PROFIL - Daniel Lomholts

Omdömen (46)

MAX

Det er kun prisen som er "Luxus"

Forstår ikke hvordan man kan kalde det en Luxusshake og tage 39 kr. for det. Det smagte mest af fløde og medarbejderen var meget langsom om at betjene og lave shaken..

UPS

Ret elendigt

Bestilte min pakke tidligt om morgenen den 19/3, kort tid efter var den blevet afsendt. Egentlig gik det ret hurtigt fra pakken blev afsendt i Holland til den var i Danmark, problemet var bare, at da den så endelig var i Glostrup den 21/3, var den stadig blot registreret til at være i deres pakkecentral, kl. 17.
Jeg ringede til deres support og hørte hvad det kunne skyldes, da jeg havde fået mail om at den var ude til levering mange timer før. Supporten fortalte at den pågældende medarbejder havde OVERSET pakken og derfor ikke var kørt ud med den.

Heldigvis var der en anden medarbejder hos UPS som boede tæt på, og kunne komme forbi med pakken efter arbejdstid, hvilket jo er sødt nok af den medarbejder, men stadig overordnet set ikke godt nok af UPS.

DR

Diktatur...

Det kan ikke være rigtigt at man i et demokratisk samfund skal tvinges til at betale licens. Ikke nok med at deres indhold ikke er godt, er det et ualmindeligt højt beløb for mange mennesker.

Licens er forældet, og skal afskaffes. DR skal konkurrere på lige vilkår med andre kanaler.

Heidi Schmidt tyckte detta omdöme var användbart

Compumail

Fremragende!

I sidste uge indsendte jeg min mus, som jeg oplevede problemer med. I går konstaterede de fejlen på musen og tilsender mig en helt ny eksemplar med posten, som jeg modtog her til morges. Super god service, handler klart igen her!

Elgiganten.dk

Bredt udvalg og fair priser

Priserne er fair, ofte ikke ret meget dyrere end gennemsnitsprisen hos mange webshops. Jeg har kun købt varer få gange i Elgigantens fysiske butikker, og ikke på deres webshop før. Desværre er der altid lang ventetid i deres butikker, men ellers er jeg ganske tilfreds!

3 (HI3G Danmark ApS)

Intet mindre end perfekt!

Har haft 3 i to omgange - senest skiftede jeg til dem tidligere på året, og har været glad og tilfreds kunde lige siden.

Jeg har det billigste abb, hvilket egentligt dækker mine behov fint. Desværre har jeg dog ikke 4G, da abonnementet blev forældet kort tid efter jeg bestilte - jeg er dog meget tilfreds med hastigheden jeg får på 3G, så lige foreløbigt skifter jeg ikke til andet abonnement, så jeg får 4G.

God og venlig kundeservice, fair priser og god dækning!

den 10 oktober 2013

Svar från HI3G Danmark ApS

Hej Daniel

Mange tak for din anmeldelse, og din fornemme ros af vores Kundeservice, dækning og priser. Det sætter vi stor pris på!


De bedste hilsner
Sophie

UnoEuro Webhosting

Perfekt webhosting til lave priser!

Nu har jeg benyttet UnoEuro i 3 år, og har i den tid oplevet utrolig god service. Supporten svarer hurtigt når man skriver, og det er generelt simpelt at bruge deres system. Jeg opgraderede for noget tid siden til sølv suite da jeg manglede mere plads, men det er stadig en fair pris, og jeg har også mange domæner liggende på serveren, mens det stadig er meget stabilt!

Der er stadig nogle ting som jeg godt kunne bruge, som jeg har foreslået før, og håber det kommer - subdomæner burde være gratis på alle tilknyttede domæner.

Jeg regner med at blive hos UnoEuro i mange år endnu - har ikke oplevet så god en webhost som UnoEuro trods det er lavpris - og jeg har efterhånden prøvet mange forskellige udbydere.

