PROFIL - Mads´

Omdömen (41)

SmartGuy.dk

Ringe Ringe Ringe

Jeg syntes det er under alt kritik at man skal vente i 1time og 8 min på at komme igennem til deres telefon support. Som ventet vil folk nok skrive hvorfor skriver du ikke bare en email?, det gjorde jeg også 2 dage før jeg ringede til dem, det eneste problem ved det var bare at jeg først fik svar efter pakken var leveret, omtrent 7 dage efter.

Min pakke kom meget sent, da noget af det jeg havde bestilt lige pludselig ikke var på deres lager mere. Derfor havde de skrevet en email til mig, som jeg ikke modtog da deres email system ikke virker som deres supporter selv sagde. Derfor forstår jeg ikke hvorfor et anstændigt firma ikke kan give kunden et telefon opkald og sige at de ting kan ikke skaffes osv.

Skal dog siges at deres tøj er fin kvalitet :)

den 26 juni 2012

Svar från SmartGuy A/S

Hej Mads!

Det er meget beklageligt, at du har ventet så længe på svar i kundeservice. Vi har oplevet ekstraordinær travlhed og arbejder hårdt på at få ventetiden nedbragt. I forhold til din ordre, så prøver vi altid at få varen hjem, som er i rest, så det hele kan sendes samlet. Vi vil gerne del levere samt give meget bedre information om dette og det er meget højt prioriteret her hos os, så forhåbentligt vil det snart være muligt.

Jeg beklager endnu engang det forløb du har oplevet!

God dag herfra,

Kundeservice, SmartGuy

Trustpilot

Utroligt dårligt

Jeg fik så her i går slettet alle mine anmeldelser på min virksomhed. Dette skete efter en person har anmeldt alle sammen som falske.
Jeg ringede til trustpilot, og skrev til dem. Men først efter et par gange skete der noget, jeg fik fat i en "supporter" hvilket jeg ikke engang vil kalde ham, siden jeg bare fik at vide at det ikke var noget han kunne tage sig af.

Derefter kom der et svar på email fra trustpilot, hvor der så stod at ingen kunder har kunne validere deres anmeldelse.
Dette tænkte jeg lidt over, og kontaktede derefter en kunde som har anmeldt min virksomhed. Dette skulle hurtigt vise sig at være en løgn, da han ikke havde fået nogen email fra trustpilot eller blevet kontaktet på nogen måde. Jeg tænkte det måske kunne være en smutter, og greb telefonen igen, og ringede til en anden kunde, han havde dog heller ikke været i kontakt med trustpilot.
Derfor kan jeg ikke forstå hvordan trustpilot bare kan drage konklusioner om at anmeldelserne er falske. Jeg har enda spurgt trustpilot om de ville have faktura på kunderne, men dette ville de ikke.

Med alt respekt, har kunder squ ikke altid tid til at svare på en email. Derfor skal det i stedet gå udover et firma. Jeg havde overvejet at købe trustpilot B2B login, men når man ikke engang kan få en i telefonrøret som ville tale med en om det, så er der ingen grund til det.

Det svare lidt til at jeg går ind på en virksomhed og trykker anmeld på alle sammen, hvor mange vil så nå at svare tilbage før de er slettet ?
Vi kan da prøve at sætte det på en test, hvis i syntes jeres system er så skudsikkert ?

Hans tyckte detta omdöme var användbart

den 5 juni 2012

Svar från trustpilot.dk

Hej Mads,

Tak for din feedback.

Når vi får en henvendelse vedr. anmeldelser, der muligvis ikke bygger på oprigtige individuelle købsoplevelser, tager vi denne seriøst. En proces sættes igang, hvor vi tager kontakt til den, eller de, brugere der har skrevet anmeldelserne og beder dem verificere deres køb. Vi har forståelse for at 5 dage, for nogen, ikke er nok tid, men dette tidsrum har vi dog vurderet er fair, både overfor anmeldte virksomhed og brugeren.

