PROFIL - Kristen Mathiasens

Omdömen (51)

ePay A/S

Hjælp og support der er til at forstå

Jeg har lige startet www.Øshopping.dk og skulle i den forbindelse have en betalingsgateway. EPay blev anbefalet og jeg er rigtig glad for at jeg har valgt dem.
De 3 gange jeg har talt med EPay har jeg hver gang fået Robin i røret, der med nordjysk lune har sørget for at betalingen er kommet på ret køl.

Det er bare totalt i orden!!

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

Fin levering

Nem bestilling, hurtig levering - savnede blot noget at vise Post Danmark da jeg hentede pakken

Gigahost

Fleksibilitet og alle de domæner du kan drømme om

Jeg kan på det varmeste anbefale GIGAhost. Jeg har snart 30 websites kørende for diverse virksomheder og foreninger, og det er legende let at få til at spille.

Samtidig er der en stor fleksibilitet i at kunne oprette en ny hjemmeside i en ny database, og meget let flytte den over på det rette domæne, når du er klar til at lancere en ny hjemmeside. Jeg har kører med succes både Drupal, WordPress og LimeSurvey på en konto, og det fungerer til UG.

Jeg kan læse at flere har oplevet problemer med support, men de gange, jeg har haft brug for dem, har de skrevet retur inden for 1 time - selv kl. 22 om aftenen.

Derfor: Jeg er godt tilfreds, og kan kun anbefale GIGAhost til dig :-)

Sunset Boulevard

Nogenlunde sundt - også til børnene

Når vi kan undgå de meget usunde burgerbarer, så besøger vi i stedet Sunset på Ros Torv.

Her har børnene også lege i bolderummet og hygge sig, mens vi slapper lidt af.

Børnene kan også godt li´maden og spiser også det grønne, så når vi skal være usunde, kan vi gøre det med nogenlunde god samvittighed her :-)

Lomax A/S

Kan man blive immun for reklamer?

Jeg kan egentlig godt li´Lomax og konceptet i sig selv.

Dog oplever jeg at modtage så mange nyhedsbreve hver uge, at jeg efterhånden ikke får kigget i dem - og de forsvinder i min erindring.

Er der andre der har samme oplevelse?

den 23 april 2012

Svar från Lomax A/S

Hej Kristen,

For nogen kan det godt være mange nyhedsbreve at modtage, men vi oplever at størstedelen af vores kunder benytter sig af vores gode tilbud, og muligheder for at deltage i tyvstartskampagner.

Vi håber meget at vores nyhedsbreve ikke giver dig en dårlig købsoplevelse.

De bedste hilsner
Nikolaj Bomann Mertz
E-Købmand

Gratisdns

Holder 100%

Jeg har brugt GratisDNS i flere år og de leverer altid det jeg efterspørger.

Mange af mine sider - og dem jeg laver for folk har hjemmesiden liggende et sted, mens mail f.eks. ligger hos Google Apps.

Det er nemt og det virker fra første færd, når jeg bruger de gratis services, som gratisDNS stiller til rådighed.

Som jeg læste den anden dag, så tror jeg på at gratisDNS er det største eksporteventyr der kommer fra Samsø.

Godt gået!!

M Andersen tyckte detta omdöme var användbart

Lebara Mobile

Ganske OK teleselskab

Jeg har brugt Lebara gennem et par år, hvor de levede fint op til de behov for telefoni jeg havde på det tidspunkt.

Det var nemt at skifte til Lebara, de havde gode services, god dækning og billige priser - og det var nemt at skifte da mit behov ændrede sig.

Sydbank

Skilsmisse gjaldt også banken...

For 6 år siden skiftede jeg fra Sydbank til en anden bank.

Beslutningen var ikke nem, men nødvendig. Jeg havde haft Sydbank siden min første konto blev oprettet af mine forældre, og selv om jeg havde haft gæld, hus, bil og andet, så havde jeg også en indtjening der svarede til det.