Daniel Bahl tyckte detta omdöme var användbart

Spotify

Perfekt

Har brugt Spotify lige siden det kom til Danmark, og det har bare gjort det hele meget nemmere. Har droppet alle mine fysiske musikfiler, og alt streames bare nu. Eneste ulempe er, at alle pladeselskaber ikke er lige glade for at smide musikken op på Spotify så hurtigt, men det er jo ikke Spotifys egen skyld.

Spotify

Perfekt

Har brugt Spotify lige siden det kom til Danmark, og det har bare gjort det hele meget nemmere. Har droppet alle mine fysiske musikfiler, og alt streames bare nu. Eneste ulempe er, at alle pladeselskaber ikke er lige glade for at smide musikken op på Spotify så hurtigt, men det er jo ikke Spotifys egen skyld.

Hungry.dk

Stadig langt bagud

Jeg har siden lanceringen af Hungry.dk været positivt indstillet på at <externt link fjernet> endelig får en konkurrent. Jeg kan dog stadig godt forstå at <externt link fjernet> stadig har hvad der ligner et monopol, når konkurrenterne lader til ikke at kunne gøre det lige så godt.

Siden åbningen har jeg foreslået op til flere restauranter i Ballerup, med svaret at "det kommer snart" - stadig intet. Jeg prøvede dog i går alligevel at bestille herfra, også fordi der var noget rabat fra Hungrys side.

Som nævnt bor jeg i Ballerup, og bestilte en ordre fra Roberto's Pizzeria i Vanløse - som ifølge Hungry sagtens kan lade sig gøre. Afstand: 7,7km.

Ca. 5 minutter efter ordren er afsluttet får jeg en SMS og mail om at den er blevet annulleret, da restauranten ikke kan levere. Underligt, når de i første omgang havde godkendt den. Jeg spørger Hungry's support om hvad problemet kan være, og de siger at det skyldes at restauranten har "for travlt, og er bange for ikke at kunne levere god kvalitet". Dette har jeg ALDRIG hørt om før, og jeg tror nærmere problemet bunder i, at der er for langt - trods kun 7,7 km. Har selv hørt flere før, som har fået annulleret deres ordre pga. afstanden nemlig, her på Hungry.

Det er nok sidste gang i lang tid jeg gider prøve at bestille fra Hungry, når der på så mange områder er så store problemer. I øvrigt meget sløv support - der gik mere end 5 min. fra jeg havde skrevet mit problem til der overhovedet kom et svar. Øv!

den 12 juni 2013

Svar från Hungry.dk ApS

Hej Daniel

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter meget stor pris på at du foreslår restauranter, som vi skal have på siden. Vores dygtige sælgere kører på livet løs, så jeg er sikker på nogle af dine forslag nok skal komme på inden længe. :-)

Med hensyn til din bestilling beklager jeg meget at restauranten valgte at annullerer din ordre. Vi prøver hele tiden at holde siden opdateret med de informationer vi modtager fra restauranterne og de lyder ikke til at have været helt korrekte på den pågældende restaurant.

Det er også beklageligt at du måtte vente så længe på at få svar på din forespørgsel - vi arbejder på at vores kundeservice skal være helt i top og der er 5 minutter, før du modtager svar, for lang tid.
Det er vi kede af og det bliver bedre til næste gang.

Jeg prøver at kontakte dig idag, så vi kan finde en passende løsning og forhåbentlig se dig som bruger på siden igen.

Hav en god dag.

Danishseo

Spam, spam spam og atter spam!

Spammer hele tiden mine mails!

Thomas Nielsen tyckte detta omdöme var användbart

UngesBoligService.dk

God oplevelse

Boede i Trekronerkollegiet i Roskilde i cirka halvandet år, og har generelt haft en god oplevelse. Jeg har fået hele mit depositum tilbage, det tog dog et godt stykke tid at få udbetalt, men var en fin lejlighed til en fair månedlig pris.

