PROFIL - Frederiks

Omdömen (9)

Danske Bank

Tja

Irriterende når man skal logge på netværk, og det ikke virker. Man gider ikke at håbe på at lykken er med en hver gang...

Trustpilot

Ikke en finger at sætte

Der er jo ikke noget at sige. Det er forbrugernes ord der kommer til udtryk, hvilket er troværdigt, for der er jo ikke nogen der gider at sidde og lave falske anmeldelser.

DMI

Godt

Synes det er fedt at i har så mange vejrudsigeter på en side, meget nyttigt.

Unisport.dk

Bravo

Der er aldrig en finger at sætte på noget, når man handler på Unisport. I gør også utroligt meget for kunderne, med diverse anmeldelser, store udvalg, web-tv (live) livechat support. I er også aktiv på facebook bl.a. med konkurrencer, hvilket ikke er noget man forventer, så det er nice.
Thumbs up!

Mcdonalds

Sådan!

Amen i er da bare de fedeste! Ved godt at det meste af maden er skide usund og alt det der, men kommer man der engang imellem, er det skide befriende at få sådan en gang mad. Og det smager endda rigtig godt! Ville i sætte priserne lidt ned, havde det været super.
(Rigtig nice med gratis refill i Hjørring).

Facebook

Super

Fed side, tak Hr. Zuckerberg! Der er dog nogle men'er, mht. små fejl der kommer og går i ny og næ. Især med google chrome kan det være irriterende. Og nogle gange ville man ønske at det ikke blev opdaterede så tit. F.eks. tidslinjen, den havde været fed hvis den virkede, men hver gang man prøver at scrolle ned af siden, på timeline, så hopper den automatisk op til toppen af siden.
#hatetimeline.

Google

Udemærket!

Fantastisk side, og hvad ville nettet dog være uden google?
Eneste lille men, som jeg kan komme med, er at straks man skriver noget, så begynder den at søge, det kan godt være irriterende hvis man allerede var inde på en søgeresultat-side i forvejen. Men det er ikke nok til at trække ned. Også finurligt med de forskeliige animationer i har på forsiden. :)

Pricerunner

Tjae

Det er en god side, smart idé med at sammenligne priser, hvis de ellers passer!
Synes dog at det er underligt når man som i mit tilfælde, f.eks. søger på nogle fodboldstøvler, at der så kun kommer nogle op fra én bestemt side. Som om at de har betalt for at det kun er deres støvler der skal vises, hmm.. (Og ja jeg ved der er flere webshops der sælger fodboldstøvler)

Bodylab

Kom igen!

Det er en meget overskuelig hjemmeside i har, med billige priser osv.
Men... da jeg havde bestilt min ordre, var jeg fejlagtigt kommet til at trykke på et forkert leveringssted. Jeg ringede straks til jer, og efter en lille snak, forsikrede damen jeg snakkede med, at varen nok skulle blive sendt det rigtige sted hen istedet. Men det gjorde den så ikke, så jeg måtte ud på en længere køretur. Min egen fejl i første omgang, meen, man må regne med at i kan holde jeres ord.
2,5*

PROFIL - Frederiks

profil bild av Frederik
Frederik
Recensent
1996
Danmark

Profiltext

Jeg er en 16 årig dreng.