I forbindelse med en skilsmisse stod jeg med en restgæld på små 100T efter hus og bilsalg, men stadig med en månedsløn på plus 35T.

Pludselig var den venlige tone fra banken ændret til trusler om at de ikke var sikre på at jeg kunne betale et lån til indskud (20T) tilbage, hvorfor det tog lang tid for banken at svare retur.

Faktisk tog det så lang tid at jeg undersøgte alternativer, og allerede den første bank kiggede på mine lønsedler, mit lån - og gav mig en kredit på 200T uden videre.

Her blev vore veje så nødt til at skilles. Jeg har stadig banken, der tog godt imod mig og havde tillid til mig. Lånet er for længst betalt tilbage til dem, og der er købt nyt hus. Livet leves videre - nu uden Sydbank.

Kjeld Pedersen, Bjørn Frost, Annika, Line Marie Løager Ditlevsenoch Thomas Christian Dragsted tyckte detta omdöme var användbart

Zepto

Candle in the wind

Nøj, hvor jeg savner Zepto - suk.

Min frue har stadig en fantastisk PC fra dem - og selv om den også let kan køre Vista og 7, så er den bestykket med XP endnu.

Du lyste klart i den tid du var her, Zepto, og jeg er blot ked af at vi ikke fik set mere fra din side. Jeg håber at idémændene bag, stadig får brugt deres initiativ og innovative sjæl

Kasperoch Agnes Marie Geleff tyckte detta omdöme var användbart

Tpmusik

Her finder jeg det jeg ikke vidste jeg manglede

Det er altid en fornøjelse af besøge TP Musikmarked.

Jeg finder oftest nogle film eller noget musik, jeg helt havde glemt at jeg gerne ville have - og af og til i en specialedition, som giver mig endnu mere for pengene.

Samtidig er priserne meget konkurrencedygtige, så jeg ikke føler mig flået for spareskillingerne

LEGOLAND

Fantastisk til børn og barnlige sjæle

For år tilbage både jeg i Billund (nej jeg var ikke ansat i Lego), og selv med Legoland i baghaven var det en fornøjelse at besøge parken adskillige gange i løbet af en sæson.

Der er altid noget nyt at se på, og selv de gamle seværdigheder har deres charme.

Jeg kan varmt anbefale Legoland til både børn og voksne.

Ekstra Bladet

Ekstrabladet - ØV-land

Der er altid mulighed for at se verden fra forskellige vinkler - og her oplever jeg at Ekstrabladet vælger at glasset skal være HELT tomt.

Det er altid død og ødelæggelse, folks dårligdomme og den indre svinehund, der skal luftes på siderne.

Derfor må jeg også boykotte bladet, for det har jeg ikke lyst til at være en del af.

Hi-Fi Klubben Danmark

Specialbutik med den bedste service - og laveste pris

I forbindelse med udskiftning af TV i hjemmet, skulle jeg have et TV med DVBT2-tuner på min. 40".

Jeg havde helt ærligt forventet at jeg skulle have et Samsung LED, men ved en tilfældighed gik jeg ind til Peder i Hifiklubben i Roskilde - og 14 dage senere stod jeg i stedet med et Panasonic plasma-TV.

Det er overbeviste mig var den massive viden, som medarbejderne havde, villigheden til at lave forskellige opstillinger OG så muligheden for at sammenligne med andre TV. Fornemt!!

Når det valgte TV så var 1500 billigere end det billigste sted, jeg kunne finde på nettet, så passer det ikke at specialbutikker er dyrere - de er bare bedre!!

Nokia

Kan jeg overtales til Nokia igen

Siden min første mobil har jeg haft Nokia, ind til jeg blev ramt af Android-feberen.

Mit største problem har her været at jeg manglede tastatur, mens jeg på en Nokia manglede mulighed for brugbare applikationer.