Dealhunter

Okay, men plads til forbedring

Jeg bestilte for første gang på Dealhunter den 20. august, og det var deres Björn Borg bærbartaske. I går forsøgte Post Danmark at aflevere, hvilket er levering inden for 10 dage, det er jeg godt tilfreds med, når de lover op til 21 dage.

Jeg har afhentet den på posthuset i dag, og det er en rigtig lækker taske. Jeg er dog MEGET utilfreds med indpakningen den blev sendt i. Selve tasken fylder ikke ret meget, og kunne være blevet sendt i en meget lille kasse, men Dealhunter vælger så åbenbart at sende den i en kasse som er 6 gange større, og som faktisk ikke var blevet lukket ordentligt, så man kunne kigge direkte ned i kassen og i princippet tage varen ud. Det er bare ikke i orden...

Plads til forbedring!

den 31 augusti 2012

Svar från Dealhunter.dk

Hej Daniel,

Mange tak for din feedback.
Vi har noteret, at størrelsen på pakken var for stor i forhold til det fremsendte produkt og vil tage dette i betragtning næste gang.

Vi håber du får meget glæde af din taske.
Mvh.
Dealhunter.dk

mobilityshop.dk

Generelt meget tilfreds

Jeg bestilte i vinteren 2011 Galaxy Nexus op til lanceringen, hvor den var forventet i slutningen af november i første omgang, men blev udskudt gang på gang. Jeg endte med at have den i starten af januar, men undervejs skulle jeg selv følge op på datoen omkring hvornår jeg kunne forvente den. Har også bestilt et Bluetooth headset derinde, men grundet de var udsolgt og jeg havde bestilt, fik jeg i stedet et bedre (og dyrere) til samme pris, som jo bare er super service.

Generelt meget tilfreds.

Partner Ads

Magen til plattenslagere skal man lede længe efter!

Jeg har benyttet mig af Partner Ads i 2-3 år, og nu har jeg ikke lyst til at bruge dem mere!! Jeg modtog i dag en mail fra dem om, hvor de påstår jeg har snydt, fordi jeg har haft 600+ besøgende på min blog, men at der var 200+ som havde klikket på et banner, og dermed er de penge jeg har tjent helt væk - altså over 400 kr! Jeg beviser så, at det faktisk er rigtigt, og at jeg ikke har snydt med det, i form af statistik mv, men han bliver ved med at påstå det modsatte.

Herfra siger han så, at det generelt er "umuligt at få så mange til at klikke", men han forstår tydeligvis ikke at jeg har haft en uge med ekstra mange besøgende pga. et indlæg som har givet høj ranking på Google. Det er umuligt at snakke med Partner Ads, og efter dette, vil jeg holde mig langt væk fra dem.

Haiko Schürer tyckte detta omdöme var användbart

Partner Ads

Magen til plattenslagere skal man lede længe efter!

Jeg har benyttet mig af Partner Ads i 2-3 år, og nu har jeg ikke lyst til at bruge dem mere!! Jeg modtog i dag en mail fra dem om, hvor de påstår jeg har snydt, fordi jeg har haft 600+ besøgende på min blog, men at der var 200+ som havde klikket på et banner, og dermed er de penge jeg har tjent helt væk - altså over 400 kr! Jeg beviser så, at det faktisk er rigtigt, og at jeg ikke har snydt med det, i form af statistik mv, men han bliver ved med at påstå det modsatte.

Herfra siger han så, at det generelt er "umuligt at få så mange til at klikke", men han forstår tydeligvis ikke at jeg har haft en uge med ekstra mange besøgende pga. et indlæg som har givet høj ranking på Google. Det er umuligt at snakke med Partner Ads, og efter dette, vil jeg holde mig langt væk fra dem.

Kasper Snæver Andersen, Haiko Schürer, Daniel Nygård, Michael Qw Ertynes, Michael Saabye Sallingoch Simon Nielsen tyckte detta omdöme var användbart

ShopWithSocks.com

Simpelt, og lækre sokker

Modtog mine sokker i går, og de er i super lækker kvalitet og så er det til en billig pris. Desuden meget simpel men flot webshop!

