PROFIL - Dorthe Helanders

Omdömen (11)

LampeGuru.dk

Kan varmt anbefales

Jeg har for første gang bestilt en lampe på www.lampeguru.dk og alt forløb præcis som foreskrevet på deres hjemmeside.

Jeg fik straks en mail med bekræftelse på min bestilling, derefter fik jeg en mail indeholdende track/trace nummer hos PostDanmark og pakken har jeg netop modtaget - blot få dage efter min bestilling. Jeg kan varmt anbefale Lampeguru og vil helt sikkert bruge dem igen.

Og oven i denne uovertrufne service, så var Lampeguru billigst blandt alle dem der forhandlede den lampe, som jeg købte.

Ingen tvivl om, at de har fortjent 5 stjerner for denne oplevelse!

Karnevalsshoppen

Super hurtig levering og kanon kvalitet

Jeg har bestilt varer søndag aften og allerede tirsdag modtog jeg mine varer. Opdateringsmail blev sendt til mig mandag, at mine varer var afsendt og jeg ville modtage dem dagen efter, hvilket passede. Fantastisk kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale at handle med karnevalsshoppen og gør det helt sikker også selv en anden gang.

BlikfangsKostumer.dk

Fantastisk kvalitet og super god betjening

Jeg har lige bestilt et piratkostume i voksenstørrelse. Varerne blev bestilt søndag aften og allerede tirsdag modtog jeg varerne. Jeg blev simpelthen så positivt overrasket over den gode kvalitet og pasform. Utroligt at man kan få det til den pris. Jeg har modtaget mails fra Blikfang.com med status på hvornår jeg kunne forvente mine varer og alt forløb, som det var lovet.

Jeg kan varmt anbefale at handle med Blikfang.com og gør det helt sikker selv igen en anden gang.

Karina Bisgaard Gundersenoch Nicoline Louise Roos tyckte detta omdöme var användbart

GO DREAM / Oplevelsesgaver.dk

Hurtig og professionelt

Jeg har nu 2 gange bestilt gavekort på Oplevelsegaver.dk og begge gange bestilt det med forsendelse i gaveæske. Der er max. gået 2 dage fra bestilling og til modtagelse. Super flot.
En smule skuffet over, at tryksværten er smittet af på beskrivelsen af gavebeviset, så det fik et lidt "nusset" udseende, som om at det printede papir var blevet foldet sammen før tryksværten var helt tør.
Dette oplevede jeg på begge mine bestillinger.
Det kan dog ikke rykke ved, at jeg igen en anden gang vil bruge Oplevelsesgaver.dk når jeg skal finde på kreative gaver til venner og familie. Nemt, hurtigt og professionelt.

Bamseven

Glem alt om "Build a Bear" - Bamseven er billigere og af samme kvalitet

Hvis man har børn selv eller har børn i familie- eller vennekreds der er vilde med Build a Bear, så ved alle at man kan købe sig fattig hos Build a Bear butikkerne. Hvis man i stedet for går på www.bamseven.dk, så kan man der købe bamser, tøj og tilbehør, der er af samme kvalitet og størrelse, som hos Build a Bear, bare billigere. Så et godt tip til alle er at bestille sine varer hos Bamseven - tøjet passer til Build a Bear bamserne og man kan ikke se forskel. Top kvalitet - Top Service og Top levering - til en billig pris.
De rykker endda ud til børnefødselsdage og events med bamser, "bamsefyldningsmaskine", tøj og sko og leverer en fantastisk oplevelse til ungerne.

SmartGuy.dk

Top service og top kvalitet

Har bestilt en "Humör" T-shirt, som jeg skulle bruge til en julegave. Jeg sparede 33% ved at bestille den hos Smartguy i stedet for at købe den i butikkerne, og der gik kun ganske få dage før jeg fik den leveret, Jeg har anbefalet siden til andre efter den oplevelse og vil helt sikkert selv bestille mere derinde.

Vistaprint

Geniale gaveideer til rimelig pris

Jeg har brugt Vistaprint 2 gange her i løbet af efteråret 2010 og har begge gange været godt tilfreds med produktet. Jeg har fået tilsendt den første ordre uden problemer og har modtaget halvdelen af min anden ordre men måtte vente på den sidste halvdel, som skulle komme ca. 14 dage senere. De produkter, som jeg har modtaget indtil videre (en T-shirt med print samt en kalender 2011 med selvvalgte billeder) er begge i fin kvalitet og lever op til mine forventninger.