Måske er tiden kommet til at skifte retur til Nokia? 800 Lumia lyder spændende - desværre har jeg endnu ikke fundet en butik, der har en funktionsdygtig version, så jeg også kan se og afprøve det jeg måske gerne vil købe. Selv om en mobil-dummy også er fin, så giver det mig ikke en fornemmelse af, om mobilen passer til mig.

Så ind til videre må jeg affinde mig med en gammel LG-android ind til jeg en dag kommer forbi den rigtige butik...

Dell

Hurtig levering - spar på reklamerne

Jeg har en Dell-printer 3115cn, som virker upåklageligt på 5. år. Måske skyldes det at jeg alene kan bestille forbrugsvarer hos Dell? Det gør jeg dog også gerne, så længe at det kører så hurtigt og upåklageligt, som i dag. 2 dage tager det at få en ny toner-patron.

Dog sender Dell så også reklamer til mig tidligt og silde, og selv om jeg har forsøgt at meddele at de ikke behøver at bruge penge på at sende mig en lille avis en gang om måneden, så gør de det ufortrødent. Jeg smider den så blot ud - men reelt taber Dell jo penge på det - hvilket betyder at jeg i sidste ende skal betale mere for varen OG miljøet også skal betale ekstra for fældning af skove, trykning af aviser - og derefter genbrug.

Kvickly

God økologisk idé

Kvickly lykkes der hvor Føtex desværre ikke helt kan være med.

Der er mere økologi, den enkelte butikschef sørger for at bestille det kunderne ønsker, og der findes forskellige specialiteter, som giver mig mulighed for at lave eksotisk mad uden at skulle i en specialforretning.

Når jeg så samtidig oplever en social ansvarlighed, hvor der er plads til at enlige mødre kan klare et job i en butik, der har åbent så mange timer om ugen, så må jeg tage hatten af.

Jobnet

For ufleksibelt CV

Nu er jeg ikke selv ledig, men møder gennem mit job ofte personer, der er på vej i ledighed, eller er ledige.

Jobnet er ikke en funktion, der gør det nemmere for den enkelte ledige eller jobsøgende. Her tænker jeg ikke på aktiveringsknappen, men derimod på det CV, der skal indtastes på Jobnet.

Det er et CV, der måske er nogenlunde til at søge i for en interesseret virksomhed, men derefter er brugbarheden også slut.

Skal man bruge et CV uden for Jobnet, skal man selv skrive et, da det CV man kan printe er tæt på ubrugeligt - let kan fylde 3-5 sider og ikke giver et ordentligt billede af den enkelte jobsøgende.

Man kan ikke en gang vælge at uploade sit eget CVV, således at en interesseret virksomhed kan få en ordentlig præsentation af kandidaten.

Jeg oplever at grunden til at man udfylder det skyldes mere at ens A-kasse skal godkende det, end at det hjælper med at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Selv www.minkompetencemappe.dk kan levere et brugbart CV fra en database-indtastning, så prøv igen, Jobnet.

Liselle Angelique Awwal tyckte detta omdöme var användbart

REMA 1000

Rema - de 100 varers land

Jeg kan efterhånden godt forstå, hvorfor Rema har en fremgang i Danmark.

Der er mange varer at vælge imellem, varerne er friske, butikkerne er pæne, og der er mulighed for at stille ønsker til købmanden.

Måske er det også det der er hemmeligheden - altså købmanden. Jeg fandt nemlig ud af at butikkerne ejes af den enkelte butikschef/købmand, der jo har et stort ønske om at jeg kommer igen for at købe mine dagligvarer i butikken.

Derfor oplever jeg også at der automatisk er fokus på hvor lang køen er, om der er varer nok på hylderne, og at der hentes varer på lageret, når jeg som kunde spørger en medarbejder.

Fortsæt det gode koncept, Rema. Jeg er personligt MEGET glad for for butikken i Viby Sj. hvor der virkelig bliver lyttet til kundernes ønsker og behov.