Tilbagemeldingen på vores mails til anmelderne af din virksomhed var, som du selv nævner, ikke eksisterende, på nær enkelte brugere der ikke ønskede, eller ikke kunne, verificere deres anmeldelse. Derfor blev pågældende anmeldelser fjernet.

Hvis du ønsker yderligere detaljer fra sagen, er du velkommen til at kontakte mig på support@trustpilot.dk og skrive "att. Kasper" i emnefeltet.

Venlig hilsen
Kasper - Trustpilot

Softmodwii

Fedt Fedt Fedt

Alt for fed service.

Mikkel Bering tyckte detta omdöme var användbart

CXP

Cykle ? - Helsingør

Det går bare godt for dem. Jeg var nede og købe en cykle og den var da pæn og det hele. Efter en lille tur hjem, finder jeg ud af at gearet knaser, så den får han klaret. Derefter var der et månedssyn hvorefter jeg så får den tilbage, hvor bremserne nu knaser når jeg bremser. Så jeg går ind igen, og nu har jeg så fået den tilbage idag, hvor bremserne ikke knaser, men dog hvor bremserne ikke virker så godt selvom bremserne er i bund.

Edit:
Efter at have været nede i butikken, er alt nu fint igen. Cyklen blev taget hånd om lige med det samme, og selv ting som ikke var forudsaget af dem fixed de også. I Dette tilfælde reflekser, Så kom glad kan godt anbefales. :D

GLS Denmark

Virker ikke helt ?

Altså jeg har opblevet at der har stået at min pakke var hos en central, men hvor man så har stået med pakken selv. Men går udfra at det har været en fejl.

SILVAN

Venlig :D

Syntes altid der er en god hånd at få i silvan, dog kan det godt være lidt proppet med mennesker hvor der måske ikke er så mange på arbejde.

Av-Cables.dk

Super

Super kvalitet på kabler, og hurtig levering.

QXL

Hurtig handel

Jeg har mange gange opblevet at alt er gået lige efter bogen, dog har der også været gange hvor man nærmest har skulle besøge sælger for at få produktet..

Tryg

Ja jeg føler mig da tryk

De er utrolige billige, har haft en ski rejse forsikring, og der har aldrig været noget der !

Vistaprint

Frag ?!?

Jeg syntes simpelthen ikke det er iorden at bruge den forrentnings metode. De får en til at designe et f.eks visitkort, og man bliver trukket af det billige tilbud. Derefter når man skal bestille koster det flere hundrede kroner, hvis man bare vil have leveret det i år...

Ikea

Dejligt og billigt

Jeg syntes det er utroligt billigt, og magen til kvalitet og hjælp til ens produkt man får. Dog kan det godt være en lidt skrabet vejledning til at samle noget man får med.

Bilka

Let og venligt

Der er altid imødekommende personale, og man går aldrig helt galdt i bilka med prisen.

Mobilpriser.dk

Henvisende

let side, og fornuftig dog snupper den ikke alle oplysninger, så som der kan være andre der er billigere..

Leagueoflegends

Fedt spil

Mega fedt spil, syntes selv det er utroligt sjovt og nemt at få tiden til at gå med.

Steampowered

Shop

Deres shop er squ egentlig meget let at gå til, og produkter og alt det der går hånd i hånd.

Komogvind

Fin side til hygge og spil

Ja jeg har i hvertfald brugt mange timer der inde, og skrevet med folk. Dog syntes jeg der nogle gange bliver diskuteret nogle ret bizare ting i chatten, som ikke høre hjemme..

Hotmail

Finno

Det virker da fint, og der er mange funktioner som man sagtens kan administrere.

Burgerking

Lækker kvalitet

Syntes deres flammegrilled burger har en helt fantastisk kvalitet.

wupti.com

Wupti Så har du dine produkter.

Syntes altid wupti har hvad man skal bruge, udover det levere de utroligt stærkt !

DSB

Flere og flere ?

Syntes de undervurdere hvor mange der skal med nogle af togene, hvorpå man så må stå op i flere timer fordi man ikke engang kan bestille en siddeplads.

