PROFIL - Rebekka Risby Kaspersens

Omdömen (7)

cocopanda.dk

Super

Jeg bestilte produkter onsdag sen aften og de kom fredag morgen som lovet.
Super lækkert og så var tingene til en god pris, og rigtig godt beskyttet i pakken.
På de tre ting jeg bestilte fra siden var cocopanda i alle tre tilfælde dem der havde det billigst. Jeg vil handle der igen og håbe de får et lidt større udvalg snart.

Nordjyskebank

God bank, god internet side, men plads til forbedring.

Har været kunde i et stykke tid, på trods af jeg er københavner og ikke har noget forhold til nordjylland, og er meget tilfreds! Kan ikke sætte en finger på noget mht deres service.

Jeg er meget glad for deres netbank system, den er meget overskuelig, endda bedre end de større bankers netbank systemer. Dog savner jeg lidt en konto-kik funktion hvor man kan tjekke sin saldo, uden at skulle bruge en nøgle, men bare sit navn og kode, sådan som Nordea gør det.

Ellers er jeg meget glad, og kan klart anbefalde banken, også til folk der ikke er fra jylland.

Ikea

Flere som IKEA

IKEA har et supergodt koncept. De tager det for varen som den er værd. Andre møbelsteder tager flere tusind kroner for en stol man jo godt kan regne ud ikke har kostet mere end 100 kroner at producere. Elsker også IKEAS koncept med billigt mad, og så kan det godt være de bevidst taber penge på det og deres konkurrenter synes det er "åh så dårlig stil"; men sandheden er at de yder en skide god service med maden, som deres misundelige konkurrenter kunne lære noget af.

Movia

Meget tvivlsomme buschauffører

Udover deres dyre billetpriser, og manglende rettidighed synes jeg oftere og oftere jeg bliver konfronteret med håbløse chauffører.

Så sendt som i dag kørte jeg med en chauffør der to gange på en 15-minutters tur op ad nørrebrogade fik præsteret at smække bagdøren sammen om udstigende passagerer, fordi hun ikke holdt øje i bakspejlet.

Forleden kørte jeg med en buschauffør i 2A der bare drønede af sted, jeg kender tidsplanen godt og kunne se at han var langt foran den, så kunne ikke forstå hvorfor han havde så travlt, det fik jeg svar på 10 min senere, da bussen pludselig standsede uden foran et sharwarma sted, hvor chaufføren, med en fuldt bus og endda stadig med nøglerne i, smuttede ud og købte mad. Nu kunne jeg forstå at han altså ved at køre fra stoppende før tid, havde "sparret op til" en lille frokostpause midt i arbejdstiden. De fleste mennesker i bussen var helt i chok da de ventede på at chaufføren skulle komme tilbage, hvilket han også gjorde 5-minutters tid efter, men ingen sagde noget.

Da jeg gik i skole i Lyngby gik bussen til stationen kun 2 gange i timen, så for ikke at skulle vente en halv time efter skoletid på at komme hjem fik jeg lov at gå 5 min tidligere fra timen hver dag, dog 8 ud af 10 gange kun for at kunne konstatere at buschauføren kørte optil 10 min før tidsplanen, sikkert for at have ekstra pausetid ved Lyngby st. Det gjorde så at jeg gik glip af 5 min undervisning + skulle vente i 30 min alligevel på den næste bus (som så også kørte 5-10 min før tidsplanen). Ved busstoppet mødte jeg flere af de lokale der også skulle med bussen, og som desværre ligesom mig selv, måtte erfare at det kunne være ligemeget at gå efter tidsplanen.

Det er sgu da dårlig service.

Mira Valentina Krogstrupoch Bjarne Hansen tyckte detta omdöme var användbart

Asos

Bedste online shopping sted

ASOS er et super godt sted at shoppe online. Stort udvalgt i mærker, nye varer dagligt, god kundeservice. Jeg har bestilt masser af gange og den ene gang der var en fejl på min bestilling fik jeg en supergod kundeservice. Hurtig og billig levering... det eneste negative er at hvis man ikke kan passe det man får skal man selv betale transporten tilbage og den kan være ret dyr (over 100 kr), men tilgengæld har de en god sizeguide, så det er sjælent man får noget der ikke passer.

Ønsker mig de får et lager her i DK, så vi også kan få day-to-day delivery og lidt billigere returnering.

DSB

Åh, DSB... hvor skal man næsten starte efterhånden?

For det første:
Sjovt at folk herinde giver dem gode anmeldelser på baggrund af:" jeg ville ikke kunne komme på arbejde uden, så må man leve med forsinkelserne". Man hører jo ikke nogle sige: "jeg er glad for Netto på trods af ussel service og dårlige varer, for ellers ville jeg sulte ihjel". Det er jo ikke meningen at man ikke skal tvinges til at bære over med elendig service, fordi der ikke er andre muligheder; det er Afrika tilstande. Og det er jo ikke et argument FOR DSB men snarrere imod, da DSB ligger tungt på monopolet og derfor helt bevidst kan gøre hvad det passer dem, for ellers kan folk jo ikke komme nogle steder. ("Folk" skal her forstås som dem der ikke har lyst, eller råd til at køre i bil)

For det andet:
Der er intet reelt firma i Danmark der kan konkurrerer med DSB's dårlige service og uretfærdige priser.

Min erfaring er at over halvdelen af de afgange jeg benytter mig af (både på regional og s-togs baner) er forsinkede eller aflyste. Når man læser DSB's egne tal kan man tydeligt forstå på dem der er lavet noget snedig manipulering der får det til at se ud som om der kun er fejl på meget få procent af afgangende; man skal altså ikke køre med DSB meget mere end en uge for at kunne se at der er en masse kreativitet i de tal.
Hvis I ikke kan finde ud af det, så indrøm det dog i det mindste, istedet for at gå ud fra at jeres kunder er dumme og ikke opdager det selv.

Misforstå mig ikke, jeg ville da gerne prøve at bære over med deres fejl, de er jo kun mennesker ligesom os, men så synes jeg også det er på tide at de begynder at bære over med os, når vi en dag har glemt vores kort, eller er kommet til at klippe en zone for lidt. Hvis jeg skulle charge DSB 750 kr for hver gang de lavede en fejl, så ville det være mig og ikke DSB's tidligere fiasko chefer der havde millioner på kontoen.

Til slut ville jeg egentlig anbefalde andre at holde sig langt væk fra dette firma, men indtil videre ser det ikke ud som om vi har noget valg.
Hvis nogle af jer der ude, har nogle milliarder på kontoen og overvejer at starte et konkurrende transport firma, så har I hvertfald jeres første kunde her!

Mikkel G, Pedersen, Morten, Lene Holdgaard Clausenoch Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen tyckte detta omdöme var användbart

Netto

Rimelig usle medarbejdere!

Fuck at der er roddet i Netto, det er vel hvad man kan forvente i et lavpris supermarked. Tilgengæld ansætter de, de mest inkompetente medarbejdere jeg har oplevet i noget supermarked. Det er ofte jeg oplever at der er kø helt ud af døren, mens "medarbejdere" står og snakker, eller er i gang med lukkerutinen selv om der er over en time til lukketid. Jeg læste at Netto fik nogle af 140.000 ansøgninger til jobs og ud af dem blev 11.000 ansat, hvorfor kan det være de altid vælger de dovne medarbejdere der ikke kan tænke selv, når de har så mange at vælge imellem?

PROFIL - Rebekka Risby Kaspersens

profil bild av Rebekka Risby Kaspersen
Rebekka Risby Kaspersen
Recensent
Kvinna, 1989
Jersie Strand, Danmark

Profiltext