Ejner Søjdis tyckte detta omdöme var användbart

Føtex

Gør Føtex mere for mig? Økologisk, nej

Jeg oplever normalt gode varer i Føtex, men reklamerne med mulighed for økologi er vist ønsketænkning.

Efter at reklamen med økologi i Føtex var sprunget over skærmen nogle aftener i træk, gik jeg i det lokale Føtex og spurgte om økologisk kalvekød. Det havde de ikke. De havde heller ikke økologisk hakket flæskekød. Slagteren blev spurgt til råds, og jeg fik besked på at det havde de ikke, fordi de ikke kunne sælge det... øv.

Måske i andre - udvalgte Føtex kan det lade sig gøre, med en landsdækkende reklame ville jeg forvente at kunne finde flere økologiske produkter ud over mælk og frugt.

Vi prøver igen, Føtex

fakta A/S

Glasset halvtomt eller halvfuldt?

Jeg ved ikke hvor jeg skal placere Fakta som butik.

Hvis jeg kigger 20 år tilbage, så var det et fantastisk koncept, OK butikker og fornuftige varer.

I dag er der noget længere mellem snapsene - kedelige butikker, der godt kunne trænge til en opstrammer, varer der ikke skiller sig meget ud fra andre discountbutikker - og særlige tilbud, der kun gælder i særlige butikker.

Hvis det fortsætter sådan vil det være trist. Derfor en kærlig ment opsang til Fakta. Jeg vil nyde at se jer tilbage til fordums glans...

Aldi

God juice - trist med udenlandske varer

Der er én ting, jeg kommer i Aldi for, nemlig deres friskpressede appelsin-juice. Den er god.

Ellers er det ret trist at købe ind i Aldi. Selv medarbejderne virker i de fleste butikker lidt triste og pressede.

Netto

Generelt uryddeligt

Jeg kan egentlig godt lide at købe ind i Netto - og de har mange spændende varer, men/og...

Der er generelt oftest ret rodet i butikkerne - hylderne er halvtomme og især ved frugten kan der være fordærvede varer.

Bilka

TV2-kort - dog ikke det billigste

Jeg bestilte ved årsskiftet et TV2-kort fra Boxer hos Bilka.

Det gik nemt og smertefrit - dog vidste support ikke om kortet var DVBT2 kompatibelt...

Samtidig blev der "lovet" billigste pris, men den holdt ikke da det kom til stykket.

Alligevel OK oplevelse.

Coop

Nem bestilling - ingen transportudgifter - nem udlevering

Jeg bestilte en autostol til min yngste via COOP Webvarehuset. Prisen var usædvanlig god - især med medlemsrabat. Det sværeste var at finde mit medlemsnr. :-)

Dernæst gik der 3 hverdage og jeg fik en sms at nu var stolen klar til afhentning i den lokale dagli brugs - 200 m. fra hvor jeg bor.

Med mobilen i hånden - endda uden medlemskort - afhentede jeg stolen.

Nemt, hurtigt og bekvemt. Jeg kan varmt anbefale at købe varer via coop.dk

DBA - Den Blå Avis

Der skal tjekkes priser...

Godt at man kan lægge annoncer på nettet nemt og hurtigt - og det kan være væk dagen efter.

Knap så godt at der er betaling for specifikke annoncer, såsom salg af biler.

Google

Gode ydelser - lettere gemt

Google leverer utroligt mange ydelser til dig som person eller virksomhed. Desværre oplever jeg at de er godt gemt, og det er først efter at jeg har boret lidt rundt i diverse fora og supportsites at jeg har fundet skønne guldkorn som Google Apps til foreninger, integration af Youtube på hjemmesider mm.

Google leverer alt det som Microsoft og Apple leverer - blot gratis og i Open Source, så du selv kan tilpasse det til dit behov.

