PROFIL - Christina Husks

Omdömen (13)

Just4Kids.dk

Super hurtig levering

Skulle bruge en bestemt flyverdragt og fandt den hos Just4kids.dk. Webshop var meget brugervenlig og pakken blev leveret dagen efter bestilling.

Frøken Klara

Nem og brugervenlig webshop

Jeg har handlet hos Frøken Klara, da jeg skulle bruge nogle bestemte produkter til en bryllupsgave. Gaven var pakket rigtig flot ind og gavemodtagerne blev rigtig glad for gaven. Det var fin service og hurtig levering.

Bettekun Garn

God vejledning og hurtig levering.

Jeg havde brug for noget garn til en trøje og fik rigtig god vejledning over telefonen. Shoppen var meget brugervenlig og nem at finde rundt på.

Monito

Skøn webshop og gode produkter

Har købt nogle forskellige produkter fra Haba og er meget tilfreds med kvaliteten. Min ordre kom allerede dagen efter, så det var super hurtig levering. Kan klart anbefaldes :)

Lisen

Skøn webshop

Skøn webshop med et stort udvalg. Lækre produkter, fantatisk kundeservice og super hurtig levering.

Shopcamp

Super spændende og kan klart anbefales til andre

Jeg var allerede med på Shopcamp den første gang det blev afholdt og jeg kan klart anbefalde det til andre. Det var to spændende og lærerige dage med en masse inspirerende indlæg fra de forskellige foredragsholdere.
Jeg fik en masse gode tips og tricks til forbedring af min webshop. Jeg giver Shopcamp mine bedste anbefalinger og kunne sagtens finde på at melde mig til igen.

www.printerpatroner.dk

Perfekt

Stort udvalg og rigtig god hjælp af kundeservice, da jeg ikke kunne finde et produkt. Pakken har allerede fremme dagen efter, så det kunne ikke gøres bedre.

Ko og Ko - økologi til børn

Skøn webshop med lækre produkter

Super brugervenlig webshop med mange lækre økologiske varer. Jeg har handlet der i flere år og har altid været super tilfreds. God kundeservice og vejledning - samt hurtig levering.

Partner Ads

Perfekt

Jeg har brugt Partner-Ads omkring halvt år og er ganske tilfreds med programmet og deres service. Meget enkelt og brugervenligt.

Skat

Perfekt

Jeg oplevede problemer med Skats hjemmeside, da den var nede og kunne ikke komme i kontakt via deres mail. Kom i tanke om at Skat var på twitter og fandt lynhurtigt en opdatering og et telefonnumme/hotline som man kunne ringe til. Så jeg fik hjælp en fredag aften kl. 21.00 og det kunne ikke være bedre. Deres hjemmeside kunne dog godt gøres mere brugervenlig.

Nets

Dårlig kundservice

Trist forløb med PBS. Mangel på information om de produkter man køber og træt af jeres kundeservice - 'send en mail' eller 'det kan vi ikke hjælpe med'.

Jamens Bondus tyckte detta omdöme var användbart

Shampoo-pusher.dk

Super service

Super serive, lækre produkter, hurtig levering og gratis fragt - kan næsten ikke gøres bedre. Dog var hjemmesiden meget langsom, da jeg skulle bestille - hvilket sikkert skyldes mange besøgende på shoppen.

Umas

Super service og hurtig levering!

Bestilte et par øreringe fredag og de blev sendt mandag. Rigtig god oplevelse at handle hos umas.dk - kan klart anbefaldes til andre ;o)

PROFIL - Christina Husks

profil bild av Christina Husk
Christina Husk
Recensent
Kvinna, 1975
Aars, Danmark

Profiltext