Specific

Super radio

Super netradio, med god musik og gode DJ's :-)

www.computersalg.dk

Hold jer langt væk fra Computersalg.dk!

På trods af eller nogenlunde oplevelser med Computersalg, har jeg valgt at droppe dem helt, ovenpå den behandling jeg i min sidste ordre har oplevet.

Jeg bestilte den 20/8 et bundkort, og da jeg modtog det prøvede jeg at se om det passede i mit kabinet som altså ikke var tilfældet. Straks oprettede jeg en RMA og sendte det tilbage til Computersalg, hvorefter jeg dagen efter får en besked om at jeg ikke kan få pengene retur, grundet at benene er bøjet i CPU'en?! Det finder jeg meget uforståeligt, da jeg ikke har haft taget "låget" af CPU'en og prøvet at montere noget der, men blot prøvet at se om bundkortet passede i kabinetet. Nu står jeg i den situation at Computersalg har sendt bundkortet tilbage til mig, og at jeg altså brænder inde med 350 kroner, som de altså mener er min egen fejl!!!

Magel til dårlig kundeservice skal man lede længe efter - hold jer langt væk!

Just-Eat.dk Aps

Fed tjeneste!

Just Eat er en super tjeneste, og det fungerer bare! Oplever at få maden før den annoncerede tid, og kan varmt anbefale Pizzaria Castello i Roskilde. :-)

Happii

Super oplevelse

Jeg havde ikke hørt ret meget om Happii i forvejen, men gav det et skud, da de var de eneste som kunne levere mine pakker hurtigt og til en rimelig pris. Min pakke var der dagen efter den blev afsendt, så er bare super!

Bianco Footwear Webshop

Ualmindelig ringe!

Bemærk at denne anmeldelse er af en fysisk butik og ikke webshoppen!

Jeg var i går inde i Bianco Footwear på Fisketorvet, og jeg bor normalt i Roskilde, og herinde fandt jeg nogle lækre Hummel sko som var nedsat og sidste par, til 200 kroner. Dem købte jeg så, og i dag når jeg kom hjem opdager jeg at jeg har fået 2 sko til venstre fod. Det er mig meget uforståeligt, da der stod det var sidste par, og endnu værre af ekspedienten ikke at tjekke ordentligt efter!!! SÅ skuffet, og nu viser det sig at man SKAL bytte dem i samme butik som man købte, så jeg skal ind til Fisketorvet igen, pga. de laver en fejl!

Engadget

Sindssyg fed side

Følger som regel med på Engadget dagligt, og det er virkelig en side alle nørder bør følge med på. Altid up-to-date artikler.
5/5!

SHG

Man skal ikke forudbestille en vare hos dem

Jeg har handlet hos SHG.dk op til flere gange før, hvor jeg både oplevede en hurtig leveringstid samt god support, men det halter efterhånden. Deres livechat er ikke åben fra det angivne tidspunkt, de svarer ikke på e-mails og man skal slet ikke forudbestille en vare fra dem, som ikke er hjemme. Det bliver udskudt gang på gang, mens andre forhandlere har den hjemme, og til billigere penge..

Daniel Lomholt tyckte detta omdöme var användbart

TELMORE

God support, lækre priser, og generel god oplevelse!

Jeg skiftede i august måned teleselskab fra TDC af, og så valgte jeg til at starte med BiBoB da de annoncerede med billige priser. Det var så et rent helvede, og da jeg havde hørt meget godt om Telmore, skiftede jeg derover.
Alt gik som det skulle, og tog 5 dage at flytte fra BiBoB til Telmore.
Det hele spiller bare, og der er super priser, god oversigt over forbrug, utrolig god support. Jeg kan KUN anbefale Telmore, og har ingen dårlige oplevelser med dem! :)

Bibob.dk

Bare slet ikke godt nok, BiBoB!

