PROFIL - Jane Vs

Omdömen (8)

EDC Mæglerne

Uafsluttet forløb

Jeg er opmærksom på, at EDC i flere kommentarer til tidligere anmeldelser pointerer, at de, naturligvis, står på sælgers side, da det er sælger der betaler dem, og så langt kan jeg følge med og være enig.
For snart 1½ år siden købte vi et hus gennem EDC Ringkøbing, men føler stadig der er løse ender. Jeg forstår udmærket at mægler har insisteret på at være sælgers "talerør"(og vores eneste kontakt undr hele forløbet), men da der efterfølgende er uoverensstemmelser og klager forventer han at vi da "bare" selv kan snakke med sælger.
Det vi "kæmper" med nu, er et specifikt punkt i købekontrakt, men eftersom hverken vi eller mægler kan få sælger i tale, er mæglerens råd at vi "bare" selv betaler, da beløbet ikke er værd at hænge sig i, men med vores indkomst betyder det næsten en halv månedsløn, penge som vi ikke bare kan tage ud af vores budget uden videre, og med de ekstra omkostninger sælger og mægler i forvejen har påført os pga. manglende opfyldelse af kontrakten synes jeg efterhånden det er ved at være et kedeligt forløb. Jeg synes ikke det kan passe at vi, når vi specifikt har fået tilføjet ekstra punkter og bemærkninger til kontrakten, selv skal betale for udbedringen alligevel.

Samlet set gør EDC nok et fornuftigt stykke arbejde, men de manglende opfølgninger og dårlige kommunikation sætter sit præg, og jeg ved godt at vi ikke har betalt for ydelsen, men med sådan en oplevelse har jeg heller ikke lyst til at vælge at sælge her igennem.

Allan tyckte detta omdöme var användbart

den 14 maj 2012

Svar från EDC

Hej Jane.

Vi er naturligvis kede af at du ikke har oplevet et tilfredsstillende forløb, men er dog glade for at du har forståelse for, at vi som mæglere er hyret til at varetage sælgers interesser.

Det er dog vores opfattelse, at sagen nu skulle være løst. Såfremt det ikke er tilfældet, er du velkommen til at kontakte os på edc@edc.dk.

Med venlig hilsen
EDC-gruppen a/s

Coveritall

Rimelige priser og hurtig levering

Jeg bestilte mine varer mandag formiddag, og mandag aften fik jeg en mail om at varerne var afsendt. Tirsdag da jeg kom hjem lå de i min postkasse, så jeg er fuldt ud tilfreds med leveringen.
Jeg havde benyttet mig af et downtown-tilbud, men selv uden synes jeg egentlig priserne er meget rimelige i forhold til mange andre steder.
Eneste minus er det begrænsede udvalg, men respekt for at CoverItAll.dk hellere går på kompromis med mængden end kvaliteten.

Vistaprint

Nemt og billigt

Jeg har tidligere bestilt fra denne side, og jeg er godt tilfreds med de modtagne produkter. Prisen varierer alt efter hvor professionelt man vil have det, det er nemt at gå til og levering sker indenfor rimelig tid.

Rejseplanen

God idé, med plads til forbedringer

Selve konceptet er godt, at have ét sted hvor man kan søge alle rejseinformationer, men som mange andre også skriver, er der lidt problemer med at få det til at fungere i praksis.
Hvis jeg skal fra og til et bestemt sted, skal jeg af og til søge rejsen i flere bidder for at finde den bedste rejseplan, hvilket kan virke bekymrende, for jeg ved jeg skal gøre det på den strækning, men hvad hvis jeg skal et sted hen jeg ikke kender så godt?

Trustpilot

Super godt overblik

Jeg synes at Trustpilot er et super godt medie til at samle erfaringer før jeg handler i en webshop, jeg ikke har handlet ved før.
Det er rart at der er nogle erfaringer at trække på, dog synes jeg det er lidt ærgerligt når der dukker tydeligt upålidelige anmeldelser op, eller når en bruger vælger at anmelde den "forkerte" virksomhed.
Jeg ved godt at det ikke er trustpilots fejl, men blot en bemærkning for at lade alle kommentarer gå for at være reneste sandhed.