Superbest

Kød

Hvis man skal have godt kød skal man da helt sikkert i superbest, syntes kvaliteten er i top.

Svane Køkkenet

Pænt

Pænt køkken som er funktionelt, men dog der det blev sat op, var der lidt fusk med det hvor der nu hænger kable grimt ud af væggen, dog over skabet så man ikke kan se det.

3 (HI3G Danmark ApS)

Faktura ?

Ja, så skal jeg til at betale min regning, og så ser jeg at den står på mere end forventet så jeg ville ind og kikke på deres website (Mit 3). Men jeg kan ikke engang se den der inde, pga tekniske fejl, men de vil have jeg betaler før jeg ved hvad jeg egentlig betaler for. (Pga mit extra forbrug denne måned...)

Edit: Efterfølgende har supporten ringet til mig, og har nu fået min regning, eftersom det var en fejl i systemet.

Facebook

Dårlig koncept

Jeg syntes selv at facebook er noget forbandet.... Fordi når man opretter sig, siger man ja til de gerne må bruge ens billeder og den slags. Jeg syntes ikke det er den måde man skal drive det på, men alle bruger det jo alligevel :D

One.com

Fint til begyndere...

Har haft det for lang tid siden, og der var det da perfekt, fordi de har nogle værktøjer som bare virker. Men efterhånden som man lære lidt selv, kan jeg ikke bruge one.com. Udover det syntes jeg det går lidt langsomt ?

marie ibsen tyckte detta omdöme var användbart

Fleggaardshop.dk

Lækkert

Det er billigt og let, at handle i Fleggaard, godt personale, og det hele.

Vefafoto

Flashsæt

Syntes deres vare er okey, dog har jeg vel ikke betalt nok for mit udstyr til 5.6 siden flashboxen går op i sygningen.

den 8 november 2011

Svar från Vefa Foto Video Data - Verner Farohs ApS

Hej Mads. Du må meget gerne sende det defekte produkt retur. Så bytter vi det for dig. Mvh Merethe Holm, Vefa Foto

Elgiganten.dk

Ipod

Har købt en ipod der, og den har aldrig virket dog har den været til reperation flere gange uden held..

Edbpriser

Retvisende.

Syntes det er en god service, men dog er der mange fejl hvor der står at et produkt til normalt 2000 koster kun 22 kr, hvor det så bare er en fejl.

Apple

Mac

Har selv købt en mac, og selve deres handel er fin. Men når det kommer til deres software syntes jeg det er lidt underligt, man ikke selv kan vælge hvilken slags bootcamp man vil køre med.

HardwareOnline.dk

Hyggeligt

Syntes altid der er god stemning på Hol, og brugerne er fantastiske til at svare tilbage på spørgsmål.

Patrick Skjottoch Omar Elwali tyckte detta omdöme var användbart

Proshop

Computer

Har lige købt dele til en ny computer der, og kan ikke sige andet end perfekt. Fik delene indenfor 6 dage på lager vare.

Just-Eat.dk Aps

Noget alle bruger.

Konceptet bag just-eat er genialt, men når det kommer til at skulle kontakte vedrørende en ordre syntes jeg godt de kunne hjælpe lidt mere. Jeg fik bare et nummer til resturanten hvilket ikke gjorde noget..

fakta A/S

Fint.

Syntes fakta er en helt fin butik, man ved hvad man får for pengene.

Netto

Billig

Syntes netto gør det godt, deres priser er til at stole på. Og man ved at kvaliteten er iorden.

Google

Ja hvem bruger ikke google.

Google er jo perfekt, udover de godt kunne tage og svare på deres "helpdesk"

Mcdonalds

Genialt.

Maden lever op til den høje standard, og altid god behandling.