Jeg bestilte et abonnement hos BiBoB i starten af juli måned, hvor jeg så fik et brev løbende og senere hen simkort. Da mit medlemsskab så skulle træde i kraft på dagen, var der intet dér - jeg gik ind og tilmeldte mig data-abonnementet og fri SMS, og så ville jeg prøve at opsætte det til deres GPRS.
Efter flere forsøg manuelt, hvor det IKKE virkede, ringede jeg til deres support, hvor jeg så snakkede med dem i utrolig lang tid, for derefter at få afvide jeg skulle prøve at opsætte det til Telenors GPRS som jeg fik hjælp til. Nu fik jeg i det mindste signal, dog stod den der pil på "3G" ikonet og pegede opad, som om den uploadede noget, og den kunne ikke hente hjemmesider....

Så ringede jeg endnu en gang til deres kundeservice, og nu vidste de slet ikke hvad de skulle gøre, så de sagde at jeg nu skulle snakke med TDC (mit forrige teleselskab), for at høre om telefonen kunne softwarelåst, men at de ikke mente det kunne være det, da 3 vidst kun gjorde det.

Jeg snakkede så med TDC, og de sagde til mig at den ikke var softwarelåst, og at det måske var BiBoBs netværk den var gal med.

Efter dette, har jeg ikke lyst til at være kunde hos dem mere, så jeg vælger Telmore istedet.

BiBoB - et utrolig ringe teleselskab!

Mikkel B. Thomhav, Kristianoch Henrik tyckte detta omdöme var användbart

Proshop

Det kan simpelthen ikke blive bedre!

Jeg er helt klart fuldt ud tilfreds med Proshop.dk.
Fik et headset ; Creative Fatal1ty HS-1000 USB i gave, og da jeg oplevede lydfejl på det, skrev jeg ti proshop og kort tid efter fik jeg svar, at jeg nok skulle sende det til reparation. Det gjorde jeg så, og skrev til dem om jeg ikke kunne få info undervejs, og det gjorde jeg. Der gik ikke meget mere end 1 uge før jeg fik mit headset tilbage fra RMA.
Alt i alt en god handel hos dem - og overvejer at købe mere snart!

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

God service, trods fejltagelse!

Første gang jeg handlede hos Komplett.dk var for et par få måneder siden hvor jeg købte en musemåtte og et logitech g15 - det var utrolig god service, og der fik jeg varen indenfor 2 dage.

Andet køb - denne gang, var det et lidt dyrere et af slagsen - et Samsung 50" fladskærm, og derfor havde jeg høje forventninger, især til service - jeg gav 399kr for at "Bring" bragte varen ud, hvilket jeg først syntes var dyrt, men alligevel hellere det, end at Post DK smadrede varen fuldstændig, som man jo har hørt om før!

Bestilte varen om søndagen - mandag ringede "Bring" og aftalte tid og dato med dem, som så blev tirsdag. Tirsdag morgen så jeg pengene var hævet, og lidt efter fik jeg en mail om at varen var kørt over RMA - jeg blev meget chokeret og skrev til komplett, og lidt svar frem og tilbage, fik vi fundet ud af det var en fejl i systemet, og at han ville snakke med Bring. Heldigvis fik jeg varen samme dag alligevel, da de fik Bring til at hente varen i KBH, så ingen sure miner der.

Alt i alt en god handel - trods den fejl, men det var jo ikke kompletts skyld!

Ontv

SUPER

Super side! Brugte tvtid før i tiden, men OnTv er langt bedre - og så har de lavet en android-applikation! Geniatl!

CoolStuff.dk

Bedste gadgets firma!

CoolStuff.dk er og FORBLIVER det absolut bedste gadget firma :-)
Jeg har testet en del produkter for dem indtil videre, og skrevet anmeldelser af dem - og produkterne er bare i top - har oplevet en enkel gang at produktet var defekt men så fik jeg tilsendt et nyt - super support og kundeservice, og de svarer meget hurtigt på ens mails når man skriver til dem!