De sidste varer dukkede dog ikke op som lovet og jeg måtte skrive til kundeservice for at høre, hvor de blev af. Der fik jeg at vide, at min restordre var blevet slettet (uden at jeg havde fået besked) fordi de havde tekniske problemer med at få det printet. De bad mig derefter om at gå ind og rekreere min ordre og jeg ville så få det tilsendt. Jeg lavede ordren påny og ventede nu igen igen på at modtage den, hvilket ikke skete og igen uden at give mig besked var min nye ordre blevet annuleret, hvilket jeg igen først fandt ud af, da jeg selv rykkede for leveringen. Atter engang fik jeg at vide, at jeg måtte ind og lave min ordre om og jeg gjorde det naturligvis. Så fik jeg at vide, at jeg ville modtage pakken den 23. december (i sidste øjeblik, da den skulle bruge som julegave). Den ankom først den 28. december - hvilket jeg finder uacceptabelt, da jeg havde lagt ordren første gang allerede i oktober måned. Men jeg må trods alt side, at kvaliteten af det bestilte er i orden og bragte glæde hos modtageren af julegaven, på trods af at de måtte vente til efter jul med at få den.

Jeg vil trods denne oplevelse overveje at bruge vistaprint igen næste gang, jeg skal have lavet/bestilt et produkt med print.

Lavpris Laase

Fantastisk service og hurtig levering

Jeg har lige bestilt en kode nøgleboks over nettet. Jeg fik sendt mail om leveringsstatus 2 dage efter at jeg havde modtaget en bekræftelse om bestillingen. Jeg oplevede en super hurtig levering (ca. 4 dage efter bestilling) og produktet levede 100% op til beskrivelse og forventning. Meget professionelt. Kan varmt anbefales.

BilligVVS.dk

Sikker nethandel

Hurtig og sikker levering. Varene lever op til de beskrivelser og billeder, der er på hjemmesiden. Alt gik godt med min handel af et armatur til håndvask, og det er absolut ikke sidste gang jeg bruger dem.

Man kan trygt handle med billigvvs.dk

Ivan Gregersen tyckte detta omdöme var användbart

Cellbes

Ikke pengene værd

Der er tale om meget dårlig kvalitet. Stoffet er tyndt på alle deres varer og er ikke pengene værd. Jeg returnerede hele mit køb, da jeg først havde mærket kvaliteten. De er gode til at tage billeder til deres reklamer, så det ser godt ud og det ser ud til at kvaliteten er i orden.

Fik dog varerne uden problemer og fik også mine penge retur efter returnering uden problemer, så der er ikke tale om snyd - kun meget ringe kvalitet.

Henriette tyckte detta omdöme var användbart

Euroteam

Svindel og humbug.......pas på!

Jeg købte 4 billetter til Edinburgh Military Tattoo da billetsalget åbnede i december måned 2009. Vi skulle endelig opleve tattoo´et i august 2010 og vi glædede os meget. Men fra december 2009 og frem til august 2010 lavede jeg ikke andet end at kæmpe en lang og sej kamp, for at få dem til at sende mig mine billetter. Når man slog dem op på nettet, så blev man lidt beroliget af, at de havde kontor i både København og Oslo, så man tænkte, at så var det nok et ordentligt selskab.......FORKERT!!! Når man ringer eller skriver så kan de kun engelsk - med meget gebrokkent accent og der eksisterer intet kontor i hverken København eller Oslo. Da jeg nåede til august 2010 - 6 dage før arrangementet - truede jeg dem med sagsanlæg og erstaningskrav (ikke kun for billetterne, men også for rejse til Skotland samt ophold), så kunne jeg langt om længe få svar fra dem. De garanterede mig, at billetterne ville ligge til mig på hotellet, hvor vi skulle bo i Edingburgh, så de kunne afhentes samme dag som arrangementet var. Heldigvis var billetterne der og alt lykkedes i sidste ende - men ikke uden frustrationer og trusler. Jeg tror helt ærligt ikke på, at jeg havde fået mine billetter, hvis ikke jeg var gået direkte i struben på dem og havde truet dem direkte.
JEG VIL IKKE ANBEFALE AT MAN BRUGER EUROTEAM TIL NOGET - NOGENSINDE. Jeg er i hvert tilfælde blevet klogere.

Per-Henrik Goosmann tyckte detta omdöme var användbart

PROFIL - Dorthe Helanders

profil bild av Dorthe Helander
Dorthe Helander
Recensent
Kvinna, 1967
Roskilde, Danmark

Profiltext

Handler med jævne mellemrum på nettet. Ud over udstyr til hjemmet, bruger jeg også nettet til at bestille rejser, booke hoteller og bla. købe billetter til koncerter og arrangementer. For det meste går det godt, men jeg er dog også stødt ind i nogle mindre professionelle handelssider, hvilket gør, at jeg finder det meget vigtigt at skrive om erfaringerne med handlerne, så man kan råde eller vejlede andre købere/brugere.