PROFIL - Niclas Kjærs

Omdömen (41)

Findforsikring

virker fint

Men er lidt dumt at man skal oplyse nogen af de samme ting i telefonen som man opgiver når man opretter ved så ikke hvem der unladere og bruge den info

varerum

Bare perfekt

bestilte varen Søndag aften og fragtmanden kom med pakken tirsdag til mit arbejde.
Og som bonus var det til en god pris jeg købte varen

Carglass A/S

hurtigt nemt og bare lækkeret

Nemt og book hurtigt henvendelse fra dem og de kom inden for det lovet tid

Denblaagiraf

Gode vare og hurtigt levering

syntes siden ikke er bygget alt for godt op, vare og priser er rigtig gode og hurtigt levering

Postmeshave

God priser og hurtigt levering

Det er ikke sidste gang jeg handler der, gode priser nem hjemmeside. Det hele er bare godt sat sammen

ymobile ApS

God begyndelse

Er lige blevet kunne og indtil videre har hele processen vært god, så pt. 4 stjerner men kan både komme til at komme op og ned, efter hånden som tiden går.

Dog vil jeg sige at ens brugernavn er lidt for besværligt at huske, det måtte godt havde været ens mail eller sådan noget.

Brian Dahl tyckte detta omdöme var användbart

Netflix

god start men plads til at blive bedre

Kan godt lide udvalget af serier, de falder i min smag og at man kan skifte enhed som det passer en og den husker hvor langt man er kommet

Film udvalget kunne godt være lidt bedre, efter min smag lidt nyere udvalg

Men håber der kommet større udvalg inden længe ned og måske en mindre pakke hvor man f.eks kun kan se serie til 49 kr. eller sådan noget

TDC A/S

For dyrt men god kundeservice

Har sparret over 50.000 kr. ved at skifte alle firma mobilerne fra Tdc til et andet selvskab
Deres service er god, langt fra en væreste jeg har prøvet men på mange punkter lever de stadig i 90'erne

den 5 november 2012

Svar från TDC A/S

Hej Niclas,

Jeg er ked af at høre vi har mistet dig som mobil kunde.

Der sker meget på mobil området, du kan altid holde øje med hjemmesiden og se om vi skulle få et produkt der kan fange dig igen :-)

Rigtig god dag.

Hilsen

Betine
TDC Kundeservice

Mytrendyphone

fungere men der mangler lige det sidste

Selv varen og håndteringen af ordren kan man ikke sætte en finger på.
Men selv det at navigere rundt på siden og finde den type vare man søger syntes jeg personligt er lidt besværligt, der er lidt for mange tryk en gang i mellem før man kommer til den vare man søger eller man konstarere at den vare ikke findes.

Kanal5

Gode Serier og film men Reklamerne kommer på dumme tidspunkter

De sender rigtig mange gode Serier og film men de bliver afbrudt på dumme tidspunkter så ender tit med at zappe væk fordi det ikke er fedt en film på 90 min. vare 120 min. på grund af alle reklamerne

Pia Sørensenoch Anne Louise B. Petersen tyckte detta omdöme var användbart

Tv2sport

Kan ikke andet end at elske dem

Tv2 sport er en kanal lige efter mit hjerte, kan for det meste finde noget jeg gider og se og elsker deres meget fri tone i deres programmer syntes de rigtig følger med tiden uden for.

Men NFL søndag er det bedste

Kanal9

bedre billede kvalitet

Kan rigtig god lide de sender sport men savner lidt bedre billede kvalitet på nogen af f.eks fodbold kampene når de selv står for dem.

plus der kommentatorer klare det bedre end gennemsnittet

Eovendo

rigtig godt start håber det bliver endnu bedre

Har været tilmeldt i små 14 dage og kan bedre og bedre lidt det pt. er der 2-3 reklamer om dagen det antal passer mig fint den 5 stjerne ville komme hvis det lå på 5 om dagen.

så ville jeg glæde mig til hver dag at komme hjem fra arbejde og tænde min computer for at se reklamer.