Iconfinder

5/5

It's simple and awesome! :-)

Mytrendyphone

Rigtig god førstegangs køb!

Jeg handlede for første gang på Mytrendphone.dk her den anden dag, og man må sige at det er god levering!

Jeg bestilte min pakke (et etui til min htc hero) onsdag aften, og modtog den idag - så ja, jeg er fuldt ud tilfreds, og vil helt klart handle hos dem igen :-D

Gigahost

Magen til amatører skal man lede længe efter!

Jeg valgte at oprette et webhotel hos Gigahost i starten af 2010, hvor jeg købte et nyt domæne, og forsøgte mig med dem, da de annoncerede med meget diskplads, ubegrænset domæner og subdomæner, og så havde jeg hørt noget godt fra andre folk om Gigahost.

I starten var de ganske udmærket, og dengang fik jeg (hvis jeg var heldig) svar fra supporten 24 timer efter.

Da jeg valgte at flytte mine resterende domæner over til dem, begyndte det at gå galt. Jeg havde et par spørgsmål til dem, og jeg ventede meget længe på svar fra supporten, og oplevede ofte jeg fik et meget kort, og ubrugeligt svar fra dem.

Når jeg så endelig havde fået flyttet alt over til dem, forløb det ellers ganske OK, indtil det første nedbrud efter 3 måneder, hvor mine sider var sløve og nede i 48 timer.

Dette blev der så rettet op på, og der var ikke noget i mange måneder, eller jo... Deres elendige support, som bare blev dårligere og dårligere med tiden. En gang har jeg endda oplevet over 5 dages svar fra dem, og det var ikke engang i en ferie!

Til sidst blev det for meget, og nu har jeg fundet noget som er langt mere stabilt, og bare kører, og der har jeg fået svar fra supporten 8 minutter efter - NOGET af en forbedring! Jeg kan klart anbefale at holde jer LANGT væk fra Gigahost.

Prøv UnoEuro hvis i skal have kvalitetshosting, istedet for det her l***!

Morten Risbjerg tyckte detta omdöme var användbart

Flickr

5/5!!!

Perfekt side :D elsker Flickr :P

Erdetfredag

Super :)

God side, dog lidt mærkeligt koncept :D

Ugenr

Jamen det er jo perfekt!

Siden er simpel, og genial - det kan ikke være bedre! :)

Newz

Gode nyheder indimellem, plads til forbedring

Der var engang hvor Newz.dk leverede 100% relevante nyheder, men det har ændret sig drastisk.
Jeg oplever nu hver dag at der er nyheder der (ifølge mig selv) ikke hører hjemme på siden, bl.a. om forskning og andet. De burde opdele det bedre på siden.
Mange af nyhederne er også alt for korte og leverer ikke nok information.

Daniel Lomholt tyckte detta omdöme var användbart

Whatpulse

Nice!

Fed side, det er sjovt at se hvor meget man får klikket og skrevet på en hel dag faktisk! :D

XL Import

Rimelig...

rimelig godt firma, jeg handlede hos dem søndag og modtog mine 3 t-shirts her onsdag. Jeg synes godt nok at de burde få nogle størrere størrelser, jeg bestilte en disturbed t-shirt i xl men den var godt nok lille..

TDC A/S

4/5

Indtil videre har jeg kun oplevet godt med TDC, og det var ude i deres butik, dog ikke 5 stjerner, pga. servicen var meget langsom og personalet stod og snakkede privat med de andre ansatte hvilket IKKE er acceptabelt.

Benny Larssonoch Mads Dørup tyckte detta omdöme var användbart

PROFIL - Daniel Lomholts

profil bild av Daniel Lomholt
Daniel Lomholt
Recensent
Man, 1993
København, Danmark

Profiltext