Det er fremtiden.

DMI

Både hjemme og på farten

Fedt med en dansk app, der er helt nede på postnr. niveau.

Tak DMI.

Skat

Hvordan afmelder man abonnementet

Jeg har flere år i træk bedt om at blive slettet fra deres medlemsliste, og bedt om at få mit abonnement afmeldt - uden det er lykkes.

Spøg til side. Deres hjemmeside og selvbetjening virker bare ikke - slet ikke for mig som selvstændig. Der laves hele tiden om på tingene, så jeg næste gang igen skal til at lede efter nålen i høstakken.

Som en ekstra kuriositet, skal jeg bruge min private NEM-ID for at logge på min firma-konto, hmmm... ikke helt optimalt.

Facebook

Pas på dine oplysninger

Jeg slettede - efter foreskrifter fra nettet - min konto hos Facebook, således at alle mine registreringer skulle være slettet - og ikke kun sat på standby.

Måneder efter skulle jeg evaluere en side, og der skulle jeg bruge en Facebook-konto (hvad sker der for jer?) så jeg oprettede en ny - og vupti, så kom alle mine gamle kontaktpersoner op som forslag til personer jeg kendte. De blev ikke importeret fra mine kontaktpersoner, så et eller andet sted har Facebook altså en registrering på mig, min IP-adresse, navn eller andet.

Det er f.... spooky!!!

Mytrendyphone

Helt efter aftalen

Jeg bestilte to batterier til to gamle mobiltelefoner - og de kom til tiden og fik mobilerne i gang igen. Nemt, hurtigt og billigt!!

thansen.dk

Ikke styr på varerne

Efter at have kigget på hjemmesiden og kunnet se at varen - et almindeligt bilbatteri - er på lager, møder jeg i butikken, blot for at 3 ekspedienter bruger 15 min. på at lede efter batteriet - uden held.

Det er ikke godt nok.

den 6 juni 2011

Svar från T. Hansen Gruppen A/S

Hej Kirsten, Tak for denne meget nygtige information. Jeg er helt enig med dig i at det bare ikke må ske.

Jeg håber du vil have ulejlighed med at oplyse hvilken vare der er tale om og hvilken butik du har besøgt.

Jeg håber at høre fra dig,

MVH

Ole
Salgschef
6341 6969
opa@thansen.dk

DR

Hele Danmarks Radio

For min skyld kan man pakke reklamebaserede radio- og TV-stationer sammen, for når man skærer ind til kernen, så får man altså bedst og mest hardcore radio og TV 1 sted - nemlig DR.

Jeg er glad og stolt over at vi i Danmark har sådan et nyhedsmedie, som giver så mange muligheder for mig som borger.

Den eneste anke - og den er til politikerne - er at vi snart lige så godt kan betale licensen over skatte-billetten - for den gælder jo reelt for alle.

Daniel Harding Knudsenoch Peter tyckte detta omdöme var användbart

Bones

Helt igennem i orden - dejligt I er i Roskilde

Som tilflytter til øen fra det jyske, er jeg rigtig glad for at Bones har valgt at lægge deres nye restaurant i Roskilde.

Samtidig har de en god atmosfære, gode muligheder for at have børnene med - og der er altid noget nyt at se på, mens man spiser.

Det eneste jeg glæder mig til er at der kommer lidt nyheder på menu-kortet en gang i mellem.

Jensens

Man får hvad man betaler for

Som børnefamilie er Jensens efterhånden en af de få restauranter, hvor der er plads til afkommet mens de voksne spiser.

Samtidig er det muligt at spise bare nogenlunde sundt, så jeg kan varmt anbefale Jensens.

Mcdonalds

Børnenes favorit - men ikke så spændende nyheder

Mc Donalds er noget de fleste børn ved hvad er - og de kan næsten selv bestille ved disken, når de bare kan kigge over den.