Håber på flere brugere og flere reklamer.

Annemette Koch tyckte detta omdöme var användbart

den 26 september 2012

Svar från EOVENDO ApS

Hej Niclas,

Tak for anmeldelsen. Vi bestræber os for at kunne tilbyde flere reklamer hver dag til vores brugere, så hæng i lidt endnu.

TV3

Mølby ødelægger for meget

Mølby er simpelhen hen for dårlig til at kommentere champions league, kan godt være han var en god fodbold spiller men det gør ham automatisk ikke til en god kommentator.
Han lukker alt for meget som slet ikke hænger sammen med kampen.

YouSee

Få cm fra Bunden

10-09-2012 i den senere tid har jeg faktisk været en ok glad kunde, man fik sågar mulighed for at prøve en større internet forbindelse 30/3 til den gode pris af 199 kr i nogle måneder.
Men for ca. 2 uger gik det helt galt jeg var inde på mit yousee for at se hvor længe i nu tilbudet med hurtig hastighed 30/3 til 199 kr. glat i nu, men kunne ikke finde nogen information på siden, kunne kun se at det abonnement jeg havde ikke var muligt at vælge mere og at hvis jeg skiftet kunne jeg ikke få det tilbage.
Så jeg skrev en mail til kundeservice hvor jeg spurgte hvor længe i nu de kørte med den god pris.
Fik efter 1 uges venten svar, selvom de skriver at de svare hurtigst muligt. kunne være man skulle bruge et bedre ord kender ikke mange steder hvor hurtigst muligt kan være 1 uge.
Men i svaret fik jeg ar vide at det løb frem til 31 oktober 2012 og der efter koster det 100 kr. mere for samme forbindelse.
Men jeg skulle være opmærksom på at det kostet 99 kr. for at få en mindre hastighed.
Dette svar var jeg meget overrasket over da jeg inden meldte mig til det tilbud have ringet og for hørt mig om det ville koste noget hvis jeg efter tilbuds perioden ville have min forbindelse ned på min 20/2 igen der fik jeg svaret at når jeg ikke var inden for binding så kunne jeg skifte mellem hastighederne lige så tosset som jeg ville. hvis jeg bare lavet den via Mit Yousee.

Jeg besvaret med mail denne besked og fik et standard svar tilbage som faktisk kom endnu mere bag på mig
""
Deter meget beklage ligt hvis kollegaen du talte med i telefonen ikke forstod eller misforstod dit spørgsmål.
Som det fremgår af vores abonnementsvilkår, er der et gebyr på 99 kr. for at skifte til en lavere hastighed på bredbånd"""

Så fra det svar skal jeg så i fremtiden regne med at det svar man får hvis man ringer ind skal man ikke tage for gode vare lige meget hvad man bliver lovet ???
Hvis det er sådan hvorfor kan man så overhovedet ringe til jer??

09-08-2012 De har oppet sig efter længere tid med mange problemer at der de sidste 4-6 måneder været mere stabilt forbindelse, men har man problemer stinker deres kundeservice stadig.
så det bliver nu til 3 stjerner

24/10-2010 Internette går ned for tit og kundeservice kan kun sige tænd og sluk og strømmen og tror at kan løse sådan selv om flere i blokken ikke kan komme på nettet så er det nok ikke kun min router

den 11 september 2012

Svar från YouSee A/S

Hej Niclas

Jeg beklager at du er blevet oplyst noget andet fra start, end hvad abonnementsvilkårene siger. Det er super irriterende.

Du skulle gerne ved tilslutning til kampagne tilbuddet, have været indforstået med vilkårene for dette.

Når man opgraderer sin hastighed, så er der faktisk jf. vores abonnementsvilkår et nedgraderingsbegyr. Vi må igen beklage, at du retmæssigt, ikke er blevet oplyst herom fra start.

