PROFIL - Jonas Forsbergs

Omdömen (18)

Mailven

Den klammeste hjemmeside jeg længe har set.

Jeg sad på et forum primært for unge, og fandt en gut på 38 der søgte piger han kunne udnytte seksuelt. Efter en hurtig søgning på hans email, dukkede han op flere steder på denne side. Efter et hurtig kig derinde, kan det anses, at samtlige kategorier vrimler med pædofile, og små børn der søger ældre kvinder at duske. Det er helt bestemt den mest gustne hjemmeside jeg længe har set.

Useriøse henvendelser slettes? Hvorfor er hjemmesiden så ikke slettet endnu?

Fullrate A/S

På nettet - efter lang tid.

Update pr. 28/08.
Nu kom der så en ny router ind. Denne gang fra NetGear. Den virker - til en forandring.

Har målt det til 7 Mbit download (trådløst) og ligeledes 7 Mbit på en pc der var sat direkte til NetGears router. Ikke de 8 som vi fik at vide de sendte ud (og langt fra de 12 som der faktisk betales for..) Men det virker!
______________________
Jeg fik for et måneds tid siden betalt for en bredbånds forbindelse af en kammerat.
Først blev der valgt en 20/2 Mbit forbindelse til 199 mener jeg. Har nok været en kampagne pris. Det kan de så ikke klare, da jeg bor for langt væk fra deres central. Bor i Hundige. Istedet får jeg en 12/1 til fuldstændig samme pris. Den forbindelse er ifølge siden jeg fandt dem på, 99,- pr måned nu. En dag kommer der så en tekniker ud. Han får forbindelse fra stikket, og det ser fint ud. Så sætter han modemmet til. Og så kommer problemerne.
Den virker ikke. Han prøver det ene og det andet, giver sig god tid - uden held. Dertil siger han så, at de kun sender 8 Mbit herud. Det er lige at fald på 4 Mbit, som der sikkert ikke vil blive kompenseret for. Han får sendt en ny herud, og den dukker op stort set dagen efter. Fantastisk!

.....Den virker heller ikke....
Så nu sidder jeg med 2 defekte modems, og kan ikke gøre en døjt. Jeg har på fornemmelsen, at ham der betalte det i første omgang, har annulleret det, fordi der har været så meget bøvl med det.

Jeg har en fuldt ud funktionel router selv. Men den skal forbindes til det modem. Det har jeg forsøgt på begge to, men forbindelsen dør allerede fra det første led.

Det er ikke særlig hensigtsmæssigt.

den 21 augusti 2012

Svar från Fullrate A/S

Hej Jonas.

Jeg er ked af det meget besværligt forløb du har været igennem med først nedsat hastighed og efterfølgende defekte routere. Det sker indimellem, at der opstår problemer med etableringen af forbindelsen efter bestilling - du kommer ikke til at betale for den periode du står uden internet.

I vores gamle bestilling (ny kom i midten af juli) kunne vi ikke lave en måling på adressen i forbindelse med bestillingen, så vi kunne give et bud på hvad man kunne få af hastighed. Efter bestillingen får vi så lavet denne måling - den siger 12 Mbit, men vi har ikke mulighed for at lave den mere præcise måling som teknikeren kan lave direkte i stikket, før vi har kontakt til routeren.

Hvis teknikeren mener der kun kan trækkes 8 Mbit pga. afstand, kvaliteten i kobberet og andre forstyrrelser, så bliver det nok samme konklusion som vi kommer til. Der kan du selv vælge om du vil fortsætte med prispunktet for "op til 12 Mbit" og trække 8Mbit eller vælge at nøjes med "op til 6 Mbit" og betale 20kr mindre pr. md.

Men inden da, vil jeg meget gerne have løst problemerne med forbindelsen, og få dig online. For det er ikke annulleret.

Jeg kontakter vores support og beder dem kigge på forbindelse, og undersøge hvad der kan gøres for at løse problemerne.

Jeg håber du har tålmodighed med os og stoler på, at vi gør hvad vi kan for at få dig online. Husk, at du ikke skal betale for den tid du har været uden internet.

Med venlig hilsen
Søren // Fullrate

-----------------------------
Opdatering, 21-08-2012, 11:26
-----------------------------
Hej Jonas.

En supporter har forsøgt at få fat i dag, men vi har ikke noget andet kontaktnummer end dit fastnet (og den virker jo ikke pga. ingen forbindelsen til routeren). Du derfor meget gerne oplyse et kontaktnummer eller ringe ind til vores support på 3215 4500 (tast 1+3), så vi kan få gang i fejlretningen.

Mvh.
Søren // Fullrate

Telenor

Fin forbindelse (når den er på EGDE)

Update: Fantastisk. Har fået den på EDGE fast, og ser ikke andet end fuld forbindelse nu. Lækkert. Tak for hjælpen :)

den 20 augusti 2012

Svar från Telenor

Hej Jonas.
Tak for din anmeldelse. Jeg vil beklage at du oplever udfald på vores net. Jeg har undersøgt vores dækning ud fra din hjemmeadresse. Ifølge den, skulle det være muligt at være på EDGE.
Du bedes gå ind i indstillinger, og søge efter GSM. Derefter vil den selv hoppe over på EDGE.

- Natasja, Telenor

Goviralnetwork

Fantastisk.

Jeg har brugt GoViral i omkring et års tid, og har på trods af få meget små hjemmesider, haft meget god indtægt.

Det er dog et mindre minus, at deres video kan smide 2-3 sekunder på en sides loading tid, hvilket kan medføre, at folk smutter før siden er klar. Men det er jo som det er, når der skal loades en lille trailer.