Dansk Kabel TV A/S

Fusk Fusk Fusk

Fusk Fusk Fusk. ”Firmaet Dansk kabel tv” har jeg haft i godt 5 år. Det første år gik meget snildt, men der efter går det også hurtigt ned af bakke. Da jeg har en server stående her hjemme, har jeg købt fast ip. Den skulle så bindes til Mac adressen på deres modem, og det kan de så ikke finde ud af. Jeg ringer så ind og får at vide at det tager ca. 4 dage før det hele er klart. 4 Dage efter ringer jeg så ind, da intet er sket, og får at vide at det kunne de da lige løse hurtigt. Så han lagde telefonen og begyndte at taste løs, lige meget hjalp det. Derefter bliver den sendt over til en teknikker som også prøver, og derefter siger at det er løst. Jeg checker op på det, og finder ud af at det er det ikke. Sådan fortsætter vi omkring 2 måneder. Så efter 2 måneder skete det, Ip’en blev endelig fast, alt virkede og det endeløse helved var ved at ende. Men efter godt en måned begynder det igen, de skulle have skiftet noget udstyr, og det går så udover min forbindelse, min forbindelse er nede i 2 dage, og min fast ip er væk igen. Jeg ringer ind, og spørg om det er noget de gider fixe, og det skulle de da nok, supporteren lover så at vende tilbage. Det gør han så ikke og efter 2 dage ringer jeg ind igen. Sådan bliver det ved, og jeg får fat i flere af deres supportere og forklarer problemet om og om igen. De får stadig ikke løst det. Jeg beder så om kompensation for nedetiden, hvorpå de svare jeg bare skal ringe til supporten (Ikke den tekniske). Det gør jeg så, og får at vide at jeg ville få et opkald fra deres chef, som gerne ville undersøge sagen nærmere. Det opkald kommer heller aldrig, så jeg dropper det med kompensation og går i stedet efter at få min linje op igen. Så får jeg fat i supporten, og de giver mig et privat nummer til en af teknikkerne, hvorpå jeg ringer og han så fixer det hele. Så efter Ca. en måned får jeg et tilbud, om jeg ville have hurtigere internet, de kunne nu tilbyde en 50Mb linje, som jeg pænt svarede ja tak til. Det får jeg så en ordrebekræftelse på, og den skulle nu være klar. Da jeg så checker hvad hastigheden er på, finder man ud af det er den samme som før. Derpå ringer jeg så ind, og de spørge hvilket modem jeg har, og vi finder ud af at jeg skulle have et nyt, før den kunne trække den hastighed. Så jeg får tilsendt et nyt modem, og hastigheden er stadig den sammen, så finder de så ud af at deres central slet ikke kan klare så høj hastighed her hvor jeg bor. Så den hastighed kunne de ikke give mig alligevel. Nu står jeg så stadig i den situation at min fast Ip skifter fra dynamisk til statisk, og jeg hver gang skal ringe til supporten og vente flere dage før det virker.
Så hvis du vælger Dansk Kabel Tv, kan du være sikker på at du får:
Supportere der lover ting, og ikke overholder noget af det.
Supportere der ikke ringer tilbage.
Teknikker der ikke ved hvordan deres ejet udstyr virker.
En uduelig forbindelse som du bare skal betale for, men intet får.

Syndt man ikke kan give 0 stjerner for de er squ ikke noget hver.
som nogen måske ville sige, hvorfor skifter du ikke bare, og det kan jeg ikke da det er blevet vedtaget i min boligforegning at vi skal have denne udbyder.

U. J. Schmidtoch Cass. tyckte detta omdöme var användbart

Danske Bank

God service

jeg syndes generelt at danskebank er genialt har selv brugt den i 8 år.
jeg har både netbank og alt det der og det er lige til, at gå til.

TELMORE

Hurtigt og nemt.

Bestilte min Htc desire, og ja 24 timer efter havde jeg den.
Det er så nemt at betjene deres bruger panel og god support.
ville lige sige jeg har været kunde i snart 4år så jeg kan med rent sind sige at de er guld værd.

PROFIL - Mads´

profil bild av Mads
Mads
Recensent
Man, 1993
Helsingør, Danmark

Profiltext

Ja ?