Til orientering, kan jeg oplyse om, at vi faktisk ikke har binding på bredbånd.

Du må meget gerne sende os en mail til isupport@yousee.dk, så finder vi ud af noget med det nedgraderingsgebyr.

Med venlig hilsen
Kasper

UPS

Rigtig god oplevelse med Kundeservice

Jeg skulle have om byttet en vare fra logitech. og oplyste min hjemme adresse, men kom alt for sent i tanke om at det ikke var post Danmark den bliver sendt med men Ups da den kommer fra Schweiz.
Da jeg kom i tanke om dette skyndte jeg mig at skrive til UPS kunde service om de kunne rette adressen til mit arbejde.
fik oplyst at det kunne de godt lige så snart at de havde forsøgt at levere den første gang. og i dag fik jeg pakken på mit arbejde det var bare super hurtigt service og den blev sendt fra Schweiz Mandag :-D
Så pt en rigtig glad modtager af pakker fra UPS

wupti.com

Elendig kundeservice og røverhistorier ud over alle grænser

Onsdag - Bestilling med lovning om leverings indenfor 2 hverdage dage.

Torsdag - Ingen levering, ok... de skriver 2 dage.

Fredag - Sender mail til kundeservice (der indtil nu ikke er besvaret. 1½ uge senere)

Mandag - Kontakt til kundeservice telefonisk hvor de melder at ordren er gået i fejl, men at de sørge for at rette den så de taster ordren manuelt hos leverandøren og de sørger for at den bliver afsendt samme dag.

Tirsdag - Ingen ændring i ordrestatus. Ringer derefter igen til kundeservice. Får samme forklaring som dagen før. Der er noget galt med ordren og medarbejderen vil bede leverandøren sørge for at sende et T&T nummer på varerne manuelt med det samme. (modtager aldrig en mail)

Onsdag - Ringer IGEN til kundeservice og får her at vide at der lige er kommet T&T nummer og at medarbejderen vil sende det. Denne gang modtager vi rent faktisk mailen, men varen har ikke tidligere været afsendt hverken mandag eller tirsdag som tidligere påstået.

En ting er at man ingen info får... men at man fra to forskellige medarbejdere blot får en dårlig historie og efterfølgende kan se at varen først er afsendt 1 uge efter bestilling er useriøst.

Der loves levering indenfor 2 hverdage. Ingen af de bestilte vare har været i restordre eller andet på noget tidspunkt. Ingen information... Intet svar på mail. De lover info hvis de mod forventning ikke kan leve op til de aftalte vilkår. Ingen information...

Hvis man skal bruge en vare lidt hurtigt er det i hvert fald ikke hos vupti man skal handle og hvis man har brug for klare svar får man ikke ligefrem så meget ud af at kontakte kundeservice. Historien havde været en helt anden hvis der havde været information og ærlige forklaringer undervejs. Istedet sidder man med en meget dårlig oplevelse og ingen ønsker om gode anbefalinger eller køb her en anden gang. Skuffende....

Oveni alt dette var fakturaen/garantibevis dateret på bestillingsdatoen og ikke afsendelsedatoen... Wupti, så blev man lige snydt for en uges reklamationsret....

den 21 augusti 2012

Svar från wupti.com

Hej nlk666. Tak for anmeldelsen. Forløbet du beskriver er overhovedet ikke rimeligt. Det vil vi gerne se nærmere på, hvis du sender os en mail til support@wupti.com. Mvh. Thomas, support

Logitech

god hardware men kundeservicen stinker hvis først noget går galt

10-09-2012
Nu har de endeligt bedt om at få varen ned til dem så de kan teste efter jeg her hjemme har prøvet alle forslået løsninger mellem 4 og 5 gang hver.
så nu afventer jeg svar på deres test.