Jensens

Bedste spareribs.

Men kedelig ventetid til tider. Udover deres lidt høje priser på drikkevarer, er der intet i vejen med Jensens Bøfhus.

DR

Tvunget Licens..

DR, ikke nok med at I er røde at høre på, så tvinger I også folk til at betale licens. Ingen fjernsyn = nul licens.. Skulle man tro. Nej, radio eller bare en PC er nok til at der skal betales licens.
Baseret på anmeldelserne herfra, og de mange 1 stjerner, og svindende få 4-5 stjerner, vil jeg nok mene at I burde spænde hjelmen og skifte ud i jeres system! Lad folk selv bestemme hvad de vil betale for. Vores skat er allerede retarderet høj pga ynkelige statslige udgifter. Fix!

Kennie Diamond tyckte detta omdöme var användbart

Mcdonalds

Bedre end Burger King

Dejlig service, overskuelige priser - selvom 30+ for én burger er lige i overkanten. Ingen genopvarmet mad som hos Burger King, og deres hot chicken wings er dejlig møre uden at være helt tørre.

Sfimg

Godt affiliate system

Har anvendt SFImg - Strong Future International Marketing Group i 3-4 måneder nu.

De tilbyder 7 måder at tjene penge online på, hvilket betyder at man ikke skal finde forskellige hjemmesider for at kunne anvende de forskellige metoder - her er det samlet ét sted.

De har et stærkt aktivt forum, og hurtig support/live support.

Leder man efter en ekstra indtægt, er dette stedet.

Tripleclicks

Hurtig service

Har brugt TripleClicks og deres tilhørende affiliate portal SFI i 3-4 måneder nu, og har ikke haft nogen problemer med dem.
Simpelt affiliate system, nemt at købe/sælge og god support. Helt klart et besøg værd.

Harald Nyborg

Hurtig service

Køber ofte nytårskrudt hos Harald Nyborg, og har endnu ikke haft nogen problemer med at få noget godt krudt med mig. Deres opskrivnings system er idiotsikkert og så har de hurtig levering på tingene. 5/5

Burgerking

Genopvarmet mad

Deres mad er okay med undtagelser.

Bestilte nogen chicken wings en dag, og fik noget forkullet kylling. Knoglen i den ene sprækkede uden videre, og viste blot hvor tørt kødet var.
Udover dette har jeg oplevet at de genopvarmede deres burger i en micro ovn. Ikke det fedeste. Men får man en nylavet, så sidder man med en god burger.

William FF tyckte detta omdöme var användbart

TELMORE

Billig og nem service.

Billig abonnement og fedt system med auto-optankning. Nem side at finde rundt i, og så er det desuden fedt at have en graf over sit forbrug.

Trustpilot

God side!

Ironisk at anmelde Trustpilot på Trustpilot. Men under alle omstændigheder er det en fed side med hurtig adgang til folks meninger om andre sider. Det har sikkert reddet en del fra at gøre nogen dårlige indkøb.

Coolshop

God service.

Bestilte en PS2 der for noget tid siden samt et spil og memory card. Hurtig og sikker levering. Kan anbefales!

William FF tyckte detta omdöme var användbart

Facebook

Okay men .....

Facebook er udemærket til at dræbe tiden, og de har nogen ret sjove spil. Men har oplevet at blive bannet pga en gruppe folk ikke rigtig havde humor til. En dreng blev sur på Skype, det satte folks blod i kog åbenbart. Ingen adversel, ingen sletningen af gruppen, bare en total nedlukning af min bruger.

William FF tyckte detta omdöme var användbart

Just-Eat.dk Aps

Skønt!

Har bestilt pizza og durum så mange gange fra dem. Og de kommer bare til tiden - sidste gang kom de endda 10-15 min før tid. Lækkert!

William FF tyckte detta omdöme var användbart

Google

Bedste search engine derude.

Kan det findes, har Google det. Har godt nok fået reddet en hovedpine fra Google mange gange.

William FF tyckte detta omdöme var användbart

Ihimlen

Udmærket men lidt dobbeltmoralsk

Siden er egentlig udmærket, selvom jeg for det meste kun anvender chatten. Det eneste problem jeg syntes siden har, er nogen af de autobeskeder der sender links til "sjove ting" som bryder reglerne.

Til jer som rater siden ringe baseret på chatten og jeres udsmidninger, har jeg dette at tilføje: læs reglerne. Chat teamet som det er nu består for det meste af voksne (læs 18+) og få i 16-17 års alderen. Til Mads: Panther smider ikke ud uden grund, og dette kan jeg stå inde for, da hun ellers ikke ville være admin nu.

Til ALLE jer der påstår I er smidt ud uretfærdigt: Læs reglerne. Vi smider ikke ud uden grund. Og skulle dette ske, er det et uheld som oftest rettes hurtigt hvis dette er muligt. Hvad mange af jer nok ikke vil indrømme, er at I højst sandsynligt er smidt ud for §1 (pervers chat), §9 (personlige oplysninger i den åbne) eller §10 (msn, skype etc i den åbne).

Så næste gang I børn, ja børn, giver dårlige anmeldelser fordi I ikke føler I blev behandlet ordentlig, så tag lidt beviser med jer. Der er tonsvis af folk der skriger magtmisbrug dagligt, uden at have læst eller accepteret reglerne.
Læs dem, I kunne lære noget..

William FF tyckte detta omdöme var användbart

PROFIL - Jonas Forsbergs

profil bild av Jonas Forsberg
Jonas Forsberg
Recensent
Man, 1992
Ved siden af naboen, Danmark

Profiltext