PROFIL - Camillas

Omdömen (17)

Clinique

Fin internetbutik, billigere end i butikkerne

Jeg har handlet hos Clinique flere gange nu og er godt tilfreds.
Der kommer engang imellem tilbud med gratis fragt samt GRATIS vareprøve/r. Hvilket er et stort plus.
Har dog en af de gange jeg har handlet der dog oplevet, at den gratis fragt forsvandt efter man havde angivet ordren og at de så hævede 50 kr. mere end det egentlig kostede, men kontaktede dem og jeg fik i løbet af 7-14 dage pengene retur igen.

Oister

God pris, mobildækning, men dårlig netforbindelse

Synes at Oister er et rigtigt god mobilselskab. Billig abonnement, god mobildækning.
Grunden til at de "kun" får 3 stjerner er på grund af deres dårlige internetforbindelse.. Det er tit at den kører over på andre mobilselskabers net og mens den er det så kan den IKKE gå på nettet. :(

zooplus.dk

Mega dårlig kundeservice

Her den anden dag fik jeg en mail fra zooplus vedr. en at man kunne få en gratis katte julekalender, hvis man bestilte for min. kr. 299 + bestilte inden for nogle få dage. På grund af det tilbud synes jeg godt jeg ville bestille noget hos dem nu igen. MEN da jeg trykker bestil til diverse varer + indtastning at kode til gratis julekalender, så da jeg modtog ordrebekræftigelsen så er julekalenderen på mystisk vis forsvundet og det er kun de varer man skal betale diverse beløb for, som stadigvæk er i kurven. DERFOR kontakter jeg zooplus, både via "mail-service" (Dansk) og via telefonisk (Engelsk), fordi der står man skal kontakte dem hurtigst muligt hvis man vil fortryde eller ændre sin ordre. I telefonen lover den kvinden jeg snakker med at hun sagtens kan nå at ændre min ordre til en ordre inklusiv den gratis katte julekalender som jeg selvfølgelig er berettigt til, idet jeg har købt for mere end 299 og bestilt inden fristens udløb. Hun lover at hun vil ændre det i løbet af 1-2 timer. MEN der sker ingenting, jeg forsøger igen at ringe dem op, men ingen svar. MANGE timer senere skriver hun så at hun desværre ikke kan gøre noget ved ordren, fordi NU er den jo i deres ordresystem. HMMMM mærkeligt at de venter så MANGE timer på at svare. Helt sikker med vilje. Kan muligvis også være de med vilje sætter deres system op til at slette de såkaldte gratisvarer de lover folk hvis de bare bestille for en del penge inde hos dem. HMMMM.... Vil bare lige sige til jer derude Zooplus = MEGA DÅRLIG KUNDESERVICE, fordi de er SÅ svære at få fat på og de lover noget som de SLET IKKE vil være ved!!

HALLO:
HVIS de lover at de indenfor 1 til max. 2 timer vil annullere en handlen og lave en ny ordre med den gratisvare, som man kunne få på det tidspunkt og de så arbejder for langsomt ifht. hvad de lovede en så BØR de sende den gratisvare efterfølgende! Altså ALT tyder på de arbejdede for langsomt med vilje fordi de svarede først efter 4-5 timer og skrev de ikke kunne nå det.. HMMMM...

Gael tyckte detta omdöme var användbart

den 20 november 2012

Svar från zooplus AG

Kære Camilla Gramstrup Nielsen.

Allerførst beklager vi naturligvis din dårlige oplevelse samt at du desværre ikke fik indløst din gratisgave korrekt. Gratisgaver er et ekstra tilbud, som kunden selv har ansvaret for at indløse. Den engelsksprogede, telefoniske kundeservice nævnte specifikt, at koden i dette tilfælde ikke var blevet indløst. Af logistiske grunde kan vi desværre ikke tilbyde at eftersende sådanne gratisvarer.