en af de væreste kundeservice jeg nogen sinde har prøvet har i 1 måned kæmpet med at få et produkt til at virke efter de lavet en software opdate af softwaren der hørte til, dagen før jeg fik updaten var der ingen problemer og da jeg fik den indstalleret så gik det ned og har siden ikke virket, har skrevet frem og tilbage med dem flere gang men de cykler rundt i samme spørgsmål.
Har gentagene gange prøvet at få den til at sende den gamle version.
Men uden held er godt nok ved at være trætte af dem

Dell

lækkeret produkter men kundeservice halter

man kan kun skrive til teknisk support på engelsk, og det er ikke alle der hver kan skrive eller forstå engelsk.

Men de laver nogen lækre produkter men måske lidt for dyrt men er en smags sag

Av-Cables.dk

vare kommer hurtigt og er billigt

De har et stort udvalg har fundet det jeg mangler hver gang og varen kommer hurtigt efter bestilling.

Håber i forsætter det gode arbejde

Apple

levere til tiden

ikke så meget at sige skal man bruge noget kommer det hurtigt og inden for lovet tid, men prisen er lidt dyr...

Twitter

Man kan ikke stoppe igen

pisse fedt at man kan følge "de kendte" i hvad de laver og de opdatere tit fede historier om som er mere til at stole på end hvad aviserne skriver

Danskespil

for langsom, Kedelig og uden fantasi

Siden er rigtig langsom og for få live spil og for kedelig odds på den lange.....
Savner langt flere spille muligheder på hver kamp.

Kenan Dudic tyckte detta omdöme var användbart

Edbpriser

Super let og hurtigt

Bruger det hvergang jeg skal finde priser på noget og giver et hurtigt overblik, er næsten inde hver dag og kigge

TELMORE

fast selvom service ikke var tilmeldt nummer

Min forældre er blevet opkrævet for data i udlandet selvom servicen ikke er tilmeldt den nummer, og telmore fast holder selvom klage er skrevet til dem med alt dokumation at den service ikke var tilmeldt på tidspunktet hvor opkrævninger er fortaget.

Beløbet er ikke stort men det er et princip at man ikke skal betalte for en service man ikke har bestilt.
Nogen der vidst begyndt at slappe lidt for meget af.....
Stram op.....

den 10 augusti 2012

Svar från Telmore A/S

Hej nlk666,

Jeg er rigtig ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse hos os, i forbindelse med dataforbrug på dine forældres nummer.

Jeg vil give dig ret i at det lyder mærkeligt, at I er blevet opkrævet for dataforbrug i udlandet, når I ikke mener at have tilmeldt servicen ”Data i udlandet”. Hos TELMORE skal man netop selv tilmelde den service, før ens telefon kan gå på nettet udenfor Danmarks grænser. Vi tilmelder ikke "Data i udlandet" for vores kunder, da vi har et ønske om at man som kunde selv er bevidst om at man åbner op for data i udlandet og derved acceptere de data-priser som er aktuelle i udlandet.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen med dine forældres numre for dig og vil derfor bede dig skrive til mig på trustpilot@telmore.dk med de berørte numre samt en kort forklaring af sagen.

Med venlig hilsen
Mette, TELMORE

Callme

Billigt og inden problemer

01-07-2012
Jeg har været kunde i 6 måned og indtil videre er jeg godt tilfreds spare masser af penge ca. 500 kr. om månden i forhold til mit gamle abo. og har endnu ikke oplevet nogen problemer.

så pt. glad og tilfreds

ParkZone - Vi skaber plads

Næsten perfekt

prøvet park and ride for første det fungere efter min mening meget godt men der er nogen enkle mener,

Købs flowet på hjemme siden fungere meget godt men man kunne godt oplyse og kredit kort gebyret lidt før under bestillingen men en meget lille ting da det ikke er mange kr. det handler om.