Til gengæld er der reelt meget få nyheder når man kigger i menukortet. F.eks. er der lige nu kommet wraps på menukortet, men men men... tag f.eks. crispy chicken, som reelt er en Mc chicken proppet i en tortilla-pandekage. Selve kylligebøffen er blot skåret i strimler.

Til gengæld fjerner de nogle af de burgere, der har mest salat i sig, øv.

Alligevel kan Mc D godt sove roligt om natten, for så længe ungerne har lyst, kommer vi af og til på stedet.

Elgiganten.dk

God behandling - selv ved åbnings-salg

Min knægt stod i kø, da El-Giganten for nogen tid siden slog dørene op efter en ombygning. Da han efter 1½ time havde stået i kø fik han over højtaler-systemet at vide, at varen han ville købe var udsolgt.

Slukøret var han næsten på vej ud af butikken, da han hørte at såfremt han købte varen denne dag, så fik han den til samme lave pris - men først leveret ugen efter.

Det er OK service fra El-Giganten, og det har jeg efterfølgende også oplevet, når jeg er mødt op og der har været udsolgt.

Derfor. El-Giganten leverer en god service, og du kan trygt gå i butikken selv om varen er udsolgt.

Ole Larsen tyckte detta omdöme var användbart

Apple

På vej til at overbevise mig

Jeg har for et par uger siden fået den bedste introduktion til Apple-verdenen man kan tænke sig. Epplehuset i Roskilde brugt 45 min. på at vise mig, hvad jeg får af muligheder med Apple.

Det eneste, der mangler er såmænd at Apple bruger standarder som Flash, så tror jeg næsten at min næste mobil og bærbare kunne have et "frugt"-logo :-)

Hotmail

Monopolet trykker stadig en gigant

Jeg ville frygtelig gerne give Microsoft og Hotmail flere stjerner, men...

Når man med alle midler prøver at gøre livet surt for dem der bruger en applikation fra konkurrenterne, så er man blevet for stor og ufleksibel.

det ville klæde Hotmail f.eks. at give mulighed for at hente Hotmail til andre mail-klienter (udover Outlook, forståes)

Callme

Her hænger pris og kvalitet langt fra sammen

Normalt siger man at pris og kvalitet hænger sammen, men Callme har omvendt proportionalt bevist det modsatte.

Jeg har fået 12 timer taletid, fri sms, mms OG data til under 200 kr. som selvstændig erhvervsdrivende.

Som en ekstra bonus fandt jeg en Android-mobil hos Callme til 400 kr. under prisen fra andre mobilselskaber.

Samtidig fungerer både services og support ganske fint, så her fra får Callme 6 stjerner.

Jeg ved ikke hvordan de gør det - men de gør det godt. Jeg kan varmt anbefale dette teleselskab.

Futurequest

Effektivitet med STORT hjerte

Gennem mit tidligere job og nu gennem mit eget firma har jeg oplevet Future Quest og Ulla Holtze. Det er fantastisk hvad hun kan bringe af energi og hjertevarme i selv den mest sovende forsamling.

Hun evner at møde alle lige der hvor de er, samtidig med at hun på en blid og hjertevarm facon giver dem selv redskaber til at flytte sig hen mod - og til - deres egne personlige mål.

Jeg kan alene give Ulla og Future Quest mine bedste anbefalinger med på vejen.

PROFIL - Kristen Mathiasens

profil bild av Kristen Mathiasen
Kristen Mathiasen
Recensent
Man, 1970
Danmark

Profiltext

Selvstændig konsulent inden for Lean, genplacering og teamudvikling. Jeg er meget afhængig af at mit IT-udstyr virker, og derfor har jeg i dag (02.10.2010) opdaget Trust-Pilot, hvor jeg kan anmelde mine køb ind til nu - og i fremtiden. Jeg håber at andre kan være med til at jeg finder de rigtig gode virksomheder - og sier de dårlige fra.