Vi forsøgte at efterkomme dit ønske om at annullere bestillingen, selvom det ikke normalt kan lade sig gøre at tilbagekalde allerede processerede ordrer (hvilket også fremgik af den ordrebekræftelse, du modtog inden du tog kontakt til kundeservice). Vores engelsksprogede, telefoniske kundeservice gjorde således en undtagelse og foretog et annulleringsforsøg, som helt rigtigt varede nogle timer. På trods af forsøget var det desværre ikke muligt, hvilket hun meddelte dig samme dag. Vi beklager ventetiden på svaret, men beder om forståelse for, at det kan tage nogle timer at kontakte lageret samt for dem at identificere og processere en pakke, der allerede befinder sig i logistiksystemet.

Frem for at afvente svar fra den telefoniske kundeservice kontaktede du i mellemtiden den danske, skriftlige kundeservice. Her blev det dog også oplyst, at pakker, der allerede befinder sig i forsendelsessystemet ikke kan annulleres.

Vi vil gerne pointere, at zooplus kundeservice naturligvis ikke har mulighed for at slette gratisgaver fra kundernes bestillinger, samt at de altid svarer så hurtigt som muligt, både telefonisk og skriftligt. Vi beklager, at vi ikke kunne efterkomme dit ønske i dette tilfælde.

Venlig hilsen
zooplus.dk

Opdatering 20.11.12 efter din egen tilføjelse:

Kære Camilla Gramstrup Nielsen.

Vi beklager naturligvis, at det tog nogle timer for vores kundeservicemedarbejder at få svar fra lageret angående din pakkestatus. Hun lovede dog på intet tidspunkt, at det kunne lade sig gøre at ændre bestillingen, men sagde gentagne gange, at hun gerne ville forsøge. Det er selvfølgelig ærgerligt, at den ønskede undtagelse ikke kunne lade sig gøre.

Venlig hilsen
zooplus.dk

Magnetz.dk

Super nice service

Jeg har bestilt lidt forskelligt fra magnetz magnet fotolomme, magnet bånd ol., som blev leveret kort efter med lidt chokolade.. :) Nice service.. Derudover er det rigtig nice at man kan få en gratis gave med når man handler der.. Takker magnetz, hvis jeg skal bruge fotolommer, mangneter ol., så handler jeg ved jer igen.. :)

den 6 juni 2012

Svar från Magnetz.dk

Hej Camilla,

Hvor er det dejligt, at vores hilsen og den lille chokolade blev vel modtaget - det var jo et sats at sende chokolade sammen med pakkerne lige omkring nytår... med risikoen for nytårsfortsæt o.lign. :) Jeg håber, at du har haft god brug af magnetlommerne og magnetbåndet.

Mange hilsner
Mia

MBC.DK

Nice butik

Stort udvalg af forskelliige slags varer, nem og overskuelig hjemmeside, rigtigt gode priser, ok fragtpris (kr. 21) :)

Wii4real.dk

Rigtigt god butik

Wii4Real er en rigtigt fin butik med stort udvalg, gode priser og hurtig levering.. :)

Det eneste stor minus er fragtprisen!

wupti.com

God!

Wupti har rigtigt gode priser, stort udvalg, hurtig levering.. :)

Gooby

God mobiltilbehørsbutik

Stort udvalg af tilbehør til mobilen m.m., fin prisniveau, fin service, hurtig levering.

Minus uoverskuelig hjemmeside, det kan godt være svært at finde tilbehør til ens mobil.

Av-Cables.dk

Bredt udvalg af kabler til billige penge

Av-cables har et bredt udvalg af diverse kabler i alle pris grupper.. Leveringstiden er dog lidt langsom, men ellers fin internetbutik..

MovieZoo.dk

Hurtig levering

Moviezoo har et bredt udvalg til fornuftige priser, hvis man altså også benytter sig at nogle af tilbudene. Hurtig levering.

STEREOSTUDIO.DK

God

Bredt udvalg af forskellige varer, nem og hurtig betjening af hjemmesiden. Hurtig levering. :) Fortrækker dog for det meste at gå ned i butikken når man har muligheden idet fragten er temmelig dyr.

