PROFIL - Andys

Omdömen (6)

Fullrate A/S

Godt tilfreds

Der er rimelig god dækning, rimelige priser -sammenlignet med andre, og en rigtig god service. Post Danmark svigtede så jeg ikke havde fået mit sim kort, men Fullrate svarede straks på min besked og sendte et nyt kort til det hotel jeg befandt mig på.

Jeg kan anbefale Fullrate

P.S. Ærgeligt at man ikke kan få dobbelt simkort. (Mobil + iPad)

den 10 april 2014

Svar från Fullrate A/S

Hej Andy

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg er glad for det lykkedes at få et simkort ud til dig!

Din efterspørgsel om dobbelt simkort er videregivet til rette afdeling, er der stor nok efterspørgsel, vil vi kigge ind i muligheden for at tilbyde det.

Venlig hilsen
Ben,
Fullrate

Elgiganten.dk

Fungerer som det skal

De bestilte varer ankom 2 hverdag efter, og mail med tracking så det er fint. Andre leverandører leverer på 24 timer, men hallå så vigtig er en støvsuger jo heller ikke :0)

SorteDæk

Super

Bestilte nye dæk i påsken, hvilket jo svarer til den næstkomne tirsdag. Dækkene var leveret i indkørsel onsdag eftermiddag, altså dagen efter. Det er super nemt at bestille på hjemmesiden. Jeg kan ikke give karakterer for deres support, for jeg fik ikke brug for den ifbm. bestilling og levering.

Alt i alt en positiv oplevelse at handle med Sortedaek.dk

Stadium A/S

Tilgodebevis i julegave?

Jeg købte en jump-in lignende dragt, som julegave til min datter og blev lovet at de ville få flere hjem efter jul, så der var gode muligheder for at bytte. Jeg var i butikken i Lyngby to gange for at bytte, men de havde kun varen i een farve. Efter en del snak frem og tilbage, - hvor en medarbejder bl.a. foreslår at jeg får et tilgodebevis og forsøger i en af deres andre forretninger, blev jeg så træt af deres dårlige service, at jeg bad om at tale med bestyreren/manageren. På venlig forespørgsel, om jeg kunne få pengene retur, - så jeg kunne købe min datters julegave andetsteds, uden bon, lød svaret at jeg kunne få et tilgodebevis og komme igen til foråret. Hun blev tilsidst så ubehagelig og direkte uforskammet at jeg efterlod varen i butikken, og skred. Jeg handler ALDRIG i Stadium igen.

Elektronik Lavpris Aps

God hurtig service

De er flinke til at hjælpe når man ringer til dem, og varerne er hurtigt i posten.

Bergs.dk

Super

Har handlet der flere gange og varerne kommer altid hurtigt og man kan altid træffe en dygtig sælger, som kender varerne.
Denne gang var varerne med posten dagen efter bestilling :0)

PROFIL - Andys

profil bild av Andy
Andy
Recensent
Man, 1967
Danmark

Profiltext