser, der kan matche konkurrenterne i udlandet :-)

Shapeup.dk

Meget brugervenlig webshop

Jeg er meget tilfreds med mine Pilates bolde, som jeg modtog to dage efter bestillingen, og jeg har allerede fundet nogle nye ting i shoppen, som jeg er nødt til at eje :-)

Jeg er ret vild med det ekstremt brugervenlige design på webshoppen. Bliver virkelig inspireret!

Varerne har desuden et prisniveau, hvor alle kan være med. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at træne! ;-)

Interflora

Kæmpe udvalg og pålidelig levering

Har efterhånden benyttet Interflora mange gange og har altid fået positive tilbagemeldinger fra modtagerne. Kun en enkelt gang har jeg oplevet at buketten blev leveret på en forkert dag (en uge for tidligt ;-)). Er meget imponeret over det store udvalg. Det kan virkelig være svært at træffe en beslutning nogen gange. Rigtig god idé med kortservice og gode valgmuligheder der også. Så det er betemt heller ikke sidste gang, jeg benytter Interflora :-)

DanDomain

Dejligt med Telefon Support

Det er dejligt at der stadig findes nogle steder, hvor man kan få hjælp pr. telefon :-). Det er nemlig ikke altid, jeg får så meget ud af mail supporten. Men det er nu alligevel en god ting, når man sidder med et problem kl. 21 om aftenen ;-)

En ting der irriterer mig lidt er, at man skal betale ekstra for alle de features og moduler, som f.eks. er inkluderet i min Prestashop.

Men en stor ros til DanDomains Betalingssystem, som udover at det er let at bruge og fuldstændig integreret i shoppen, også har indbygget "Fraud Protection", så man ikke trækker penge på et kreditkort, der ikke er dækning på og får problemer senere hen.

Vil gerne ha' givet 4½ stjerne, hvis det var muligt! :-)

E-tasker.dk

Fin lille taske til GPS'en

Jeg fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge på netbutikken og fik en lækker lille taske til min GPS leveret få dage efter.

Var in øvrigt ret imponeret over det store udvalg :-)

www.legehuset.dk

Godt tilbud og hurtig levering

Bestilte en julegave til min niece en søndag eftermiddag og fik den leveret tirsdag formiddag :-)

Den ønskede vare var oven i købet på tilbud, så det var helt perfekt!

Hjemmesiden var nem og overskuelig at anvende, og jeg var bare så lettet over, at jeg ikke skulle stå i kø hos BR (som vist i øvrigt slet ikke havde varen) ;-)

Vil helt klart handle hos Legehuset.dk næste gang, jeg skal købe legetøjsgaver :-)

Stovsugerbanden

Elendigt produkt

Kan ikke sætte en finger på service eller leveringstid. Men den robotstøvsuger jeg købte, levede absolut ikke op til forventningerne. Det var godt nok ikke verdens dyreste men med tilnavnet Max Performance, så havde jeg godt nok forventning om en højere ydeevne. Blev virkelig glad for min gode gamle Miele støvsuger, efter jeg havde kasseret "robotten" ;-)

Mytrendyphone

Hurtig levering

Købte et nyt batteri til min Smart phone, som blev afsendt samme dag :-)

Kæmpe udvalg af tilbehør og nemt at finde det ønskede produkt på siden.

Workoutshop

Super kvalitet og pasform

Købte en Pure Lime sports bh, som var anbefalet af I Form, og den levede helt klart op til forventningerne. Dejligt at alle størrelser var på lager, så der ikke var så lang leveringstid :-)

PROFIL - Lise Andersens

profil bild av Lise Andersen
Lise Andersen
Recensent
Kvinna, 1968
Rungsted, Danmark

Profiltext