Det jeg savner mest er en lidt bedre beskrivelse af p områderne f.eks. en bedre beskrivelse hvor de vil have man skal parkere, og evt. man laver et lille skilt der markere at here må man parkere med en park and ride billet.

men det er små ting jeg syntes ikke er optimalt eller en rigtig godt produkt kan varmt anbefaldes

TNT

Holder hvad de lover

Jeg har ikke haft nogen problemer de pakker jeg har sendt og modtaget et modtaget i god stand så de er ikke smidt for meget rundt. de kommer til tiden og afhenter nogen gang før tid ;-)

Kundeservice er rare og venlig at snakke med,

Skat

Hjemme siden følger ikke med tiden

De lider som mange andre Stats ejet virksomheder, hjemme siden er for dårlig opføre sig som en fra 1998, de skriver i et fremme sprog i forhold til resten af landet, og kundeservice findes ikke

Elgiganten.dk

Nemt Billigt og hurtigt

Har handlet hos dem både som privat og erhverv og hver gang har det bare været perfekt,

Den 5 stjerne kommer når betallings delen på hjemme siden bliver bedre og butikkerne bliver lavet om så man ikke skal hele butikken igennem for at komme hen til kasse med sin vare

Trustpilot

Kritisabel aftale med nogen virksomheder

De tillader Virksomheder kan kræve man opgiver sit kundenummer for at kunne lave en anmeldelse.

Som om man ikke kan have en oplevelse med en virksomhed uden man køber noget.

f.eks man forspørge på service, ydelser, priser.

Claus Kongstedt Meyer, Janoch Sofie deleuran. tyckte detta omdöme var användbart

den 29 januari 2012

Svar från trustpilot.dk

Hej

Tak for svaret

Det fremgår af vores retningslinjer, der accepteres så snart man opretter en bruger, at man skal have handlet med virksomheden for at kunne anmelde den.

Derfor ser vi ordrenummerfiltret som en større garant for at retningslinjerne er overholdte og ikke som andet

Du kan se vores retningslinjer her:
http://www.trustpilot.dk/About/FAQ

Mvh Line

Trustpilot

Lidl Danmark

Frugt og grønt er for dårligt

Resten af varene er billige og ok kvalitet, men frugt og grønt er i så ringe kvalitet at det slet ikke burde ligge i butikken. handler aldrig der når jeg skal have frugt og grønt gider ikke gå 2 steder.

GF Forsikring

en gang var det godt men nu er det f****

en gang var de gode nu får man pris stigninger uden varsel og medarbejder der ikke kan deres egne betingelser og dansk lovgivning

Krifa

en gang var det godt men nu er det f****

man betaler og betaler og høre masser af salgstaler hvor gode de er og når man så skal bruge dem så kan de intet, og medarbejder giver forskellige oplysninger og vender ikke tilbage med svar selvom man blev lovet det.

skifter fagforening og vupti så forhandler de bedre aftale hjem med tidligere arbejdegiver end den Krifa mente var rigtig god som jeg ikke tog.

Lcomp

Enkel

ja... ikke så meget om sige virker som den skal

www.xl-byg.dk

Lækkeret udvalg

til gode priser og de hjælper altid

GLS Denmark

Kommer til tiden og ikke for smadret pakke

de har ikke ødelagt nogen af de pakker jeg har modtaget. de køre lidt rådent i trafikken men hvem gør ikke det når man skal nok en masse

Ikea

Det funger bare

alt billigt og godt

Sparnord

De lytter til en og tænker ikke på penge

Blev kunde da de overtog Kunderne fra Roskilde Bank

Min rådgiver og bank lytter altid til mig og er åben for muligheder, og afviser ikke ens ideer før det er regner igennem og man har snakket det grundtigt igennem

PROFIL - Niclas Kjærs

profil bild av Niclas Kjær
Niclas Kjær
Recensent
Man, 1984
Køge, Danmark

Profiltext

Forventer man bliver behandlet som et menneske og ikke bare en "dum" kunde