Jeg håber at kendskabet og brugen af trustpilot udbredes, og selvom større "anerkendelse" også med stor sandsynlighed vil medføre større risiko for misbrug, synes jeg det er fantastisk at have ét samlet sted at søge information, fremfor at søge hele internettet igennem, og måske ende med en usaglig kritik af en virksomhed.

Jeg synes også det er godt at virksomhederne har mulighed for at komme med svar på både ros og kritik, samt at andre brugere kan kommentere, så længe det holdes på et nogenlunde objektivt plan.

den 6 mars 2012

Svar från trustpilot.dk

Hej Jane,

Tak for de pæne ord.

Som du er inde på, er det 100% forbrugernes ord der kommer til udtryk herinde. Vi gør et nummer ud af ikke at redigere i indholdet, så derfor vil der komme noget usagligt støj en gang imellem.

Husk at du kan rapportere anmeldelser, hvor det for eksempel er tydeligt at anmeldelsen er givet til en forkert virksomhed. Det tager ganske kort tid, og hjælper os til at gøre sitet mere brugbart.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

MovieZoo.dk

Hurtig levering og service

Jeg bestilte et par film forrige weekend i forbindelse med deres "Oscar Night"-event, hvor der var en del gode tilbud at gå efter.
Allerede om mandagen fik jeg en bekræftelse på at ordren var afsendt, dog manglede jeg, som en del andre også pointerer, et track-and-trace nummer. I fredags havde jeg stadig ikke modtaget hverken pakke eller notits, men modtog en mail fra moviezoo, der opfordrede til komme med feedback. Jeg gjorde opmærksom på at jeg endnu ikke havde modtaget min pakke, og inden for en halv time fik jeg svar, og kunne se at pakken var forsøgt leveret allerede tirsdag, men jeg havde blot ikke fået notits herom(hvilket selvfølgelig ikke skal ligge moviezoo til last, jeg er bare glad for det hurtige svar).

Jeg fik hentet min pakke, indholdet var som bestilt. Minusset her var, at jeg troede jeg havde bestilt en blu-ray, men faktisk havde bestilt en DVD(samme titel, samme pris).
Efterfølgende kan jeg godt se at der på fakturaen står det er DVD-udgaven, men jeg må indrømme at jeg ikke tænkte på at kigge efter det på den første ordrebekræftelse, der konstaterede jeg blot at det var de rigtige titler og priser.

Hele bestillingen skete via mobil/smartphone(eftersom det på tidspunktet var min eneste mulighed), og det fungerede absolut ikke. Brugte jeg mobil-siden kunne jeg ikke finde tilbuddene, brugte jeg klassisk-visning havde jeg problemer med at scrolle i lister, og åbenbart også med søgningen, da jeg er overbevist om at jeg havde valgt kun at søge blu-ray titler, men alligevel er endt med en DVD-udgave, som er uinteressant for mig.

Eftersom tilbuddet kun var gældende den ene dag, må jeg nu forsøge om jeg kan finde blu-ray-udgaven billigt et andet sted(deres almindelige priser er OK, men det kan sagtens findes billigere, især når fragten lægges til), og finde lejlighed til at returnere DVD'en.

GulogGratis.dk

Nemt at bruge, men lettere uoverskueligt

Jeg har ofte brugt GulogGratis når jeg har nogle ting jeg ikke vil beholde, men som er for gode til at smide ud, og det er super nemt at oprette annoncer.
Selve søgefunktionen og kategoriopdelingen er også super at bruge, dog kan det være en anelse uoverskueligt når man søger, hvilket nok dels skyldes brugere, der enten ikke får oprettet deres varer i korrekt kategori, prissætter for lavt for at stå øverst på listen eller lignende.

Just-Eat.dk Aps

Nemt overblik

Jeg har aldrig haft problemer med at bestille gennem Just Eat, det er nemt og hurtigt at få overblik over hvilke steder er i nærheden, hvem der bringer ud, hvad de har, om de har åbent mv.
Jeg kan bestemme mig i fred og ro, og jeg er ikke tvunget til at stå og vente på at maden bliver lavet.
Jeg har en enkelt gang oplevet at der var problemer med en bestilling, men jeg blev hurtigt kontaktet af en kundeservicemedarbejder, der redte trådene ud.

PROFIL - Jane Vs

profil bild av Jane V
Jane V
Recensent
Kvinna, 1988
Tim, Danmark

Profiltext