MM-Konsol ApS

Rigtigt god internetbutik

Der er mange gode ting ved denne internetbutik.
- Bredt udvalg af nærmest alt man kan bruge til sin konsol m.m.
- Hurtig levering
- Ingen fragt

Jeg kan anbefale at benytte denne site. :)

Gucca

Fint internetbutik

Syntes Gucca er en fint internetbutik med et bredt udvalg af varer. Man kan være heldig at finde nogle gode tilbud på diverse ting og sager, ellers kan deres priser godt virke lidt høje vs. andre internetbutikker.
Men rigtigt hurtig levering. :)

Coolshop

Fed netbutik

Fed netbutik til gode priser, den eneste negative ting der kunne være ved den er at deres rabatordning ikke er særlig høj i forhold til andres, men eller rigtigt god internet butik.. :D

Pas dog på med at købe deres coolgear udstyr, det holder ikke særlig godt!!!!

Cdon

Modtog samme pakke 2 gange

Jeg fandt en masse forskellige ting på cdons hjemmesiden.. Som jeg så ville bestille, men da jeg ville betale kunne den ikke med dankort..
Normalt modtager man en ordrebekræftelse under 10 min efter man har bestilt noget derinde, jeg ventede 2 døgn for at være på den sikre side og så bestilte jeg igen, bare med faktura denne gang.. Og der modtog jeg så en ordrebekæftelse under 10 min efter..
Så dagen efter modtog jeg en mail om der vare en pakke på vej til mig , og en eller to dage efter fik jeg en endnu en mail om der var en pakke på vej til mig, altså den samme pakke..
Jeg kontaktede cdon, men det var meget svær at komme i kontakt med dem og de ville ikke rigtigt sende en returfranket.. Så jeg begyndte at komme af med tingene selv og så en uge efter modtog jeg en returfranket.. Ahh cdon come on...
Det er så den eneste meget negative ting jeg har oplevet med cdon..

Så min opfordring til JER derude er at brug fakturaer fra starten af, så burde der ikke blive et problem.. :D

Megastore

Bestilt 2, modtog kun 1..

Jeg fandt et godt tilbud inde på megastore.se.. Fandt invisible shield til fornuftige penge, så jeg bestilt 2 stk.. Men så modtog jeg en mail om at ordren var anulleret.. Så jeg bestilt 2 stk. et andet sted.. Et par dage efter modtog jeg en mail om der var 1 stk. på vej fra megastore.. Så det endte med jeg står med tre stk.. Og det mest sure ved det var at jeg betalte for 2 stk ved megastore, men fik kun en..

PAS PÅ!

SHG

Mega Upålidelig webshop

Jeg fandt et rigtigt godt tilbud via spilpriser.dk (under prisbaskere) gik ind under linket og besilte den. Lidt efter modtager jeg en bestillingsbekræftelse.. Og al ser rigtigt ud, men så nogle dage efter ville jeg ind og se om min ordre var ved at blive behandlet, MEN ak ja så havde de sQ bare slettet min ordre.. Og det eneste de havde at sige var "på siden tages forbehold mm".. Så rigtigt DÅRLIG reklame for SHG.dk, bare for at lokke folk ind på deres hjemmeside.. Ahhhhh...!

PROFIL - Camillas

profil bild av Camilla
Camilla
Recensent
Danmark

Profiltext

Synes trustpilot er en rigtigt go ting, fordi man hurtigt kan finde ud af om det er en pålidelig hjemmeside man har med af gøre.
Derfor har jeg selv oprettet en bruger, sådan der kommer endnu flere anmeldelser herind..
Jeg bruger selv trustpilot flittigt til at tjekke hvad andre siger om en internetside, inden jeg handler der, jeg er rigtig glad for at andre deler deres opfattelse af en internetbutik sådan det kan være der er færre som bliver snydt, eller sådan man er forberedt på at der kan forekomme lang leveringstid eller hvad der nu er galt med den pågældende butik.
Tak til i andre trustpilot bruger.. :)